Friday, October 12, 2012

7 Sex Tips For foreldre

Sexliv? Hva sexliv? Du er en forelder, og livet er så opptatt at du knapt har tid til å tenke på dine egne behov, enn si å gjøre noe møter dem. Det kan virke som dine egne behov ikke saken, er det barn som har høyest prioritet, og du trenger å gjøre hva det tar for å se etter seg. La deg ikke lure, dine behov er viktig og neglecting dem. er ikke bra for noen, ikke deg, ikke din partner og definitivt ikke barna. Sikker på at du ikke kan gjøre alle tingene du gjorde før barn, liv har endret seg og glede kommer på forskjellige måter. Men du er fremdeles en voksen med voksen behov, og til å være oppfylt må de oppfylles.


Så hvordan finner du tid og energi for sex når det er så mange andre ting som krever din oppmerksomhet? Det tar litt mer planlegging og innsats enn i siste, men må du fortelle deg selv som det kan skje, og det er definitivt verdt det.


Hva hvis du ikke vil at noen påskuddsberøring etter å ha barn krypende over deg hele dagen? Noen mennesker har en quotient mengden fysisk kontakt de trenger, og rommer komfortabelt i dag. Men hvis du tenker på det barn touch du på en annen måte å hvordan partneren berører du og for det meste, det er alt tar.


Så hvordan har du mer sex? OK, hvordan har du noen sex?


1. Gjør det en prioritet, og det vil skje. Fôring barn raskt blir en prioritet når du har MAS barn for dine føtter. Gjør dine ønsker sånn, og ikke la frem til du har det du trenger.


2. Finne et tidspunkt som fungerer. Det kan være tidlig på morgenen før barn våkne opp, kan det være umiddelbart etter at de har gått til sengs ignorerer retter og vasking og rydde opp, kan det være på dagtid mens barna ser på en video. Du har å få tid til hverandre.


3. Gjøre noen ting som gjør du synes om sex. Det kan være vanskelig å slå hjernen fra babyland til kjønn, slik at du kan trenge litt hjelp. Se en sexy film, lese erotisk literatur sammen, skrive din partner en sexy note, tenker tilbake til en tid da du hadde stort kjønn (c'mon du kan gjøre at det ikke kan være så lang tid, sikkert, du har barn afterall!), relive hvor godt det føltes.


4. Ta en dusj sammen. Det er noe om å få naked og våt sammen som kan være meget erotisk.


5. Forventer avbrudd og ikke bli satt utenfor. Du starter OK kyssingen, og du hører en baby gråte. Du prøver å ignorere det, men du kan ikke. Så du går av og pleier å dem og så tror du for øyeblikket er borte. Men det er ikke. Og hvis det er deretter kan du få det tilbake ved å vise avbrudd som en rekreasjon og har økt din appetitt for sex ikke surnet det.


6. Ikke vente til du kommer i seng å starte sex. Når du har vært sammen en stund er det lett å falle i vaner, som falle i en dyp søvn så snart din hode berører puten, og noen ganger er det disse vaner som du trenger å bryte for å kickstart deres kjønnliv. Sex kan skje hvor som helst så sørg for bruk av mellomrom du har.


7. Og det viktigste du trenger å gjøre – gi ikke opp! Du kan finne en måte å gjøre det skje. Vet at dine behov er viktig, og du vil fungere bedre når de har blitt oppfylt.

No comments:

Post a Comment