Thursday, October 25, 2012

Beste tidene For samleie

Du har plukket ut barnehage-temaer. Du elsker pastell rosa og dempet blå. Du vet at hvis babyen er en jente du skal navngi hennes Ashley, og hvis det er en gutt, du vil kalle ham Kyle. Du er klar til å bli far. Det er bare ett problem. Din kone er ikke gravid ennå.


Du kan ha prøvd flittig til å unnfange et barn. Kanskje du og partneren din har vært å ha sex regelmessig, singel-mindedly fokusert på oppfatning. Så hva er problemet? Hvorfor har ikke du unnfanget ennå? Du vet andre par som har funnet ut de er gravid raskt og uten problem. Så hvorfor er ting annerledes for deg?


Poenget er at ingen to menneskers organer er de samme. Mens du kan være sunt, kan fungerer perfekt mann eller kvinne, du bare ikke være så fruktbare som en annen person. Dette konseptet bør ikke være en som deg. Det faktum at du ikke har umiddelbart bli gravid betyr ikke at du må gi opp drømmene dine for å holde din egen nyfødt. Det betyr bare at kanskje du trenger å vie litt mer oppmerksomhet mot å ha samleie på de mest fruktbare dagene.


Å ha samleie under en kvinnes mest fruktbare tiden av måneden sterkt øker sjansen for en mannlig sperm forenes med en kvinnes egg. Dette skjer under eggløsning. Eggløsningen skjer ikke på samme tid i måneden for hver kvinne siden enhver kvinnes kropp er annerledes, men det skjer et sted rundt 14 dager etter henne menstrual syklus.


Det beste løpet av handlingen er å kjøpe Eggløsningstester. Billig og lett tilgjengelig, disse testene kan kjøpes på ditt lokale supermarked eller apotek. De er lett Self-administrert. Gjennom testing hennes urin, forteller eggløsning test henne om hun har eggløsning. Hvis hun har eggløsning, som betyr at kroppen hennes har produsert et egg som er klar til å bli befruktet. Eggløsning varer vanligvis mellom ett og to dager. Det er viktig å huske at en kvinne kan faktisk bli gravid etter før eggløsning siden sædceller kan leve opp til fem dager under optimale forhold.


En annen ting å huske er at mange eksperter er enige om at den tradisjonelle og misjonær stilen til elskov er større grad bidrar til å skape en baby. Det er mye bedre å ha sex på den tradisjonelle måten enn i andre stillinger. Rett ut sagt, den lar tyngdekraften å gjøre jobben sin og fungerer sammen med kroppen slik at sædcellene å reise i en naturlig strøm.


Selv om engasjere seg i er samleie under de mest fruktbare dagene i måneden en flott måte å øke et par sjansene for å bli gravid, er det viktig å forstå at det ikke er en mirakelkur for infertilitet problemer. Hvis du tid din samleie og fortsette å ha sex under eggløsning dager og du får ikke gravid, kan så du vurdere at det kan være en annen sak. Snakk med legen din for å lette noen frykt, usikkerhet eller bekymringer som du kan ha om spørsmålet om å ha et barn.

No comments:

Post a Comment