Tuesday, October 30, 2012

En umiddelbar kur for Akupunktur For infertilitet

Selv de beste og mer avanserte medisinske metodene fungerer kanskje ikke i saker av ufruktbarhet; Det er stor bevis som vil vitne til dette. Et godt tidspunkt å krangle om er hvorfor må par trenger å tolerere flere forsøk av unnfangelse ved hjelp av såkalte high teknologier (f.eks in vitro befruktning). Vel, nå er ikke tid til å heve argumenter skjønt.


Akupunktur, alternativ medisin du sier.


Det er virkelig en alternativ medisin bare av grunnen at det ikke er basert på vestlig kunnskap. Hvis dette er vår grunnlaget for å kategorisere hva er effektiv medisin og hva er ikke, ville det være litt urettferdig for alle orientalsk medisinske metoder som arbeid.


Selv om ikke alle hastverksløsninger er overbevisende og ekte, kan akupunktur være en av den valgte noen som virkelig skaper tilfredsstillende og umiddelbare resultater.


Ikke bare koster akupunktur når den brukes sammen med andre ufruktbarhet-metoder som er effektive, kan det også induserer avslapning og fravær av smerter i hele prosedyrene.


Det viktigste prinsipp som står i metoder som brukes i akupunktur er utgivelsen av energi blokkeringer i visse deler av kroppen. Energi må flyt, og det må flyte godt. Hvis det er noen tette som vil påvirke dens glatte reise til kroppen, er det eneste alternativet å slippe løs dem innsetting av nåler på bestemte punkter hvor energien er spesielt blokkert dermed forekomsten av visse sykdommer.


En nærmere kikk på akupunkturbehandling vil avdekke at hver plan for behandling er forskjellig fra neste. Dette er fordi pasienter besitter varierende fysiske problemer som må løses tilsvarende.


En konsensus blant utøvere og pasienter opprettholder at akupunktur fungerer optimalt når alle andre betyr var allerede fullført, men forgjeves. Akupunktur for infertilitet er også ideelt for par som ikke ønsker taxing seg økonomisk med mer omfattende behandlinger som de som krever en rekke fysiske undersøkelser, tester og selv operasjoner.


Dette har også fungerer best for pasienter som lider av spesifikke sykdommer som uregelmessig eggløsning for kvinner og sperm ledningskanal-blokkering.


Akupunkturbehandling for infertilitet kan komme i tre teknikker nemlig manuell, elektrifisert og auricular.


Elektrifisert-metoden betyr bruk av elektrisk nåler å fjerne passeringer av energi. Auricular metoden, derimot, medfører bruk av pricking øreflippene og ørene for å fjerne hormonelle forstyrrelser, særlig hos kvinner.


Mens mange kan kreve at akupunktur for infertilitet er en kur, ville det fremdeles være trygt å si at det er en viktig del av enhver behandling utført til infertile par.

No comments:

Post a Comment