Monday, October 8, 2012

Far, jeg ønsker en Boob Job

Jeg er lykkelig skilt far til to døtre, 17 og 20. Lora, 17 år gamle, bor med meg og Susan, eldre jenta er bort ved university.


Oppdra to døtre på min egen over siste ti år, er ikke en lett oppgave. Jeg har vært mor, så vel som far til dem. Jeg forklarte dem om perioder. Jeg håndtert ungdomspornografi år tilstrekkelig, inkludert snakke med dem om kondomer og seksuelt overførbare sykdommer. Jeg coped med et smil når både jenter gikk i og viste meg sine røde rå tatoveringer en lørdag ettermiddag. Jeg smilte til kjærester og gjorde at de var en smule skremt av meg. Redd nok til å være forsiktig, uansett. Finne STD hjelp på http://www.std-testing.info.


Jeg trodde jeg hadde et utmerket samarbeid med både av mine døtre, inntil i går.


Lora kom hjem fra college mer gretten enn vanlig, selvsagt stressa, slik at jeg forlot sjokolade der hun kunne finne den. Selv sjokolade hjelpe ikke, men over middag hun endelig kom ut hva problemet var. "Jeg ønsker en boob job for min 1700 bursdag."


Jeg ble forbløffet. Lora er slimly bygget, men aldri i en million år ville jeg ha gjettet at hun var fornøyd med hennes kropp. Når jeg fikk mitt åndedrag tilbake, jeg spurte Lora hvorfor plutselige ønske om å ha store bryster. Det viste seg at det var noe hun hadde ønsket de siste fem årene. Hun hadde blitt håper de ville utvikle naturlig, men 18 hadde tenkt å gi og hjelpe natur langs.


Jeg sa jeg ville ha å se nærmere på de forskjellige alternativene og sa jeg ville tenke på det, som foreldre gjør.


Over de neste dagene jeg hopped fra en Internett-området til en annen, så på bilder av boob jobber før og etter og lagret en masse websites til en mappe på skrivebordet for Lora å studere.


Jeg var bekymret, delvis fordi min datter hadde tydeligvis vært fornøyd om hennes kropp for så lenge, uten å nevne det, og delvis på grunn av hva kan gå galt med kosmetisk kirurgi.


Jeg satt med Lora på datamaskinen, og vi studerte informasjon og bilder sammen.


Hun hadde ikke virkelig gjort mye forskning inn i detaljer, og ble sjokkert av skjemmer som ofte følger med bryst implantation. Vi snakket om farene ved lekkasje fra silikon implantater og så på noen groteske bilder av kvinner som dette hadde skjedd.


Vi bestemte oss umiddelbart – ingen silikon.


Som forlot tre alternativer:


1. Trening for å forbedre tonen av muskler og tendons som støtter brystene.
2.Medication, kremer eller tabletter som hevder å øke størrelsen av brystene.
3. Saline implantater.


Jeg har overbevist Lora vente en stund før du forplikter deg til kirurgi, og hun prøver en serie øvelser og kremer, for å se hva effekten de har. Jeg har mer tro på øvelser enn i noen krem. Vi skal snakke om det på nytt i 6 måneder tiden. Jeg tror dette er den beste løsningen inne det den innrømmer Lora tid til å reflektere over varigheten av noen kirurgisk eller medisinsk prosedyre. Forhåpentligvis vil hun komme til å godta hennes kropp som det er, og å se at å ha liten brystene har noen fordeler, men til slutt vil jeg måtte gå med henne vurdert mening, men ikke ennå.

No comments:

Post a Comment