Monday, October 29, 2012

Fokusere på de store årsakene til mannlig infertilitet

Selv om mannlig infertilitet kan knyttes til en rekke forhold, kan vi likevel finne at noen problemer er mer utbredt enn andre. Her er noen av dem, i ingen spesiell rekkefølge:


Blokkering av Sperm-muligheten for at passasjer bærer sperms mot bestemmelsesstedet er høy. Dette kan skyldes vasektomi, fysiske anomali, infeksjon eller skade. For en mann å være infertile, må han være i stand til å levere vellykket sperms celler mot kvinnelige ved hjelp av disse passasjene (f.eks vas deferens). Naturlig befruktning oppstår når ingenting hindrer sædceller fra strømmer til sine riktig poeng.


Erektil dysfunksjon (ED)-problemet kommer når en mann er uskikket til ereksjon. Uten dette, ville det være nesten umulig å levere sperm celler ut fra de hannens kropp. Denne tilstanden kan knyttes til en rekke kroniske sykdommer som inkluderer hjerteproblemer og hypertensjon. For mye alkohol i kroppen kan også føre til erektil dysfunksjon. Og for å si det åpenbare, lammelser kan i stor grad bidra til ED.


Infeksjoner-dette kan oppstå fra forhold som ble nylig pådratt eller de som kanskje har manifestert i løpet av barndommen. Infeksjoner kan forårsake lav sædkvalitet og sterilitet.


Unnlatelse av å produsere Sperm - en tilstand er også kjent som azoospermia. Temperaturen er den ledende årsaken hvorfor denne betingelsen vises. Siden sperm celler er av ekstra følsomme natur, minste varmen kan føre dem til å dø, og eventuelt opphør av produksjonen av celler kan resultere.


Men kan andre betingelser popup som unormale celler eller minsket sperm bevegelser. Noen fenomen som kan øke varmen normal kropp i en lang tidsperiode kan påvirke tilstanden til sædceller. Dette kan være alt fra langvarig feber, eksponering for for mye varme på grunn av kjemoterapi, varicocele eller tilstedeværelse av åreknuter i testiklene og undescended testiklene.


Likevel, genetiske lidelser og enkelte hormonelle abnormiteter kan forstyrre med normal og sunn produksjonen av sædceller. Slik kan inkludere hypotyreose, hyperprolactinemia, hypogonadisme, binyrene lidelser (orgel ansvarlig for utskillelsen av testosteron en rekke andre hormoner) og abnormitet av hypofysen (som styrer utgivelsen av testosteron).


Mens vi har diskutert de biologiske grunnene for nedgangen i produksjonen av sædceller (og mangelen på dem), vi må likevel ta hensyn til andre forhold som kan føre til avvik i testiklene. Disse kan inkludere tidligere sykdommer og plager, overdreven bruk av narkotika og eksponering for miljøgifter.


Mer alvorlige tilfeller kan knyttes til mangel på sædblærene, mangler eller blokkerte vas deferens og obstruksjon i ejaculatory kanaler og alvorlige skader av testiklene.

No comments:

Post a Comment