Saturday, October 27, 2012

Good Girls--bare hvor god er de?

Det finnes tre typer gode jenter; de som er naturlig gode, de som ønsker å være god, og de som later til å være god. For anvendelsen av denne diskusjonen men det spiller ingen rolle hvilken kategori de falle i, fordi i tankene dine, du tror at de er gode jenter, noe som gjør sex mer moro å tenke og forutse.


Men her er fangsten, hvis de er virkelig og virkelig gode jenter, du virkelig kommer til å jobbe hardt for å tjene rett til å deflower dem og gjøre dem enda en av din erobringer. Det er mulig, men du må bare vite hvordan de skal håndtere dem. Her er en steg for steg prosess at hvis etterfulgt vil du tjene en annen trofé for trophy saken.


Trinn 1-ta en risiko og be jente ut. Ikke alle jenter kommer til å si ja. Det er ikke en stor avtale. Ikke alle jenter skal finner du attraktive, akkurat som du ikke finner hver jente som er der ute til din smak. Percentage-Wise, finner du det er et betydelig antall gode jenter som vil si ja til deg så ikke la det bry deg når du får et nei.


Trinn to-av jentene som sier nei, det er en rekke av dem som du kan utvikle vennskap med over tid, og etter at nok tid har gått har bygget et tilstrekkelig vennskap til hvor du kan få dem til å si ja til en dato. Dette er for de jentene som du bare må ha i ditt trophy tilfelle.


Trinn tre-den første datoen du går på må være en middag dato. Henter henne på døren og bringe henne blomster. Åpner alle dører for henne, hjelpe henne få en av plassene i restauranten, og være snill og gavmild å vente personalet, selv om de ikke tar vare på dere begge måten du synes de burde.


Trinn fire-være en strålende konversere. Med dette mener jeg la henne gjøre de fleste snakker. Du stille henne spørsmål om seg selv og la hennes svar mens du sitte der og stirre inn i hennes øyne. Når hun ber deg et spørsmål om deg, kan du svare på det kort og deretter gå tilbake oppmerksomheten tilbake til henne. På slutten av datoen vil hun føler at hun likte seg helt.


Trinn fem-Vær forberedt på conversational landminer. Hver jente ønsker å føle seg trygge og sikre med fyren de er med, og så de har en liste over skjermen spørsmål så de kan finne ut om du er virkelig verdig av sin tid og oppmerksomhet. Hver jente listen er forskjellig, men kategorier av spørsmålene kan være destillert ned til fire grunnleggende kategorier:


• Historiske detaljer om tidligere forhold
• Tanker og følelser om penger
• Familiebakgrunn
• Person problemer


Når kvinnen spør slike spørsmål, de leter etter forholdet rødt flagg, og dersom du forberede seg skikkelig kan du navigere samtalen uten stepping på en av landminer.


Trinn seks-se for positive signaler. Når en jente starter leker med hennes hår, berører du under samtale eller si ting som "Jeg føler veldig trygt med deg" så vet du at du gjør fremskritt. Ikke la vokte ned; Det er mulig å gå bakover i denne prosessen, så holde vettet om deg.


Trinn sju-når tiden er inne, kysse henne forsiktig. De fleste gode jenter ikke vil kysse på en første date, så med mindre jenta er skyve ting sånn, engang gå ikke dit. Kyss bør være omtrent to til tre sekunder lang og deretter du drar bort. Deretter vente på henne å gå tilbake i for en andre kyss. Hvis hun gjør, så er hun trolig klar til å begynne å lage.


Trinn åtte-ta det rolig. Dette er forspillet. Det har ordet "play" i det fordi det er ment å være morsomt, så spille i lang tid. Bygge opp hennes lidenskaper. Ikke rush ting, fordi øyeblikket du begynner å presse ting for fort, det er over. Hun vil være ute av humør og ingen mengden tigge vil vinne henne tilbake. OG du sannsynligvis få ikke en annen dato med henne heller. Hvis hun ønsker ting å bevege seg raskere enn de er, stole på meg, har hun måter å la du vet at du ikke vil være i stand til å gå glipp av.


Trinn ni-hvis du har gjort alt rett opp til dette punktet, så du er både naken og klar til å gjøre gjerningen. Vennligst gutta enten ta beskyttelse eller planlegger å bare la henne gir du en hånd jobb med deg Stempelkompressorer. Så ille som hun ønsker det på dette punktet, det er ikke rettferdig for deg å sette henne i fare for en uønsket graviditet eller Kjønnssykdommer. uansett, det er spennende å ha en seksuell erfaring med en jente som ikke setter for bare noen fyr og har henne lidenskaper antent til et punkt der du begge vil varme dampende sex. Hvis du har tatt vare på hennes behov, vil ikke dette være siste gang du er sammen.


Trinn ti-etter at elsker, låg med henne, stryke hennes hår og hennes hud, fortelle henne hvor vakker hun er, og fortelle henne at var den mest fantastiske seksuelle opplevelsen du har hatt. Hun vil definitivt komme tilbake for mer.

No comments:

Post a Comment