Sunday, October 21, 2012

Historien om prevensjon

Effektive metoder for prevensjon og prevensjon har eksistert i århundrer. Faktisk har prevensjon en lang historie. Bevis for eksistensen og bruk av prevensjon går tilbake til bibelsk tid.
Tusenvis av år siden ville kvinner i Kina drikke kvikksølv til å unngå å bli gravid mens kvinner i India ville gjøre det samme med gulrot frø. Kvinner i Konstantinopel ville riste sanden fra sjøen svamper og deretter dyppe dem i sitronsaft før du setter dem inn. Kvinner i andre deler ville grind sammen datoer og acacia (som er en tree bark), og deretter legge honning til det å lage en fuktig lime av det. De ville da dyppe frø ull i denne søte gel og plassere den i vulva. Selv om det er primitive, var denne sukkerholdig blandingen vanligvis effektiv. The acacia ville til slutt gjære til lactic acid og danner det vi i dag vanligvis kjenner som 'spermicidal'. I andre regioner av verden hører en av like bisarr veier for prevensjon, inkludert bruk av brygget og tørket bever testiklene. Det effektiviteten åpenbart er fortsatt et spørsmål om spørsmål, men i de fleste tilfeller de ville være rimelig effektivt.


Man skulle tro at naturlige måter for å unngå å bli gravid som når mannlige kommer ut like før utløsning, ikke garanterer komplett beskyttelse enten. Det er ingen spesifikke posisjoner som sikre beskyttelse eller det faktum at kvinnen ikke har hatt en orgasme. Hun er en risiko for å bli gravid selv når hun går gjennom henne menstrual syklus eller når bryst fôring og engasjerende i loven.


New age prevensjon ville være "kondom", som igjen er bare 99% pålitelig. De kan være farget, flavored eller ribbet: de kan være av forskjellige former og størrelser, vibrerende eller ikke, den nederste linjen er at i dag vi finnes der vi var tusenvis av år siden og det er ikke noe slikt som perfekt prevensjon og selv denne tjueførste århundre-metoden kan bare delvis beskyttelse.

No comments:

Post a Comment