Saturday, October 20, 2012

Hvordan ta din kvinne--Smart råd For menn

Touch er en kritisk viktig del av ethvert forhold. Om du prøver å flytte ditt forhold til neste nivå, antennes en gammel flamme eller bare bygge hennes interesse for deg, trenger menn å vite hvordan å berøre en kvinne.


Dessverre, menn er ikke født med denne kunnskapen. Mange lurer på hvorfor deres relasjoner er ikke mer vellykket, ikke vite hvor viktig touch er for de fleste kvinner. Å vite rett tid på rett sted og den rette måten å berøre din kvinne, kan det bety en verden av forskjell i hvordan hun føler om deg.


Og berører ikke alltid trenger å være alvorlig. Å holde ting lys-hearted og morsom kan berike begge deres liv enormt.


Her er noen tips som jeg har lært i mange år som en terapeut, forfatter, og i omfattende intervjuer med kvinner:


1. Berøre din kvinne handler også om å berøre hennes hjerte. Et ekte smil (naughty eller nice) sammen med oppriktig takk og vennlig hilsen kan opprette en umiddelbar tiltrekning til deg.


2. Ha det gøy med touch! Gjør det til en spillet eller lys hearted utfordring for deg å finne hva touch hun ønsker og hvordan du ønsker å røre henne.


3. Løpe din finger opp og ned hennes spinal området, topp til bunn. Du vil våkne opp nervene som går gjennom hele kroppen hennes. Mange kvinne like tilværelse berørt i flekker som er unikt feminin som kjærtegnet begge sider av kroppen hennes til å definere sin figur.


4. Trykk på henne som om det er ikke noe annet i verden, men to av dere sammen for det angitte tidsrommet.


Touch er en av de mest effektive måtene for å være intim med din kvinne. Den lar henne vet du vil ha henne og hun er viktig for deg.


Aktuelle touch og timing fører til sex for mange kvinner. Du kan si at nesten alle touch du gir henne er forspill. Så, stimulere hennes libido! Ikke bli overrasket hvis hun returnerer touch rett tilbake til deg - et trekk som de fleste menn finne svært hyggelig og givende.


Det er vitenskapelig grunner Hvorfor touch er så viktig for alle av oss og en flott aktivitet for å fremme helse og velvære. Kontakt for både menn og kvinner utgivelser endorfiner, og stimulerer oxytocin. Dette reduserer ofte stress og smerte, mens økende hennes hengivenhet og seksuelle respons.


Hollywood har overbevist oss om at hvordan en person ser ut bestemmer hvor attraktivt de er til andre, men det er bare en del av historien. Touch er en uhyre kraftig, og ofte så faktor, spesielt for kvinner.


Noe om din kvinne gjør du ønsker å være sammen med henne - så gå videre og touch!


Flørte vanvittig med touch. Til slutt vil du være den ultimate "touch din kvinne" mannen. Dens en vinn-vinn-situasjon for dere begge.

No comments:

Post a Comment