Saturday, October 6, 2012

Kickstart Sex-livet ditt i dag!

Er sex-livet ditt litt forsømt det siste? Det er ikke du ikke bryr seg, men vel, det er bare å finne tid og energi. Det virker umulig noen dager fordi det er arbeid og rengjøring og trent og dagligvarer shopping og matlaging middag, Klesvask, barn, familie forpliktelser, venner, Strykejern! Når du får vannrette passerer du innen minuttene. Eller du er ikke i humør. Eller du bare ikke kan være brydd. Snart kan ikke nok har gått en måned, og du huske sist gang du hadde sex. Og når var siste gang du kysset din partner og jeg mener virkelig kysset dem, ikke bare en høflig peck?


Eller kanskje du bare har falt i brunst. Du har sex på samme sted på omtrent samme tid hver uke og gjøre de samme tingene. Rutine er bra for ting som å pusse tennene, men det bør ikke komme inn i deres kjønnliv når variasjon og spenning er avgjørende elementer i slik at det oppfyller.


Hvis dette høres ut som du og du ønsker å kickstart deres kjønnliv tilbake til vel, livet, deretter lese på.


1. Være spontan
Overraskelsesmomentet kan være veldig forførende. Ta en dusj sammen, overraske din partner med lenge lidenskapelig kyss når de forventer å bare beiter lepper, kjøpe noen nye undertøy og bruke den.


2. Få sunn
Å spise godt og regelmessig mosjon sette deg bedre kontakt med kroppen og den indre sunn gløden ikke bare gjør du ser mer attraktiv, men gir deg massevis av energi og gjør du føler deg mer levende og i live.


3. Være hengiven
Hvis du ikke har hatt sex for en stund kan det være bedre å bygge opp sakte for å komme tilbake i sporet. I stedet for å prøve å gå fra en stående start til racing fart, lette din vei tilbake i fysiske ved å berøre når du kan, og ved å være hensynsfull med hverandre. Touch når du snakker. Stopp å kysse når du går forbi hverandre på gangen. Trail fingeren din gli langs skulderen som de sitte lese et magasin. Kose på sofaen foran din favoritt film.


4. Være sensuelle
Gi din partner en peppermint foot bath når de kommer hjem fra en travel dag. Massasje hendene, skalpen, tilbake - uansett hvor tickles your fancy (Hvis du ikke vet hvordan du Massasje, ikke tenke på det, bare gjør det føles bra). Eller prøv en lettere touch ved hjelp av en fjær eller silke skjerf til trail langs lengden av partneren.


5. Være oppmuntrende når partneren gjør noe du liker
Selv om du har vært sammen lenge partneren ikke alltid vet hva du liker, og selv om de gjør det ikke vondt for å fortelle dem en gang på en stund. Si hva du som og hvorfor du liker det, hvis de har mer informasjon som du vet aldri hva de kan komme opp med å ta deg.


6. Les din partner en erotisk sengetid-historien
Hjernen er avgjørende for ethvert forsøk på å resuscitate deres kjønnliv. Det må være slått på første og kroppen vil følge. Det er noen stor erotisk literatur rundt, eller du kan prøve Nancy fredag for historier om andre menneskers seksuell fantasier.


7. Ha det gøy
Når var siste gang du lo sammen? Satt på din favoritt spor og dans. Eller kjøpe musikk som var populær når du først kom sammen og spille som for en tur ned minne kjørefelt over middag. Ta en dukkert for midnatt.


8. Skrive en sexy brev
Hvis du ikke kan fortelle din partner hva du virkelig vil de skal gjøre for deg, skrive det ned er et flott alternativ. Det kan du være så nøyaktig som du ønsker uten følelse som ditt ansikt skal slå tomat rød og gir din partner-tid til å behandle hva du har sagt og komme inn stemningen (Hvis du trenger hjelp til å sette brevet sammen Prøv å besøke www.loveyouletters.com for enkel-å-oss kjærlighet maler).


9. Eksperimentet
Lære en ny teknikk sammen. Prøv en romantisk helg borte. Eller du kan prøve en sex leketøy fra en av mange på tilbudet. Hvis du alltid har sex ligger nede og deretter prøve står eller sitter. Hvis du er alltid på toppen deretter forsøke å bytte ting rundt.


10. Fokus på nå
Når du kommer til det, er det avgjørende at du fokuserer på nøyaktig hva det er du gjør. For å gjøre dette må du stoppe skravling innenfor din egent hode. Ikke bekymre deg at du har glemt å plukke opp på drycleaning, eller hvordan du skal ringe din mor om hennes bursdag, eller det faktum at du er ute av frokostblanding. La alle at ting til senere. Mye senere. Sjansene er det ikke vil virke nesten så viktig når du er ferdig.

No comments:

Post a Comment