Thursday, October 4, 2012

Reelt kostnadene for Premarital Sex

Hvordan kan du noe som føles så godt være så galt? Er ikke å være i en engasjert forholdet samme som å være gift? Mange tenåringer står overfor disse spørsmålene, når det gjelder å gjøre beslutningen om ikke å ha sex. Det er ganske vanskelig å si Nei når du er i kjærlighet, engasjert, tiltrekkes eller forpliktet til noen. Så hvorfor skal du vente? Her er noen grunner til hvorfor:


Formålet med Sex


Enkelt sagt, var Guds hensikt for sex slik at mennesker kunne ha barn. Han ga oss den befaling til "være fruktbart og multiplisere" (Genesis 1: 22) og, som en ekstra bonus, han gjort sex behagelige for både menn og kvinner. Menn og kvinner er unikt designet til å nyte den seksuelle handlingen med hverandre og en betydelig bånd oppstår når et par har sex. Men effekten er ikke lik! Kvinner føler en ting om morgenen etter og menn føler noe helt annet.


Hva skjer når du har Sex


En av hormoner utgitt under sex er oksytosin. Oksytosin fører til en person til å berøre og bli berørt. Oksytosin fører også til en person å bli følelsesmessig, fysisk og følelsesmessig limt til personen han eller hun har hatt sex med. Så, både menn og kvinner føler nær sin partner etter å ha sex, men menn også produserer Antidiuretisk hormon hormone, som får dem til å føle ansvarlig for personen de har hatt sex med. Det er en god ting når at mennesket er gift, men ikke når han er enkelt. Den siste tingen de fleste enkelt menn vil føle er ansvarlig for en kvinne de er casually dating. Noen ganger daterer at den følelsen av ansvar kan drive mannen bort, hvis han ikke er alvorlig om personen han. På grunn av disse hormonal samhandlingene, kvinner føler vanligvis mer clingy etter å ha sex og menn synes mer 'Fjern'.


Teenage graviditet og Kjønnssykdommer


Her er noen av de andre potensielle downfalls å ha hatt premarital sex: I 2000, 84 ut av hver 1000 kvinner i alderen 15-19 ble gravid. Dette er ikke å si at du ikke vil eller ikke vil ta seg av barnet. Men ville ikke vil at barnet skal være inne en hjem med begge foreldrene, hvis mulig? Så du kan bli gravid, eller du kan føre til at noen skal gravid. Eller du kan få en seksuelt overførbare sykdommer (STD). Her er litt skremmende statistikk om Kjønnssykdommer (fra the Pure intimitet nettsted):


* Ca 18.9 millioner nye tilfeller av Kjønnssykdommer forekommer hvert år.


* Førtiåtte prosent av nye STD-tilfeller i 2000 var blant 15-24--åringer.


* Det er for øyeblikket mer enn 25 typer Kjønnssykdommer; noen er kureres, andre er ikke.


* I 2000 oppstod ca 822,000 svangerskap blant 15-19--åringer.


* Sju av ti halvvoksen mødre slippe av high school.


Guds Plan


Gud skapte sex slik at to personer kunne ta glede i ekteskap-erfaring. Han opprettet sex som perfekt bånd opplevelse slik at et par kunne vokse sterk sammen, bånd med et annet og opprette en kjærlig hjemmemiljø for sine barn. Når et par har sex, bli de virkelig "en kjøtt', noe som betyr at de er åndelig forbundet med hverandre. I 1 Corinthians 6, vi blir påminnet om at du er koblet som en kjøtt med hvem du har sex med. Kapittel deretter går på å si at alle andre synder er forpliktet utenfor vår kropp, men å ha sex utenfor ekteskap er en synd mot vår egen kropp! Og du ville ikke ønsker å skade deg selv, nå ville du?


Husk - handler om sex fører til en person til å bli fysisk, følelsesmessig og åndelig sluttet med hver person som han eller hun velger å ha sex med. Uansett hvor god eller dårlig behandlet han eller hun deg, uansett om du fremdeles er venner med den personen og uansett hvis du skulle ønske du hadde aldri møtt ham eller henne - du er koblet.


Så neste gang du står overfor beslutning om ikke å ha sex, tenke på det nøye. Ta en beslutning å ære og respekterer deg og personen du er involvert med ved å hedre Guds ord.

No comments:

Post a Comment