Wednesday, October 31, 2012

Sex Tips For par forsøker å ha en Baby

Frem til dette punktet, kan du ha brukt piller under sex for å unngå graviditet. Nå som du vil ha en baby, kan du og partneren din bli forvirret på hvorfor du er ikke gravid umiddelbart etter ceacing å bruke piller. Selv om hvert år tusenvis av mennesker og konsultere ufruktbarhet eksperter, finnes det et par ting du kan prøve før du kaster inn håndkleet eller ringe en ekspert.


1. Arbeid med Cycle for eggløsning


Timing er alt, og dette ikke kunne være mer sant for å bli gravid. Vil du tiden din elskov aktiviteter i harmoni med hennes Eggløsning syklusen. De fleste kvinner har en eggløsning syklus som varer på twenty-åtte-tretti dager. Deres mest fruktbare tiden er halvveis gjennom på fjorten eller femten dager inn i deres syklus.


2. Vinduet i 72 timer


En av de viktigste grunnene hvorfor du ikke kanskje har blitt gravid er fordi du har sex på feil tidspunkt. Det er bare en 72-timers vindu av muligheter å forbli fruktbare egg. Du og partneren din bør prøve å ha en baby, så nær tidspunktet for eggløsning som mulig, men hvis tidsplanen ikke tillater du kan prøve å ha en baby opptil 72 timer før dette tidspunktet.


3. Tips For å bli gravid


-Både menn og kvinner bør spise protein rik mat som kjøtt og fisk
-Unngå å drikke tungt
-Trene regelmessig
-Menn bør unngå varme showersbaths
-Menn bør unngå iført trange undertøy


4. Råd For å bli gravid en Baby


Prøve ikke å ha sex så mye som mulig, dette vil lavere sperm count og faktisk gjøre det vanskeligere for kvinnen å bli gravid. I stedet, prøve for en baby hver - dager. I særdeleshet, har sex én eller to timer før eggløsning så sædcellene allerede venter på egget til å ankomme. Når du har sex, må du bruke misjonær stilling så tyngdekraften vil hjelpe sperm til bassenget langs veggen av livmor. Etter å ha kan sex kvinnen heve hennes midjen og beina i 25 graders vinkel i en halv time å fortsette denne naturlige prosessen. Dette kan signifikant øke sjansene for å bli gravid.


5. Ta folsyre er viktig


Hvis du ikke får nok folsyre i ditt kosthold under graviditet og selv før bli gravid babyen kan bli født med fryktelig skade på hjernen, ryggraden defekter eller andre misdannelser. Alle som har noen mulighet for å bli gravid trenger å ta den anbefalte mg folic acid per dag.

No comments:

Post a Comment