Thursday, October 11, 2012

Spørsmål og svar om Ereksjonsproblemer

Ereksjonsproblemer - hva betyr det bety?


Ereksjonsproblemer er udyktigheten for en mann å oppnå en erection og/eller holde en erection nok for hans seksuelle behov eller kravet om hans copartner. ED kalles ofte som impotens. Begrepet "erectile dysfunction" betyr at du ikke kan hente erection, eller muligheten til å oppnå ereksjon bare for en kort tid. Det kan forekomme ved enhver alder, men er vanligvis funnet i menn over en alder av 60.


Er erectile dysfunction bare en del av gamle alder?


Ereksjonsproblemer er ingenting å gjøre med voksne alder. Det er sant at som du blir eldre, trenger du mer fysisk eller mental stimulering som berører og tegne langs for å få en ereksjon. Du må kanskje også mer tid mellom erections.


Hva er årsakene bak erectile dysfunction?


Ereksjon trenger en rekke arrangementer. Ereksjonsproblemer oppstår når noen av turneringene er forstyrret. Nerve impulser i rygg kolonnen, hjernen, fibrøst vev, arteries i og rundt korpusene cavernosa, som gjør serien av hendelser oppstår. Skaden å glatte musklene, nerver, arterier eller fibrøst vev rundt penis kan resultere i erectile dysfunction.


Redusert nivå av testosterone hormone (det primære hannhormon): Testosterone er det viktigste hannhormon. Rundt en alder av 45 faller testosterone hormone nivå gradvis. Omtrent i 10% funnet tilfeller av Ereksjonsproblemer leger nedgang i testosterone nivå. Nedgang i testosterone nivå resulterer i lavere seksuell interesse derav det vil ingen ereksjon.


Ereksjonsproblemer kan også forekomme i folk har følgende medisinske problemer:


Diabetes
Hypertensjon
Atherosclerosis


Hvis du er en pasient av diabetes, og vil ikke styre blod sukker nivå og blodtrykk, kan du få erectile dysfunction. Det er derfor det er viktig å gjennomgå behandling som er anbefalt av eventuelle helse-ekspert.


Hormonal ubalanse kan også føre til erectile dysfunction og hvis du stemning så, kan du besøke en endocrinologist for nødvendige test og behandling. Noen medisiner kan også forårsake erectile dysfunction som en bivirkning, la legen din vet om problemet.


Røyking for mye, bruk av alkohol i overkant og bruk av narkotika kan også resultere i erectile dysfunction.


Psykologiske årsak:


Konflikt i din forbindelser med partneren din kvinnelige kan også forårsake erectile dysfunction. Du må prøve å forbedre din forbindelser og se ditt bedre forhold er løse problemet ditt seksuell eller ikke? Par må prøve nye måter å behage hverandre, og for å vise kjærlighet og hengivenhet.


Behandling av Ereksjonsproblemer:


Først og fremst en bør besøke en urologist for riktig diagnose og behandling. Besøk til psykolog kan også være nyttig i erectile dysfunction.

No comments:

Post a Comment