Tuesday, October 16, 2012

Stopp Forhastet Ejaculation

Menn ejaculate noen ganger raskere enn sin partner ønsker eller enn de ønsker, under samleie. Hvis det skjer habitually, kalles denne lidelse forhastet ejaculation. Selv om denne tilstanden er utbredt blant menn, er mange flau for å søke hjelp profesjonelt.


Det er ingen normaltid for en mann å ejaculate. Men forhastet ejaculation er når det skjer før partnerne vil det skal, i en hvilken som helst seksuelt møte, forårsaker nød for begge. Forhastet ejaculation skjer i alle seksuelle situasjoner selv under masturbering.


Det er primære forhastet ejaculation når du har hatt denne lidelse fra den tid da du ble seksuelt aktiv. Hvis etter å ha tilfredsstillende seksuelle møter, og du plutselig utviklet en, er det hva du kaller, sekundær forhastet ejaculation.


Det er antatt at denne seksuell manglende evne involverer samhandlinger som er mer komplekst enn bare rent psykologisk og biologisk faktorer. Tidlig sexual experiences, som situasjoner når du har rushed for å nå klimaks, kanskje har etablert et vanlig mønster som kan være vanskelig å endre senere i livet.


Ereksjonsproblemer og angst er også psykologisk faktorer som forårsaker forhastet ejaculation. Unormal hormone nivåer, skjoldbrusk problemer, unormal refleks av ejaculatory system, prostate eller urinrør infeksjoner og arv er noen biologiske faktorer som bidrar til denne lidelse. Andre risikofaktorer som impotens, stress, helse relaterte problemer og medisiner på samme måte kan øke sjansene dine for å ha forhastet ejaculation.


Avhengig av hvor alvorlig problemet, kan forhastet ejaculation være betydelig redusert eller eliminert. I vanlige tilfeller er behandling fokusert på mental habituation å utvikle stimulering kontroll. En rekke øvelse (som start-stopp teknikk) kan være foreskrevet av sex terapeuter å hjelpe ejaculatory forsterkningskontroll for menn. For mer alvorlige tilfeller er ulike medisiner foreskrevet for å hjelpe farten arousal Responshastighet.


Aktuell anesthetic kremer og visse antidepressiva fungerer for forhastet ejaculation, også. Selv om de har ennå å bli godkjent av Food and Drugs Administration for å behandle forhastet ejaculation, anbefaler leger dette for det formålet. Menn kan prøve ut forskjellige medisiner før å finne ut hva som ville fungere best for ham. Men uten skikkelig emosjonell støtte og kommunikasjon fra partneren, mye nødvendig seksuell tilfredshet vil aldri oppnås.


Denne seksuell lidelse bør ikke være en grunn til bekymring og ydmykelse for menn. Faktisk, bør den behandles, en gang oppdaget, til hjelp i lovemaking-møter for begge partnere. Ellers, forhastet ejaculation ville være en forlegenhet for menn og lovemaking ikke på alle moro for kvinner.

No comments:

Post a Comment