Monday, October 15, 2012

Vasectomy: Høyre Form av fødsel kontroll For deg?

Vasectomy er en surgical prosedyre som gir en fast form for fødsel kontroll for menn. Det er to rør i penis, kjent som vasa deferentia, som bærer sperm fra testicles til den seminal væsken. Under Vasectomy, er disse to rør kuttet og forseglet. Når den surgical prosedyren er gjennom, blir din semen sperm-fri. Betyr det nå når de ejaculate under samleie med en kvinne, hun ikke vil bli gravid. Det største problemet med denne metoden for fødsel kontroll er at du ikke kan få det reverseres. Derfor må du forstå det argumenter for og imot før du går for samme.



Er denne metoden passer for deg?


For å finne ut om denne metoden passer for deg, er det svært viktig at både du og partneren din enige om å ha en fast form for fødsel kontroll. Det kan være andre grunner også, der vasectomy kan gjøre et godt alternativ. For eksempel de helsemessige tilstand av partneren har gjort graviditet usikre for henne, eller du og partneren din er ikke behagelig å bruke andre metoder for prevensjon. På den annen side, kan det være mange faktorer som gjør vasectomy uegnet for deg. For eksempel, hvis du er usikker på om å ha barn i fremtiden, eller du er enkelt, skilt eller separert. Også tror mange mennesker at de kan få vasectomy snus når de ønsker flere barn. Vel, la meg fortelle deg ærlig, vasectomy ikke kan reverseres på noen måte. Derfor har keeping i vise alt, du å ta avgjørelsen veldig nøye.



Resultatet av Vasectomy


Mer enn 99% tilfeller av vasectomy er normalt vellykket. Det er grunnen til hvorfor det regnes som en av de mest effektive formene for fødsel kontroll. Men du må holde i tankene som etter kirurgi er gjort; Du kan ha sex bare etter tre dager. Videre sperm fortsatt er igjen i lille antallet i rør som fører til deres penis, som spyle ut helt bare etter 20-25 ejaculations. Derfor, hvis du går for ubeskyttet samleie før det kan du gjøre partneren gravid. Den beste måten å håndtere denne situasjonen er å bruke en back up metode for prevensjon til du har en semen analyse. I mellomtiden, må du ha to tester. Når testen bekrefter at det er ingen sperm i ejaculation, kan vasectomy være trygt grunnlag for prevensjon.



Risikoer


Selv om 99% tilfeller av vasectomy er vellykket, men i enkelte tilfeller kan det føre til visse komplikasjoner også, for eksempel infeksjon i innsnitt blødning området (forårsaker rødhet og hevelse), i scrotum som kan forårsake smertefulle esning, scrotal smerte osv. Alle disse komplikasjoner kan imidlertid enkelt behandles. Ringe bare, legen din og de foreslår du noen forholdsregler og behandlinger. Det er visse andre tegn og symptomer også, som krever at du konsultere legen din. Slike ting kan inkludere feber, hevelse som worsens eller ikke går, problemer med urination, en marmorert størrelse klump i scrotum, etc.



Samlet vasectomy er sikkert svært effektiv form for fødsel kontroll, men før du tar en endelig beslutning, husk ovenfor ting.

No comments:

Post a Comment