Wednesday, October 17, 2012

Øvelse kan forbedre Sex-livet av menn

Det er mange seksuelle problemer som hjemsøke menn. Mange menn opplever tidlig ejaculation, snarere enn de eller deres partnere vil. Hvis det skjer innimellom, bør det ikke være en sak for bekymring. Men når ejaculation skjer i mer enn femti prosent av menn samleie eller selv før eller halvveis gjennom, så det er en seksuell tilstand som er felles for de fleste menn, forhastet ejaculation, tidlig ejaculation eller tidlig klimaks.


Betingelsen ble først tenkt å være et psykologisk problem. Men grundig forskning viste at enkelte former for forhastet ejaculation er genetisk. Det er ofte oppleves med rundt 25% til 40% av menn. Det er vanligvis preget av en ufrivillig kontroll over ejaculation sannsynligvis på grunn av Ereksjonsproblemer. Men selv om forhastet ejaculation kan behandles, de fleste menn føler flau for å erkjenne problemet. De nekter å se lege for behandling.


Det er studier som viser at forhastet ejaculation har noe å gjøre med nevrologiske svarene på bekken musklene, det er unormalt raskt enn normalt. For denne typen forhastet ejaculation er sex terapeuter råd å gjøre enkle øvelsen. Noen form for mosjon vil forbedre ejaculatory kontroll av menn lider av tilstanden som skyldes hovedsakelig nevrologiske faktorer. Øvelse kan forbedre sex-livet av menn. Bortsett fra dette omfatter rehabilitering anti-Angst medisiner. Det er også lokal anesthetic kremer som kan brukes effektivt; imidlertid anbefaler sex terapeuter ikke dette. Det kan redusere følelsen av mannens partner.


Psykologiske faktorer kan bidra til problemet. Følelsesmessige velvære for personen, som depresjon, stress og mangel på tillit kan føre til forhastet ejaculation. Selv forholdet mellom partnere kan være en faktor. Skade følelser, manglende eller kommunikasjon, uløste konflikter vibrering av intimitet av to personer. Menns partner har en svært viktig rolle i å overvinne forhastet ejaculation. Det er behov for emosjonell støtte og forståelse. En åpen kommunikasjon og følsomhet kan være svært nyttig i tilfeller som dette.


Hypnosis, en form for avslapning, ekstrem suggestibility og fantasi i en transe tilstand har vist seg for å være effektive i behandling av forhastet ejaculation. I hypnosis er det fullstendig fokus på et bestemt emne. Ejaculation antas å være en underbevisst vane; hypnosis gjør det mulig for å gi sinn forslag å gjøre det vare lenger. Selv om det ikke kan kurere problemet helt, de fleste rapporter viser en dramatisk forbedring i menns sex liv etter par hypnotiske økter.

No comments:

Post a Comment