Tuesday, January 31, 2012

Prevensjon piller-grunn av fedme

Gynekologer si at prevensjon piller (oral prevensjonsmidler) kan ha mange bivirkninger; en av dem er vektøkning eller fedme. De fleste av kvinner får fem pund vekt etter å ha tatt oral prevensjonsmidler. Normalt får kvinner vekt etter noen dager eller en måned fra starter for å ta pillene. I de fleste tilfeller få kvinner vekt som ikke tar oral prevensjonsmidler i siste halvdel av deres menstrual syklus; Dette er på grunn av hormonal endringer. Dette er også viktig å vite hvorfor kvinner får obese ved å ta oral prevensjonsmidler. Årsakene er som følger.


• Grunnet oral prevensjonsmidler, nivået på metabolisme endres. Dette er fordi både estrogen og progestin stede i disse pillene kan forårsake flytende oppbevaring, en midlertidig effekt som ofte starter i den første måneden som et resultat av en økning i natrium. Årsaken til vektøkning (økning av hofter, bryst eller lår) er på grunn av estrogen.


• Oral prevensjonsmidler inneholder progestin hvilke årsaken økning i appetitt og permanente vekt få.


• Pillene administreres for depresjon kan også være årsaken til vektøkning.


Kvinner som får vekt grunnet oral prevensjonsmidler kan miste vekt gjennom vekttap diett piller, naturlige kosttilskudd, mosjon, yoga og andre programmer for vekt-tap.


Etter å ha gitt fødsel; vekt blir et varig problem for mange kvinner.


Hvert år, er det mange kvinner som har etterlatt over vekt brakt videre av kjærlig prosessen med graviditeten.


Når babyen er født miste du 12.5-14 pounds, noen vekt ovenfor som må tas av ny mamma hvis hun ønsker og hennes lege anser det fordelaktig for henne å gjøre dette.


Hver kvinne har sin egen grunn for lyst å miste sine etter fødselen vekt. Av årsaker faller vanligvis i området personlige, helse og faglige grunner.


Beholdt vekt etter graviditet er koblet til en Gene Dr. Winfried Siffert og hans kolleger (fra University Hospital i Essen, Tyskland) studerte 792 unge sunn kvinner som var å bli første gang mødre eller har hatt kun én andre baby før


Disse kvinnene inngått en vekt sammenligning studie. Dr. Winfried Siffert og colleaguse funnet ut at kvinner som hadde gene; G protein beta 3 delenhet 825TT var mer sannsynlig å henge på sin vekt etter å ha gitt fødsel enn de som ikke har genet.


Å sette denne studien sammen med en egen forskning tidligere tyder på at g protein beta 3 delenhet 825TT gene er sannsynligvis vil føre til uregelmessigheter i metabolisme. DRS. Ross D. Feldman og Robert A. Hegele av den University of Western Ontario, Canada, skrev i sine redaksjonell angående studier.


Forskning viser også at moms med denne gene kan fortsatt miste etter fødselen vekt ved å execerising en miniumum av ettall timen per uke.


Ved å execrising en time mimium per uke er moms med g protein beta 3 delenhet 825TT gene like sannsynlig å miste vekt som andre moms uten denne genet.


Forholdsregel: Aldri begynne noen vekt-tap eller execrise programmet uten først å konsultere en lege.

Monday, January 30, 2012

Feil på prevensjon piller

En fersk studie fant at overvektig eller fedme øker sjansene for graviditet mens du bruker prevensjon piller. Gynekologer si at prevensjon piller (også kjent som oral prevensjonsmidler) har ikke nok effekt på overvektig eller obese kvinner. Overvekt (BMI 25 til 29,9) kvinner har 60% og obese (BMI 30 eller mer) kvinner har 70% mer sjanser av svangerskapet enn vanlige vekt (BMI 18.5 å 24,9) kvinner mens du tar oral prevensjonsmidler regelmessig. For kvinner som savnet oral contraceptive, risikoen for graviditet mer enn fordoblet i forhold til overvektig eller obese kvinner. Undersøkelsen forteller at ut av hundre overvektige kvinner tar oral prevensjonsmidler, fem fikk gravid mens bare tre ut av hundre vanlige vekt kvinner som tar oral prevensjonsmidler fikk gravid hvert år.


På grunn av feil på oral prevensjonsmidler er ikke klart kjent. Dette er en stor forskning-området. De sa at det er flere muligheter for svikt i oral prevensjonsmidler i obese kvinner.


• Hormoner i oral prevensjonsmidler er løselig i fett som er i nok antallet i obese kvinner. Grunnet dette oppløse fett hormoner i fett i stedet for å skrive inn i blodet.


• Metabolisme er også en vesentlig årsak. Den Basalmetabolisme økningen ifølge kroppsvekt; mer kroppsvekt, mer Basalmetabolisme. Økningen i metabolske rate reduserer varigheten av medisiner effekt. Dette er den også en av årsakene som er grunnet som oral prevensjonsmidler ikke fungerer.


• På grunn av fedme, det er en økning i leveren enzymer som hjelper metabolismer hormoner i oral prevensjonsmidler.


• I dag hormoner nivå i oral prevensjonsmidler er redusert med fem ganger enn først introdusert.


• Sirkulerende blod volumet i obese kvinner er større enn normalt kvinner som av steroider er fraktet. Fett celler kan beslaglegge steroider. Obese kvinner metabolismer også steroider på annen måte enn vanlig.


Nå er det virkelige spørsmålet. Bør overvektige kvinner som ikke ønsker å risikere en ikke-planlagt graviditet bør ta mer oral prevensjonsmidler eller høyere dose oral prevensjonsmidler eller ikke? Gynekologer si det ikke er nødvendigvis fordi overvektig eller obese kvinner har flere sjanser til hjerte-og karsykdommer risikofaktorer enn vanlige vekt kvinner. De foreslår at obese kvinner som fullført childbearing bruker en fast form for fødsel kontroll som tubal sterilisering.


Obese kvinner som ønsker å bli gravid kan bruke kondom eller andre metoder. En annen metode for obese kvinner antyder at man først de skulle miste sin vekt og deretter planlegger å bruke oral prevensjonsmidler. Vekttap, kan obese kvinner bruke vekttap diett piller, naturlige kosttilskudd, mosjon, yoga og andre programmer for vekt-tap. Igjennom morsjon tar å miste vekt mer tid som ikke er betydelig for kvinner. De kan bruke vekttap diett piller for hurtig vekttap.

Sunday, January 29, 2012

Ting å tenke på begynnelsen til Swing

La oss sette til side de fantasier for et øyeblikk, og snakke om logistikken på begynnelsen eventyr svingende. Og jeg vet du har mange – det vil si fantasier.


Først av alt, hvorfor er du komme inn i svingende? Er du ute etter en liten sex på ditt forhold? Hvis du er, kan du bli skuffet i det lange løp. Det er så mye mer enn en billig spennende svingende.


Dette er ikke en måte å ha sex med flere personer, men en måte å leve trygt ut noen fantasier med noen som du elsker. Så stoppe og tenke om dette bra og hardt før du prøve den ut.


Erfaring teller


Du ønsker å snakke med andre swingers å se hvordan livsstil faktisk er. Sjansen er at du vil høre om alle positive aspekter, men også virkeligheten konsekvensene.


Du kan sjekke ut lokale swingers klubben eller registrere deg online med en online dating ressurs til å stille spørsmål eller lese deres råd. Det er hundrevis av bøker som du kan kjøpe og lese også. Dette er ikke noe å gå inn i lett.


Det er moro, ingen tvil, men å ha reell forventninger vil gjøre det enda bedre for deg, din partner, og alle andre involvert. Og du kan ha så mye moro som ser inn i den. Skru ned lyset og bruke din imagination…


Er du sterk nok?


Hvordan er din nåværende forhold? Hvis du er på egen hånd, hvordan er din mentale tilstand? Hva er en begrunnelse for å prøve svingende? Har du problemer og tror at vil bidra til å prøve noe nytt? Galt svar.


Hvis du allerede har problemer – enten på egen hånd eller i en relasjon--prøver ut svingende, deretter kan du faktisk multiplisere problemer du har. Hvis misunnelse er et lite problem i ditt forhold, vil deretter svingende bare forstørre det. Hvis du ikke kan kommunisere med partneren din, så du ikke kan være i stand til å si hva du vil, eller hvordan du føler deg om noe som du har gjort, eller ønsker å gjøre. Og avstanden mellom du vil bare vokse.


Du må ha en sterk forpliktelse til deg selv og dine behov, så vel som å være i stand til å snakke om ting som de kommer.


Sikkerhet er nøkkelen


Bare fordi du er klar til å svinge, og tror at alt og alle er trygt, er du galt. Du må være klar til å diskutere seksuelt overførbare sykdommer og hvordan du kommer til å beskytte deg selv og andre. Har selv testet og snakke om hva slags beskyttelse du vil bruke. Jeg vet at dette er ikke et veldig sexy emne, men verken er AIDS og alt annet der ute.


Hvis du er ubehagelig snakker om beskyttelse, så du ikke er klar til å svinge. Når du berører en annen person, må du være hensynsfull deres helse, så vel som dine egne.


Når du tenker svingende tilnærming det som ville noen andre store beslutninger. Du ikke ville kjøpe en bil uten å se på detaljer og pris, så hvorfor byttehandel kroppen din og din fantasier noe annerledes?

Saturday, January 28, 2012

Kondom effektiviteten i graviditet beskyttelse

Det finnes ulike typer fødsel kontroll til par som ønsker å unngå graviditet. Av alle disse metodene tilbyr bare kondomer en høy grad av beskyttelse mot infeksjon av HIV og andre Kjønnssykdommer (seksuelt overførbare sykdommer) samtidig som gir svært effektiv forebygging av uønsket svangerskap.


Men hvor effektive er kondomer forebygge svangerskap, og hva er noen av faktorene som kunne har betydning for deres effectivenesss?


** Effektiviteten av kondomer å hindre utilsiktet eller uønsket graviditet **


Ved beregning av kondom effektivitet, er det viktig å innse at, som med alle metoder for prevensjon, effectivness av kondomer reduseres når de ikke brukes på riktig måte. Ifølge en stor studie, "I ett år, bare to av hver 100 par som bruker kondomer konsekvent og korrekt vil oppleve en uønsket graviditet - to svangerskap som oppstår fra en estimert 8,300 handlinger av samleie, for en 0,02 prosent per kondom graviditet rate."


Andre studier som ikke måler for feil bruk, men bare for "regelmessig bruk", indikerer at graviditet hastigheten kan være så høyt som 15% av par. Men dette tallet er forskjøvet fordi det inneholder feil bruk. Den viktigste grunnen til at kondomer noen ganger mislykkes å forhindre graviditet er ugyldig eller inkonsekvent bruk, ikke svikt i kondom seg selv. Disse studiene spør bare kvinner hvor ofte de har blitt gravid når sine partnere bruker kondomer. Men "failure rate" avledet fra disse inkluderer statistikk tilfeller av feil bruk, rive grunnet mishandling av kondom eller grov seksuell praksis, eller selv der paret brukte ikke en kondom hver gang de hadde sex.


Så det er verdt å gjenta. Når kondomer brukes konsekvent og korrekt har de en meget høy forebygging rate--mellom 97% og 99%. Men de må brukes "konsekvent og korrekt" for å kunne være dette effektivt.


** Måter å hindre kondom "Failure" **


Her er hva du må gjøre for å sikre at du får den beste beskyttelsen mulig fra kondomer:


-Bruk en kondom hver gang du har sex.


-Kondomet må brukes så snart ereksjon oppstår og før noen seksuell kontakt (vaginal, anal eller oral).
-Vær sikker på ikke å rive Kondomet med tenner eller fingernails.


-Hånden ikke bruk olje-baserte smøremidler som petroleum gelé (vaseline), kalde krem, lotion eller baby olje, siden det kan svekke latex.


-Ta ut fra partneren umiddelbart etter ejaculation, holder kondom godt for å holde den fra slipping av.


** Noen andre kondom betraktninger **


1. Når du kjøper kondomer, les etiketten. Tester har vist at latex kondomer er mer sannsynlig å gi deg lagt side-nytte for å hindre passasje av Kjønnssykdommer. høy kvalitet kondomer vil være i en pakke som sier kondomer er effektive i å hindre sykdom. Hvis pakken ikke si noe om å forebygge sykdom, kan kondomer ikke gi beskyttelsen du ønsker, selv om de kan være de dyreste som du kan kjøpe.


2. Nyheten kondomer (flavored, teksturerte, etc.) er hovedsakelig ment for seksuell stimulering, ikke beskyttelse. Igjen, les etiketten. Hvis det ikke si noe om forebygging av sykdom eller graviditet forebygging på pakken, vil det ikke være så effektiv en barriere mot graviditet og sykdom.


3. For riktige beskyttelse, må en kondom at til å dekke hele penis. Kondomer som ikke dekker hele penis vil ikke gi deg maksimal beskyttelse. Dette er en annen god grunn til å les etiketten nøye.


4. Kvinnelige kondomer, er mens rimelig effektive, ikke helt like god som mann kondomer.


5. Selv om å bruke spermicide alene (uten kondom) ikke er en veldig effektiv måte å forhindre graviditet, øker ved hjelp av kondomer som har spermicide lagt effektiviteten.


6. Kondomer tilgjengelig fra salgsautomat maskiner er ikke alltid av topp kvalitet. Se etter merkenavn, og les etiketten nøye.


7. Skarpt sollys og varme kan svekke latex, så lagre dem bort fra sollys og på et kjølig sted.


** Hvor skal jeg kjøpe kondomer? **


Hvis du kjøper online, må du kontrollere nettbutikken bærer et bredt spekter av navnet merkevare kondomer, inneholder nyttig informasjon om kondomer og er tilgjengelig via telefon, så du kan snakke med en virkelig person. Den beste råd er å kjøpe fra en etablert kilde avtaler bare i navnet merkevare produkter.

Friday, January 27, 2012

Sexy ferie gaveideer

Hvis du leter etter en gave som er en liten sexy eller en bit slem finner du noen morsomme ideer hvordan du krydrer gløgg nedenfor. Disse valgene er ikke standard undertøy gaver. Du, din partner og elsker livet vil alle ha nytte når du gir betydelige andre noe sexy for helligdager. Du vil kunne dele minneverdig intime øyeblikk, og du trenger ikke å bruke en formue.


En lett scented massasje olje kan være verdsatt av begge kjønn. En fin olje legger sterkt til opplevelsen massasje og massasje er en perfekt måte å få intimitet med partneren din. Du kan ta det erfaring et skrittet videre ved å legge til en instruksjonssøster DVD på erotisk massasje fra Sinclair. Det er kanskje overraskende mange massasjeteknikker å vekke your lover. Denne DVD dekker seksuell teknikker for både menn og kvinner.


En enda mer komplett oversikt over seksuelle stillinger og teknikker er "Bedre Sex serien" DVDer fra Sinclair intimitet Institute. Disse 3 DVDer dekker mer enn fire timer med seksuell råd fra leger og andre seksuelle fagfolk eksplisitt demonstrert av par.


En annen moro kategori av sexy leker for par å nyte er vibratorer. Det finnes tusenvis av vibratorer å velge mellom, noen er seksuelt grafisk i form av en penis og andre ikke avsløre deres tiltenkte formål i det hele tatt. To meget populære seksuelt skjulemodus vibratorer er Layaspot Vibrator ved moro fabrikken og Hitachi tryllestaven.


Vibrator Layaspot er en nydelig, romantisk Christmas gave for en kvinne med en unik figur som er perfekt for bruk under intime øyeblikk sammen eller langs. Layaspot får plass i håndflaten din og måler omtrent på størrelse med en mus med et litt mer curvaceous, sensuous skjema. Det kjører på 2 AAA-batterier, og tilbyr tre forskjellige vibrasjon innstillinger – escallating, pulserende og standard ett nivå. Hitachi tryllestaven ble utformet som en tilbake og kroppen massasjeapparat og fungerer bra for det formålet; Denne plugin i veggen vibrator fortsetter imidlertid å være en av de mest populære Sexleketøy for de siste tyve årene. Den gir en usedvanlig sterk vibrasjon og aldri går tom for batterier som vibratorer gjør.


En ny morsom kategori av vibratorer har dukket opp fra voksen leketøy-industrien, ekstern kontrollert Vibrator. Disse vibratorer kan bæres under klær og styres med en fjernkontroll av partneren opptil 30 meter unna.


Hvis du leter etter er en vakker glede leketøy for kunstverk for helligdager hand-blown glass dildo spectacularly vakker og erotiske. Gleden leker og Phallix tilbyr et bredt spekter av flotte funksjonelle glass kunstverkene med prisklasser fra rundt $40 til så mye som $300 glass phallic stykker med utrolig intrikate mønstre inne. Du spør hvorfor skulle noen bruke et glass sex leketøy? Du vil bli overrasket over å høre at glass dildo lekene er det raskest voksende segmentet av industrien stor voksen leketøy. Mange folk elsker kule-følelsen av glass på deres hud og glass leker er helt hygienisk, i motsetning til latex Sexleketøy.


Disse er noen av moro, sexy gaver som du kan dele med partneren din denne ferien, men du sannsynligvis ikke vil åpne disse gaver i fronten av barna.

Tuesday, January 24, 2012

Menn fra Mars kvinner Venus, sunn fornuft dekke Penis

Hva kan være mer alvorlig enn å være på mottakersiden av en STD. Svaret er at millioner av mennesker velger å ignorere advarselen skiltene av sikker sex derfor forårsaker epidemier som pesten.


Pesten som jeg husker gå tilbake til dagene av Guy Fawkes der folk hadde ingen hjelp eller behandling som vi har i dag på 21-tallet.


Uvitenhet har å være toppen av listen hvorfor dette er en stor utfordring. Hvis du fortalte meg at en død setning kom med tilfeldig ubeskyttet sex ville du ikke ha å gjenta den en gang.


Hvor mange advarsler går det ta for folk å akseptere farene på hva det er å bli misbrukt av en STD. Du har ikke noe å si i saken når den går på en sti av ødeleggelse som i.e. tar deg fysisk og mentalt


Noen STD leveres med dødsstraff Hvis venstre ubehandlet. År siden ble dødsstraff innført på dere; i dag påføre folk det på seg selv.


Bære en hanske når gjør kjærlighet bør være ditt nummer én prioritet.


VD står for (Venereal sykdom) jeg nå ser det står for (store distribusjon) av denne morderen sykdommen som infiserer millioner over hele verden.


Seksuell kontakt med en fremmed/s er den største lovbryteren etterlater en kjølvannet som i heartache lider av smerte og sykehus avtaler. Klinikker må besøkes i uker kanskje måneder, og i noen uheldige tilfeller ingen klinikken besøk til å delta. Alle fordi den infiserte lidende forlot STD fester og spise unna på dem som kryp devouring a corpse. Vær søker råd tidlig urent sex sykdommer kan være dødelig og hvis ubehandlet forårsaker ufruktbarhet i kvinner.


Syfilis symptomer, forventer å miste kontroll over ditt eget sinn syfilis angrep det nervøse systemet, og deretter går på å overgrep hjernen som fører til demens tilogmed død.


Medisinering og behandlinger er lett tilgjengelig så hvis du er i tvil konsultere legen din. Dette er ikke en hodepine som går unna i tide, og tid er hva du ikke har etter kontraktørselskaper en STD. få oppmerksomhet umiddelbart


Så vidt jeg er klar over at vi har fortsatt ingen kur for Herpes en annen STD som følger med blisters og svært smertefullt scabby sores bryte ut i det egne gang rundt genital området, ikke et pent syn, men som kommer til å se så du vilikke være å spille feltet for lang tid å komme alle fordi du ikke valgte å følge advarsel skiltene...


Graviditet og Herpes ikke en kamp laget i himmelen, bidra til å beskytte din ufødte barn ved å snakke med noen.


Ikke overlat det til tilfeldighetene jeg har grunn til å tro om lag 15 millioner tilfeller i USA tok sjansen. Ingen er usårbar...


Gonoré er ikke å være snubbed den trenger å være rubbed med spesielle kremer og muntlig medisiner. Det er en tidlig fase av sykdommen så nip det i bud tidlig. Early-bird fanger ormen.


Skam lice ellers kjent som krabber kan føre til store ødeleggelse og ubehag i lavere regionen. For en liten parasitt de også forårsake stress, disse smittsomme lite tegn bygge og begrave seg i kjødet forårsaker en lyste kløe som kan bevise for veldig pinlig når ut shopping. Få det sortert.


Jeg kunne gå på og peker ut risikoen for STD som HIV og sin egen etterfølger de fryktede full blåst hjelpemidlene. Dette kan være en kontrakt med andre kilder ikke bare sex... Seksuell kontakt med partneren bør være en bekymring ledig sone dermed gir deg sjelefred, slik at du kan nyte din seksuelle møter.


Sex der begge parter får til sammen bør være romantisk og moro årsak til bekymring over hele den seksuelle aktiviteten vil ikke gi deg resultatene du forventer fra en natt med lidenskap.


Hvis du vil spille Amor, så ikke vær dum, Tenk kondom menn er fra Mars kvinner fra Venus, sunn fornuft, sier dekke PENIS.

Monday, January 23, 2012

Lær hvordan du fransk kyss.

Kyssingen er et intimt uttrykk for intens kjærlighet og lidenskap. Måten du kysse kan bestemme hva slags personen du er. Det finnes forskjellige typer kyssingen. En av de mest intense stilene av kyssingen er fransk kyss. Teknikker for kyssingen kan variere fra person til person.


Fransk kiss er en sjel kyss. Det er en åpen mouthed kyssingen der du setter inn tungen inn i munnen av din kjære. Fransk kiss er kjent for å fungere som en sex-stimulator.


Du kan finne det vanskelig å tro, men måten du kysse din kvinner bestemmer om dere to ville ha sex som natt eller ikke. Fransk kyssingen en kvinne på en riktig måte kan gjøre hun ønsker du for livet. Og et galt kyss kan selv bryte forholdet.


Hver kvinne ønsker å bli kysset med lidenskap. Hva hun ønsker mest i et fransk kyss er å føle kjærlighet og lidenskap for personen kyssingen henne. Det er visse fransk kyssingen tips og teknikker som vil gjøre din kvinne ønsker du for resten av sitt liv.


Den aller første grunnleggende av fransk kyssingen får tenner og tunge rengjøres grundig. Det er ingenting mer pinlig enn en dame kyssingen en mann med en stinking munn og gule tenner. Du bør holde munnen frisk og fortrinnsvis parfyme av noen mint.


Gjøre henne avslappet. Berør og kysse håret først. Hvis hun smiler, vet du hun er klar til å bli kysset. Få din kvinne i en komfortabel stilling. At først kysse henne forsiktig på lepper å gjøre henne føler du ønsker henne.


Hold din kvinne fast men forsiktig. Ikke såre henne med et stramt grep. Heller, la henne føler din lidenskap. Du kan fortrinnsvis holder henne av hennes skuldre eller halsen og trekke henne litt mot deg. Du må flytte ansiktet nærmere i en vinklet måte, litt på skrå for å unngå annen uforsiktig håndtering av nesen.


Starter kyssingen forsiktig om munnen, låse leppene forsiktig og Lukk øynene dine. Når du lukker øynene, øker følelsen av spenning, og setter stemningen for et dypere kyssingen.


Fortsette kyssingen forsiktig inntil hun setter henne armene rundt halsen. Caresses hennes rygg og nakke med hendene og start låsing leppene med mer lidenskap. Få komfortabel med leppe låsing før du begynner å spille med tungen.


Sakte og forsiktig tegne tungen mot munnen av din kvinne. Så kvinnen åpner hennes munn begynnelsen liten verifiserer av hennes munn med tungen. Kysse henne tungen med leppene og la henne kysse din. Deretter sett forsiktig tungen i hennes munn. Ikke sett inn eller jerk i hardt.


Utforske hennes munn med milde licking av tungen. Utforske hennes munn og tunge som du slikke. Når dere begge bli komfortabel med licking hverandres tunger, kan du prøve å suge i tunger. Spille med tungen. Utforsk det øverste området i hennes munn, flimre spissene på tungen. Spille spill som å jage hverandres tungen frem og tilbake. Rotere tungen i sirkulære bevegelser.


Mens fransk kyssingen, alltid pust gjennom nesen. Aldri prøve å puste gjennom munnen.


Kysse din kvinner mer passionately mens du fortsetter å spille med tungen i hennes munn. Holde henne svært nær deg, slik at hun kunne føle varmen og kjærlighet. Manøvrere hendene og touch hennes midje, tilbake og hals. Dette ville komme henne mer passionately er involvert. Bite aldri hennes tunge eller prøver å sette inn tungen i hennes hals.


Fortsette kyssingen kassaskuff du liker det.

Friday, January 20, 2012

Øke din kjønn kjøre uten rusmidler

Seksuelt ønske øker som midje linje-nedgang!


Ny forskning har vist at mister ca 13% av din kroppsvekt over en to års periode øker seksuell ønsker.


Din kjønn kjøre øker fordi du føler mer seksuelt attraktive.


200 personer som veier en gjennomsnittlig vekt nær til 250 pounds fullført et spørreskjema. De ble bedt om å vurdere sine følelser på mangel på sex-stasjon til uvilje mot å være sett undressed og vanskelig seksuell forestillinger.


Etter å ha vært i en vekttap programmet for 12 måneder deltakerne fullført en annen spørreskjemaet, og resultatene var:


26 prosent rapporterte ikke følelsen seksuelt attraktive, ned fra 68 prosent i begynnelsen


34 prosent rapportere ed ikke ønsker å bli sett undressed ned fra 63 prosent


11 prosent rapportere ikke nyter seksuell aktivitet, ned fra 21 prosent


15 prosent rapporterte å ha liten seksuelle begjær, ned fra 39 prosent


15 prosent rapportert å unngå seksuelle møter, ned fra 29 prosent


12 prosent rapportert problemer med seksuell ytelse, ned fra 27 prosent


Lav selvtillit aktelse grunn til å være overvektig virkninger seksuelle følelser nivåer, så vel som helse og levetid.


Martin Binks psykolog Duke University presenterte en studie på et møte av fedme Society viser at shedding noen pounds kan forbedre ting i soverommet ved å gjøre folk føler seg bedre om deres organer.


Du høste mange nytte av moderat vekttap på 10 til 13%. Binks sa: "det er en vidunderlig melding. Du trenger ikke å nå noen idealvekt å være frisk og lykkelig."


Følelsen av å være unattractive og uvilje mot å bli sett naken deadened seksuelle følelser. Pluss når de ønsket å ha sex, den overskytende vekten gjorde det en ildprøve.


Det sikkert var sant av Carlene Wellington, 62 og hennes ektemann, Gary, 63 av forstadsområder Tacoma, Wash.


Begge var en sunn vekt når de giftet seg 42 år siden, før hun begynte å "Vis kjærlighet" ved matlaging massive mengder mat. Hun og hennes mann ballooned til 237 og 355 pounds, henholdsvis, og deres sexliv LED.


"Vi hadde ca 600 pounds i vår seng," sier hun.


"Jeg kalte det min workbench" fordi sex så fysisk vanskelig, "sa han.


Carlene var flau av hennes kropp. "Jeg kunne få kledd uten å vise min hud, og måtte ha lysene når vi hadde sex," sier hun.


Løpet av kjønn følte hun ofte presset i hennes bryst, forårsaket av angst og frykt.


Hun veier nå 153 pounds og ektemannen høye trim 235. "Det er akkurat som å være gift med en annen person- eller gå tilbake 25 år," sier hun.


Ektemannen tilbakekalte dag 13 år siden - når paret har bare mistet en kombinert 200 pounds - da han så på sin kone en morgen, og fortalte henne at hun hadde en søt baken.


"Jeg ikke vet om hun trodde jeg prøvde å gjøre henne sent for fungerer eller ikke," sa han. Men han ble truffet av hvor mye han ville.


"Begrepet"kjærlighet er blind"er sant," sa han. Men nå som han og hans kone har begge mistet vekt, "ting fungerer bedre", og sex er igjen en glede.


Et vekttap på 13% for noen veier 250 pounds er bare 32,5 pounds. Et vekttap på 2,7 pounds per uke for 12 uker vil resultere i tap av 32.4 pounds.


Gå ned i vekt, og øke deres kjønndriv.

Thursday, January 19, 2012

Hvorfor er gifter seg russisk så populære?

Når det gjelder skjønnhet, stil og eleganse, er russiske kvinner de som passer til perfekt etiketten i alle disse aspektene. Det er ingen tvil om at du ønsker å gifte seg med en kvinne som ser spesielle og sjarmerende, og du kan finne den i Russland.


Flertallet av menn i United States of America liker å gifte seg med russiske jenter. Og det er ikke bare amerikanerne som søker å gifte seg med russiske kvinner. Menn fra hele verden vil russiske kvinner som deres koner. La oss finne ut hva nøyaktig gjør gifter seg russiske kvinner så populære.


Utseende
Utseendet på en kvinne spiller en stor rolle i hennes ekteskap. Det er naturlig tendens for menn å gifte seg med kvinner som er god jakt. Hvorfor russiske kvinner er så fint ser er at de liker å se bra ut selv.


De tror at utseendet er svært viktig og betydelig til dem. Russiske kvinner ikke bære noen tattered skjørt eller utslitt ut jeans. Du vil ofte finne dem ha god fir strøk når de flytter i markedet. En russisk kvinne tilbringer et kvalitetstid i å opprettholde hennes utseende og ser bra. Som for dem hvis du er en kvinne, bør du ser bra ut.


Du ville aldri finne en russisk kvinne som er slovenly kledd eller messed opp. Sin dype betraktninger om sitt utseende, gjøre dem så jævla god jakt. Og hvis du leter etter en kone som ser bra ut, gifte seg med en russisk kvinne. Hun ville være en skjønnhet for alltid.


Tid
Foruten å tilbringe tid i sitt utseende, er russiske kvinner kjent for å respektere og benytte tid. Russiske kvinner foretrekker å bruke sin tid i saker som er knyttet til relasjoner, familie, venner og selvtillit. Russiske kvinner foretrekker å bruke sin tid i relativt emosjonelle aspekter av livet som gjør dem apt partnere for følelsen god.


Strøm
Russiske kvinner er kvinner av self-assertion og selvtillit verdt. De er avgjørende i sin tilnærming, og de vet hvordan å balanse saker. De spiller hver del av en kvinne relativt godt. De vet hvordan til å balansere deres personlige liv, relasjoner med andre prioritetene for eksempel yrke. Disse kvinnene trenger ikke å konkurrere med andre kvinner å vise fram sin verdi. Russiske kvinner som vet hvem de er og hva de har å gjøre. De har den feminine makten som tiltrekker menn å gifte seg med dem. Deres intelligens i levere personlige liv og selvtillit verdt er hva setter dem en klasse hverandre.


sex
Russiske kvinner innse betydningen av sex i deres liv. De innse betydningen og trenger seksuell kontakt mellom de to partnerne. Russiske kvinner tror og gjenkjenne at sex er et integral samt bånd aspekt av en relasjon. Disse kvinnene vet at de har å opprettholde at brannen i forholdet brenne evig, og at de oppfyller forventning om deres menn veldig bra. Russiske kvinner ta ikke sex som et objekt, faktisk de tror sex er en uunngåelig del av romantikk.


Romantikk
Russiske kvinner er mestere av kunst av romantikk og sensuous enticement. Russiske kvinner er veldig god elskere, Infact de er bedre elskere. Russiske kvinner er romantisk ved natur, ved deres holdning og deres atferd. Menn søker denne nødvendigheten av liv i deres bruden og russiske kvinner er full av den. Disse kvinnene innse betydningen av romantikk i livet som vel betydningen av kjærlig deres mann. Dette er en av de viktigste grunnene hvorfor menn søke russiske kvinner som deres "bruden".


Vurderer disse aspektene ville du sannsynligvis kjent hvorfor gifter seg med russiske kvinner er så populære.

Wednesday, January 18, 2012

Er det en manglende kobling i forfølgelsen av fruktbarhet?

Opprette et nytt liv er en tid-ære velsignelse. På samme tid synes ufruktbarhet priser å være på stige.


Den gode nyheten er at det er mange fruktbarhet ruter som er tilgjengelig i dag for par prøver å tenke en baby. Mere par enn noensinne å benytte en matrise av assistert reproduktive teknologier (kunst), både med og uten utfyllende eller alternativ støtte. Andre par prøver å overvinne medisinsk begrensninger av forskjellige typer som synes å være i konflikt med vellykket graviditet. Den dårlige nyheten er at, til tross for alle disse innsats, overraskende mange par er lidelse på grunn av å ha blitt fortalt de har et problem å unexplained fruktbarhet. What's more, prøver å tenke, kan dette være en kostbar venture, noen ganger etterkalkulering i titusenvis av dollar. Det er derfor viktig å optimalisere sjansene for suksess, spesielt fordi konsepsjon assistanse programmer ikke har kanskje tilnærmelsesvis like høy en suksess rate som håpet.


Hvordan kan vi optimalisere våre sjansene for suksess? Vel, det er et godt spørsmål. Alle prøver å tenke faller på et spekter av livet energi og intensjon energi som er et sted imellom fruktbarhet og ufruktbarhet. Det er avgjørende å kjenne der det finnes en på spekteret. Selv om opplevd svært fruktbarhet leger og utøvere er klar over dette, de fleste sjelden vurdere eller behandle tilstrekkelig denne nøkkelfaktor for fruktbarhet. Kvinner og par jeg har bistått over et tiår med fruktbarhet og graviditet problemer har lært meg at dette synes å være den manglende koblingen i forfølgelsen av fruktbarhet – nøkkelfaktor for fruktbarhet.


Jeg elsker å bruke analogi av en blomst eller grønnsak hage fordi alle vet at det rette miljøet er nødvendig for å høste gevinstene av en hage. Eventuelle avid Gartner vil fortelle deg det finnes bestemte typer energi kreves for å nyte en produktiv og frodig utfallet. Jorden må være sunt, befruktet, dyrkede Marker og tendens. Riktig mengde vann, luft og solskinn er også nødvendig. Og ugress vil bli holdt ut av hagen. Bare når alle disse typer energi leveres kan frø kan plantes som vil rot, vokse og utvikle seg til en vakker og sunn hage. Mer disse ingrediensene mangler, mer resultatene er sannsynligvis vil lide.


Det samme gjelder når du oppretter en fruktbar intern hage der frø av livet kan være vellykket plantet og nurtured. Tilsvarende sunn, tilled og velstelte jord er å balansere din livet energi i favør av vellykket unnfangelsen og graviditet. Tilsvarende gjødsel er å opprettholde klart og unconflicted hensikt energi, ikke bare hormonal balanse og riktig ernæring. Trekke ugress betyr fjerne usunn energi, i konflikt intensjoner og andre blokker som kan finnes.


Kvinner har problemer conceiving pleier å ikke klar over at livet er deres hage, ikke bare deres livmor. Mange kvinner liv har en tendens til å være Jam-pakket med arbeid, eller de er så stresset de ikke har et ekstra moment å nurture selv i en dag tid. Eller de har blitt så ut av balanse følelsesmessig, at disse emosjonelle ugress er choking ut potensialet for seeding og sprouting. Med andre ord, er sin energi ikke bidrar til å skape en hage som vellykket unnfangelsen og graviditet kan oppstå. Det er ingenting mystifying i det hele tatt om hvorfor så mange av disse kvinnene har problemer med fruktbarhet eller miscarriages: deres "fruktbarhet bryteren" er "av"! Når du er på en Ufrivillig reise, er det vitally viktig å gjøre valg som kvinner og deres menn så vel begynne tipping deres livsenergi i favør av fruktbarhet.


Det er et sted å begynne dette tipping prosessen med en bestemt type energi på energi-spekter, kalt intensjon energi. Intensjon betyr å være bevisst og målrettet. Tydeligvis er vellykket unnfangelsen og fødsel en intensjon. Problemet er at på spekteret av fruktbarhet og ufruktbarhet, mange kvinner ikke vet at de har blitt tipping deres skalaer i favør av ufruktbarhet. De ikke gjenkjenner hvordan deres bekymring, fortvilelse, sorg og frykt om deres mislykket innsats (i tillegg til andre problemer de har) er energier vippe fart bort fra å bli gravid. Deres håp, tillit og å vite at de kan bli en mor bli vanskelig å se specks av lys.


Hvis dette oppstod for deg, er din energi opphavsmenn ufruktbarhet. Her er nøkkelen for fruktbarhet: tilgang til fruktbarhet, må du ha den største delen av din livet energi og intensjon energi opphavsmenn fruktbarhet. Intensjon og fokus trenger noen omadressering. Dette er ikke alltid lett å gjøre fordi det er følelsesmessig smertefullt å ønsker en baby og starte en syklus hver måned, eller ønsker en baby og mislykkes én eller flere IVF-sykluser, eller miscarry.


Å være effektivt tilsiktet og fokusert er en ferdighet som er lært. Lærte ferdigheter kreve å vite hva å øve, og deretter praktisere dem. Hva du ønsker å lære og praktisere er effektive måter å slå din ufruktbarhet slå "av", og deres fruktbarhet slå "på". Jeg ønsker deg fruktbare velsignelser på reisen.


Laurie Morse, L.Ac., er forfatter av den revolusjonerende e-boken "My fruktbarhet suksess", gir ferdigheter og øvelser for å hjelpe kvinner slå deres fruktbarhet slå på ved "trekke sine ugress" optimalisere deres terreng og planting graviditet frø med sine intensjonalitet. Hun er direktør for Holistisk Health Services i San Diego, CA., hvor hun har vellykket behandlet fruktbarhet for det siste tiåret. I tillegg gir hun workshops og tele-klasser på fruktbarhet suksess. For mer informasjon kan du gå til: www.MyFertilitySuccess.com

Tuesday, January 17, 2012

Forstå og behandle Genital Warts

Mer enn sannsynlig vet du ikke om du har genital warts eller ikke. Grunn av sin beliggenhet og på grunn av hvor vanskelig de er å se for det blotte øye, vet mange folk ikke at de har dem i det hele tatt. Genital warts kan sammenlignes med warts som mange mennesker får i hele kroppen. De forekommer i genital området. For kvinner ville disse viser på vulva, vagina, cervix eller anus. Inne mannlig, vil de være på eller i nærheten av penis, scrotum og anus. De ser ut som om de er støt, noen ganger hevet.


Hva forårsaker Genital Warts?


Genital warts er forårsaket av samme type ting som forårsaker warts gjennom resten av kroppen. En gruppe virus kalt humant Papilloma (eller HPV) er den viktigste årsaken til warts generelt. Det er om tretti av dem som kan forårsake genital warts. Du kan få disse warts fra seksuell atferd som vaginal, muntlig eller anal sex. De kan ikke sendes via offentlige bruker for eksempel toalett seter, håndklær, eller noe annet. Faktum er, skjønt, flere partnere du har, jo mer sjansene øke kontaktet genital warts.


Symptomene på Genital Warts


Dessverre er det ingen symptomer på å ha disse warts. Faktisk, trenger ikke du engang å kunne se warts å spre dem. Mange mennesker kan ha genital warts og ikke vet det. De føre til ikke smerter, og de klø ikke. Så, hvordan vet du at hvis du ha dem? Du kan finne ut ved å ta dine spørsmål til legen din. De kan visuelt kontrollere området for dem, og kjører tester for å vise resultater. PAP-smears kan brukes i tillegg til løsninger som gjør dem mer synlig.


Hvis du har vært utsatt for genital warts, kan det ta alt fra flere uker opptil flere måneder for dem å bli merkbar. Legens tror at når vorte sett, at viruset som forårsaker den er aktiv og mer sannsynlig å være spredt. Når warts ikke kan ses lett, er det antatt at viruset er der fremdeles, bare svakere og mindre sannsynlighet for å bli vedtatt. Den eneste måten å vite hvis du har denne tilstanden er faktisk å få vanlige medisinske undersøkelser for å avgjøre om.


Komplikasjoner


Genital warts kan komme og gå. Viruset kan behandles. Det kan gå bort på sin egen sjelden så vel. Men det er spesielt viktig for enkeltpersoner, særlig kvinner, som har vært utsatt for å ha dem behandlet. Ubehandlet genital warts på cervix av en kvinne kan føre til cervical kreft.


Forebygging av Genital Warts


Bare sikker brann måte ikke å få dem er ikke å ha sex. I det minste, bruk av kondom latex kan og gjør hjelpe forebyggende arbeidet, men det forhindrer ikke det 100% av tiden.


Behandling


Det er ingen kur for viruset som forårsaker genital warts. Det er vaksiner som det arbeides på, men ingen kur er i sikte ennå. Det er behandlinger som kan gjøres for å hjelpe med reoccurrence av warts seg selv. Warts kan fjernes, hvis det er nødvendig gjennom fryse dem av eller ved hjelp av kjemiske eller laser behandlinger.

Monday, January 16, 2012

Kondom-historie

Én gang holdt i rygg på apoteker, kondomer rik person gå felles og kjent ånd elementer i åttiårene og nittitallet grunn av ERVERVET UIMOTTAKELIG mangel SYNDROM-krisen. Bortsett fra intim avholdenhet kondomer representere den sikreste metoden for å hindre overføring av HIV-viruset gjennom samleie, og følgelig kondomer finne fremtredende i sikrere sex aktivitet kampanjer. Økningen i etterspørselen har ført til en diversifisert produksjon som passer helt smak, slik at vedkommende kondomer velstående blitt markedsført ikke alone(p) som beskyttende elementer bare den tinn forbedrer også som leker kjønn. Kondomer ar så allestedsnærværende den konservative skribenten Richard Panzer har despaired at vi helt lever i en sikkerhet nasjon og en verden av latex maling. Kondomer like gammel som historie: en type moderne-dag kan gi fødsel er secondhand av egypterne som langt binding som 1000 f.Kr.


Historien forenes med myte, og flere legender registrere wont av primitive kondomer: Minos, kongen av Kreta World Health Organization beseiret Minotaur, sies å levere hadde slanger og skorpioner i hans ætt som drepte helt hans elskere. Han ble fortalt å sette en sau blæren i deres vaginas, bare han valgte i stedet for å bære liten bandasjer fuktet med alun på hans penis. Kondomer Bjørn blitt diskutert av forfattere som er så forskjellige som, til epitet bare noen få, William Shakespeare (WHO kjent som den "Venus hanskerommet"), Madame de Sévigné, Flaubert og legendariske elsker Giacomo Casanova. Hvis det er vanskelig å komme opp med en Fødselsdato for kondomer, det er flush mer komplisert, kanskje ganske hensiktsmessig å etablere far (eller mothered) dem.


Populær overbevisningen attributtene oppfinnelsen av kondomer og deres gens til en bestemt Dr., tjenestegjorde ved hoffet til den britiske King Charles River II. Ifølge en Thomas More vitenskapelige etymology stammer figuren fra Latin "condere" (Hvis du vil skjule) eller "condus" (stikkontakten). Tidlig kondomer var dyrt og laget av naturlige elementer, for eksempel lengder sauer tarmen sydd stenge om 1 målet og bundet med et bånd rundt testicles. Moderne arktiske kondomer ble opprettet umiddelbart etter at etableringen av vulcanized kalosje av Jacques Charles Goodyear i av 1840-tallet og fødsel er framstilt med gummi – base maling siden 1930-tallet. Også "skjede," "comebag", "scumbag", "cap", "capote," "Fransk brev" eller "Port Said riller," en er en rør av tynne golosh med jeg konklusjon unopen eller utvidet i et reservoar tips.


I den og kondomer lider fremsto på markedet i forskjellige former, farger, smaker, lubrications og størrelser. Noen utstyrt med ribber, støt, prikker eller brocaded spiraler å forbedre stimulering. Safe-seksualitet-meldingen som opprinnelig var knyttet til kondomer er nå blir supplert av markedsføringsstrategi hevde at utnyttelse kondomer er morsomt, og noen grad skal utnyttes bare for underholdning (og ikke for beskyttelse mot sykdom eller graviditet). I ett tilfelle sett på som en stor slå avlyste, den har dukket opp med økende frekvens i (hovedsakelig) homofil pornografi filmer, spesielt, men ikke helt i pedagogisk tryggere seksuell lyst skuffer produsert av veldedige organisasjoner og grupper av aktivister. Som Jean Carlomusto og Gregg Bordowitz opprettholde summeres, sikte på disse tryggere-vekker underdrawers er å få folk til å forstå at "du toalett få live opphisse uten å plassere deg selv i faresonen for." Dette har relieff viktige spørsmål ca muligheten av victimization porno som pedagogikk. Denne nye utnyttelse av porno som et redskap for tryggere-slå på involverer, som tryggere vind opp kort direktør Richard Fung har påpekt, en "dialog med kommersielle porno-industrien, nær til fremstilling av begge tryggere-, og Rasemessige og etniske forskjell." Ser på spredning av "diskurs" ess kan være fristet til å konkludere med at samfunnet har endelig få Sir Thomas More frigjort.


Det butikker, annonser, vitser, gadgets som nøkkelringer, skjorter, pouches, webområder med international klubber fra sjokolade elskere toalett toppen forbitre der deres kvelden med perfekt ikke-calorie dessert: varmt fudge. Men hvor effektive virkelig er dette "commodification av prophylaxis" (til utnyttelse Gregory Woods ord) i form av forebyggende og lagring av personen liv. Er det, i slutten, bare en annen stratagem å snakke om alt annet sunnhet bekymre og individuelle menneskerettigheter.

Sunday, January 15, 2012

Er svingende bare For par?

Når folk flest tenker på svingende for voksne, tenker de på to par komme sammen for en serie av seksuelle eventyr. Og i mange tilfeller, dette er sant, men hvis du er enkelt, føle seg ikke utelatt. Du kan hoppe i også. Og det er rikelig med enkelt fyrene og gals som har fått til å oppfylle sine fantasier med et par som var på utkikk etter en enkelt å legge til mix.


Det er ingen regler for tall i svingende. Noen liker trekanter, og andre liker mer. Hvor mye kan du håndtere?


Hvorfor du kanskje har problemer med


Mange menn spesielt ønsker for å oppfylle sine fantasy av en threesome med to attraktive kvinner. Og de kan gjøre det, men det er noe som ikke skjer hele tiden. Det største problemet med dette scenariet er at mange av mennene ta det for gitt at kvinner er bare nymphomaniacs som vil bli pleasured og ikke behandlet godt. Det er en flott måte å aldri har mulighet igjen.


Dette er ikke bare om din fantasi; Dette er om respekterer de par ønsker også. Å være høflig og opp foran om vil hva du ønsker fra denne svingende erfaring bidra til å måle Hvis du har møtt rette folk til å ha en god tid med.


Bisexuality-spørsmål


Mye av singler er bekymret for at de må være en biseksuelle for å kunne komme inn svingende. Det er et interessant spørsmål. Og det er en som virkelig ikke har et klart svar fordi du ikke trenger å være noe annet enn åpent sinn. Mange swingers er bare nysgjerrig og ønsker å prøve ut noe nytt eller se deres partner prøve ut en fantasi. Når det er sagt, det er også ganske rimelig til staten hvordan du føler deg opp foran slik at det er ingen forvirring i hvem er med hvem.


Så, du trenger ikke å være bifil, men å være åpen på forhånd og under svingende erfaring kan vise deg ting som du kanskje aldri har vurdert. Mange kvinner finner at de er mer åpne for å være med en annen kvinne, enn menn er med andre menn.


Hvor singler kan gå


Se i personlig annonser eller online for par som ser etter en enkelt. Det er virkelig så lett. Gå til din lokale swinger klubb eller til nærmeste voksen video lagre for swinger publikasjoner. Online svingende dating revolusjonen har skapt en sikker måte å møte opp med andre. Du trenger ikke å avsløre noe personlig til du finner den perfekte par, slik at du kan nøye skjermen alle mulige spill mates. Hold øynene åpne, og du vil kunne finne noen til å hjelpe deg med din swinger fantasi.


I mellomtiden, tenke på hvorfor du ikke er aktivt i en relasjon. Hvis du ser bare etter sex, svingende kan gjøre det, men det vil ikke være noe meningsfylt for deg. Og det er ganske egoistisk å bare tenke på deg selv når andre mennesker involvert håper på en minneverdig opplevelse.

Saturday, January 14, 2012

Menn, kvinner og Sex

Under mine mange år med rådgiving par, har jeg ofte jobbet med seksuelle problemer som ofte forekommer i forpliktet relasjoner. Den vanligste klagen fra menn om sex er frekvensen, og den vanligste klagen fra kvinne er mangel på emosjonelle intimitet.


Det er en svært god grunn hvorfor dette er de vanligste klagene-menn og kvinner som er svært forskjellige når det gjelder sex!


Biologiske seksuell stasjonen eller mangel på det, i forhold til hvor mye testosterone er til stede. Menn har biologisk mye mer testosterone enn kvinner. Menns biologi utstyrer de skal være klar for sex mesteparten av tiden er naturens måte å sikre overlevelsen av arter. Kvinner, derimot, oppleve ofte ikke en biologisk seksuell stasjon med mindre de er i midten av deres menstrual syklus. Dette faktum kan opprette et stort problem i relasjoner.


Jeg har ofte hørt menn klager over at:


"Det er ikke rettferdig. Min kone er i kontroll av vår sexliv. Hvis hun ønsker det, så har vi den. Hvis hun ikke gjør det, så har jeg ikke noe å si om det. Hvorfor alltid har å være hennes måte?"


"Min kone klager at hun trenger å føle intime før vi gjør kjærlighet, men jeg får intimitet gjennom gjør kjærlighet."


"Jeg nå ikke ut for sex mye lenger fordi jeg er lei av å bli avvist, men min kone sier hun ønsker å gjennomføres på en romantisk måte. Dette føles som ikke-Vinn en-for meg."


"Jeg tror Hvis min kone virkelig brydde seg om meg og mine behov, hun vil ha sex med meg selv når hun ikke var aktivert."


Jeg har ofte hørt kvinner klager over at:


"Han synes alltid å være klar for sex, men jeg føler ikke slått på, med mindre vi føler Lukk. Jeg kan ikke bare se på TV hele kvelden og deretter har lyst til å gjøre kjærlighet. "


"Ofte føler jeg dro på for sex, som om å ha sex er viktigere enn å bry seg om meg. Når jeg gjør hva han ønsker, jeg føler brukte, og når jeg ikke, jeg kjøre inn i sin vrede, harme, skylden eller uttak. Det føles som en ikke-vinn-."


"Min mann ofte kommer til meg som en trengende liten gutt, som ønsker meg å berolige ham eller validere ham med sex. Ugh! Det er ingenting erotiske om en usikker, trengende little boy!"


"Det må være noe galt med meg. Jeg føler ikke noen gang slått på lenger."


Svært reell problem her, er minst for de fleste menn under 40, at de er biologisk motiverte og kvinner er for det meste følelsesmessig motivert. Heterofile kvinner får slått på når sin mann er varm, åpne, omsorgsfull og personlig kraftig. De fleste kvinner er ikke aktivert som en mann som er lukket, fjernt, sint, blaming eller trengende.


Problemene med frekvens kan få løst som menn og kvinner lære å forstå og akseptere hverandres forskjeller. Menn må du forstår og godtar at kvinner ikke er så biologisk motivert som menn er. Mange kvinner tror sjelden selv om sex, mens de fleste menn vil fortelle deg at de tenker om sex ofte hele dagen. Når menn forstår at kvinner er aktivert av kjærlighet, romantikk, emosjonelle intimitet, varme, omsorg og personlig makt, kan så menn være motivert til å lære å være kjærlig, kraftig og romantiske partnere som kvinner ønsker og trenger.


Når kvinner kan godta at menns biologi er svært stede for dem, kan de slutte å sette menn for det og begynne å støtte deres menn å skape mer emosjonelle intimitet, romantikk og personlig makt. Når kvinner kritisere menn i stedet for forståelse og godta dem, bidra de til å skape noen av usikkerheten som er slik en sving av til mange kvinner. Når en kvinne kan sette pris på stedet demean hennes mann for sin seksualitet, kan hun finne måter å møte hans behov uten følelse som er brukt.


Forstå og akseptere hverandres forskjeller og behov kan føre både menn og kvinner mot mer gledelig sex liv.

Friday, January 13, 2012

Discover hemmelige makt av seksuelle persepsjon

La oss dykke inn denne ting rett nå!


Hvis du ønsker å få den seksuelle oppfatning, må du gjøre to ting:


1. Send sterk "begjær-genererer" signaler (gjøres ved ord, handlinger, reaksjoner, etc) trenger hun å få enkelte meldinger fra deg. Og hver enkelt melding er en ingrediens for matlaging opp en kraftig oppskrift du er noen hun ønsker seksuelt. Det er oppskriften at du er seksuelt ønskelig.


2. Direkte hennes sinn State - hun trenger å føle en viss måte. Hvis hun mener du er seksuelt ønskelig, men hun ikke føle seg en bestemt måte til rett tid, hun vil ikke være motivert nok til å gi noe til å skje. Du må oppdage hvordan å inspirere seksuelt henne. Det virkelig kommer ned til hvert ord du si (og hva det betyr å henne) og hvordan du reagere på henne (og hva det betyr å henne) og hvordan du handle rundt henne (og hva det betyr å henne) og hvordan du skiller seg ut (og hva det betyr å henne).


Det er grunnleggende.


Husk at disse to ting.


Hvis sex-livet er lidelse, så er sjansene partneren din ikke har en sterk seksuell oppfatning av deg. Å prøve å brainwash deg selv til å tro at det er noe annet [(1) hun har en lav libido (2) hun får eldre (3) hennes hormoner ikke har sparket i ennå (4) noen veldig overbevisende unnskylde] vil bevare ditt ego.


men...


Det vil ikke løse problemet ditt eksisterende. Faktum vil fortsatt forbli at hun ikke vil ha den nødvendige & spesielle oppfatningen som gjør henne mer åpne for seksuelle aktiviteter.


Å være i fornektelse beskytter din dyrebare ego, men den løser ikke det virkelige problemet.


Husk at hun er en kvinne som er utformet for å ønsker sex når stimulert en bestemt måte. Hun kan få intenst kåt selv på det laveste peak av hennes månedlige libido syklus!


Faktaboks: Menn få intenst stimulert av hvordan en kvinne ser ut.


Faktaboks: Kvinner få intenst stimulert av hvordan en mann gjør henne føler & og hvordan hun føler om ham.


Det finnes for mange dum teknikker der ute som fokuserer på spesifikke skript eller plukke opp linjene - ja selv i 2005.


Du trenger å vite i psykologi bak hele prosess - grunnen til hvorfor. Her er en analogi.


Hvis du bor i New York, og du vil gå til Los Angeles - vil du fokusere på å få en rød Mercedes-Benz, fordi med den kan du kjøre til LA?


Eller vil du fokusere på å få transport?


Forhåpentligvis innse du at fokus på transport gjør det mulig for mer (eller uendelig) muligheter...


En rød Mercedes-Benz kan være kul, men sjansene er det er mer effektive måter å komme dit. Og de måter kan være billigere, raskere, mer moro, etc.


Jeg har sett gutter (tynt disguises som seduction eksperter) faktisk instruksjoner fyrene for å fortelle kvinner bestemt skript. Det er grunnlaget for deres instruksjoner.


Hvordan sinnssykt er det?


Det er ikke annerledes enn prøver å få til LA fra NY ved å fokusere bare på å prøve å bruke en rød Mercedes-Benz som transport-metoden.


Hvis du søker løsningen, må botton linjen være fokus. Hvis du søker sjekke måter å få seksuell oppfatning av Super Sex Power.

Thursday, January 12, 2012

En pille kan helbrede dine seksuelle liv

"Sex er unarguably en av de beste gavene av naturen, og å forråde sex tilsvarer betraying naturen selv."


Det tapte paradis, men sex fått, forbruk av forbudte apple av Adam er det beste som har skjedd med menneskelig form. Tro meg, Adams synd har gitt oss en av de mest ønskede obsessions, uansett hva de hellige bøkene si, uansett hva preachers lære, men på baksiden av våre sinn oss alle elsker sex og alltid fantasize for å være en del av den.


Nivået av spenning og tilfredshet som det gir er makeløs; det avlaster oss fra helvete mye press og rejuvenates våre sinn, kropp og sjel. Sex er ikke bare bra; Det er bra for vår helse.


Mannen har alltid strived å oppnå en bedre ytelse for å Mette hans samt hans partner seksuell lyst, men men vanskelig han har prøvd hyppige tilfredsstillende sex fortsatt forblir en dag drømmer for de fleste. Alder, hormonal ubalanser, samfunn, penger og mange andre ting har ikke vært i stand til å forbli en barriere for lenge i denne søken men én faktor som har vært vondt seksuell livet av millioner verden rundt er Erectile Dysfunction.


Ereksjonsproblemer kan defineres som manglende evne til personen til å enten starte eller opprettholde en penile ereksjon till tidsperioden som er obligatorisk oppnå seksuell tilfredstillelse. Årsakene til det kan være mange for psykologiske og f.eks hormonal, arterial eller muskel. Sykdommer forbundet med det er Diabetes Mellitus, stor depresjon, visse thrombotic lidelser, etc.


Tradisjonelt mange måter ble brukt for behandling av ED, men alle av dem var pinlig og sjansene for suksess var også tvilsomt. Enn kom den magiske blå pillen Viagra, ble lansert i 1998 ble en umiddelbar suksess. Ingen har noen gang tenkt at ereksjon kan oppnås ved å ta en enkel pille; Viagra dominert bokstavelig erectile Dysfunction markedet.


Men de farefulle bivirkningene og faktum at Viagra effekt varte i 4 timer føre til et behov for noe mindre hap-farlig og mer holdbare. Dette førte til fødselen av Cialis, grunnleggende forblitt den samme, men Cialis hadde mindre bivirkninger og dens holdbarhet var en forbløffende 36 timer.


Cialis er sikker og skånsom måter å re - antennes ønske, spenningen og seksuell svaret som gjør sex fantastiske og givende. Det fungerer ved begrenser et enzym kalt phosphodiesterase type 5 som slipper Nitrogenmonoksid fra nerve avslutninger og endotel forårsaker avslapning av glatt muskel og penile derav ereksjon.Cialis er tilgjengelig i 5 mg, 10 mg og 20 mg tabletter; maksimalt anbefalte dosering frekvens er en gang per dag.


Hvis en pille kan gjøre det for deg, hvorfor ikke prøve det i stedet for motstående forlegenhet og bor i isolasjon. Ikke tror, bare gå på Cialis og re antennes din, så vel som partneren din seksuelle liv.

Wednesday, January 11, 2012

Barbering gjør du kløe der nede?

Har du noen gang hatt dette skje - du bestemmer deg å gjøre noe annerledes og spennende for your lover, som helt barbering din pubic område, men ender opp med rød blotches og så sår du ikke selv ønsker lover å se eller berøres du? Hva en dra.


Tanken var en god en - virkelig - du har gjort nettopp den samme feilen fleste gjør, tenker du kan bruke akkurat noe for barbering pubic område.


Pubic område er ganske annerledes og sikkert mer sensitiv enn andre deler av kroppen du kan allerede være barbering. For de av dere som vet, ville det være nærmest sammenligningen med barbering under armene.


Enten du er en mann eller kvinne, hvis du prøver barbering pubic område med den samme enheten du bruker for barbering ansiktet under armene eller bena, er det mest sannsynlig at du kommer til å irritere pubic område huden.


Fortelle sannheten - du var barbering med en våt barberhøvel ikke var deg? Eller var det din favoritt trippel-ledet barbermaskinen du vanligvis bruker til barbering ansiktet?


Avhengig av hva som det var, gjorde ikke det gi deg resultatene du hadde håpet for.


Dette betyr ikke at du skal gi opp ideen om barbering din pubic område, bare at du trenger å finne ut om bedre barbering verktøy for dette området.


I likhet med tusenvis av andre som allerede har.


hva? Du tror du er først til å ha en hairless skam jordhaug? Du blir kanskje overrasket over... Bare nevne barbering opplevelsen til ett eller to av dine nærmeste venner og se hva som skjer. De kan bli begeistret for å endelig være i stand til å snakke med noen om sine egne erfaringer.


Og vet dette - lære hvordan barbere gjøres best i pubic område er også viktig å oppnå at silkeaktig, glatt utseendet du ønsker.


Det kan hende at vennene dine kan opplyse deg til skam barbering triks og tips som de har lært underveis.


Bare husk at hver kroppen er forskjellig og/så hva som fungerer for dem kan ikke være best for deg. Men minst kan du høre noen ting å tenke på mens du fortsetter å utforske barbering pubic område.


Tillate skam håret vokse tilbake i noen, som gjør at huden din til å slå seg ned, før du prøver på nytt barbering.


Men prøver igjen - de som er barbering deres pubic område, og de som er under det si det er utrolig hvor mye den legger til intime samhandlinger.


Alt du trenger å gjøre nå er din egen forskning for å finne ut om barbering-verktøy som er utviklet for barbering trygt pubic område.

Tuesday, January 10, 2012

Sykling kan være forbundet med Ereksjonsproblemer

Erectile Dysfunction (ED) er møtt av menn av alle aldere. Det refererer til menns manglende evne til å opprettholde en erection å kjøre seksuell aktivitet eller samleie. Ereksjonsproblemer er ikke begrenset til de gamle, men noen kan få utsatt fra denne helseproblem. Den viktigste faktoren som påvirker Ereksjonsproblemer er redusert flyten av blod til penis. Når blodstrøm er ikke riktig å penis da erection ikke oppstår og fører til ED.


Ifølge enkelte nyere studier, er sykling og riding en sykkel knyttet med impotens. Riding en sykkel eller sykkel forårsaker genital ubehag. Som vi sitter i lang tid på noen to-Wheeler, kjønnsorganer få nummen og blodstrøm når ikke penis. De personene som gjør disse aktivitetene sjelden er ikke sannsynlig å lide, men de som er faste, og stasjonen for lange timer er mer utsatt for impotens. Så gjøre narr av lengre varighet kan hemme din sexlife.


Når en person sitter på en bedrøve under sykling eller riding på en sykkel, fokuserer hans hele vekt på den viktigste penile lunge, komprimerer den og begrenser midlertidig blodstrøm. Denne prosessen fører til nummenhet av kjønnsorganer og repetisjon av dette leder til impotens.


Studier viser at bevisstheten om dette faktisk hatt en dyp innflytelse på rytterne. Tidligere folk pleide å delta i syklus rase og andre aktiviteter, men etter får klar over dette problemet, de viser ikke interessert i slike ting som de er redd for impotens.


Grunnet sykling og ridning, konstant rubbing og komprimering finner sted rundt genital området og det i resultatsettet begrenser arterien og senker blodstrøm. Denne unormal blodstrøm vil føre til impotens. Det er ikke tilrådelig å bruke sittende for lenge på ett sted som dette også kan hemme blodstrøm. Sitter uvirksom for lenge timer også forårsaker nummenhet i genital området. Man bør ta brems etter enhver ettall timen. Dette vil holde flyt normal og nummenhet vil ikke finne sted. De folk som er overvektig, og de som peddle mange miles ukentlig er høyere risiko for svekket ereksjon.


Nummenhet og høy Erectile Dysfunction kan også resultere i prostata kreft i menn. Impotens er egentlig en meget alvorlig problem som ikke bør oversees. Viagra og Cialis er to ledende ED produkter for behandling av denne tilstanden.

Friday, January 6, 2012

Gay er ikke lik porno

Jeg leste denne artikkelen (på http://headlines.agapepress.org/archive/7/282005a.asp) om en ødeleggende billboard-annonse for Gay.com, som var tilsynelatende pornografisk. Jeg har søkt i området omfattende leter etter porn. Etter en stund spurte jeg meg om jeg var på rett sted.


Jeg hadde aldri vært til Gay.com (http://gay.com/index.html) før du alle brouhaha. Nå, hvis ikke området har hatt en større overhaling i de siste fire dagene, ser jeg ikke hva problemet er. Jeg har sett raunchier ting på tegneserie Network.com opp. Det synes å være absolutt ingen porno å snakke om på gay.com, og ærlig, homofile menn kommer det til å se etter det vil bli svært skuffet.


Direktør for gruppe kalt artikkel 8 Alliansen (http://article8.org/) denounced området på ingen usikre vilkår som homofil oppkobling område. Og hva er galt med et oppkobling område? Jeg tilhører en håndfull rett dating sites. Du kan ikke fortelle meg at de fleste av mennene som går det ikke er bare leter etter en "oppkobling." Plutselig fordi krok-ups er mellom homofile menn området er utuktig og uanstendig (Les pornografisk)?


For bedre å forstå historien må du innse at artikkel 8 er en pro-familien, meget konservativt gruppe. En masse ting de sier på deres nettsted har en definitiv skrå til deres rants. Jeg må ta Clear Channel aktivitet for å være et offer for deres mobbing, høyreekstrem metoder (som per artikkel, media giganten har senere fjernet uakseptable advert).


Artikkelen ringe inn spørsmålet manipulasjon av amerikansk flagg, men jeg skal la det alene: Jeg ærlig vet ikke hva som er riktig, etiske, juridiske og rettferdig i håndteringen av et nasjonalt symbol (og resten, som er utenfor omfanget av denne artikkelen). Men hvis dette hadde vært en mann og en kvinne i fremtredende skjerm og det aktuelle nettstedet hadde vært navngitt safesex.com (eller noe av at naturen) ville dette vært en så stor avtale? Åpenbart ikke, så langt som Alliansen 8 går.


Jeg har sett pornografi. Og tro meg Gay.com er det ikke. Det er bare en av de mer omfattende og godt utformet nettstedene der ute. Jeg tror vi kunne i det minste komme sammen på den mening.

Thursday, January 5, 2012

En fantastisk og garantert måte å øke Ejaculate

Har det skjedd som volum av deres ejaculation ikke er det ettall du ville ønske? Vil du finne en måte å øke ejaculate når du trenger den mest? Disse spørsmålene er laget for flere og flere menn hverdags. Nyere studier viser at mange menn er opptatt av volum, som er hvor mye cum de var å pumpe ut, og hvordan forcefully. De vil gjerne ha større belastning å imponere sine partnere og føler også utrolig opplevelse av skyting flere bølger av potente semen hver gang de kom.


Når de ejaculate, første par contractions er intens og tett sammen forekommende i intervaller som siste mindre enn et sekund. Som orgasme fortsetter, contractions er mindre intens og har mindre varighet og oppstå med mindre hyppige mellomrom, så hvis du har et lavt volum av cum du vil oppleve noen contractions fordi det er ikke mye semen tilgjengelig, og derfor vil du oppleve liten nytelse.


Fysiske aspekter av orgasme, som betyr klimaks måte oppstår i menn, er forbedret og intensivert hvis de har et større volum av cum, noe som betyr en bedre, mer langvarig, fantastisk klimaks; Hvis du har et større volum av væske og sperm tilgjengelig for hver orgasme, vil det ta mer contractions å skyte alt sammen, og hver sammentrekning er sterkere og mer intense. Med andre ord, betyr mer volum mer glede for begge partnere.


Utrolig Maca Enhancer er besvarelsen å din ejaculation problemer, denne flotte produkt vil hjelpe deg å øke ejaculate som du aldri trodde det var mulig. Ditt load vil bli ikke bare større, mer imponerende og mer behagelige, men mye mer potente, også. Du vil kunne få lengre og mer intense orgasmer hver gang, større og mer imponerende masser av cum, overlegen "skyting makt", din cum vil se hvitere og mer robust, sammentrekning styrken vil øke, og du vil også få økt libido og ytelse; alt dette i bare noen uker, slik at du ikke må vente lenge for å se resultatene, og hvis du fortsette å bruke den, fordelene vil øke og forbli idet lang idet du liker!


Slutte å tenke på det er for vanskelig å øke ejaculate. Vi gir deg vårt ord at du ikke vil angre det hvis du prøver det. Når andre sier det er ingen måte å øke ejaculate, viser vi deg at det er mulig og gi du håper. Starte følelsen godt med deg selv, være mann du alltid ønsket å være og få tilfredshet du alltid ønsket for deg og din partner.

Tuesday, January 3, 2012

Hvorfor ville du betale $10.000 For Penis reduksjon kirurgi?

Å være i virksomhet av penis utvidelse industrien, har jeg hørt sak etter sak fryktelig situasjoner som involverer penis augmentation surgery eller vanligvis kjent som penis utvidelse patch. Alle av disse tilfellene innebærer uhelbredelig skadevirkning, forlate en mann enten uten en penis i det hele tatt, en penis som er ikke-fungerende, eller i beste tilfeller en scarred, deformert penis som har mistet noen av dens funksjoner.


Først ønsker jeg å løse misforståelse bak kirurgisk penis utvidelse. Å være menn, pleier vi å omsorg for vår penis seg en bit. Vi sørger for at det er rent, hvis vi ser en slags nytt sted; vi bli umiddelbart bekymret, undrer hvis alt er i orden, Generelt legger vi stor vekt på den. Så er det ikke veldig vanskelig for noen å innse at å være involvert i en penis industri har suksess. I dag ser vi hundrevis av forskjellige produkter, teknikker, kirurgi, pumper, vekter og selv hypnosis. Alt og alt som folk kan lure deg ut av pengene dine.


Nå er at vi er samfunn som klarerer leger med vår dypeste hemmeligheter, hemmeligheter som selv våre ektefelle ikke kan vite om, vi ser leger når vi står overfor et problem som innebærer vår fysiske kropp, selv de mest intime delene av vår kropp. Vi stoler leger utover immeasurable omfang. Vi vil tilbringe fra $3000 til $ 10 000 slik at våre hustruer kan få større bryster. Legen fyller brystene full av silikon og bam, problemet løses. Nå er dette hvor våre største misforståelse kommer fra, om kvinner kan få det gjort, hvorfor ikke kan menn har det gjort? Hvorfor skulle vi ikke klarer å øke størrelsen på vårt penis med kirurgi? Leger er tryllekunstnere høyre? Feil. Vi ikke klarer å huske noen ting. Bryster trenger ikke nødvendigvis å tjene noen funksjon, det er liksom plastisk kirurgi, og det er gjort for ser bare. Penis er et organ som er nødvendige for å fungere på en daglig basis, men ganske ofte flere ganger per dag. Hvis det var bare om ser ville det ikke være et stort problem. Men det er et svært stort antall tilfeller med menn som har penis øker i størrelse etter flere tommer, men problemet er at han ikke kan komme. Hva er formålet av det? Bare for å kaste ut noen mer statistikk på deg, koster gjennomsnittlig penis utvidelse patch rundt $5000. Mer enn 50% av disse surgeries krever ytterligere "reconstructive" surgery vanligvis koster for totalt over $10.000. Hvorfor ville tilbringe så mye penger? Noen mennesker lagre år for slike operasjoner, bare for å komme ut skadede for livet.


Hvis du ønsker å lese om noen virkelige historier:
San Francisco State University: http://130.212.44.5/custom/magazine/penis.html
Discovery Channel: http://www.discoverychannel.ca/sexfiles/season_1/sfs101b2.htm


Nå hva med alternativer? Først ønsker jeg å være sikker på at du engang trenger et alternativ. Hva er grunnen til hvorfor du ønsker en større penis? Er det slik at du utføre bedre i sengen? Er det å være i stand til å tilfredsstille din seksuell partner mer? Er det slik at du ikke føler skamme seg på helsestudioet eller noe annet sted der andre kan se deres penis? Hvis du sa ja til noen av disse spørsmålene så trenger du ikke penis utvidelse. Hva du trenger er noen tillit, kanskje noen flere ferdigheter i seng, eller i et verste scenario du trenger bare noe å hjelpe med forhastet ejaculation. Det er bare et par anledninger hvor jeg kan se en større penis et must; én inneholder prøver å bli en porn star.


Uansett hva deres grunn er imidlertid, det er naturlig, safe og sunne metoder for penis utvidelse. Noen av våre anbefalte former for penis utvidelse er penis øvelser som jelqing og penis utvidelse piller som VigRX, Magna-RX + og VP-RX, blant andre. Det er mange penis utvidelse produkter, så vær sikker på at du gjør din forskning før du foretar beslutningen om.

Monday, January 2, 2012

Gleden av Self-pleasure!

Manuelt pleasuring selv skal være like naturlig som sex seg selv. Og mens mange mennesker er flau av det, du virkelig bør ikke være. OK, kanskje du ikke ønsker å kringkaste den til dine naboer, venner og familie, men mellom deg og lover det ikke trenger å være en hemmelighet. Masturbering gjør faktisk tjene en hensikt. I tillegg til din egen nytelse finnes lærer det også deg det som føles godt, og der det føles bra. Det lærer deg hvordan du slappe av under en seksuelt møte for å få bedre eller mer orgasmer. Disse leksjonene du lære kan deretter verbalized til lover under sex for en enda bedre seksuell opplevelse. Bare sette, du har lært hvor det føles bra når du gjør det, nå fortelle ham slik at han kan gjøre du føler deg bra.


Husk at pleasuring selv ikke er om hvor mange ganger du kommer til en orgasme. Eller selv om du orgasme i det hele tatt. Det handler om gledelig selv, gjør du føler deg bra som ingen andre kan. Mens orgasmer er stor. de virkelige angi bare det høyeste punktet på gleden under Seksuell opphisselse. Det er mange, mange poeng i mellom som er utrolig behagelige. Det er ingenting galt med deg hvis du ikke har en orgasme. Konsentrere seg om hvor godt du kan gjøre deg selv føler seg. Vanligvis over tid, vil du lære hva og hvor føles best og hvordan å bringe deg til orgasme. Men ikke la det være fokus for masturbering, bare nyte følelsene.


Du kan prøve å ordne stund alene. Gå noen der du ikke vil bli plaget. Kontroller at du har litt tid som er tilgjengelige for deg slik at du kan slappe av og nyte selv. Hvis du kan låse døren så du vil ikke bli forstyrret, hvis ikke kontroller du ber om at denne tiden være tiden din alene. Ha en familie kan gjøre alene gang vanskelig å få, prøve ber om bad gang en gang per uke. Dette vil være alene tid til å slappe av og komme vekk fra hver dag påkjenninger. Hvis du er ny til pleasuring selv, eller bare ønsker å få mer ut av det du prøve å opprette noen atmosfære. Bringe en kassett eller cd-spiller med deg for å lytte til dempet musikk. Kjøpe noen scented lys. Duft lavendel er kjent for sine egenskaper for avslapning. Deretter slappe av og nyte din tid alene med deg selv. Nyt bløt musikk, og duft og glød av lys. Ikke rush, begynner av treg og enkel. Du vet hvor å røre for å lage du føles bra, ikke være flau, bare gå med den.


Nyt!
Marie Clare

Sunday, January 1, 2012

Mann øredobb: En Radiantly Macho Trend

Disse dager, er det en samtale for mer "metrosexuals", eller menn som er bevisst om sitt utseende og klær, så mye at det er faktisk viktig for dem å være ikke bare presentabel, men fasjonable samt i siviliserte samfunn. TV-program "Queer Eye for the Straight Guy" har revolusjonert lett manøvreres for oss alle, for den har vist at, ja, det er faktisk mulig for menn til å være hyggelig å se på uten å være "girly" eller "dandy." Maskuline smykker, for eksempel mann øreringer, er en stor del av denne metrosexuality trenden.


Menn som kan boldly bærer halskjeder, armbånd og øredobber til å skille ut håret eller deres øyne er menn som har oppnådd det neste nivået av metrosexuality: accessorizing. Til slutt, en smakfull utvalg av smykker bidrar til å gjøre mannen. Ringene og halskjeder, armbånd og mansjettknapper, alle legge til bildet av den kraftige, self-possessed mannlige.


Og mann øredobber er definitivt "i"! Ved siden av halskjeder er øredobber de mest populære menn tilbehør. Ganske mange store navn mannlige stjerner, unge avguder spesielt, gjør mannen øredobber en mote må. Tenk på Johnny Depp (som startet som en ungdomspornografi opprører heartthrob i TV-show "21 Jumpstreet") og David Gallagher (som spiller Simon Camden i TV-drama "7th himmelen").


Menns Smykker er ikke bare for tydelige urbanites--faktisk i gatene, øredobber på menn anses symboler av seighet. Faktisk taler mann-øredobb Generelt, frimodig mot å har en egen følelse av moten, for å angi en egen trenden. Mr. t har sin egen samling av øredobber som gjør for hans tøff gutt utseendet, og ganske mange hiphop og r & b artister – for eksempel Jay-Z og rettstjener--har alle men varemerkebeskyttede sine egne smykker ensembler.


Mann øredobber spille opp seksualitet uten å ofre maskulinitet. Slitt enten på én øreflipp eller begge deler, gjør det en mann ser mer snazzy og kul. Enten de er rombe, gull, sølv eller platina, er øredobber blitt en nødvendig del av en manns smykker arsenal.