Sunday, September 30, 2012

Årsakene til ufruktbarhet

Definert som manglende evne å naturlig får barn eller bære en full sikt graviditet, er ufruktbarhet en tilstand som krever medisinsk intervensjon. Et par bestemmes av medisinsk standarder, å være lider av ufruktbarhet, hvis de ikke har oppfattet et barn etter 12 måneder for å prøve å få gravid eller seks måneder hvis kvinnen er over alderen av 35.


Ifølge forskning påvirkes 6.1 million individer i USA av ufruktbarhet. For alle kontoer, female ufruktbarhet kontoer for en tredjedel av alle tilfeller e ufruktbarhet for en annen tredje, kombinerte e-post og kvinnelig ufruktbarhet for ytterligere 15% med gjenstående tilfeller å bli merket som uforklarlige.


De viktigste årsakene til female ufruktbarhet antas å være diabetes, lidelser av skjoldbrusk, adrenalin sykdommen, leveren og/eller nyre sykdom, psykologiske grunner, etc. I tillegg er ovarian, bekken, livmor, cervical og vaginal faktorer blant de gjenværende årsakene til kvinnelig ufruktbarhet, sammen med genetikk.


Mannlige ufruktbarhet, derimot, er vanligvis knyttet til bruk av narkotika og/eller alkohol, psykiske lidelser, diabetes, skjoldbrusk og andre sykdommer. Visse testicular faktorer og genetikk antas i tillegg også å spille en rolle i mannlige ufruktbarhet.


Kombinerte ufruktbarhet oppstår når både mannlige og kvinnelige er ufruktbar, enten helt eller delvis, og parets problemet oppstår fra en kombinasjon av betingelser som føre til ufruktbarhet. Når det genetikk er involvert, både mannlige og kvinnelige kan være uavhengig fruktbare men kan ha problemer conceiving sammen uten medisinsk intervensjon.


For gjenværende spesielle tilfeller, som kalles uten ufruktbarhet tester viser ingen unormalt. Det er derfor antatt at i tilfelle av en unexplained ufruktbarhet tilfelle, som det er lidelser som har gått uoppdaget på grunn av at de ikke vises på dagens tester.


Ufruktbarhet behandlinger, seg selv, er svært dyrt, og er ofte ute av riket av alternativer for mange par. Dette gjelder spesielt hvis medisinsk forsikring ikke vil dekke kostnadene forbundet med ufruktbarhet tester og/eller behandling. Hvis du vil vite mer om deres forsikringsdekningen, oppfordres enkeltpersoner til å konsultere sin agent eller referere til papirarbeidet detaljering sin dekning. Hvis ufruktbarhet tester og/eller behandling ikke er dekket, økonomisk ansvar å hvile utelukkende på skuldrene til paret.


Informasjonen i denne artikkelen er å brukes i informasjonsøyemed. Det bør ikke brukes i stedet for, eller i forbindelse med, profesjonell medisinsk rådgivning. Alle som har spørsmål angående ufruktbarhet må se deres lege for ytterligere informasjon.

Saturday, September 29, 2012

Det finnes behandling For Genital Warts

Genital warts (eller condyloma) er svært smittsom og sammentrukne gjennom muntlig, anal eller genital sex. Denne tilstanden er forårsaket av menneskelig papillomaviruses HPV 6 og HPV 11, og gjør seg gjeldende gjennom klynger av betent støt godt synlig på eller i nærheten av skam og anal-områder.


Det er mange behandlinger for Genital Warts: selv om de gikk bort sine egne, genital warts kan bli kurert via en rekke forskjellige behandlinger. Dette avhenger av størrelsen, typen, grad og plasseringen av warts:


Imiquimod, (Aldara ®): program


Podophyllin anti-mitotic løsning – ikke ta mens gravid. Denne behandlingen er absorbert inn i huden og kan forårsake noen fødselsskader. Podofilox løsning – ikke ta mens gravid. Denne behandlingen er absorbert inn i huden og kan forårsake noen fødselsskader. 5-fluorouracil (5-FU) – ikke ta mens gravid Trichloroacetic acid (TCA): program Pulsed fargestoff laser – for brenning warts Electrocautery – for brenning warts flytende nitrogen cryosurgery-for frosne liten warts Interferon-alpha – et dyrt antiviral stoff injiseres direkte inn infiserte området eller områdene disse behandlinger eliminere genital warts men ikke HPV viruset. Derfor genital warts kan, og noen ganger gjøre tilbake etter behandling. Viruset, men er vanligvis gått fra seks måneder til et år som kroppens immunsystem.


Forebygging av Genital Warts


Kondomer fungerer ikke alltid fordi de ikke er garantert å dekke infiserte områder. Siden genital warts spres bare gjennom huden til hudkontakt, er den eneste surefire forebygging av genital warts ikke komme i kontakt med potensielt infiserte vev.


Gardasil, en HPC-vaksine, anses nesten 100% effektive i å hindre genital warts, men den eneste måten stoffet vil fungere er hvis det er tatt før utbruddet av infeksjon.


Genital warts er alvorlig og krever alltid oppmerksomheten til en lege. Hvis tendens til å umiddelbart og stadig behandlet, genital warts vil være borte uten noen humpete komplikasjoner.

Friday, September 28, 2012

Fedme behandling nødvendigheter

Det er ingen definitive behandling for fedme, men det er mange alternativer som folk kan prøve å hjelpe dem med å miste vekt. Dietter, slanking klubber, utøve, spise planer er de fleste av de grunnleggende teknikkene som brukes til å skifte vekten men når det ikke fungerer deretter mange obese folk er henvist for kirurgi, dette er en siste sjanse-alternativet for folk som er obese og bør ikke hoppet i til mye tanke og hensyn må tas før de bestemmer seg for en operasjon. Fordeler og ulemper må sammenlignes før det er noen beslutninger.


Fedme behandling kommer i alle former og størrelser, fra enkel dieting til kirurgi. Dieting er det beste alternativet som resultater fra kirurgi som ikke alltid er garantert å fungere, og kan ikke vare. Kosthold er en smerte som er gratis, selv om det er veldig lett å falle av metoden for å miste vekt. Du må være engasjert og strenge med deg selv når det gjelder dieting som det er svært enkelt å komme på sporet og begynne å spise all de feil mat igjen, bli med en slanking-klubb eller noe lignende slik at du er med andre personer som har de samme problemene som du er, og du har støtten du trenger.


Fedme behandling i form av kirurgi er mye mer komplisert enn en enkel kosthold, selv om dieting er selvfølgelig involvert, det er ingen vits gjennomgår kirurgi og bruke forebyggende tiltak Hvis du bare skal gå tilbake til å spise unhealthily det ville ikke være verdt smerten eller innsatsen.


Det er et par ulike typer av fedme behandling surgeries for eksempel mage striper; hvor legene plassere en elastisk band rundt toppen halvparten av magen gjennom nøkkelhull kirurgi som kan løsnes eller strammet avhengig av omstendigheter, er det mage stifting; der stiftet magen til bare for å tillate en minutt mengde mat slik at du kan ikke sette på vekt, og det er en mage-bypass; den mest invasiv surgical prosedyren for parti. Dette er hvor en rør er plassert i magen og mat er fraktet til slutten av du tynntarm derfor omgåelsen tre firedeler av du tynntarm fordelen med denne operasjonen er at du fortsatt kan spise hva du vil (within reason) og at fett innhold ikke vil bli absorbert som tynntarm er der de fleste absorpsjon tar monterte og som er omgås, selvfølgelig er det noen ulemper til denne fremgangsmåten, kan det hende at du får en mineral mangel og diaré blir alvorlig og svært ubehagelig.


Fedme behandling kan ikke være effektive Hvis du bare bruker metoden, kan du bruke flere metoder for optimal vekttap!

Thursday, September 27, 2012

Fedme-statistikk som kan støt deg

Regjeringen registrere alt i statistikk, men for å få denne informasjonen de må få det fra offentlig eller uavhengig forskning selskapene. Fedme statistikk er tiden får regjeringen alle varme og plaget. Fedme statistikk viser at over hele verden, mer enn 300 millioner voksne er nå obese; Dette inkluderer ikke figuren for obese barn, som er på stige også. Regjeringen er nå tar skritt i å prøve å redusere antall personer som er obese. De er fremme sunn levende gjennom reklame på TV, radio og aviser; de er fremhever det faktum at folk er uskikket og doven, og trenger å gjøre noe med det!


Over 300 millioner voksne verdensomspennende er grappling med kampen av fedme disse fedme-statistikk er absolutt sjokkerende og ikke for å nevne at disse tallene ikke tar med barn som er obese, disse tallene er også på stige og er skremmende. Hvis noe ikke er gjort snart om fedme starter verden å falle fra hverandre medisinsk. Folk vil kontraktørselskaper sykdommer venstre høyre og sentrum, og det vil være noe som regjeringen kan gjøre med det, medisinsk utstyr strekkes og Levekostnader vil uunngåelig øke; Det er altfor høyt som det er!


Type 2 diabetes, tarmkreft, høyt blodtrykk og høy Kolesterol er bare noen av tingene som skjer med fete mennesker. Andre problemer er overdreven svette, daglige problemer som bading, fotturer og rengjøring er alle hindret av din størrelse. En av de mer alvorlige problemene som kan påvirke deg når du er obese er at fett begynner å putte en masse ekstra vekt på din indre organer og de begynner å mislykkes.


Disse fedme-statistikk er på høyeste nivå, og må skal senkes. Hvis de ikke er senket starter regjeringen å ta mer drastiske tiltak som forbyr søtsaker og takeaways. Dette vil sette mange folks nese ut av felles, men hvis det er den eneste måten å lagre noen mennesker og det må gjøres.


Fedme statistikk har aldri vært så høyt, og hvis noe ikke er gjort så vi er spiralling nedover i et helvete-hull. Folk trenger å få tak i seg selv og har en god titt i speilet, er ikke bare fedme veldig farlig men det er ikke akkurat de fineste ser ut! Når folk begynner å tape vekt de får en god følelse, løs vekt, og får denne følelsen for deg selv!

Wednesday, September 26, 2012

Fedme Rate i dag

Nye tallene viser at antall personer som er obese hs tredoblet de siste to tiårene og nummeret er fortsatt økende. Tallene som skal bli vist til parlamentet Vis at de fleste voksne er overvektig og én av fem er klinisk obese. Dette forårsaket 300000 tidlig død i England alene i 1998. Dette er ikke den totale fedme-hastigheten for Storbritannia. Overvekt priser i Amerika er mye høyere. National Health Service betaler over £500 millioner på behandling av personer med fedme, og det er hindering andre utbygginger som kan bli pågår.


Det anslått at hver person, hvis død er direkte knyttet til en fedme relatert betingelse, mister ni år av livet. Dette er en utrolig figur som må reduseres dramatisk. Fedme hastigheten som forårsaker flere og flere helseproblemer gjennom diabetes, høyt blodtrykk, kreft, høy Kolesterol og leddgikt. De fleste av disse kan forebygges Hvis en person med fedme mister vekt og holder seg til en sunn rutine.


Fedme-raten i Amerika forteller oss at over 300 millioner voksne sliter med å håndtere sine fedme og medisinske problemer. Fedme, ikke kan stoppes ved å spise mindre dohnuts og walking for å jobbe, det er behov for hardt raske metoder for tilnærming, og de må utføres med den ytterste dedikasjonen. Det tar mye tid å tape vekt healthily og rask fiks kjepphest dietter ikke bør forsøkes som vekten som går tapt gjennom disse dietter er veldig enkelt sette tilbake med mer vekt legges til totalsum, de fleste av dietter vekten er tap er bare vann og mager muskel.


Vi som en sivilisasjon må rette måten folk lever og prøve å gi dem en bedre hodet i livet for å kutte fedme-hastigheten. Folk trenger å se at spise sunt og øvelse wont bare holde dem slank, men det vil bidra til å hindre dem i å kontraktørselskaper noen kroniske sykdommer og holde dem friske generelt. Fedme hastigheten må skal senkes noen måte vi kan!

Saturday, September 22, 2012

Fedme fakta du bør vite om

Fakta om fedme er svært godt kjent i hver befolkningen og samfunnet. Regjeringen har TV-reklame og flygeblader plastered overalt slik at folk vet fakta så hvorfor er de fortsatt kledelig obese? Er fakta ikke klart? Regjeringen ikke gjør nok til å stoppe fedme nivåer fra stiger? Eller er folk bare veldig lat og ikke virkelig gi et helvete?


Sannheten er sannsynligvis det siste spørsmålet jeg spurte. Mange blokkerer ut meldingene at fedme er blitt et alvorlig verdensomspennende problem og at ting vil endre. Hvis folk bare sett hva de spiste, brukte kanskje ti minutter en dag med øvelsen da folk ikke ville ha å bekymre deg om presset og ranting fra regjeringen og helse tjenestemenn om fedme og ting kunne gå på som vanlig, men det er ikke tilfelle og samme problemer gjenstår, men det blir verre!


Fedme fakta er tilgjengelig overalt, og de er viser sjokkerende fakta og tall. Over 300 millioner voksne i Amerika er obese, 46% av mennene og 32% av kvinnene i Storbritannia er obese og numrene på obese barn stiger også. Vi trenger å ta en titt på måten våre liv bodde og gjøre noe drastisk nå før det er for sent og det er ingen vei tilbake.


Medisinske forhold, følelsesmessig smerte og unhappiness er alle tilbakeslag av fedme, og det er fakta og medisinsk bevis for å støtte dette så hvorfor er ingen tar heed og sortering ut sine liv? Noen mennesker har ingen bekymringer så hvorfor de har til å lytte til det sint splitter til andre når alle ti ville ta for å stoppe ravings er noen sunn fornuft og vekttap.


Fedme faktum; numrene på obese folk stiger og ingenting er få gjort, et annet faktum; Hvis vi ikke gjør er noe nå blir det ingenting vi kan gjøre senere, og vi alle dømt. Fedme er en alvorlig sak og kan ikke bli blåst under teppet. Jo før vi til problemet og sortere det jo før det vil gå bort!

Thursday, September 20, 2012

Fedme og vekt kontroll komme ut av hånden...

Fedme og vekt kontroll gå hånd i hånd. Den mest sannsynlige årsaken du er obese er fordi du ikke styre vekten og hadde svært lite til ingen øvelse, og den eneste måten å kvitte seg med fedme er å kontrollere din vekt! Det er en syklus utført ble av mange obese folk som nå nyter livet med en helse snittvekt som de er fornøyd med og kan nyte ting i livet!


Vekttap kommer i mange former, rask fiks kjepphest dietter, kirurgi, fornuftig mat og mosjon er noen måter du kan miste vekt, og de to mest fornuftig alternativene er fornuftig å spise som består av å spise en balansert diett høy i frukt og grønnsaker og lav i fett og sukker og utøver som kan være alt fra å ta to fly av trapper en to timers økt i gym. Vekt kontroll er viktig i fedme, fordi hvis du ikke miste vekt du vil løs i gjennomsnitt omtrent ni år av livet på grunn av helse- og medisinske problemer som diabetes, hjerte sykdommer og kreft. Ekstra vekt knuser de indre organene, og derfor gjør deg mer utsatt for helse-problemer.


Fedme og vekt kontroll er sammen, alt vi gjør når det kommer til å spise og aktiviteter å bestemme om vi skal bommer og ende opp obese, hvis vi spiser en variert og sunt kosthold som vi ikke bør bli obese så lenge det er moderat mosjon involvert også! Vekt kontroll anbefales av alle leger til personer som er overvektig, obese, og lider av medisinske forhold som de ovennevnte som vekt kan worsen virkningene av medisinske forhold.


Hvis folk bare spiste klokt og fornuftig fedme og vekt kontroll vil ikke ha så mye fokus på det, ville så igjen folk som var obese få hjelpen de får nå hvis fedme ikke var i søkelyset. Fedme spiller en stor rolle i våre samfunn, og vi trenger å hjelpe uansett hvor vi kan om dette er av muntlig kundestøtte eller ved å organisere en slanking-klasse for overvektige enkeltpersoner og personer som ønsker å opprettholde sin vekt. Vekt kontroll kan oppnås enkelt alt du trenger er noen selvkontroll og hardt arbeid for ikke å nevne støtte fra venner og familie!

Tuesday, September 18, 2012

Forbedre kjærlighetslivet, Tips For eldre

Uavhengig av hvem vi er, trenger oss alle hjelp på noen trinn i våre liv spesielt våre kjærlighet liv. Så hva om du er på høyere side av gruppen alder? Tror du at deres kjønnliv er over? Vel, tro om igjen. Det er sant at med alderen, vår kropp blir øm og også mindre energisk. Menn er derfor ofte bekymret av 'stiger opp til anledningen' og blir i stand til å utføre, mens kvinnene kanskje har et problem med smøring. Disse pleide å være en demper, men ikke lenger. Du kan nå finne løsninger på alle bekymringer du og partneren din ha og i prosessen, kan du sette kjærlighetslivet tilbake på sporet. Gjør det lyd for godt til å være sant? Les videre!


Det er nok av produkter der ute som kan være til enorm hjelp. Og du er ikke alene i søket for produkter som kan legge til iver tilbake til deres kjønnliv. Men er viktigste å 'identifisere' problemet. Oftere enn ikke, er det virkelige problemet i våre sex liv på grunn av vår mindsets. Og for å lage saker verste, når det gjelder våre sex liv, vi virkelig psyche oss opp. Og som gjenspeiler i ytelsen. Hvis det var den virkelige årsaken, vil du finne at løsningen ligger i å endre måten du tenker. Enkel. Men hvis problemene dine er knyttet til din helse, så du bør konsultere legen din for medisinsk hjelp. For menn er det produkter som Viagra og Cialis som kan hjelpe deg å stige og utføre. For kvinner også det er mange produkter tilgjengelig som kan hjelpe i å få mest mulig ut av deres kjønnliv.


Bortsett fra medisinsk hjelp fra legen din, kan du også prøve ut urte kosttilskudd. Ginko biloba og vitamin b er noen alternativer som kan bidra til å forbedre din energi nivå. Noen ganger, kan vitamin kosttilskudd, i moderasjon, utgjøre hele forskjellen. Prøver å opprettholde en livsstil som er mer aktive, og du vil finne at over tid utholdenhet og energi nivå ville forbedre.


I korthet, ikke avstå fra sex. Avholdenhet hjelper ikke, verken du eller din partner. Nøkkelen er å få til roten av problemet og finne nye ting som kan være til hjelp for deg. Dette vil hjelpe deg å finne den riktige løsningen for problemet. Og hvis du trenger medisinsk hjelp, gå til en spesialist og holde seg borte fra narkotika rart som du finner aplenty på Internett.

Friday, September 14, 2012

Koblingen mellom høyde og Penis størrelse: Myten eller sannhet?

Kanskje dette er en av de mest populære mytene om størrelsen av penis: mens du kunne lett gjette figurer av en kvinnes bryst, bein og hofter uavhengig av klærne hun bruker, gjette en mann penis størrelse er svært en vanskeligere oppgave uten direkte og ekte observasjon. Selvfølgelig, noen "happy noen" klart kan skryte – men dette er sjelden – en stor bulging orgel bak sine klær. Det er også hvorfor mange mennesker fortsatt tror at penis størrelse kan være relatert til faktorer som størrelsen på ører eller nese, eller størrelsen på hender og føtter.


La oss gå tilbake til vitenskapelige fakta: i 2002, en studie utført av British Journal Urologi gjort det klart det var ingen sammenheng mellom størrelsen på mannlige foten og penis størrelse. Det er også sant at studien ikke fokusere på kroppen høyde til å identifisere penis størrelse, men resultatet har selvfølgelig hver sjanse for å bruke på den. Det må være forstått at penis er en appendage som ører eller nesen, og at det ikke er påvirket av kroppen høyden. Faktisk følger penis ikke de samme reglene som bein eller muskler som stemmer overens med kroppen høyden for å bare opprettholde sin vekt og opprettholde sin vanlige oppreist stilling.


Studien fant at det er også ingen sammenheng mellom lemmer og penis-selv det gjøres klart at utviklingen av penis og lemmer i livmor styres av samme gener. Husk at den samlet menneskekroppen utviklingen i løpet av barndommen og pubertet styres av gener og hormoner i store antall. Og det er svært usannsynlig at gener eller hormoner kan kontrollere størrelsen på to forskjellige deler eller organer.


Dette er grunnen vitenskap har å gjøre slike myter rettferdighet eller godkjenne dem evig, fordi det er ingen indikasjon på at de vil forsvinne fra det store hav av felles ideer som deles av menneskeheten.

Thursday, September 13, 2012

Genital vorte

Genital warts er warts som finnes på buttocks eller vagina. Hvis du finner små humper på din private omrder, at du ikke vet hva de er, kan de godt være genital warts. Genital warts er spredt gjennom sex, anal sex og vanlige samleie og gjennom oral sex. Hvis du har hatt ubeskyttet sex med noen som du egentlig ikke vet, kan det ta opptil tre måneder for genital warts skal vises. Selv om du ikke har sex, og du har bare oral sex, kan du likevel ende opp med genital warts, men rundt munnen.


Mens det kan være vanskelig og pinlig å se en lege, er disse warts ikke skal gå bort sine egne. Med riktig medisiner, vil du kunne bli kvitt genital warts. Genital warts er smittsom, akkurat som en kald kan være. Hvis du har genital warts, skal lege eller Sykepleier kunne fortelle hva de er bare ved å se på dem. Hvis du er en kvinne, og du har genital warts, skal du se din gynecologist å avgjøre om du har dem inn, der livmor og cervix finnes også. Kvinner er utsatt for har genital warts spre den til deler av indre kroppen der de kan spre hurtigere, og vokse til å bli smertefulle på cervix eller organer.


Hvis du møter noen ny, og du ikke vet om de har en seksuell sykdom, er det for din egen beskyttelse at du ikke har kjønn, av enhver type. Hvis du skal kunne bruke en kondom minst du noe er beskyttet, men det er ikke alltid en garanti også.


Genital warts spres av virus som kalles HPV. HPV er også det samme viruset som vil gi deg warts på dine hender, føtter, på albuer eller knær, men HPV viruset som gir genital warts er litt annerledes belastning. Samme merkbar typer warts du se på hendene, som får crusty og synes å være puss fylt er typer warts funnet på genitals. Hvis du har genital warts, kan du spre dem til noen av samleie, oral sex og anal sex. Genital warts er noe du kan kvitte seg av, men bare med riktig behandling og antibiotika.


Hva du bør vite er at med behandling genital warts vil forsvinne, men de kan resurface og komme tilbake selv etter behandling, som er hvorfor det er så veldig viktig å unngå å ha sex med noen du ikke kjenner, og unngå å ha sex med en annen person, hvis du har genital warts. Du kan passere langs genital warts til en annen person, selv om du ikke har symptomer eller warts vises på huden. Pass på at du kjenner og stoler en person før samleie med noen. Hvis du finner at du genital warts, søker behandling for å få din genital warts under kontroll.

Wednesday, September 12, 2012

Notater om AIDS og HIV

I 1981 anerkjent forskere i USA og Frankrike først den kjøpt uimottakelig mangel Syndrome (AIDS), som ble senere oppdaget å være forårsaket av en virus alarmert humant immunsviktvirus (HIV). HIV bryter ned kroppens immunitet til infeksjoner som fører til AIDS. Viruset kan ligger skjult i brødteksten i opptil 10 år uten å produsere noen åpenbare symptomer eller før utvikle seg til AIDS-sykdommen, og i mellomtiden personen kan unknowingly infisere andre. Foreløpig anslagsvis 40 millioner mennesker over hele verden er HIV-bærere, og tre millioner i året er døende av AIDS.


HIV bor i hvite blod celler og er til stede i de seksuelle væsker av mennesker. Det er vanskelig å fange og spres det meste gjennom samleie, ved nål eller sprøyten deling blant sprøytebrukere, i blodoverføringer og under graviditet og fødsel (Hvis mor er infisert). Ved hjelp av en annen persons razor blad, eller å ha kroppen pierca eller tattooed er også risikabelt, men HIV-viruset kan ikke overføres med risting hender, kyssingen, cuddling, fondling, Nysing, lager mat eller deling å spise eller drikke kjøkkenutstyr. En kan ikke være infisert av spytt, svette, tårer, urin eller feces; toalett seter, telefoner, svømmebassenger eller mygg biter forårsaker ikke AIDS. Ostracizing et kjent AIDS-offer, er ikke bare umoralsk, men også absurd.


De fleste blod banker skjermen nå sine produkter for HIV, og du kan beskytte deg mot skitne nåler ved å bare tillate en injeksjon Hvis du ser sprøyten tatt ut av en frisk uåpnet pack. Den enkleste beskyttelsen under sex er riktig bruk av kondom latex. At skal fremheves lenger kondom bort på oppreist penis; mens uttak etter ejaculation, holde på Kondomet som du kommer. Aldri prøve å gjenvinne en kondom, og Emballere en forsyning med deg, som det kan være en ordensforstyrrelser prøver å kjøpe dem på kort varsel.


HIV er spres ofte gjennom anal enn vaginal sex, fordi foring av endetarm er mye svakere enn for vagina og vanlige kondomer rive noen ganger når de brukes i anal sex. Hvis du har anal sex, bare bruk extra-strong kondomer og spesielle vannbasert smøremidler, siden olje, Vaseline, og krem svekke gummi. Under oral sex må du kontrolle at du ikke får noen semen eller menstrual blod i munnen. En kvinne kjører 10 ganger risikoen av å kontrahere AIDS fra en mann enn omvendt, og trusselen er alltid større når en annen seksuelt overførbare sykdommer (STD) finnes.


Selve eksistensen av AIDS krever en grunnleggende endring i menneskelig atferd. Det finnes ingen vaksine eller narkotika som kan forhindre eller kurere AIDS, og fordi viruset mutates ofte, ingen rette noensinne kan være helt effektiv. Andre Kjønnssykdommer som syfilis, gonorrhea, chlamydia, hepatitt b og herpes er langt mer utbredt enn AIDS og kan føre til alvorlige komplikasjoner som ufruktbarhet, men minst de kan vanligvis bli kurert.


Du bør alltid øve sikker sex for å unngå AIDS og andre Kjønnssykdommer. Du vet aldri hvem er infisert, eller selv om du selv har blitt infisert. Det er viktig å oppdra emnet før du begynner å gjøre elsker. Gjøre en spøk ut av det ved å trekke ut en kondom og spør din nye partner, "sier, du vet hva dette er?" Eller kanskje, "din kondom eller min?" Langt fra uromantisk eller pinlig, du begge føler mer avslappet med emnet av deres sinn, og det er mye bedre enn å bekymre etterpå Hvis du kan ha blitt smittet. Den gyldne regelen er sikker sex eller sex ingen.


HIV-infeksjon kan oppdages gjennom en blood test, fordi antistoffer som er opprettet av kroppen til å bekjempe viruset kan ses under et mikroskop. Det tar minst tre uker for antistoffer som skal produseres, og i noen tilfeller så lenge som seks måneder før de kan plukkes under en screening-test. Hvis du tror du kan ha kjørt en risiko, bør du diskutere hensiktsmessigheten av en test med legen din. Det er alltid bedre å vite om du er infisert kunne unngå å infisere andre, å hente tidlig behandling av symptomer og å lage realistiske planer. Hvis du kjenner noen med AIDS, bør du gi dem all støtten du kan (det er ingen fare i slike kontakt med mindre blod er til stede).

Tuesday, September 11, 2012

Å holde Women's Health I sjakk

Hvis en kvinne noen gang opplevd uvanlig Smertefull menstruasjon eller lagt merke til klumper i deres bryst og vaginal utslippet ligner cottage cheese, er det en stor mulighet som hun er i trøbbel. Enhver fornuftig kvinne bør umiddelbart satt opp en avtale og se hennes klarerte gynecologist. Women's health, er ofte et emne som er tatt for gitt. De fleste kvinner Vent til de er rushed til sykehuset før de gjør noe med deres tilstand. Eksperter i women's health anbefaler damer å være "lytte" og forstå deres organer. Selv et tilsynelatende trivielle symptom skal ikke ignoreres som det kan være et telltale tegn på dødelig brystkreft eller en form for seksuelt overførbare sykdommer.


Kvinner kan faktisk oppdage tidlige stadier av kreft gjennom enkel gjør bryst vurdering. To eller tre dager etter hver menstruasjon periode, bør en kvinne forsiktig kontroller hennes bryster for mulig klumper eller endre i farge og tekstur. Gynekologer si cancerous klump er vanligvis en fast og enslig masse som bare blir værende på et bestemt sted. Hvis en klump endres posisjon, er det en stor mulighet for at det er ikke-ondartet. Bortsett fra klumper, bør en kvinne også se opp for urovekkende tilstedeværelsen av årer, bryst-utslipp som vassen eller mucus-lignende og nipples som er invertert. Ifølge women's health talsmenn er de som har et bryst kreft historie i deres familier mer tilbøyelig til å erverve sykdommen. Men selv om en kvinne ikke har bryst kreft historie, den ville ikke vondt hvis hun regelmessig undersøke hennes bryster for sikkerhetstiltak.


Bortsett fra brystkreft er en annen sykdom om women's health seksuelt overførbare sykdommer. STD kan manifestere i form av chlamydia, syfilis, genital herpes og gonoré. Selv om en dame er ikke seksuelt aktiv og ikke engasjere seg i ekstra ekteskapelig seksuell saker, kan hun fortsatt få STD fra hennes philandering ektemann eller kjæreste. Generelle symptomer på STD inkludere tykk og stinkende vaginal utslipp, støt eller utslett og brennende følelse i feminine området. En kvinne som er infisert med STD kan også oppleve smerte ved å ha samleie og uregelmessig blødning mellom menstrual kretsløpene. Medisinering varierer fra én STD-type til en annen (og også avhengig av hvor alvorlig saken). For forebygging, anbefaler ekspertene at kvinner å bruke kondom som er ikke bare en form for contraceptive, men også tjene som beskyttelse mot STD. ektemenn, derimot, bør unngå womanizing og ekstra ekteskapelig seksuell intercourses så mye som mulig. Kampen mot STD bør være en felles innsats mellom mann og hustru. Når det gjelder STD er ektemenn også involvert i spørsmålet om women's health.

Saturday, September 8, 2012

Peyronies sykdom og unormalt bøyd Penis - årsaker, symptomer og behandling

HVA ER PEYRONIES SYKDOM?


Peyronies sykdom består av hardt, fibrøst vev, kalt Plaketter, utvikling innen penile sjakten. Plaketter er vanskelig, tykkere og stiv områder, faktisk en slags innvendig skjemmer. I dette fibroid vevet kan også kalsium forbindelser akkumulere, gjør Plaketter enda vanskeligere.


Peyronies sykdom blir også kalt cavernositis, og også noen ganger plast induration. Det er trolig en kronisk betennelse prosess som fører til denne skjemmer.


Tykkere området har mindre blodstrøm enn vanlig penile vev, og gjør ikke fyll med blod og svu som vanlig spongy områder i innsiden av penis. Derfor penis swells mer i motsatt side, og får en kurvatur mot siden som inneholder Plaketter når reist.


Hvis Plaketter finnes på flere steder, vil mer komplekse deformasjoner utvikle. Unormal bøyd, kronglete eller hevelse innenfor penis, ofte også føre til vond erections.


Noen mann fra alderen 18 år og oppover kan utvikle Peyronies sykdom. Gjennomsnittsalderen for menn lider av Peyronies sykdom er 50.


SYMPTOMER OG KONSEKVENSER AV BETINGELSEN


De tre viktigste kjennetegnene på cavernositis er:


-Én eller flere små hardt klumper under huden, eller et kontinuerlig hardt, stiv og tykkere område samtidig.


-Unormal bøyde eller hakket penis når reiser. Alle penises har noen krumming, men av dette sykdom, penile bøyning øker, og en kan få en svært bøyd penis. Være kan bøyd penis som en banan eller i en vinkelformet moten. Penile bøyd er oftest opp, men kan være nede, til venstre, til høyre eller sloping.


-Bøying er vanligvis til den samme siden som for hardt tykkere området når penis er reist.


-Hard områdene i reist penis kan ligne støt, lage penis uregelmessig.


-Noen ganger bøyd penis sterkt nok for å gjøre samleie vanskelig eller umulig.


-Smerte i løpet av erections, forårsaket av presset fra hardt områdene i penis, eller fra strukket huden på motsatt side av penis.


-En kan ikke merke bendet umiddelbart, som det har en tendens til å utvikle over en til tre måneder, og senere enn hardhet og stivhet av indurations.


-Plast induration kan fremgang og forårsake impotens. Noen ganger Peyronis sykdom vil klare opp av seg selv, men dette kan ta flere år.


AV PEYRONIES SYKDOM


Den eksakte årsaken til induration er ukjent. Det er ikke et tegn på en underliggende alvorlig tilstand, og det er ikke en seksuelt overførte infeksjoner. Det er mulig at sykdommen kan begynne med en betennelse i penile vev. En betennelse kan være forårsaket av en allergisk eller auto-immune reaksjon. Selv om Peyronies sykdom ikke er en infeksjon, kan en innledende infeksjon skade penile vev og føre til en betennelse som utvikler i Peyronies sykdom. Menn som har den provoserende tilstanden som kalles systemisk Lupus Erytematosus oftere får Peyronies sykdom.


Vitamin e mangel som synes å være en medvirkende faktor i forårsaker sykdommen. Diabetes kan føre til skade av blodkar, og hvis denne skaden skjer i erectile likene av penis, Peyronies sykdom kan utvikle. Peyronies sykdom er noen ganger en bivirkning av stoffet Inderal (propanolol) brukt mot høyt blodtrykk.


Noen ganger er en fysisk skade til penis som forårsaker indre blødninger, eller en serie med slike skader, første årsaken. En vane voldelige seksuell aktivitet kan føre til slike skader. Det antas at noen menn kan ha en genetisk disposisjon til betingelsen.


Plast induration av penis er ikke en kreft, og kan ikke forårsake kreft, men en klump eller deformasjoner i deres genitals som utvikler seg, må undersøkes.


BEHANDLING OG PEYRONIE SYKDOM


Ikke alle menn med Payronies sykdom krever behandling. Sykdommen noen ganger gå bort av seg selv. Hvis tilstanden uttales, det er også vanskelig å finne et rettsmiddel som kan kurere hver Logg av sykdommen, men flere metoder kan ta bort de fleste penis endringer knyttet til Peyronie's. Her er en undersøkelse av behandlingsmetoder som brukes i dag.


Tamoxifen - I en tidlig fase av sykdommen medisinen kalt Tamoxifen har vist seg å unngå dannelse av fibrøst plaque ved Peyronies sykdom. Dette stoffet er også brukt i behandlingen av brystkreft, men de to betingelsene er relatert ikke.


Vitamin e og B - Vitamin E og b er noen ganger effektivt i lettelser smertene og som en behandling for penile misdannelse ved Peyronies sykdom.


Verapamil - Verapamil, ofte brukt i behandling av høyt blodtrykk, har vist seg å redusere størrelsen på plakett redusere smerte når injiseres direkte inn i plaque og derfor også forbedre penis figuren forvrengningen av peyronie's sykdom.


Sjokk bølge terapi - Ekstrakorporal sjokk bølge terapi eller GPS, en ny behandling, som brukes i enkelte sykehus for Peyronies sykdom. Selv om de første resultatene av denne nye tilnærmingen til å behandle Peyronies sykdom har vært lovende, er langsiktig resultatet ennå ikke fastslått.


Kirurgi - dette regnes noen ganger hvis Payronis sykdom har varte i et år eller mer, og det har ikke kommet eller regressed i minst tre måneder. Ved Nesbitt prosedyren fjerner en vev motsatt kurven til rett ut penis. En annen prosedyre innebærer at en graft eller del av en stemning i fibrøst plakett å forlenge dette området. I enkelte tilfeller av Pyreneene sykdom anbefales kirurgisk innsetting av en penile protese (implant).


Strålebehandling - denne behandlingsmåten har blitt forsøkt, men resultatene er uforutsigbare, og noen ganger er motsatt av den tiltenkte.


Trekkraft enheter - på markedet, kan du kjøpe mekaniske enheter til å bruke på penis noen gang daglig som Trekk forsiktig på penile vevet til å rette ut penis, og dermed å reparere penis fra bøyningen forårsaket av Peyronies sykdom.

Friday, September 7, 2012

Ulike typer Bryst Implants

En brystforstørrelse (eller bryst augmentation) er en form for kosmetisk kirurgi som innebærer implantation protese å øke størrelsen og form av en kvinnes bryst. Disse karriere kreves vanligvis å rekonstruere brystet når genetisk misdannelser kommer i lek, eller etter et mastectomy. I noen tilfeller nødvendiggjør kjønn reassignment, spesielt hann-til-hunn, karriere og/eller konstruksjon. Denne fremgangsmåten fungerer i alle fall å forbedre kvinnens utseende og øke hennes selvfølelse.


Typer Implants


Fire typer karriere inkluderer:


Saltholdig Implants: en silikon gummi shell fylt med sterilt saline


Silicone Gel: en silikon gummi shell fylt med en klebrig silicone gel. Sammenhengende gel er en variant på denne typen implant.


Streng Implants: Polypropylen (PPP). Dette var oppsagt av FDA år på grunn av komplikasjoner brakt videre av etter kirurgi vekst.


Vev-utvikling av Implant: Kunstig vokst vev celler kombinert med stillaset vev. Dette er egentlig en regenererende vev implant.


Teknikker for brystforstørrelse


Brystforstørrelse, uavhengig av fremgangsmåte som er brukt, krever en teknikk. Det finnes tre bryst utvidelse teknikker:


Sub-Glandular: Settes inn mellom Pectoralis store og subcutaneous fett. Dette er den ytterste-plassering av implant. Fordeler: implant flyttes ikke fra noen sammentrekning og utseendet er mer naturlig. Ulemper: omrisset av implant er synlig, rislende opplevelser er følte og capsular contractures (herding av brystene) oppstår.


Sub-Fascial: Settes inn mellom pectoralis Major og dens dekker konseptkjedene.


Sub-Muscular: Satt bak de Pectoralis store og mot ribcage. Dette er det innerste å-plassere en implant. Fordeler: Mammograms er mer vellykket og implant er ikke synlig. Ulemper: Implants flytte på grunn av aktiviteten til Pectoralis Major musklene, opprette et bisarre utseende.


Risikoen ved karriere


Bruddet: Implantater pause, forårsaker innholdet å lekke. Saltholdig implants deflate, men gel implantater gjør ikke nødvendigvis. Saline (saltvann) kan bli reabsorbed i det omgiende vevet, men silikon kan ikke, og kan forårsake komplikasjoner. Karriere, deretter kan være heath risikoer.


Capsular Contracture: Kapsler kollagen innenfor kroppen fester seg mot implant (siden det er en fremmed kropp) og klemme, forårsaker smerte og awkwardness i utseendet. Bakteriell infeksjon, splittelsen av implant og resulterende lekkasje og hematoma oppstå. Herding av brystene er likeledes en resultere.


Hematoma/Seroma: Blod samler inn i en kropp hulrom (hematoma), og vann fra blod samler rundt implant eller healing incision (seroma). Dette fører til en infeksjon, capsular contracture, eller begge deler.


Dybde: Implant kommer gjennom huden på incision sted på grunn av svak vev, forårsaker skjemmer og/eller tap av brystvev. Dette er skremmende, men det er trolig den minst alvorlige.


Necrosis: Dead vevet rundt innsnitt-området hindrer helbredelsesprosessen, forårsaker fast arret.


Karriere er noen ganger nødvendig, men de bør være nærmet med forsiktighet og forsiktig. Når det gjelder til helse og kroppsbygning, er individuelle behov av primære hensyn. Karriere er intet unntak!

Thursday, September 6, 2012

Fordelene med bryst utvidelse patch

I alle aldre og kulturer brystene har vært betraktet som en integrert del av kvinnelige skjønnhet og eventuelle uregelmessigheter med denne kvinnelige organ, påvirke selvtillit tillit til mange kvinner. Føler du inconfident fordi den formen og størrelsen av deres bryst synes å være utilstrekkelig i form av populære aksept? Men du er ikke alene, det er millioner av kvinner verden over, som som du føler ufullstendig på grunn av deres naturlig liten bryst eller sagging av dem på grunn av bryst-fôring eller alder faktorer. Det er ikke nødvendig å være deprimert over denne inadequacy av figur; en bryst utvidelse operasjon kan presentere deg en uklanderlig kroppen som har du alltid drømt om. Brystforstørrelse eller bryst augmentation faller i kategorien av kjønn reassignment kirurgi og en av de mest populære kosmetisk prosedyrene i USA. Denne surgical prosedyre innebærer å plassere implantater å forstørre liten bryster eller bryst som har mistet sine figuren og fylde. Denne surgical prosedyre bidrar også til å bedre form av bryst og endring i posisjonen til nipple.


Bryst implants er hovedsakelig laget av silikon-skall som enten er fylt med silicon gel eller saltholdig vann. Mens saltholdig vann brukes oftest, er silisium gel ikke godkjent av mange helse-organisasjoner. Den ytre delen av implant er glatt eller teksturerte og gir gi protese sin elastisitet. Du kan velge mellom en rekke implantater i ulike former og størrelser som går best med din naturlige kroppsbygning. Bryst implants varierer i deres varer, og kan hjelpe deg til beste i ti til femten år. Du vil måtte gjennomgå en annen kirurgi etter implant ikke er i sin tilstand.


Implants kan være plassert av hovedsakelig to typer kirurgiske teknikker som er vedtatt bare etter en grundig diskusjon mellom pasienten og kirurgen.


Den første prosessen id kalles subglandular plassering, som implant er plassert under brystvev og over brystet muskler.


Den andre fremgangsmåten involverer plassering av implant under brystet muskler og bryst vev. Dette kalles submuscular eller subpectoral plassering i kirurgisk vilkårene, (submuscular eller subpectoral plassering)


Enten på prosedyren tar ikke mer enn to timer å fullføre. Avhengig av valget, vil din kirurg utføre operasjonen under generell anesthesia eller lokal anestesi med en muntlig beroligende.


Det kan også utføres via skrukker under brystet eller via areola, via din armpit eller selv via din navle. Hva tilnærmingen vil bli tatt avgjøres på grunnlag av en diskusjon mellom deg og din kirurg. Når implants er satt inn, er incision-områder satt opp. For et par dager, operasjon-området vil bli dekket med et bind og for noen flere dager kan du måtte sette på en kirurgisk bra. Masker ville bli fjernet innen én uke.


Effekten av hele prosessen med bryst utvidelse patch ligger ikke bare i beautification av kroppen, men også i gjenoppbyggingen av tillit til et antall kvinner som mister betydelig selvtillit aktelse på grunn av skade av deres figur enten på grunn av den aldrende prosess eller mastectomy eller deformasjoner av brystet følgende ulykker.


Dette fører til betydelig forbedring i kvaliteten av livet for mange kvinner.

Wednesday, September 5, 2012

Tantra massasje: Oppvåkning partneren sensuelle bevissthet

Når du offhandedly nevne at du studerer den gamle hinduistiske og buddhistiske håndverket Tantra massasje og tro, du er sikker på å få minst et hevet øyenbryn av interesse. After all, Tantra massasje lyder sensuelle, og bringer på frekt tanker. Ikke slem, men en følelse av "sensuelle bevissthet".


Nøkkelen til en Tantric massasje er å liven opp kroppen, ikke for å slappe av kroppen. Den sanne hensikten er å engasjere kroppen med tankene. Til å overgi seg til en relax tilstand av dyp tillit mellom deg og din partner som resulterer i en tilkobling.


Alle ønsker å koble sammen med sin partner på et høyere nivå. Tantra massasje kan gi en relasjon mer at bare en seksuell tilkobling. Det ville være hyggelig å koble din sinn, kropp og sjel med partneren. Disse metodene er fullt vist av forfatteren av Hot Tantra Sex spill: seksuelle Healing med Tantra.


Men før vi får de sju trinnene av massasje du må gi en Tantric Massasje, må du først gjøre dette en hendelse. Så, sende en hyggelig invitasjon til partneren. Dette kan frister sinn og kropp som vil komme dypt inn i partnerens sjel. Invitasjonen vil hjelpe deg med å snu dette til en hendelse som partneren vil huske for en stund.


Det neste trinnet i begynnelsen-prosessen er å sette opp atmosfæren. Atmosfæren er viktig siden de fleste mennesker er visuelle i naturen. Hvis du vet hva partnerens favoritt farge, tilbyr lukt og musikk, disse elementene til innstillingen til å legge til en intim atmosfære. Deretter legge til dempet belysning og gir en komfortabel lyver område. En myk teppe med mye lys myke puter er den ideelle innstillingen.


Det neste trinnet er å plukke dine produkter som vil være grunnlaget for din massasje. Husk å tenke på hva din partner liker og misliker. Grunnleggende varm baby olje med liten rubbing steiner er ideelt. Det er også fint å ha en varm tallerken med vann med en washcloth som er tilgjengelige, i tilfelle du overdreven olje.


Du kan lage dine egne tilpassede massasje olje som legger til en affeksjonsverdi. Når du tilpasser en duft for deg og partneren din, vil du legge en tilkobling til din emosjonelle plan. Det første skrittet til å lage din egen scented massasje olje er å velge din partner og din favoritt duft.


Det neste trinnet er å samle to flasker og legge til baby olje halvveis opp flasken. Nå, legge seks dråper av din valgte duft, deretter riste og plasser i det varme vannet med kluten.


Nå er du klar til å komme i gang med syv trinnene som vil flytte energi og oppmerksomhet gjennom denne massasje. Tantric massasje behandler energi og fysiske av massasje på ulike nivåer. Tantric massasje Aura-energi på utsiden av kroppen mens du arbeider bekrefter rørende massasjer fysiske sensuelle bevissthet og eksperimentere med freestyle bringer partnerens oppmerksomhet til seksuell grenser.


Husk, det er ingenting verste enn et par kalde hendene på en varm kroppen til å slå stemningen mot arktisk atmosfæren. Derfor utarbeidelsen av din massasjesystem verktøy - hendene, er avgjørende. Ved å plassere flere dråper varm olje på hendene og start, vil sirkelbevegelser generere en rekke oppvarmet hender.


Nå er du klar til å starte din massasje. Starter på bunnen av ryggraden, ved hjelp av en sirkulær bevegelse og deretter utvide som bevegelse lang og utover til side. I Tantric undervisning lære de folk om chakra i kroppen og hvordan de flytte energi gjennom kroppen til de kobler to folkets sjeler.


Det er sju chakra som hjelper kroppen din bo helse og fjern. Vi er bare kommer til å fokusere på tre chakra, solar brachialis (tilkoblingen til sjelen), den seksuelle og hjerte.


Chakra som er i denne lavere regionen styrer seksuell og kreative energi. Hvis du fortsetter å massere det nederste området i baksiden kan du koble energi til scrotum området.


Fortsatt din massasje området bare under skulder blad, hjertet-området. Hjertet er sentralt for Tantric energi-kart og mener at dette styrker forbindelsen mellom ditt hjerte og seksualitet. I tantriske, er prosessen kjent som "åpningen av hjertet charkas."


Det neste viktige trinnet er å bruke bekrefter touch og press for å hisse opp seksuell energi. Dette er hvor du har å vite grensene for partneren. Start massasje genital områder og andre spill med områder på din partner. Først gjør berører lyset og deretter øke berøre før endringene for partner-uttrykk. Du vil bli klar over hvilket nivå av berøre partneren ønsker. Nå, du lærer stadier av partnerens solar brachialis.


Det neste trinnet er eksperimentelle; det vil også hjelpe øke solar brachialis. Dette er hvor du gjøre din Massasje en læringsprosess partnerne liker og misliker. Ta nivået av berøre opp ett hakk ved hjelp av forskjellige stoffer, vått eller tørt, som silks, lær, fjær og pelsverk. Neste nivå kan være teksturer og selv matvarer, som en streng med perler eller gelé. Igjen, dette er å samle hva de liker og ikke liker så prøve mange forskjellige ting.


Moroa er å samle så mye informasjon som mulig slik at du kan være klar over partnerens seksuelle begjær; skape en seksuell oppmerksomhet som er avgjørende for alle forhold.


Det siste trinnet i denne Tantric massasje er freestyle. Freestyle er der du kan implementere din egen massasje-bevegelsen. Det trenger ikke å være en sirkulær bevegelse. Det kan være en sidelengs thumb bevegelses- eller en skrape bevegelse.


Det siste trinnet i denne Tantric massasje er at nå er det tid for deg å bytte steder og fortsette å bli vekke og klar over både dine seksuelle behov.

Monday, September 3, 2012

Diamand-Guide til Oral Sex

Muntlig pleasuring en kvinne kan være en skremmende utsiktene for selv den mest erfarne lover, ikke å nevne nybegynnere. Men, god oral sex kan ikke bare gi masse behagelige moro på egen hånd, noe som gjør det stor for de som er interessert i å utforske alternativer til samleie, men det kan også fungerer også fint som en del av foreplay. Selv femten minutter av vil oral sex, når det gjøres riktig, ha en kvinne varme opp og be om mer. Mens spesifikke teknikker er noen ganger nyttig, kan de også være en kilde til frustrasjon for første-tidtakeren. I tillegg, siden alle kvinner er forskjellige, kan de gode tungen triksene som fungerer på en kvinne bli en dud for en annen. Så i stedet for detaljene, har jeg samlet fem grunnleggende prinsipper for å hjelpe de på alle nivåer av dame licking.


1) 99% Entusiasme.
Thomas Edison sa gang at "geni er 1% inspirasjon og 99% transpirasjon." Jeg sier at "muntlig pleasuring en kvinne er 1% ferdighet og 99% entusiasme." Starter med masse entusiasme, får du mye av måten. De fleste kvinner føler først ubehagelig og selvtillit bevisst på utsiktene til noen fokusere så mye oppmerksomhet mellom sine ben. Det er flere grunner til dette, men flere stilk direkte fra hvor lite vi snakker om emnet, i tillegg til populære myter som sirkulere i skap rom, schoolyards og dorm rom. Den åpenbart entusiastiske vil la kvinnen vet hvordan vendt opp på du er ved tanken på pleasuring henne muntlig. Ikke bare kan dette hjelpe en kvinne får over føler selv-bevissthet, men for mange kvinner er det nok til å få dem slått på også. Inntil du har erfaring, entusiasme er din største aktiva, så bruk den.


2) Lego ditt Ego
Når du utfører oral sex på en kvinne, er det ikke rom for en Ego. En av de vanskeligste sidene av oral sex er hvor enkelt det kan være å bli fanget opp i tenkning om din egen ytelse, selv til punkt for å glemme at du er med en annen person. Ikke bekymre deg om å være den beste elsker denne personen noensinne har, rettferdig prøve å fortape deg i øyeblikket av pleasuring henne. Mange av oss er målrettet enkeltpersoner. Dette kan fungere bra i styrerom eller klasserom, men det kan være et problem i soverommet. Ikke gjør orgasme målet ditt. Dette kan virke counter-intuitive for fleste, men fokuserer på å gi henne en orgasme er mer sannsynlig å få henne falsk det enn føler det. Kvinner er i stand til følelsen intens og tilfredsstillende nytelse uten noensinne å nå orgasme, og gjør orgasme et mål vil gjøre henne føler mer press enn nytelse. Hvis du er noen som har behov for et mål, deretter gjøre det å ta henne inntil hun ber om du å ta det til neste trinn: sånn om hun har ingen, en eller mer enn ti, det er ikke noe press drepe gøy.


3) Bli kjent lå på Land
Se hva du gjør er nøkkelen. Hvis lysene er delt ut, kan en stearinlys i nærheten gi nok belysning. Det er viktig for deg å få en god idé av hva hun ser ut der nede. Som vi bør alle ha lært i våre videregående skole helse-klassen, hvis ikke fra erfaring, alle kvinner har unike organer. Jo mer kjent du er med hennes bestemt landskap, jo lettere vil det være å finne henne aktiveringspunkt. Hvis du er heldig, eller du kjenner kvinnen godt nok til å komme med et forslag før hånd, kan at en kvinne som er beskåret eller barbert hennes kjønnshår hjelpe mye. For de av oss som trenger en refresher kurset på kvinnelige anatomi, er her grunnleggende. En kvinnes vulva (vitenskap-y ordet for hennes ytre genitalia) består av to sett med lepper (labia for de av dere som ønsker mer offisielle termer) som beskytte åpningen til hennes vagina. I først er sett av LIP-pakker (labia majora) og på stedet hvor de indre leppene (labia minora) sammenfaller øverst der du finner vanligvis clitoris (som har dobbelt så mange nerve avslutninger som alt annet på menneskekroppen). Clitoris er vanligvis skjult under et lite hefte av huden kalt panseret, og det er derfor så mange mennesker har en hard tid å finne den.


4) Kommunikasjon
Det er viktig å vite hvordan å kommunisere med en kvinne under oral sex. Det finnes to typer kommunikasjon å ta hensyn til når du gir en kvinne Oralsex: verbal og ikke verbal. Du må først å spørre henne hva hun liker, og deretter gjør at hun føles behagelig oppdaterer deg mens du er pleasuring henne. Mange mennesker tror at dette skal være en stemning-breaker, men de fleste kvinner synes det er et tegn på en hensynsfull lover. Andre, har du å lære å lytte til hennes kropp. Hvis alt går rett, følelse hun for godt til å danne sammenhengende setninger. Dette betyr lese hennes kroppsspråk. Hvis dette er noen som du vet, eller som du har flere samhandlinger, er dette mye enklere. Det er fortsatt, men helt mulig å plukke dette opp første gang du er med en kvinne. Det er tre ting å ta hensyn til når du hører for ikke-verbal signaler. Den mest åpenbare er moaning. Høyere og raskere moaning jo bedre, men Vær advart, noen kvinner ikke på alle stønn og noen kvinner stønn på nesten ingenting. Uten noen måte å kalibrere moan-o-meter, ikke stole på det alene. Sammen med moaning, kan kontrollerer raskhet og dybde på pusten hennes være et godt mål på hennes arousal. Rask grunne breaths er best. Hvis du ikke kan se eller høre hennes puste, er en måte å sjekke dette å komme opp og kjærtegne hennes bryster med én hånd, noe som gjør at du skal føle deg hennes bryst stiger og faller. De siste og enkleste er å ta hensyn til hennes hofter. Jo mer flytter hun hennes hofter å møte deg, jo bedre. I tillegg, jo mer hun dollar hennes hofter eller synes å være i bevegelse involuntarily i noen måte, bedre, med mindre selvfølgelig hun har en kjent historien av beslag, da kan du nå har andre ting å bekymre deg.


5) Ingen Hurries
Fleste gjør tre feil når du gir en kvinne Oralsex. Først, de prøver å gå for clitoris rett utenfor balltre. Dette er vanligvis en dårlig idé. De fleste kvinner må være slått på for en liten stund før direkte Klitoris stimulering kan være behagelige. Gå tidlig, og det er sikkert å bli en overbelastning. Andre feil er nesten motsatt; de ignorerer alt unntatt vagina. Utallige nybegynnere tror den riktige måten å nytelse en kvinne muntlig er å simulere handlingen gjennomtrenging med tungen. Mens dette kan være behagelige for mange kvinner (bare de første tre tommer av vagina har nerve avslutninger følsom nok å føle teksturen av en tunge, resten bare føler Press) det fortsatt ignorerer den meste sensitive delen av den kvinnelige kroppen: clitoris. Til slutt, mange av oss tror at mer er bedre. Når du finner at noe du gjør fungerer fordi hun er moaning, puste hardt, og/eller flytte hennes hofter vill, kan du tror det er en god idé å plukke opp tempoet. Med mindre hun eksplisitt forteller deg til å gå raskere, er det best å holde opp hva du gjør: det fungerer. Hvis det begynner å bli mindre behagelige for henne, deretter sakte øke tempoet til hun er tilbake til bucking rundt sengen.


ha det gøy! Så lenge du holde et åpent sinn og forblir entusiastiske i hele, utfører oral sex på en kvinne vil vise seg for å være en givende aktivitet for både deg og henne.

Sunday, September 2, 2012

Seksuell Dysfunctions I menn

Begrepet 'seksuell dysfunction' er vanligvis tilknyttet fair-sex. Men tilfeller av seksuell dysfunction i menn er på økningen siden det siste tiåret eller så. Teknisk kalles Erectile Dysfunction (eller ED eller impotens), er sykdommen preget av det generelle manglende evne av den mannlige orgelet for å oppnå og opprettholde en tilfredsstillende ereksjon for en hyggelig seksuell opplevelse for begge partnere.


Pfizer Inc. gjort et banebrytende gjennombrudd i behandlingen av menns seksuell helseproblemer i 1996. Viagra ble patentert og senere godkjent (i 1998) som første muntlig stoff for behandling av mannlige erectile dysfunction. Det er estimert 30 millioner impotente menn i USA alene og behandling tilgjengelig før Viagra kom i markedet var i stor grad smertefullt. Så, på en måte Viagra kom som en velkommen lettelse for millioner av pasienter verden over.


Menns helse problemer ble en stor forskning området etter 1996. Resultantly, den amerikanske FDA godkjent to mer narkotika i 2003 for behandling av ED. Levitra Cialis har angitt markedet med et bang og salg grafen av disse stoffene har registrert en konstant hoppe.


Raseri for disse stoffene er forståelig. Tidligere, rolig behandlingsalternativene som er tilgjengelige (som injeksjoner, kirurgi, penile implantater etc.) for ED pasienter var smertefullt. Vakuum enheter ble også brukt til å tegne blod inn i penis. Disse er plast sylindere som er plassert over penis og air pumpes ut, forårsaker en delvis vakuum og erection. Etter virkeliggjøringen av erection, er et band som han plassert på bunnen av penis. Denne teknikken skjønt effektiv har negative fallouts liker smerte, lavere penile temperatur, nummenhet, fraværende eller smertefulle ejaculation, og trekke av scrotal vevet inn i sylinderen.


Men med Viagra, Levitra eller Cialis (ofte kalt 'mirakel piller'), bare glem smerte og nyt gevinsten! Du trenger bare å pop pillen og smakstilsetning øyeblikk når to sjeler blitt ett.


Hvis du er ladet opp allerede, kan du stoppe før du drar ut for å kjøpe Cialis eller Viagra! Ta kontakt med din tilstand med en kvalifisert GP å få riktig diagnose og resept siden disse stoffene er reseptbelagte legemidler og ikke tilgjengelig OTC. Fullstendig Cialis informasjon eller informasjon om Viagra eller Levitra må innhentes før du bestemmer løpet av behandling fordi disse stoffene har vanligvis noen felles og sjelden, alvorlige bivirkninger.

Saturday, September 1, 2012

Frykt for seksuell feil Vanishes med Cialis

Ereksjonsforstyrrelser (ED) noen ganger referert til som impotens, er gjentatt udyktigheten for en mann å få eller beholde en erection solid nok etter samleie. Begrepet impotens kan også brukes til å beskrive andre problemer i forbindelse med menns seksuell aktivitet, for eksempel redusert libido og problemer med ejaculation eller orgasme.


ED er forårsaket av en rekke fysiske og psykologiske faktorer som har innvirkning på menns helse. ED er vanligvis resultert grunn skader på nervene, arterier, glatte musklene og fibrøst vev. Høyt blodtrykk, diabetes, hjertesykdommer, nyre eller leversykdom, andre vascular betingelser, sigarettrøyking og overdrevet alkoholforbruk inntak, er du ansvarlig for å begrense tilstrekkelig blodstrøm i båtene av penis, og dermed fører til ED.


Eksperter tror at ED påvirket menn kan erfaring psykologiske problemer som, lav selvtillit, seksuell feil angst, depresjon, stress, skyldfølelse og forholdet konflikter.


Dessuten flere vanlige medisiner som, narkotika i blodtrykk, antihistamines antidepressiva, beroligende midler og appetitt suppressants kan bringe ED som en bivirkning som påvirker menns seksuell helse.


Til en viss grad, kan mer enn 50% av menn mellom alderne av 40 og 70 erfaring ED. menn med ED bør vite at det ikke er bare en del av normal prosess for aldersfordelt heller det er en medisinsk tilstand. Den gode nyheten er at det finnes legemidler og behandlingsmulighetene i markedet å hjelpe ED berørt menn.


Muntlig medikamenter:


Muntlig medikamenter for eksempel Cialis (tadalafil), en klasse legemidler kalt phosphodiesterase inhibitors, er den vanligste behandlingen for ED. tatt en time før samleie, Cialis funksjoner ved å forbedre virkningene av Nitrogenmonoksid, en kjemisk som relaxes glatte musklene i penis under seksuell stimulering, og tillater økt blod strømme inn i penis dermed gjør det oppreist. Effekten av Cialis kan siste 24-36 timer, flere ganger lenger enn andre anti-ED stoffer som Viagra og Levitra.


ED pasienter rådes til å gjennomgå en grundig fysisk undersøkelse, og bør se sin medisinske historie i en lege for å diagnostisere den underliggende årsaken til ED og å identifisere riktig behandling.


Cialis er ikke rådelig å menn som har lidd et hjerteinfarkt i det siste halvåret, lav blod trykk, høyt blodtrykk, alvorlige leversykdom og retinitis pigmentosa.


De vanligste bivirkningene av Cialis er hodepine, dårlig fordøyelse, ryggsmerter, muskel aches, rødme og nese opphopning. I sjeldne tilfeller rapporterte menn tar Cialis en plutselig reduksjon eller tap av syn.


Bortsett fra muntlig terapi, andre behandlingsalternativer for ED pasienter er også tilgjengelige som inkluderer sex rådgiving eller sex terapi, penile injeksjon, intraurethral terapi, vakuum terapi og penile implant surgery.


Men, ettall burde note at før resorting til eventuelle medisiner eller annen behandling for ED, noen enkle livsstilendringer kan forbedre ED. Her er noen tips som kan hjelpe i å endre din livsstil:


Trener
Dieting
Slutte å røyke
Å redusere alkoholforbruk
Håndtere stress og trøtthet.