Friday, November 30, 2012

Sex Tips For menn

En vanlig feil blant menn er å tilnærming sex fra en teknisk synsvinkel. Menn se ofte sex tips på samme måte som de ser råd for nærmer seg et teknisk problem. De ønsker å vite tekniske fakta og se diag, vet hva å trykke og hvordan du trykker den. Kvinner har ikke en teknisk løsning! Kvinner har følelsesmessige løsninger.


Hjernen er den mektigste sex orgelet i kroppen, og styrer alt i sex. Hvis du ikke stimulere hennes sinn under sex ikke vil du være stimulerende noe. Kontrollere sinnet og du kontrollere kroppen. Slik forstår hennes sinn og du kontrollere kroppen hennes også.


Sinnet er så kraftig at det kan forårsake opphisselse og orgasme uten noen fysisk form for stimulering i det hele tatt. Vitenskapen har bevist at sex og faktisk orgasme forekommer hovedsakelig i hjernen, og ikke i kroppen.


Har du noen gang lurt på hvorfor det er enn kvinner som har Sexleketøy og vibratorer fortsatt ha sex for nytelse med menn? Det enkle svaret er at Sexleketøy ikke gir følelsesmessig psykologiske stimulering som en mann gjør. En sex-leketøy stimulere ikke hennes sinn på en måte du kan.


Læring tekniske seksuell teknikker er svært nyttige. Men hvis du ikke vekke henne gjennom emosjonelle stimulering og hennes sinn hun ikke vil være helt fornøyd. Slik at du kan lære alle seksuell teknikker i verden, og likevel aldri Vennligst henne.


Hva stimulerer sinnet er hva jeg kaller opphisselse utløsere. Opphisselse utløsere er måten du handle rundt henne, din personlighet, måten du berører henne, hva du sier til henne, måten du sier det, sensuell massasje og selv måten du kan lukte er alle eksempler på hva som kan være opphisselse utløsere som stimulerer hennes sinn.


Så hva er sex secrets for menn? Av alle dem er nummer én sex-hemmeligheten bare noen gode gamle fashioned enkel kommunikasjon! Dessverre har mange relasjoner dårlig kommunikasjon når det gjelder seksuelle behov eller preferanser. Dette fører til mye misnøye og dysfunksjon i forholdet. Mangel på kommunikasjon er antallet ettall årsak av forholdet og seksuelle problemer.


Fraværet av kommunikasjon er en ledende bidragsyter til kvinner spiller hjemmefra. Kvinner slår noen ganger til andre relasjoner for å dekke deres fysiske og følelsesmessige behov hvis de ikke er oppfylt i deres gjeldende forhold.


Ville det ikke være behov eller ønske for folk å være utro hvis begge parter vil bare være ærlig, kommunisere deres behov, ønsker og preferanser.


Partneren kan allerede være kvinnen du trenger hvis du lære henne hvordan å tilfredsstille deg, forteller henne hva du ønsker og trenger.


Kommunikasjon med din kvinne er trolig den viktigste faktoren for ikke bare et tilfredsstillende seksuelt forhold men for et forhold generelt.


Mange menn bedømme galt deres partnere av noe hvor troende de kan lese sinn eller at de bør instinktivt vet hvordan å behage dem. Dette er en svært dødelige tro for ikke bare sex, men også forholdet som helhet.


Vi er alle forskjellige, og har unik seksuelle lyster og behov. Når du er i et forhold med en kvinne tar det tid å lære hva det er hun ønsker.


Kvinner har en kjernesett av begjær som er felles for de fleste kvinner, og det er også seksuelle behov. Din nye kjæreste vil trolig ha forskjellige behov til din tidligere elskere. I et langsiktig forhold du må fortsette å kommunisere slik at du kan stadig Utforsk og Oppdag en annen organer, behov og ønsker fordi needs' kan endres over tid.


Det er viktig å la din kvinne vet hva du trenger, og det er like viktig å være interessert i hva hun trenger også.


For å lykkes er det viktig for både du og partneren din til å ta ansvar for å kommunisere dine behov. Det kan høres tøffe, men hvis du har en kvinne som ikke er villig til å lære og ikke interessert i å tilfredsstille deg, bør du vurdere slutt på forholdet. Jeg kaller denne typen kvinne en prosjekt-kvinne. Du må avgjøre om hun er verdt din tid og innsats å fikse hennes problemer. Dvs. blir hun mer av et prosjekt enn en relasjon. Få dine seksuelle behov møtt av en kvinne er like viktig som alle andre behov i forholdet.


Noen sex tips og råd på kommunikasjon; Alltid snakke åpent, direkte og ærlig til henne. Alltid være bestemt og detaljert med henne. Vise henne hvor mye press, hvor mye fart og timing som du trenger. Fortelle din kvinne hvor, når og hvordan å ta på deg. Diskutere hva scenarier, sex teknikker og posisjoner du liker. La henne vite hva du liker å høre, og når og hvordan hun skal si det. Snakke om alt fra oralsex teknikker med penis lengde fra sikrere sex til orgasme for g-spot. Dele fantasier, begjær og seksuelle fetisjer. La henne vite når noe ikke fungerer, og også la henne vite når det fungerer bra. Du må også kontrollere at hun gjør nøyaktig samme i retur for deg.


Også huske på at det handler om hva dere begge vil ha. Noen gutter får hengt opp på gledelig deres kvinne og glem at deres partner også nyter behagelig dem også. Og noen karer bare bryr seg om sin egen tilfredsstillelse. Det bør være en balanse mellom gi og ta i hver seksuelle partnere-forespørsler.


For mange menn som har gått vår live "Seksuell mestring for menn" workshops er denne type og nivå av kommunikasjon noe veldig nytt for dem. Mange menn er overrasket over hva som er akseptabelt å si og snakker til sine partnere om. Det kan og sannsynligvis vil føle seg ukomfortabel på første snakker som dette med din kvinne, men gjøre det likevel!


Kommunikasjon blir lettere med tid. Dele dine ønsker øker intimitet, forbedrer din seksuell tilfredshet og reduserer risikoen for utroskap. Ditt forhold som helhet vil bli bedre, mer oppfylle og spennende.

Thursday, November 29, 2012

Blir tvunget til å være kvinne for å tilfredsstille et behov

Det er ingen hemmelighet at folk elsker å spille spill. Det er også vanlig kunnskap at mange mennesker spille sex spill. Hver person har hans eller hennes spesielle behov, men det er noen felles tråder som kjører gjennom forskjellige personer.


En av dem er behov, av visse menn, å føle dominert eller underdanig til en kvinnelig partner. Dette kan ta en rekke former, fra de mildeste, der en mann ønsker å være dominerende i et forhold, til ekstreme skjemaer der en mann blir en type "sexslave", kanskje til en homofil mann som opptrer som en kvinne kvinnelige partner.


En form for spille er hvor en mann er ikke bare en sex-slave, men er "tvunget" til å kle seg og handle som en kvinne, kanskje selv i offentlige, og å ta passiv seksuell rollen som ville en underdanig kvinne. Det kan innebære at mannen blir fysisk behersket slik at han ikke er i stand til å motstå.


Dette er kjent som "tvunget feminization".


Mennesker som ikke føler disse oppfordrer kan finne dette bisarre, men disse mennene har ekte behov som må være oppfylt. Det er ikke nødvendig å gå inn i psykologi, særlig ettersom det er ingen enkel eller åpenbare grunn for dette begjæret.


Gjør dette spillet morsommere--hvis "hyggelig" er rett ord! --er mulig ved å gjøre den endelige opplevelsen mer ekte og troverdig. Dette kan gjøres gjennom skuespill, men ikke alle kan fungere fullt ut, og ikke alle godtar bare fungerer som nok.


Hvis domineered man kan lære å "slå" sterk femininitet, vil dette bety at skuespill ikke er nødvendig. Mannen vil oppriktig føle mer feminine, mer kontrollert og mer ekte. Likeledes, hvis dominatrix er i virkeligheten en mann som opptrer som en kvinne, deretter slå på femininitet for denne mannen, også, vil gjøre hele opplevelsen som mye mer verdifullt.


Scenen hypnose viser kraften i hypnose i ikke bare fungerer, men i oppriktig emosjonelle følelser som gjelder på tiden. Så, er det ingen overraskelse at feminization hypnose kan være uvurderlig til mannen som ønsker å spille fantasy av tvunget feminization.


Noen ganger er dominatrix en kvinne som, for sine egne grunner, genuint ønsker hennes mann til å handle og kle seg som en kvinne. For henne blir ultimate tvunget feminization for hennes mann ønsker å være en kvinne, å ønske å kle som en, og å ønske å opptre som en. I dette, kan feminization hypnose bli en enorm forbedring å hjelpe mannen å endre sin tro og fantasier i dyptfølt ønske og suget etter feminization.

Wednesday, November 28, 2012

Feminization hypnose og tvunget Feminization

Denne artikkelen er generelt av interesse for bare menn, fordi det handler om menn som ønsker å være kvinner, enten de er på utkikk etter en permanent endring eller gjør det bare noen ganger. Selv om det ikke er rettet mot skuespillere, kan de finne linken nyttig hvis de noen ganger trenger for å fungere som kvinner.


Feminization--Hva er det?


En biolog refererer til en mannlig av en arter (f.eks en øgle) endre til å bli en mann. Enkelte dyr kan gjøre.


Men når vi refererer til livsstil, refererer feminization til en mann å gjøre seg selv kvinnelige. Dette kan være bokstavelig, som når han går gjennom kirurgi for å få brystene og endre hans lyskene, og tar hormoner endre sin ansikts hår. Ordet kan også referere til endringer i en manns atferd, tanker og følelser.


På mange måter er kirurgi og hormoner lett biter. Endrer atferd, er tanker og følelser vanskeligere, fordi du ikke bare å angre år med mannlige vaner, men også overvinne de virkelige begrensningene som menn og kvinners hjerne er kablet annerledes--veldig annerledes.


Men bare fordi det er vanskelig gjør ikke det umulig, og det finnes måter å gjøre det enklere.


Feminization hypnose


Endre dine tanker, følelser og atferd, betyr det endre måten du ubevisst tenker og reagere om ting. Med andre ord, gjør endringene automatisk og følelsen naturlig.


Vi har alle hatt vaner som vi har endret. Vi brukte for å finne noe unaturlig og vanskelig (f.eks røyking); så, etter trening ble det enkelt og naturlig. Når du endrer det tilbake igjen (f.eks gi opp røyking), den samme prosessen gjelder.


Akkurat som en røyker vil slå til hypnose å gjøre hele prosessen enklere, raskere og finner sted på et dypere nivå, slik at en mann som ønsker å feminize selv vil ofte slår til en spesialisert feminization hypnose.


Den beste effekten, bør en fullt kvalifisert og erfaren hypnoterapeut gjøre dette. Slike en profesjonell vil sikre at endringene er gjort ansvarlig. Du kan se en profesjonell personlig, eller du kan bruke en av feminization hypnose MP3 nedlastinger som er tilgjengelige fra et lite antall profesjonell hypnotherapists.


(Når du bruker denne typen hypnose, du kan velge å bruke den for permanent endring til deg selv, eller for å velge å slå den "på" og "off" på vil.)


Tvunget Feminization


De fleste mennesker liker fantasy-spill, som kan variere fra fysisk utendørsspill til innendørs brettspill. Som du vil uten tvil være klar, liker flere folk å spille fantasy spill sex.


En av disse, med mange varianter, er hvor en mann er "tvunget" til å være en kvinne. "forcer" kan også være en mann, eller en feminized mann eller en kvinne. Menn spille dette spillet finner at en kurs av feminization hypnose vil hjelpe med dette spillet av tvunget feminization.


Leter du etter en hypnoterapeut


Hvis du vil finne en hypnoterapeut å se personlig, er det mulig at du må se opp for annonsering på din plassering, for eksempel gule sider eller på Internett. Imidlertid, hvis du foretrekker å bruke en nedlasting, er det en enkel sak å bruke en søkemotor for å se etter "feminization hypnose".


Personlig ville jeg anbefale å sikre at produktet du velger er fra en kvalifisert profesjonell hypnoterapeut. Profesjonelt vil kunne å gardere seg mot utilsiktede konsekvenser.

Tuesday, November 27, 2012

Feminization hypnose--Feminization fra innsiden ut

Føler du at du kanskje har vært fanget i feil kroppen og ville elske å dukke opp som en sommerfugl til personen som du var ment å være? Vil du at du kan handle, gå og snakke som en kvinne? Vil du at oppmerksomheten som andre kvinner får når de flaunt sine naturlige feminine attributter? Hvor fantastisk det ville være å bli naturlig kvinnen som du fortjener å være og leve livet som du ønsker! Slutte å drømme-- og begynne å leve! Les videre for å finne ut akkurat hvordan du kan bruke en enkel teknikk for å få deg resultatene som du ønsker og trenger!


Mange mennesker verden over, akkurat dette andre leter etter måter å bli mer feminin - akkurat som du er akkurat nå! Jeg ønsker å gratulere deg på å finne denne artikkelen og finne løsningen som deg, akkurat som så mange andre, har vært på jakt etter! Enkel teknikk som jeg henviser til er hypnose. Denne fantastiske tilnærmingen er så vellykket fordi det er en helt naturlig tilnærming som hjelper deg å naturlig overgang til den "nye du". Mange mennesker kan bli tvilsomme om hypnose, som de ikke fullt ut forstår bare hvordan naturlig som det er, og at faktisk det er en hver dag forekomst som folk verden over opplever hver eneste dag.


Hypnose eller Feminization hypnose er en prosess som er så vellykket, fordi det avtaler med delen av hjernen som gjør deg - du. Denne delen av hjernen som kalles din underbevissthet sinn, og det er området som påvirker alle av din underbevissthet vaner, atferd og tanker. Den kontrollerer også måten du gå, snakke og handle! Så, ved hjelp av hypnose for å tildele direkte med din underbevissthet sinn er en flott måte å få resultatene du ønsker.


Bare ta et øyeblikk å forestille seg hvor fantastisk livet ville være å leve livet til dine drømmer, våkne om morgenen og føle hvordan det du vil føle deg. Vel, kan nå du stoppe drømme og begynne å ta tiltak for å få resultatene du ønsker. Du kan få ulike Feminization hypnose nedlastinger på Internett i dag som vil tillate deg å få fordelene av hypnose og Feminization hypnose i komforten og sikkerheten til ditt eget hjem. Gjøre noe annerledes i dag: leve livet som du ønsker å leve.

Sunday, November 25, 2012

Feminization hypnose--Hva en last av Hype

Det har vært en enorm hype om feminization hypnose. Dette er ideen om at en mann kan hypnotisere seg selv, og Wow! han blir en kvinne. Før vi ser på denne ideen, kan det være verdt å ta en titt på hva feminization er i første omgang.


Feminization er prosessen med å konvertere en mannlig til en kvinne. Dette er ikke så bisarre som det kan høres først. Noen dyr gjøre dette i naturen. For eksempel kan visse mannlige øgler bli kvinner hvis det er bare menn rundt. Enkelte arter av snegler kan konvertere mellom mann, kvinne og Hermafroditt i henhold til behovene på tiden.


Men endre et pattedyr-- og spesielt en menneskelig mann--fra ett kjønn til den andre synes ekstreme.


Og ekstrem det kan være. Fleste har hørt om sex-change virksomhet, hvor en kombinasjon av kniv og hormon behandlinger endrer en mann i en kvinne. Endringen er ikke komplett, selvfølgelig: med dagens teknologi, bare utseende er endret, så mannen kan ikke tenke seg eller få barn, og heller ikke endrer hjernen hans (menn og kvinners hjerner er faktisk laget annerledes).


Men en mann kan endre sin atferd og vesen, hans mind-set, og til en viss grad bare, måten han mener, i den grad at andre mennesker vil genuint feil ham for en virkelig kvinne (forutsatt at han kjoler riktig).


Selvfølgelig en slik mann ville gjøre bruk av hva verktøyene han har tilgjengelig, og feminization hypnose ville sikkert være en av dem. Men tror ikke at en mann kan gå for en enkelt feminization hypnosis sesjon og umiddelbart bli en kvinne i tankene. Som med alle store endringer, tar det praksis, repetisjon, og utholdenhet. Mannen må se ekte kvinner nøye, gjøre hans feminization hypnose flere ganger, og øve, øve, øve.


Det er ikke magi. Det vil si har hvor sprøytenarkoman kan være misvisende, for enkelte hypnotists gjort ekstravagante krav for deres hypnose, selv gå så langt som å hevde at en manns kropp vil begynne å endre rent gjennom hypnose. Det er svært lite bevis for at dette er sant.


Men hypnose er kraftig, fordi prosessen med feminization hypnose blir mannens underbevissthet sinn å "spille sammen", noe som gjør den nye atferd og tankemønstre automatisk, og tilsynelatende naturlig. Underbevissthet sinn makt til å observere andre menneskers atferd på et fint detaljnivå, og kan kopiere atferd som mannen ikke er engang klar over bevisst.


Så, en mann som går gjennom prosessen (selv om han velger ikke å gå gjennom kirurgi og hormon behandling) kan ha stor nytte fra feminization hypnose. Men han bør pass av grandiose krav.

Saturday, November 24, 2012

Feminization: Et felles ønske om mange menn

Overraskende mange menn har intense ønsker å kle seg og handle som kvinner. Dette betyr ikke automatisk at de er homofile (selv om noen er). For eksempel, har noen av dem koner eller kjærester, mens andre bare venter på å gå gjennom en sex-endring operasjon før å ha gjennomslagskraft sex.


Mange menn med disse følelsene kan imidlertid føle flau, sjenert eller slett redd for å la folk få vite. Det kan hende at en mann redd for reaksjoner han kan få fra sin kone eller kjæreste, venner eller arbeidskamerater. Han finner bekjenne dette til en religiøs figur ville bringe forakt eller fordømmelse.


Likevel, han ville ikke gjøre noe galt. Han er ikke skade noen. Denne mannen har bare ulike følelser og begjær. Akkurat som det ville være unyttig å fordømme eller kritisere noen som foretrekker, si, tennis til fotball, så det er like lite å dømme en person følelser for det som kalles "feminization".


Hva er feminization?


Feminization er prosessen med å endre en manns oppførsel, følelser og selv tankemønstre til som en kvinne. Selv om prosessen er aldri fullstendig fullført, kan, en mann med praksis og støtte, endre til en tilsynelatende ekte og overbevisende kvinne.


For å gjøre denne konverteringen fullt, trenger en mann å overvinne noen virkelige hindringer. Dette inkluderer oppdragelsen hans, noen underbevissthet blokker og kanskje en levetid vane å gjøre ting på en manns måte.


Ikke alle forstår at underbevisstheten utøver en kraftig kontroll over hvordan en person oppfører seg og føles. Ved å justere ens underbevissthet (og ubevisste) tro, kan man generere nye atferd og følelser som føler automatisk og naturlig.


Feminization er ikke annerledes. I å oppnå dette, en mann ville ikke lenger trenger å "falske" å være en kvinne, men kunne flytte trygt gjennom verden på en feminin måte. Å legge til de rette klærne ville gjøre ham til en overbevisende kvinne.


Naturligvis, praksis er én måte å lage nye levemåter automatisk, naturlig og bevisstløs. Dette betyr at hvis vi gjør noe ofte nok, det blir så automatisk som, si, blinker.


Hvordan kan en mann raskere med denne feminization prosessen? Vel, er hypnose spesielt utviklet for å fungere direkte med en person's ubevisste sinn. Ved å benytte hypnose, vil enhver prosess - inkludert feminization - være stor fart. Vi vil kalle denne feminization hypnose.


I Oppsummering:


Når en mann har følelser av som ønsker å være en kvinne, dette er felles og skal bli akseptert. Mannen kan fullt engasjere disse følelsene og fart dem opp gjennom en prosess med feminization hypnose, raskt og naturlig bli kvinnen han ønsker å være.

Friday, November 23, 2012

Kvinnelige sensualitet

Fikk din oppmerksomhet, gjorde ikke jeg? Som du kanskje forventer, har jeg meninger om dette emnet, som jeg vil dele noen av med deg. Er du klar til å ta en tur med meg? Henge på din seter!


Jeg er 52 år gammel og min libido viser ingen tegn til sakker. Faktisk, tvert imot. Som jeg blir eldre, synes jeg å være mer juiced opp enn noensinne (så å si!). Jeg er godt forbi tittering usikkerheter i mine yngre år. På dette punktet i livet mitt, jeg er komfortabel med hvem jeg er, profesjonelt, personlig og seksuelt.


Kvinner er seksuelle vesener. Vi alle vet at. Men å finne en sunn utløp for våre seksuelle lyster kan være en utfordring. Vi har jobber, familier og ansvar, flytte alle som ofte til hodet på linje når det gjelder parsing ut vår tid. Hvis vi er heldige, har vi en mann eller en betydelig andre som er tilbøyelig til å ta del i nektar vi har å tilby. Men hva om vi ikke? Eller hva om følelsene er så personlig vi holde dem for oss selv? Eller hva om vi bare ikke har tid til å nyte en romantisk kveld med våre partnere? Hva skjer med våre seksualitet deretter?


Det er der fortsatt, i Spar! Men det er opp til oss å bremse ned, ta et dypt pust og tillate oss plass til å uttrykke det. Jeg har funnet utrolig seksuell frihet i mine skrifter. Mitt arbeid gir en trygg utløp for alle følelsene som ellers ville bli flaske opp inni meg. Med den nåværende populariteten av erotiske romantikk mistenker jeg mange kvinner finne seg selv på den andre siden av gjerdet. Lese erotiske romantikk, gir også en måte å åpne dampventilen og lette på trykket. Det er privat, det er trygt, og det er enormt tilfredsstillende å flykte inn i andres liv.


Så er det min hjemmeside (http://www.pfkozak.com/). Jeg laget min nettside å reflektere min personlige smak i erotikk. Men jeg også utviklet det som et sted for kvinner å gå å slappe av, lytte til noen myke jazz og nyte bilder av menn. Det er et sted å vise mitt arbeid, men mer enn noe, er det et sted for kvinner å være seksuell.


Bakgrunnsbilder og musikken ble håndplukket av meg, og en ypperlig webdesign firma i Filippinene (8292 Media) gjorde oppsettet og flash introer. Men midtpunktet av nettstedet er fotografier av Za-Hazzanani, som brukes i flash introer og på en spesiell side dedikert kun til henne. Hun tar erotiske fotografier av menn. Jeg skjønte hvis jeg likte å se på dem, så ville andre kvinner.


Det er interessant hvordan jeg kom å vite Za-Hazzanani. Jeg har vært en fan av henne i mange år, å ha kjøpt sin bok, hennes kalendere, hennes gratulasjonskort. Noe Za-Hazzanani at jeg kunne få hendene mine på ble min. Jeg elsker hårete menn, så mye så det er nesten en fetish!


Jeg ønsket å bruke noen av hennes bilder på nettstedet mitt. Jeg fant et telefonnummer på Internett som jeg ringte, tenker jeg ville få en sekretær eller en svartjeneste. Za-Hazzanani svarte telefonen! Siden da har vi hatt noen fantastiske samtaler, hvor resultatet du ser på webområdet mitt. Det er et bakken bryte eksempel på hva som er mulig!


Selv om det homofile samfunnet oppdaget Za-Hazzanani fotografi år siden, er hun stort sett ukjent for kvinner. Men hennes bilder av menn er ment for kvinner. Hun mener, som jeg gjør, at kvinner svare på attraktive menn i sensuelle utgjør de samme måten mennene gjøre kvinner.


For lenge, kvinner har blitt fortalt menn svare på visuelle stimulans, og at kvinner er mer hjerne. Bull dookie! Ja, vi er cerebral, men vi også nyte, og er begeistret av, en attraktiv mann i naken, eller sensuell bilder av menn og kvinner gjør kjærlighet. Jeg har både på nettstedet mitt.


Hvis du leser Za-Hazzanani intervju lagt ut på nettstedet mitt, vil du se sanne frigjøring. Mens de fleste kvinner ikke har fått mulighet til å utforske disse sensuelle følelser inni oss selv, har Za-Hazzanani gjort det sin livsstil.


Dette er et par personlige eksempler på hvordan jeg uttrykke min seksualitet. Det er mange måter som kvinner kan utforske seksuelle følelser. Ja, det er en personlig emnet, og ja, for lenge det har vært et tabubelagt tema. Men vinden er skiftende.


Først må vi være ærlige nok innrømme følelsene finnes, og deretter modig nok til å utforske dem individuelt. Hvis vi tar ansvar for vår egen seksualitet, og hedre de følelsene, vil vi være lykkeligere og sunnere kvinner.

Thursday, November 22, 2012

Kvinnelig seksuell tilfredsstillelse

Kvinnelig seksuell tilfredshet er en realitet som ingen kan ønske bort så lett i denne dag og alder. Gangen var da spørsmål om kvinnelig seksuell tilfredsstillelse innfridd av alle spesielt kvinner seg. Kvinner, spesielt koner, ble behandlet som bare løsøre bare god nok til å tilfredsstille amorøse fremskritt i sine herrer uten en tanke om deres seksuelle følelser som mennesker. Seksuelt enquiring kvinner ble betraktet som prostituerte som bør bli kastet ut av ekteskapelige forhold. For å opprettholde status quo, undertrykkes de fleste kvinner sine seksuelle lyster subsuming sine erotiske ønsker i husarbeid og sladder, i tillegg til svært fruktbare seksuelle fantasier ofte utgitt i sine bad for frykt for å bli oppdaget. Noen kvinner var å få sine seksuelle lyster fornøyd av andre kvinner som visste hva de ønsket og hvordan du gi det til dem.


Tidene har forandret seg. Kvinnelig seksuell tilfredshet er nå på forsiden brenneren i diskusjoner blant kvinnelige folk så vel som menn. Så mange nettsteder er dedikert utelukkende til kvinnelige seksuell tilfredsstillelse. Mange bøker nå florerer som behandler spørsmålet om ekstrautstyr for kvinnelige libido og seksuell tilfredsstillelse av menn. Tabellen seksuell har vendt mot menn. De fleste menn nå innser at de ikke er menn nok til å tilfredsstille sine kvinners seksuelle begjær og libido. Mange mannlige ekstrautstyr produkter der ute har ikke ennå hjulpet menn å gi sine kvinner fullføre seksuell tilfredsstillelse.


Menn har utviklet penis utvidelse piller, penis bårer og oppdateringer, i tillegg til øvelser som er rettet mot forstørre, elongating og herding deres peniser for seksuell tilfredsstillelse av sine kvinnelige partnere, men kvinnene er fortsatt ikke blir oppfylt seksuelt. Menn har gått fra Amazon til jungelen på jakt etter urter som vil gi dem nok utholdenhet å gi sine kvinner unnvikende orgasme, men kvinnene er fortsatt klager. Alle produktene de har utformet mot prematur ejakulasjon og erektil dysfunksjon har ikke hjulpet dem å oppnå kvinnelige seksuell tilfredsstillelse. Flere og flere menn på svært unge aldersgrupper nå lider av en form for erektil dysfunksjon, eller det annet; sjefen som prematur ejakulasjon.


Prematur ejakulasjon er når en mann ejaculates før penetrasjon av kvinnelige eller ejaculates snart etter penetrasjon før en meningsfull stakk har funnet sted. Verken mannen eller hans kvinnelige seksuelle partner er fornøyd fra slike seksuell aktivitet fordi ingen av dem har nådd toppen av seksuell tilfredsstillelse - orgasme. Dette etterlater kvinnelige høy og tørr og mannlige skuffet og hans ego deflatert.


Både kvinner og menn er ikke å ta kvinnelige seksuell tilfredsstillelse for gitt. De har alle siden innsett at kvinner holder nøkkelen til bedre relasjoner og fremgang i familien. Og gode kvinnelige seksuell tilfredsstillelse har nøkkelen til å holde kvinnene glad og samarbeidsvillig.


Mange sex ekstrautstyr produkter har vært konstruerte og naturlige aphrodisiacs oppdaget å fremme kvinnelige seksuell tilfredsstillelse og aktiverer hunner øke deres libido på vil. Disse kvinnelige sex ekstrautstyr produkter har økt kvinnelige seksuell glede dermed muliggjør kvinnene å nå orgasme på svært kort varsel. Og multi orgasme kvinne har aldri unnlatt å nå orgasme igjen og igjen og igjen.


Kvinnelig seksuell tilfredsstillelse har blitt hjulpet av kvinnelige libido enhancers å gi kvinnene multi orgasme.

Wednesday, November 21, 2012

Lett Natura hjem rettsmidler For Vaginitis

Vedlikehold av hygieniske forhold er den viktigste faktoren i behandlingen av vaginitis. Det er først etter dette oppnås at sykelighet og påfølgende betennelse og utslipp kan forebygges.


En annen viktig faktor er kosthold. Pasienten bør rask i tre til fem dager. Avhengig av tilstanden, kan faste perioden forlenges. I denne perioden, kan hun ta saft av sitron og andre sub-acidic frukt. Dette vil gi systemet en mulighet til å viderekoble sin vitale energier for å kontrollere betennelse og infeksjon.


Etter saften fastende, kan pasienten vedta en begrenset diett bestående av rå vegetabilske salater, frukt og rosenkål.


Dette sikrer minimal slimete sekret. Dette begrenset diett bør videreføres i 10 til 15 dager, og det vil bidra til å redusere inflammatoriske tilstander. Kokte grønnsaker som er lett fordøyelig kan bli gradvis lagt til denne dietten. Senere, ris dhal, vegetabilske suppe eller smør melk kan bli tatt for lunsj og en ukokt kosthold for middag. Pasienten bør unngå kaffe, te, og andre sentralstimulerende midler samt sukker, stekt og raffinert mat.


Behandling gjennom vann spiller en viktig rolle i å overvinne vaginitis. Pasienten bør gis klyster, med lunkent neem vann å renset innvollene og forebygge forstoppelse, noe som øker de toxemic forholdene, betennelse og infeksjon i genital organer. For generell rensing og eliminering av purulent vaginal utslipp, vil neem vann vaginal douche på 35 C - 40 C etterfulgt av en kald douche være svært gunstig.


I vedvarende tilfeller gir kaldt vaginal irritasjon lettelse. Denne behandlingen er best administreres med en sprøyte med fontenen, som inneholder vann. Sprøyten bør plasseres to eller tre meter over pasient og vann injiseres inn i skjeden. Pasienten bør ligge på ryggen, med hofter hevet og vann bør flyte ut av de vaginal kanalen.


Et moderat langvarig kaldt hip bad sammen med et varmt fotbad er også nyttig. En annen måte av handling vurdert gunstig er den våte belte pack for omtrent en time. Dette bidrar til å redusere betennelse. Kaldt douche på perineal regionen i 10 til 15 minutter og en gjørme-pakke på magen i 10 minutter to ganger om dagen også bidra til å redusere betennelse.


Etter utvinning er det viktig å vedta riktig matvaner og hygienisk levekår. Riktig resten og mosjon er også viktig i forebygging og behandling av vaginitis.

Tuesday, November 20, 2012

Lett naturlig Hjem tiltak For seksuelle impotens

Tar av narkotika eller såkalte ' "rettsmidler" i tilfelle av impotens er ikke bare unyttig men farlig. Kosthold er en viktig faktor i disse forholdene. Til å begynne med, bør pasienten vedta en eksklusiv frisk frukt kosthold fra fem til syv dager. I denne diett, kan han ha thre ~ måltider om dagen, på fem hourly intervall, med fersk saftig frukt som druer, appelsiner, epler, pærer, fersken, ananas og melon. Innvollene bør være renset daglig i denne perioden med et varmt-vann klyster.


Etter all-frukt kosthold, pasienten kan gradvis innlate seg på et balansert kosthold av frø, nøtter og korn, grønnsaker og frukt med generøs bruk av spesielle rejuvenative matvarer som whey, surnet melker, spesielt laget av geitemelk melk, hirse, hvitløk, honning, kaldpresset vegetabilske oljer og ølgjær. Pasienten bør unngå i fremtiden røyking, alkohol, te, kaffe, og alle behandlet, hermetisk, raffinert og denaturated matvarer, spesielt hvitt sukker og hvitt mel og produkter laget det av.


Visse matvarer er universalmiddel for impotens. Den viktigste av disse er hvitløk. Det er en naturlig og ufarlig afrodisiakum. Ifølge Dr. Robinson en eminente sexolog av Amerika har hvitløk en markant afrodisiakum effekt. Det er en tonic for tap av seksuell kraften fra noen sak og for seksuell svakhet og impotens som følge av seksuell over-overbærenhet og nervøs utmattelse.


Løken er et annet viktigste afrodisiakum mat. Det står andre bare til hvitløk. Det øker libido og styrker reproductory organer. Den hvite rekke løk, er imidlertid mer nyttig.


Gulrot regnes også nyttig i impotens. For bedre resultater, gulrot bør tas med halvparten kokt egg dyppet i en tablespoonful av honning én gang daglig for en måned eller to. Denne oppskriften øker utholdenhet for sex ved å slippe sex hormoner og styrke den seksuelle plexus.


Tørket datoen er en svært styrking mat. Dunker og blandet med mandler, pistachio nøtter og quince frø, danner et effektivt middel for å øke seksuell makt.


Svart rosiner er også nyttige for restaurering av seksuell energi. De bør være kokte med melk vann etter vask dem grundig i lunket vann. Dette vil gjøre dem hovne og søt. Starter med 30 gram rosiner med 200 milliliter melk, bør tre ganger daglig, antall rosiner gradvis økes til 50 gram hver gang.


Hver innsats bør gjøres for å bygge opp den generelle health­ nivået til høyeste grad og frisk luft og utendørs trening er avgjørende for å lykkes med behandling.

Monday, November 19, 2012

Internett er kilden til en ny stoffmisbruker: Porno Addiction

Porno avhengighet er frodig i dag på grunn av eksistensen av Internett, der de vanligste områdene av seksualitet som involverer cybersex, online sex videoer, porno nettsteder og andre som kan bidra sterkt til avhengighet er lett tilgjengelige. Ofte, kommer dette fra folk som har trang til å bryte barrieren mellom virkelighet og fantasi. En porno stoffmisbruker kan fortelle seg selv at "hvert menneske er i porno", som er selvfølgelig usanne. Denne typen avhengighet kan bli en av de verste sakene i en manns liv (det er nesten alltid en mann), noe som bidrar til har forholdet problemer.


I verste mulige tilfeller, vil det kjøre personen til å begå alvorlige forbrytelser som voldtekt, seksuell utnytting og andre, siden han er fylt med selvhat, skyld og frykt. Tilfredsstillelse for dem med pornografi addiction utgjør en større konsekvens til sitt eget liv, siden de sannsynligvis tilbringer mer tid på å se pornografi så tilbringe tid med sine familier og venner. Pornografi tillegg kan brukes som et fristed fra stress, ensomhet, worthlessness og avvisning.


I tillegg en manns relasjoner vil gradvis avta på grunn av sin avhengighet, som gir ham sin egen versjon av tilfredshet-ikke vite at han faktisk har et stort problem. Men det er noen behandlinger og betyr å snu den negative effekten av porno avhengighet, og for å bryte den krever en kombinasjon av reell ansvarlighet, rådgivning, disiplin og hardt arbeid samt åndelig veiledning.


Å få gjennom porno Addiction


En komponent i å bryte denne avhengighet er ved å gi klar definisjon av hva problemet egentlig er. Dette innebærer å anskaffe en forståelse som til hvordan seksuell eller pornografi addiction startet, hvor det blir stimulert, og effekten det gir på personen og de han elsker.


Gjennom åndelig veiledning, kan pornografi addiction reverseres. Seksualitet og åndelighet har en usynlig link til hverandre som gir den ytterste støtten, og hvis en av dem ikke er utviklet, prosessen vil være ubrukelig. Forståelse gjennom åndelig perspektiv vil tilby en løsning som vil omfatte nødvendig helbredelse.


Med grundig planlegging, kan porno avhengighet gradvis slettes. Gi trinnene på hva personen bør ta bør gi en klar og konsis gjenoppretting for ham å følge.


Ta affære med problemet ditt umiddelbart, siden dette kan eskalere. Start ved å fortelle noen du tett kjenner og stoler på om problemet og finne en vei av handling som vil innføre en løsning på en grundig frisk-i en privat prosess.

Sunday, November 18, 2012

Internett, den enkleste kilden til pornografi, gir seg til en moderne Problem: Porno Addiction

Mange eksperter tror at menn er lett opphisset, siden de er mer iøyenfallende enn kvinner når det gjelder sex. Kort sagt, når de ser noe sex-relatert, svare kroppene automatisk. I motsetning til kvinner som vurderer sex som en intim handling mellom to mennesker som er forelsket i hverandre, anser menn det mer av en fysisk ting.


Ankomsten av information technology har gjort Internett til en praktisk kilde til informasjon. Men bortsett fra vell av informasjon, er det nå muligens den største mediet for pornografi. Personer som blir avhengige av porno vanligvis har problemer i intimitet. De kunne ikke være fornøyd med sine seksuelle relasjoner eller rett og slett finne umoralsk av pornografi ganske spennende. Dessverre, deres avhengighet blir ukontrollerbare, og ender opp med å ødelegge hvert aspekt av livet inkludert deres arbeid og deres personlige og familie forhold.


Som med andre avhengighet, er porno avhengighet preget av endringer i personens atferd. De vanligvis bo frem til de små timene på morgenen og låse seg i sine rom til alle tider. Som de blir mer og mer avhengige, begynner de fremmedgjøre folk rundt dem. Noen av dem, erkjenner sin avhengighet og ennå ute av stand til å kontrollere den, blir ekstremt deprimert, gjort verre av det faktum at de har mistet sine venner og muligens familie og partner.


Så snart du gjenkjenne tegn og symptomer på porno avhengighet, umiddelbart gå fremover og søke profesjonell hjelp. Vær ikke skamfull for å innrømme dine problemer, fordi det påvirker et betydelig antall mennesker over hele verden. En egnet terapeut kan hjelpe deg med å administrere din pornografi addiction og muligens finne årsaken til den. En gang kjennemerke, ville du være i stand til å forstå din avhengighet bedre og hjelpe du komme opp med en effektiv behandlingsplan. Hvis depresjon eller angst er erfarne, kan legen din foreskrive medisiner som antidepressiva også.


Når du føler trang til å bruke porno, prøv ikke å gi etter for den. Minst til du får hjelp, du kan meditere og gjøre pusteøvelser. På samme måte som andre avhengighet, vil det være et spørsmål om kontroll og disiplin. Hvis du har problemer med å gjøre dette, kan du prøve hypnoterapi for å endre din oppførsel. Anses å være svært effektiv i behandling av avhengighet og fobier, hypnotherapy fungerer ved å endre atferd, tanker og følelser gjennom hypnose. Når hypnotisert, er det antatt at underbevisstheten godtar forslag som er gitt av hypnotisør lettere. Sammenlignet med andre behandlinger for porno addiction, er positive resultater oppnådd i noen ganger så lite som tre økter. Hypnoterapi er ikke forlange du å ta eventuelle medisiner.

Saturday, November 17, 2012

"Moro" blir til en ødeleggende besettelse. Porno Addiction

Menn er kjent for å ha høyere risikoen ved å være avhengige av porno. Dette er fordi menn er lett stimulert visuelt. Porno avhengighet kan starte så enkel, ufarlig moro; noe som gir underholdning. I noen tilfeller begynner fascinasjon med porno i svært ung alder, vanligvis på grunn av hormonelle endringer og gruppepress. Men hvis denne fascinasjonen blir intens, disse mennene vil finne seg søker ut porno hele tiden. Internett er en rikelig og anonym kilde, og porno narkomane kan tilbringe timer foran datamaskinen som ser på porno nettsteder.


Porno addiction, bør som med alle andre avhengighet, bli vurdert et psykologisk problem. For det første, kan narkomane bli forvirret om hva som er virkelig og ikke. De har problemer med å bo i et sunt forhold siden deres avhengighet tar kontrollen over sine liv. Selv deres arbeid kan bli påvirket. Holde opp sent, narkomane kan finne seg selv ute av stand til å begynne å jobbe på tid, eller at deres mangel på søvn vil får dem til å miste deres fokus. I tillegg kan de finne seg selv uforberedt for presentasjoner og møter, enten på grunn av trøtthet eller fordi de ikke har brukt nok tid på jobben. De vil snart finne seg selv i fare for å miste jobbene sine. Spesielt hvis de begynner å se porno på arbeid datamaskiner!


Hvis rusavhengige har en familie, kan porno avhengighet også ødelegge hans hjem liv. Et ekteskap kan være forferdelig anstrengt, og rusavhengige kan selv nekter å gjøre elsker til sin kone som hans fantasier ikke involverer henne, eller fordi han har onanert. Hans barn blir fremmedgjort siden han heller ville låse seg opp i studien eller kjelleren. Dette påvirker hans sosiale liv, og er et annet tegn på at ting er å få ut av kontroll. Før dette skjer med deg, bør du møte virkeligheten og stoppe din porno avhengighet.


Selvfølgelig, er det ikke så lett som det høres ut. Som med alle andre avhengighet, vil mannen sannsynligvis oppleve abstinenssymptomer. Atferd kan inkludere irritabilitet, sinne, forvirring og depresjon.


Er rådet å søke profesjonell hjelp. En terapeut kan forskrive antidepressiva og andre medisiner for å hjelpe takle abstinenssymptomene. Raskere resultater ved er hypnoterapi et levedyktig alternativ å utforske, som kan hjelpe med tilbaketrekning symptomer. Hypnoterapi for pornografi addiction innebærer vanligvis å endre sin atferd ved å gjøre forslag til underbevisstheten. Avhengig av både alvorlighetsgraden av avhengighet og personlig engasjement til å overvinne problemet, finner noen mennesker de er over porno avhengighet innen så lite som tre økter.

Friday, November 16, 2012

En progressiv avhengighet, men uten rusmidler, er bare som skadelig

Porno avhengighet er en type av seksuelle besettelse hvor det viktigste gjenstand for besettelse er pornografi. Den euforiske følelsen vunnet av porno narkomane kommer fra stoffer som hjernen utgivelser i blodet. Hva skjer er at den menneskelige hjernen blir vant til disse stoffene, slik at det kommandoer kroppen til å søke etter kilder til denne høy følelsen. Onani noen ganger følger visning. Det er gjort verre av det faktum at menn (de er vanligvis menn) er ute av stand til å ha et normalt forhold på grunn av sosiale problemer, kanskje angst eller mangel på tillit.


Denne høy følelsen som gir denne avhengighet er stimulert av seksuelt pirrende objekter. Porno avhengighet er ikke på grunn av bare én faktor. Ofte, det utvikler seg over år. De fleste porno narkomane enten ble utsatt for pornografi i tidlig alder, eller kan ha hatt en traumatisk seksuell opplevelse i siste. Pornografi addiction er i sin natur, progressiv. Narkomane utvikle desensitization til pornografisk materialet de er utsatt for, noe som betyr at de føler en konstant behov for å se den nye materialer. Det blir enda mer av et problem når det innebærer ulovlig seksuell materiale eller aktiviteter.


Selv om først, disse menneskene har tenkt å legge til spenning i deres seksuelle aktiviteter, er progressiv natur av denne avhengighet det som gjør det skade. Det fører til endringer i måten narkomane hensyn mennesker rundt dem. De kan utvikle den oppfatning at kvinner er bare seksuelle objekter, og ikke klarer å vise anstendighet i hva de gjør. Narkomane hevde at ikke alle pornografi addiction fører til katastrofe. Noen fortsatt klarer å leve et produktivt liv. Men er dette bare mulig når en har mindre eksponering for å stimulere seksuelt materiale.


Psykologer mener at det er en vei ut av denne besettelse til pornografi. De sier at refererer til dette besettelse som "porno avhengighet" og kaller dem som opplever denne typen seksuelle besettelse som "porno narkomane" ikke hjelper disse menneskene. I stedet for å fordømme ville dem hardt på deres ulovlige seksuelle aktiviteter, rådgivning være bedre for dem.


Selvhypnose gir også en løsning for å komme ut av en avhengighet, pornografi addiction spesielt. Denne prosessen gjør bruk av ens underbevissthet sinn. Begrunnelsen bak denne fremgangsmåten er at når noe blir en rutine, det er lettere å gjøre det. Unngå eksponering til seksuelt støtende materiale kan virke vanskelig i begynnelsen, men når det blir en vane, blir det lettere. Men hvis pornografi addiction er på grunn av noen traumatisk seksuell opplevelse i siste, ville en profesjonell rådgivning være nyttig. Hva man har å huske på er at man kan frigjøre seg fra porno addiction.

Thursday, November 15, 2012

Kropp og sjel - Sex og Stress

Har du noen gang lurt på at rollen av testosteron i øker libido og forbedrer ereksjon hos menn ikke kan være sin eneste rolle? Det er mange andre roller og biologiske effekter av testosteron enn sin kjente tilstedeværelse i kroppsvæsker. Den har fått skylden for overmålet håret tap (medisinsk navn-Androgenetic alopecia) selv om molekylære trinnene til hårtap hos menn og kvinner ikke er fullt ut forstått.


Dette hormonet utskilles i testiklene av menn og eggstokkene av kvinner, selv om menn produserer mer av det. Ulike typer psykiske atferd er ikke bare underlagt innflytelse av miljø og genetikk, men også daglige hormonelle endringer. For eksempel stress kan også hemme testosteron syntese og dermed føre til redusert nivå av det sekret.


Noen varer nyheter har nylig dukket opp. Nyere studier har vist at å holde stress i sjakk du ofte bør engasjere seg i penetrative strafferettslige vaginal sex. Dessverre finne mange mennesker fra alle samfunnslag at under stress, de ikke har ønske om å ha sex og selv skaper uønskede bivirkninger som seksuell dysfunksjon.


En glimrende studie (biologisk psykologi, volum 71, siden 214) viste at sex, men mer fortrinnsvis samleie er mye mer effektivt i bekjempelse av stress og andre seksuell aktivitet som onani. Som samleie er mer knyttet med mindre blodtrykk og mindre stress denne årsaken bedre psykologiske og fysiologiske funksjon. Også er orgasmer for kvinner under penile vaginal samleie bedre for fysiologiske atferd, men ikke så mye for orgasme under andre seksuelle aktiviteter. Som noen av oss er nervøs for å snakke i offentlig eller sceneskrekk som den vanligvis kalles blir anbefalt å ha sex (ikke på scenen selvfølgelig) for stress beroligende effekt.


Det er antatt når et par gjør kjærlighet nevrotransmitter oksytosin utgitt slapper kroppen, og reduserer blodtrykket derav også hindre stress. Oksytosin er skilt ut av hjernen og andre organer, inkludert eggstokkene og testiklene. Det antas at oksytosin er betydelig redusert i løpet av stress og infusjon av hormonet lindrer stress i dyremodeller og dermed antyder en rolle i å regulere noen fysiologiske responser å understreke.


I lys av slike elegante studier og mangel på offentlig stress programmer slik som screening av offentlige organer som tar sikte på å forbedre anerkjennelse, har behandling, og redusere stress og depresjon primær forebygging blitt nødvendig. Som stress og depresjon har blitt en vanlig lidelse med alvorlige mange uønskede bivirkninger både hos menn og kvinner, kan penetrative strafferettslige vaginal sex være en primær stress forebygging strategi.

Wednesday, November 14, 2012

Ungdomstiden: En sinus Quo på av én s liv

Ungdomsårene er en viktig periode av ens liv. Ungdomsårene er faktisk sinus quo'on av livet. Ungdomsårene er som en bro mellom scenen av barndom og voksen. Det er i løpet av denne scenen i ungdomsårene som variert endringer foregår i ens kropp både fysisk og psykisk. Ungdomsårene er overgangsperiode på menneskelig vekst og utvikling. Gruppen av mennesker som faller under scenen i ungdomsårene kalles ungdom. Ungdom vitner også ulike fysiologiske og biokjemiske endringer i kroppen. Ungdomsårene dekker normalt aldersgruppen fra 12 til 18 år. På grunn av variert endringer som oppstår i ens kropp i ungdomsårene forskjellige følelser avlinger opp i unge. Depresjoner, spenninger, rastløshet og visse andre følelser er nokså synlig i ungdomsårene. Ungdomsårene er oppgitt av en amerikansk psykolog som perioden av storm og stress av ens liv."


Fysiske endringer i ungdomsårene, kalles puberteten. Unges jentas erfaringer menstruasjon i denne fasen. Unges guttens erfaringer banebrytende utslipp. Videre, ungdom også oppleve plutselige kroppslige endringer som veksten av kjønnshår i ulike deler av kroppen som under ermene osv. Unges guttens erfaringer også plutselig endring i deres stemme. Det skal bemerkes her som i ungdomsårene unge gutter og jenter får mer knyttet mot hverandre. De blir mer curios å vite om det motsatte kjønnet. Denne nysgjerrighet kan dermed opprette noen uønskede problemer. Dermed er ungdomsårene en scene som trenger riktig omsorg og veiledning.


Ungdomsårene opplever vekst i høyde og vekt. Ungdom er virtuelle helten tilbedere. De velger sine egne ideelle i sitt liv at de anser det som deres ideell kilde, og dermed følge banen som har blitt lagt ut av helten sin ideelle. Ungdom er videre sosialt bevisste mennesker. De kan ikke stå noen urettferdighet meted ut til dem. Det er nødvendig å være bemerket her ute som ungdomskriminalitet er funnet for å være svært utsatt under scenen i ungdomsårene. Mer spesielt er det funnet at halvvoksen gutter og jenter er delinquents som svært ofte ikke velger reglene for samfunnet og på grunnlag av som de er prøvd i juvenile betalingsudyktig retten. Videre, ungdom er funnet for å utvikle mani av sex i deres liv.


Dermed er ungdomsårene når bekreftet funnet for å være en svært viktig periode som trenger skikkelig veiledning. Så bør ungdoms foreldre gi riktig kilde til hjelp og veiledning til sine barn. Kunnskap om sex bør ikke være skjult fra dem, men skulle gjøres kjent for dem slik at de ikke bære noen misforståelse av sex i deres liv.

Tuesday, November 13, 2012

Erektil dysfunksjon: En forbannelse for mannlige

Menneskelig seksualitet spiller en viktig rolle som opprettholde felles helse av menneskeheten. Erektil dysfunksjon er et medisinsk problem for mann der de ikke klarer å opprettholde riktig ereksjon under samleie. Riktig ereksjon er nødvendig for riktig strømmen av sædceller til den kvinnelige orgasmen og viktigere ting er tilfredsstillelse for begge partnere. Samleie forblir meningsløst når det verken tilfredsstiller partnerne eller møte passasje av sæd til den kvinnelige orgasmen.


Erektil dysfunksjon kan være et resultat av ulike fysiske, sosiokulturelle og psykologiske faktorer. Partnerne kan bli forstyrret av frykt for uønsket graviditet, prestasjonsangst; religiøse tro etc. kan komme under psykologiske og sosiokulturelle faktorer. Fysiske faktorer for Ereksjonsproblemer inkluderer nedbrutt kreft kirurgi, hjerteproblemer, diabetes, nevrologiske lidelser som Parkinsons sykdom, falske forbruk av ulike legemidler, feil behandling av andre lidelser som sår og de resulterende bivirkningene.


Erektil dysfunksjon oppstår når disse faktorene blokkere riktig arteriell sirkulasjonen av blod til penis området. Erektil dysfunksjon forekommer vanligvis i mannlige av 40-65 aldersgrupper. Ereksjonsproblemer er forskjellig fra den mannlige steriliteten som mannen kan frigi sperms krever for graviditet, men de unnlater å opprettholde en penis ereksjon under samleie. Med riktig flyten av arteriell blod i penile området å bli seksuelt opphisset blod volumet øker i penis som førte til ereksjon.


Phophodiesterase-5 er enzymet ansvarlig for blokkering av penis ereksjon og dette funnet i medisinsk vitenskap føre til oppfinnelsen av piller som hemmer virkningen av dette enzymet, og dermed fremme ereksjon i løpet av samleie. In1998, muntlig behandling av erektil dysfunksjon med cialis, Viagra, generic Viagra som piller fremkommer i USA som er mye tryggere og lett tilgjengelig til lidende, og dette ble over hele verden som er tillatt på kort tidsperiode.


Spørsmålet om erektil dysfunksjon er meget følsom, og det er viktig å erkjenne problemet og hjelpe ut han lider. Mange mennesker føler skamme seg over slike problemer som kan bli mer farlig å opplyse og selv feil behandling kan gi fødsel til mer dødelige sykdommer som AIDS noen mange seksuelt overførbare sykdommer. Finne ut roten årsaken må være det første skrittet for å diagnostisere erektil dysfunksjon i mennesket. Flere menn tap sin interesse for kjærlighet å gjøre, og nyter sex på grunn av deres kronologisk aldre og dette ga fødsel til erektil dysfunksjon.


Uansett hva årsaken kan være Ereksjonsproblemer er ikke mer en kur til det mannlige samfunnet med utvikling av medisinske basalfag. Profesjonelle leger arbeider kontinuerlig med å utrydde slike helseproblemer. Behandling av erektil dysfunksjon er avhengig av årsaken til problemet og rådgivning profesjonell sexolog er svært effektiv. Konsultere din leger umiddelbart for noen kort av erektil dysfunksjon og andre shorts av seksuelle problemer og nyte gjenværende seksuelle livet til fulle.

Monday, November 12, 2012

Gonoré - hvordan du kontroll seksuelt overførbare sykdommer

Gonoré er en av de viktigste plager forårsaker traumer til menneskeheten. Det er betegnet som STD eller en sykdom som er seksuelt overført fra én person til en annen. Tykk utslipp skyldes penis og vagina av de respektive smittede personene. Ifølge en siste undersøkelse utgjort gonoré en alvorlig trussel mot helse avdelinger av alle regjeringer over hele verden.


Tilfeller av gonoré er ofte rapportert blant de menneskene som er svært seksuelt aktive. Omtale kan være laget av tenåringer, ungdommer eller afro-amerikanere i USA der på gjennomsnittlige 700,500 folk årlig faller byttedyr til denne svekkende sykdom. Men er dette bare toppen av isfjellet; for mange slike gonoré går tilfeller rapportert av ulike grunner.


De fleste landene ta regelmessig opp masse oppmerksomhet kampanjer på STD sykdommer når de helse-frivillige identifisere og møte de sårbare delene av befolkningen i sine respektive land. Det finnes klinikker og også helse mobile enheter som regelmessig til å distribuerer nødvendige aids blant befolkningen målrettet for å sikre at STD sykdommer, for eksempel gonoré, blir holdt i sjakk. På grunn av slike kampanjer, antall personer berørt av gonoré har vært på vei ned.


Den primære årsaken til gonoré er bakterie - Neisseria gonorrhoeae. Denne bakterien trenger et fuktig og varmt miljø for å reprodusere seg selv, og disse ideelle nasjonale innstillingene er å finne i den reproduktive delen av en kvinne, så vel som urin kanalen foruten anus, øyne, hals og også munnen. Når en mann eller en kvinne blir påvirket av gonoré, forvandler bakterien disse stedene i sitt habitat å formere seg raskt og ganske enkelt.


Mentionably, består en kvinne reproduktiv delen av tre hoveddeler, nemlig, egglederne via som menneskelige eggene blir transportert, livmor eller livmoren og livmoren åpning eller cervix. Alle disse sensitive og vitale deler av en kvinnes kropp er svært utsatt for gonoré.


Vanligvis rapportert symptomene på gonoré er hovne eller smertefulle testiklene eller en følelse av brennende under urinating eller penis lossing green farget tykk væske nesten beslektet med sæd. Disse symptomene vises imidlertid nesten en måned etter at personen har blitt infisert av gonoré.


Det finnes en rekke måter som gonoré kan overføres. Den viktigste middel er samleie. Sykdommen spres via det mannlige kjønnsorgan-penis-så vel som den primære kvinnelige kjønnsorgan--skjeden- eller anus og selv munnen. En bør alltid ta ekstra forsiktighet og bruk forebyggende tiltak som (kondomet når det gjelder menn) eller loopen når det gjelder kvinner til å kontrollere gonoré.


Når utløsning skjer fra en infisert mannlige inni den nakne vaginal delen av en kvinne, kan kvinnen bli rammet av sykdommen. Det er også tilfeller av gonoré som overføres fra en infisert kvinne til en mannlig ved samleie eller selv mens kysser. Det er viktig å huske at noen kan påvirkes av gonoré flere ganger til tross for det faktum at denne personen gjennomgikk behandling for de tidligere og ble kurert senere. Gonoré kan videreformidle til ny-born baby fra berørte mor.

Sunday, November 11, 2012

Vasektomi: En prevensjon prosedyre

Vasektomi er en prosess der fødselen kan kontrolleres. Vasektomi er i utgangspunktet en metode som er ment for mannlige generasjon. Vasektomi er faktisk en mindre form for operasjon, men den trenger legens råd for den som ønsker o gjennomgå operasjonen. Vasektomi er en form for mannlige prosessen med sterilisering. Gjennom vasektomi fjernes vas deferens av menn gjennom en enkel form for kirurgi. Vasektomi men engross ikke total fjerning av mannlige testicles. Videre vasektomi påvirker heller ikke noen hvordan kjønnshormoner produksjonen menn og verken utskillelsen av hormoner i blodet er berørt. Seksuelle liv er ikke på noen måte som er funnet å bli berørt av en Vasectomy. Normal ereksjon av penis og normal utløsning oppleves av menn selv etter Vasectomy. Så er det ikke noen seksuell risikofaktor involvert i forhold til vasektomi. En mannlig opplever normal seksuell lyst selv etter vasektomi.


Etter Vasectomy er utført, mannlige sperm ikke lenger finner sitt utløp til penis som de få allerede brutt, og blir absorbert i ulike deler av kroppen. Vasektomi tar bare et svært kort tidsrom som skal utføres. Etter at det er operasjon er over, styres pasienten etter hvile i bare en halvtime kan returnere hjem. Vasektomi utføres vanligvis ved å gi lokalbedøvelse til pasienten bekymret.


Vasektomi side effects skjønt er vanlig, men det er sjelden, og kan være riktig diagnostisert. Vasektomi fører til visse bivirkninger. Smerte er en svært vanlig vasektomi side bevirke. Smerten som er forbundet med vasektomi praktisk talt avtar etter en uke. Hevelse av testicle områder som oppstår etter en uke med vasektomi er en annen vasektomi side bevirke. Abscess er ennå en annen vasektomi side-effekt som fører til infeksjon, men nesten kan behandles med antibiotika. Erektil dysfunksjon (ED) er også en vasektomi side bevirke. Erektil dysfunksjon (ED) fører til deklinasjon av seksuell tilfredshet og tilfredshet, men det er bare veldig mye midlertidig.


Selv om symptomene på vasektomi er sjelden den trenger rask medisinsk anbefalinger. Vasektomi side effects er således svært vanlig, men kan være avslørt og overvinne med riktig diagnose. Det er visse komplikasjoner som er ganske store i dens aspekter og ofte føre til visse infeksjoner. Flekker, bruising, hevelse og en viss mengde rødhet er ganske vanlig. Det er imidlertid nødvendig å bli anslått her at selv om symptomene kan være mindre, det krever relevante medisinske råd.

Saturday, November 10, 2012

Impotens kan det fysiologiske eller psykologiske

I løpet av natten har gjennomsnittlig menn nesten uten unntak erfaring ereksjoner hvis de har ingen fysiske misdannelser. Pasienten kan tilbringe et par netter i en søvn laboratorium hvor en målestokk som måler hyppighet og varighet av nattlige ereksjoner er festet til undersiden av penis. En hjem versjon av denne snapin-gauge testen, kan også brukes. Før du sovner, festes pasienten måleren på undersiden av hans penis. I løpet av natten, vil måleren bryte på ulike grader av penile stivhet og Vis om en delvis eller full ereksjon har funnet sted under søvn. De er en normal kropp funksjon hvis formål er å oxygenate penile erectile vev. Penis er et vaskulær organ som krever trening.


Hvis nattlige erections ikke forekommer, er impotens mest sannsynlig å være fysisk. Ytterligere testing er så nødvendig for å identifisere den nøyaktige årsaken til problemet.
Manglende evne til å oppnå og opprettholde en ereksjon egnet for vaginal samleie kalles "mannlig erektil dysfunksjon" (ED) eller impotens, for korte.


Riktig behandling for impotens, avhenger av om årsaken er fysisk eller psykisk. En mann som impotens er mer psykologisk enn fysisk kan fortsatt ha ereksjoner under søvn, mens en person som impotens er fysiske opprinnelse ikke kan vanligvis oppleve det samme.
Feldman sier: "økningen i blodstrøm nødvendig for ereksjon er sammenlignbart med det som kreves av hjertet for energisk morsjon," Feldmans funn gir mening, sier Dr. Julia Arnsten, en assisterende professor i medisin, epidemiologi og sosiale medisin ved Albert Einstein College of Medicine i New York City. Hun sier, "Det er logisk og biologisk sannsynlig, basert på hva vi vet om effekten av nikotin på blodkar," For sigarett røykere, frekvensen av impotens var 24 prosent, og sigar røykere hadde en 30 prosent impotens rate.


Dr. Sayeed Ahmad D. I. Hom. (London) skriver, styrken på en mannlig kan beregnes av følgende faktorer:


1. Avstand som strømmen av urin faller når bestått med deliberate force.
2. Forståelsesfull oppadgående flytte av testicles på tiden av hoste.
3. Styrken på en mann er i forhold til graden av stivhet av ereksjon samtidig med en nattlige utslipp.
4. Tidlig morgen ereksjon av penis med en full blære er gode bevis på normale fysiologiske og anatomisk fungerer.
5. En mann som har en sterk og hardt lår er besatt av sterke seksuelle organer. En mann som er i stand til å gå med kne rett, men holder dem litt bøyd på grunn av svakhet i musklene i lårene, er sikker på å være svakt i seksuell vigor.


Behandling av organisk erektil dysfunksjon var revolusjonert ved utviklingen av kirurgisk enheter som penile protese. Siden ca. 1972, har dette vært en av de mer pålitelige tilnærmingene for å oppnå ereksjon tilstrekkelig.


Erektil dysfunksjon bør nøye vurderes med en lege, og vil variere blant mannlige pasienter. Det er mange vellykket Ereksjonsproblemer narkotika i markedet. Blant disse stoffene finnes det tre mest vellykkede stoffer som Cialis og Viagra Levitra.


For deres likheter, vennligst besøk pedagogisk nettsted, http://www.health.harvard.edu/press_releases/new_erectile_dysfunction_drugs.htm
Det finnes også andre offisielle og informative nettsteder om Ereksjonsproblemer narkotika som, http://www.cialis.com, http://www.cialismagic.com og Viagra og Levitra informasjon, besøk Vennligst den offisielle siden til Viagra.


Denne artikkelen er bare for oppdragelse hensikt. Hvis du opplever lignende problem, ta kontakt med helsepersonell for mer informasjon.

Friday, November 9, 2012

Er du deprimert?? Viagra vil sikkert hjelpe

Avmakt, som kalles også erektil dysfunksjon. Det er definert som manglende evne til menn å oppnå eller vedlikeholder en erection tilstrekkelig for samleie eller behovene til hans partner. Impotens er forbundet med sinn og følelser. En undersøkelse viser også at for både menn og kvinner, opp til 78% av seksuell dysfunksjon og hemmet seksuell lyst er psykiske eller emosjonelle opprinnelsesland. Det er viktig å forstå de viktigste årsakene til impotens. Dens årsaker i menn er oppført som seksuell skyldfølelse, depresjon, frykt for intimitet og noe Rekreasjonsrusmidler.


Tilknytningen mellom depresjonssymptomer hos menn og impotens (ED) vises å forholde seg til redusert seksuell aktivitet og misnøye med ikke å kunne ha et sunt sexliv, viser forskning.


Impotens og depresjon er svært coexisting tilstand. Depresjon er en av de vanligste og mest alvorlige psykiske problemer menn står overfor i dag. Ifølge en studie publisert i American Journal of Psychiatry kan som vellykket behandling av erectile dysfunction eller impotens hos deprimerte menn føre til markert forbedring i depresjon. 60% av alle menn over alderen av 40 viste noen grad av impotens og 30% av amerikanere har en depressiv lidelse hvert år. Studien fant en sammenheng mellom endring i impotens og endring i depressive symptomer - men det ble ikke ryddet om depresjon forårsaket impotens (ED), eller impotens (ED) forårsaket depresjon.


En medisinske studier viser at bruk av Pfizers vidundermedisin, "Viagra" for behandling av impotens har positive effekter i å hjelpe menn med deres depresjon også. Viagra brukes til å behandle impotens hos menn. Viagra øker kroppens evne til å oppnå og opprettholde en ereksjon ved seksuell stimulering. En undersøkelse viser at Viagra viste stor forbedring i menn i deres Impotency så vel som i deres depresjon.


For mer informasjon om Viagra, kan besøke på: http://www.viagrapunch.com

Thursday, November 8, 2012

Ekteskap og seksuelt forhold

Ekteskapet er en sosiale arrangement å tillate kvinne og mann å leve sammen; en sosial aksept og konformitet å opprettholde seksuelt forhold for reproduksjon. Sosiale formål ekteskap er å regulere seksuell forholdet mellom mann og kvinne. Dette systemet av seksuell atferd skiller mennesker fra andre arter, bygger seksuell tilkobling mer stuerent og meningsfylt å opprettholde disiplin i samfunnet. Hvert samfunn har forskjellige systemer for ekteskap i forhold til sin kultur, men målet for alle er å gjenkjenne seksuelle atferd av partnere som bor sammen. Seksuell aktivitet er grunnlaget for ekteskap og oppfyllelsen er verktøy for konstant forhold. Seksuelle begjær er attraksjon som drar til fellesskap. Under det sosiale systemet av ekteskap oppnå par identitet og høyeste respekt i samfunn som beskytter deres forhold.


For naturen seksuell aktivitet kan være formering men for menneske er det seksuelle-craving, fører til søke partner for oppfyllelsen og ekteskap er den sosiale løsningen. Samfunnet tillater ikke seksuelt forhold før ekteskap eller ekstra ekteskapelige affærer, grunn bak dette hvis godkjent ikke ville det være noen forskjell mellom menneske og andre arter. Menneske ville også fungere som dyr for søker partner. For dyr ikke kan være farlig som deres seksuell perioder er i lange perioder, på den annen side menneske har kort og hyppige kan føre til voldelige atmosfære. Sosiale forstyrrelser er å arrestere slike uønskede aktiviteter for å lagre rettigheter og fred.


Ekteskap er portrettert som religiøse og heldig at folk venter spent på denne øyeblikk å gå inn gift livet. Feiringer og egendefinerte ritualer betegne identiteten til å være kone / mann og fellesskap. Virkelige liv begynner for både enkeltpersoner når de skal dele personlighet og sensuelle følelser. Kjønn reglene i begynnelsen av gift livet for åpenhet og forstå hverandre. Sex er instrumentet som forbinder begge skal representere, etter å gjøre familie, familien blir en brøkdel av samfunnet. Seksuell tilfredshet er avgjørende for første trinn å beholde gift livet intakt. Etter noen ganger ekteskapets blir seksuell lyst en del av normal rutine. Første stadiet av gift livet er følsom; hver partner bestrebelser er å påvirke egen tilnærming til å skape selv miljø i hjemmet. Dette er psykologisk krig til å opprette egne dominans, svakere har til å overgi seg. Mann overgir seg når han er økonomisk, fysisk og følelsesmessig svak. Kvinner er mer fornuftig, forstå sosiale presset om kvinner som hver religion foreskriver kvinners rolle som underdanig. Også som jeg føler er mann ikke så ivrig som kvinne å binde selv i familien. Det er forsøk på kvinnens; man kjepper i familien. Kvinnens ønske av egen familie er for beskyttelse/sikkerhet av egne og barn. Kvinne trenger frihet, men med beskyttelse og sikkerhet, til en voksen kvinne henne egen slekt er hennes sikkerhet. Å holde "familien" i tankene ofrer hun dominans. Uten kvinne er det ingen familie så kvinnen er søyle av familie struktur. I moderne verden har kvinnens rettigheter vekket henne til å utdanne selv og økonomisk uavhengighet. Har revolusjonert sosialt tenker kvinne, hun er nå mer uavhengig og selv anerkjente resulterte mange endringer av gift livet. Både menn og kvinner må kompromiss for stabil familie. Gamle systemet av ekteskap er ikke praktisk noen mer, både mann og kvinne trenger å bli kjent med hverandre før ekteskapet, så du kan forstå personlighet og historie kan bidra til å fremme. Løsninger bli lettere å rette opp svakere poeng for å innvie familie verdi.


• Oppriktighet for begge partnere bygger tillit i dem til siste forhold.
• I mange tilfeller en skuffelse finner sted når lysten finnes utilgjengelig i noen form. "Elske hva du har og hva er innen rekkevidde".
• Oppriktighet for begge partnere bygger tillit i dem til siste forhold.
• Seksuell tilfredshet er lokkemiddel for å holde forholdet ikke å nøle. Tilfredsstille partner uansett smertefri / ikke vondt måte.
• Mange ekteskapelig tvister er på grunn av tidligere seksuelle relasjoner som holdes hemmelig. Når de utsettes blir spørsmål om liv og død. Åpenbaring i begynnelsen unngår misforståelser.
• Å svekke eget ego for positiv grunner bygger glatthet.



Andre fasen av ekteskap er utfallet av seksuelle aktiviteter; en fødsel av ny medlem av familien. Nytt medlem tegner alle oppmerksomhet fra familieliv og første stadium i livet blir minner. Kone oppleve eget bilde i barnet som oppfordrer dem til å bry seg mer enn selv. Barnets biologiske utseende tiltrekker voksne for å sende selv for medlidenhet mot barn er det naturlige instinktivt for trygg vekst. Ansvar overfor veksten av den nyfødte blir viktig aktivitet. Kvinnens seksuell interesse svekker for begrenset periode, er naturlige lov til å betale oppmerksomhet for beste amming. Kvinner kan ikke unngå amming som trykket bygger seg opp i bryst som har å bli befridd, hun får fra utgivelsen lettelsen nytelse for henne. Denne naturlige lov er å mate barnet perfekt. Som en far blir mer ansvarlig overfor familie og barn så innebærer mer inn i familien saker. Hans brev til situasjonen er å beskytte barn fra alle uønskede plagsom. Andre fasen definerer far som protector og mor som produsent av fremtidig generasjon av egen identitet. Seksuell aktivitet blir andre til barnets vekst, spesielt kvinne som arbeider tungt for barnets vekst. Seksuelle begjær er imidlertid en grådighet som aldri eliminerer inntil når uegnet alder, er å legge til medlemmer i familien. Så er den andre fasen av ekteskap å føde og å ta vare på familien til å vokse. Bidrag av deres rolle skritt videre mot flere medlemmer og deres helse. Kvinnens rolle er viktig som hun må pleie children og viderekobling sin oppmerksomhet fra ektemannen til barn og hus, men hvis hun går til kontor henne livet blir kaotisk. Overbelastet dame svekker hennes helse og seksuell lyst, irritasjon og depresjon bygger seg opp på grunn av svakhet og intense engasjement. Mannen finner på den annen side selv i lite angst som tilnærming/svaret ikke er som før. Mer nødvendigheter og kravene fra familien belaste ham hvis han er økonomisk svake. På hele er livet til både kone og mannen ikke så lett som før. Egoisme og selvtillit overvinner dem føler når skadet, fører til argumenter. Et argument er den første fasen av forverring familie. I en god familie både innse situasjonen og imøtekomme for glatt løp. Normalt, denne situasjonen blir bedt om å finne måter å kritisere hverandre gjør uneasy livet. Test av konstruktiv gift livet begynner; mest utdannede og stand folk lykkes denne testen for å gå mot tredje stadiet av gift livet, derimot uutdannet eller selvsentrerte står overfor denne situasjonen som vanskelig test, og mange av dem mislykkes. De mislykkes pause opp og søke etter ny begynnelse eller søk etter ekstra affære. Gode og dårlige forhold kone påvirker barn også som de opplever ved å observere. Forholdet blir tvilsomt for dem mor og pop blir mindre relevant spesielt i puberteten. Dette er hva vi observerer i skilt eller voldelig familier, barn også bli voldelige og deprimert. Andre fasen er også svært vanskelig for egoistical problemet-mindre par, følelsen av partner som byrde eller ensomhet stasjoner til ekstra ekteskapelige affærer.


• Husk beste øyeblikket nytes med partneren er positivt signal om tiltrekning å forlenge forhold.
• Sinne infuriates; er brann bare kult tilnærming kan slukke.
• Ekstra ekteskapelige liv er forbannelse å gifte liv.
• Det er ingen andre å komme til hjelpe hvis brakt ville forverre ytterligere. Så kone må sammen konsollen hverandre og forberede seg til neste utfordring.
• Det er ingen hus hvor forskjellen av meninger ikke er det men justere, imøtekommende og gjøre forstå den gode og dårlige delen vil hjelpe. Unngå argumenter som eskalerer situasjonen og aldri hjelper. Tålmodighet er vann til brann.
• Seksuelle aktiviteter er best vitser, spill, attraksjon, trøst, hengivenhet, rejuvenation, midlertidige medisiner fra depresjon og etc. Så bruk forbereder denne begavet kilden for neste utfordring.
• Fødselen av barnet formidler formålet med familien så ikke forsinkelsen. Barnet bringe formål å leve. Adopsjon av barn også tjener formålet for problemet-mindre familien. Ensomhet er forbannelse kan kjøre til feil situasjonen; forretnings- og deltakelse i daglige affærer kan unngå denne situasjonen.


LINK til denne artikkelen:
http://www.sadashivan.com/carnalattraction/id17.html

Wednesday, November 7, 2012

Hvorfor vekttap kan bedre mannlig seksuell helse

Jeg kan rimelig krav uten frykt for selvmotsigelse, at nesten alle kvinner er obsessesd av sin vekt, deres figur, deres kroppsbilde og deres helhetsinntrykket generelt!


Snakker som en kvinne, antar jeg at jeg må innrømme at vi er bare aldri helt fornøyd med oss selv! Tenk hva du kan høre hvis du kunne lytte til kvinnelige samtaler, (vi er mye mye mer intim med hverandre enn menn er du vet!). Kvinner snakke med hverandre om de mest trivielle (ofte til menn) tingene i rikelig detalj, hjem, familie, menn, sminke, sex, klær, faktisk trolig om alt under solen.


Imidlertid, en ganske stor del av kvinners samtaler med en annen regel midt rundt noen aspekter av deres utseende i noen form eller form. Det meste er de enten på en diett, nettopp ferdig med en diett, eller prøver å motivere seg å starte noen ny vekttap programmet eller andre!


Hva jeg prøver å si her er at kvinner kan være obsessive om hvordan de ser ut, og i sannhet, de fleste menn sannsynligvis don, t virkelig forstå hvorfor! Hvis en kvinne spør hennes partner hvordan hun ser ut, si like før de går ut et sted, nitti ni ganger ut av hundre han vil si hun ser fint, og jeg antar i øynene hans, så hun gjør!


Min partner forteller meg at han egentlig betyr det han sier når de blir spurt det spørsmålet, men når en kvinne hører ordet "fine", hun sannsynligvis mener at det fortsatt må være noe galt et sted, og vil gå og begynne å endre sin antrekk igjen.


Lar innse det skjønt, menn og kvinner vil aldri forstå hverandre, og det er en del av attraksjonen!


Kvinner er også bombardert på daglig basis med magasiner, reklame, TV osv., alle prøver å skildre hvordan vi skal se ut. og faktisk hvordan vi skal føle seg så vel!


Så vi er under mye mer gruppepress om våre ser ut, vekttap, bilde, etc, vil etc, enn menn noensinne bli! Sannsynligvis er det litt rart da at de fleste menn er helt mystified av kvinner generelt, og absolutt der helse og vekt tap er bekymret.


Jeg skal gjøre det svært alvorlig punktet imidlertid at menneskene skal være mye mer opptatt av disse tingene enn de er.


I de siste ti årene eller så, har det vært en mye større trend blant menn til å være mer opptatt av deres helse og utseende, og dette er spesielt sant av den yngre mannen. Kanskje blir de også stadig mer påvirket av mannlige magasiner som nå har disse typer emner på jevnlig basis. Dette kan bare være bra for mannlige helse bevissthet generelt, i hvert fall i mitt syn.


Så hva har alt dette har å gjøre med mannlig seksuell helse, som jeg nevnte i tittelen på denne artikkelen! Mitt poeng er, at hvis menn var som bilde utseende bevisst som fleste kvinner, og er med sin vekt i særdeleshet, deretter noen virkelig positive fordeler ville automatisk oppstå med hensyn til deres seksuell ytelse.(det er mannen som må "utføre" når alt er sagt og gjort)


La meg oppsummere ved å gjøre punktet at god seksuell omgang avhenger i stor grad på hvor god du føler om deg selv, mentalt og fysisk! Så hvis menn var så bekymret om vekttap som de fleste kvinner, foreslår jeg at deres seksuell helse automatisk ville ha nytte. Strenge regimet av sunn mat, trening og de generelle selvkontroll som kreves for å lykkes i å miste vekt, vil som standard gjøre dem mye bedre i sengen, å komme ned til grunnleggende om det!


Alle trenger å føle godt om seg selv for bedre sex, men jeg tror at dette gjelder spesielt for menn. Det er et tema som jeg går inn i mye større detalj i en rapport som jeg har skrevet kalt "Hvordan å ha en uforglemmelig god mellom The timelister". Dette er en gratis bonus følger med min vekttap programmet, og blant annet, det er en del i det som kalles "Få ham passer For lure rundt".


En rask oppsummering av denne artikkelen kunne lese, "Hvis du ikke er sunt, du ikke er sexy", etter min mening i alle fall!


For å konkludere, har jeg tatt et par virkelig gode øvelser spesielt gunstig for å stramme opp de alle viktige musklene i nedre regionen.


1 Minutt tilbake Stretch


-Sitte med bena rett foran deg og ryggen rett.
-Plassere håndflaten høyre flatt på gulvet bak deg som du vrir hode og skuldre, slik at du ser over din høyre skulder.
-Pass på at du holder både baken flatt på gulvet.
-Hold for 15, og deretter gjøre den andre siden.


Gjenta to ganger.


1 Minutt tilbake Scratcher


-Sitt med bena strukket ut foran deg og ryggen rett.
-Strekke din høyre arm, og bøye den på albuen, som om du hadde tenkt å klø ryggen mellom ditt skulderbladene.
-Nå venstre armen bak ryggen å berøre eller å holde fingrene av høyre hånd.
-Hold denne posisjonen i 30 sekunder.
-Gjenta på den andre siden.


Jeg håper du finner disse øvelsene nyttig, husker at alt i livet handler om å finne en balanse. Lar håper at menn fortsette å ta mer av seg selv!

Tuesday, November 6, 2012

Bekjempelse av prostatakreft

Ifølge American Cancer Society er prostata kreft den vanligste kreften og den andre ledende årsaken til kreftdødsfall blant amerikanske menn. Dermed er det alltid en god tid for å lære om prostatakreft helse, et emne alle menn bør ta med sine leger før måtte håndtere det mens du sitter i pasientens stol.


Prostata er en mannlig sex kjertel som ligger rett under blæren foran endetarmen. Prostata er ansvarlig for å gjøre sæd, tykk væske som blander seg med sæd og bidrar til å presse den gjennom urethra og penis under sex. Som menn alder, kan deres prostates forstørre og forårsake symptomer som en langsom strøm eller økt frekvens av urinering i en godartet prosess som kalles benign prostatahyperplasi (BPH). Men i andre tilfeller kan de utvikle prostatakreft. For eksempel støtte forskere at en 50 år gammel mann som forventes å leve en 25 år har en 42% sjanse for å få prostatakreft før han dør. Hvorvidt han utvikler prostata kreft, han vil mest sannsynlig dø fra en ikke-relaterte årsaken. Han har hatt ingen symptomer, og hans prostata kreft vil bare være synlig gjennom et mikroskop på tidspunktet for hans død. Risikoen til enhver sunn mann for å utvikle symptomer knyttet til prostata kreft til enhver tid i løpet av hans liv er bare 10%, og hans risikoen for å faktisk dø av prostata kreft er bare 3%. Når det er sagt, screening for prostata kreft er fortsatt svært viktig. Tidlig oppdagelse og behandling av prostatakreft kan forsinke eller forhindre svulst utvidelse, metastasering (spredning) og død.


Mens nesten alle menn utvikle "stille" eller latente kan prostata kreftceller hvis de lever lenge nok, noen livsstilsfaktorer øke en manns risiko. Flere studier har vist at å være betydelig overvektig kan fremme utviklingen av en mer aggressiv form for prostatakreft. I en fersk studie var de mennene som hadde fått mer enn 3,5 pounds i året mellom alderen 25 og 40 dobbelt så sannsynlig å ha denne kreft gjentas som menn som fikk mindre vekt. Også, overflødig kroppsfett som ligger i og rundt indre organer og ofte indikert av mer waistline fett kan utgjøre særlige farer, selv om en mann ikke er overvektige. I en fersk studie, menn med prostatakreft gjennomsnitt ca 50% mer totalt abdominal fett enn friske menn på samme alder.


Men leger vurdere at med riktig kosthold, mosjon og tidlig oppdagelse, det er håp mot denne sykdommen. Statistikk avslører at i mer enn 1,8 millioner menn, bare i USA, har slått i prostatakreft. Studier har vist at prostata helse er avhengig av en plantebasert diett som er lav i fett og rik på frukt, grønnsaker og helkorn. Pasienter som har blitt forsket ble funnet for å bekjempe prostata kreft ved å spise bestemte typer mat som hadde beskyttende forbindelser for god prostata helse. Faktisk, flere matvarer, for eksempel tomater, selv om FDA har utstedt en kunngjøring at det er ingen bestemt bevis for denne vegetabilsk evne til å bekjempe prostata kreft, nøtter, cruciferous grønnsaker, løk og spinat har vist noen lover med denne sykdommen. Til slutt, urter og næringsstoffer som grønn te-ekstrakt, brennesle root, ingefær, rosmarin, sink, lycopene, og selen har også vist seg å bidra til å opprettholde og fremme normal prostata helse.

Monday, November 5, 2012

Nonsurgical vasektomi: Et trygt alternativ?

Nonsurgical vasectomy, eller ingen skalpell vasektomi, er et moderne alternativ til konvensjonelle mikroskopiske vasectomy. Oppfunnet av en kinesisk kirurg år siden, denne fremgangsmåten ble introdusert for amerikanske sykehus i år 1988 og har vært økende i popularitet siden den gang. Men hvorfor er det så populært? Hva gjør det annerledes fra den tradisjonelle fremgangsmåten? Hvorfor skulle du bry? Disse er alle spørsmål som skal besvares, hvis du holde lesing!


Hvorfor det er populær


Populariteten til denne prosedyren er et direkte resultat av enkelt som det er utført. Snarere enn å gjøre incisions størrelse at resultatet i overdreven blødning (overdreven i forhold til den ingen skalpell tilnærmingen), arrdannelse og masker, denne metoden bare etterlater en liten pin mark (hvis noen). I stedet for å klippe en rift, denne fremgangsmåten bare åpner et hull, skiller røret og tetter hullene som er gjort i røret. Dette reduserer risikoen for infeksjon, som det er mye raskere healing og mye lavere sårbarhet (som følge av åpne sår). I tillegg er det mye lettere å reversere denne fremgangsmåten gjennom en mikroskopisk vasektomi reversering, som det vil være mindre arrvev å skjære gjennom. Til slutt, selv om vasektomi prisene varierer basert på hvem som legen vasektomi er, denne prosedyren er vanligvis billigere enn konvensjonelle vasectomies.


Hvorfor det Matters


Det er en liten vasektomi strykprosent, som noen opplever et vasektomi problem. Dette er vanligvis et resultat av recanalization (rør reconnecting spontant). Et annet problem som oppstår er infeksjon (men som nevnt, risikoen er ganske mye elimineres ved hjelp av denne tilnærmingen). Til slutt, det er den viktigste faktoren i å få en vasektomi:


sex!


Sex er motivasjonen for vasectomies, som ingen ville få en hvis de ikke ønsker å eliminere risikoen for graviditet. Sex etter vasektomi prosedyrer kan være bare oppfylle som alltid, men de første gangene, menn opplever smerter. I tillegg kan ikke alltid vasectomies tilbakeføres. Det er imidlertid mulig å ha en graviditet etter reversering vasektomi (hvis kroppen din kan håndtere reversering prosedyren). Fordelen av ingen skalpell tilnærming er at det åpner muligheten for en vasektomi reversering i fremtiden. Det er viktig å vite at du kan oppleve en vasektomi og har fortsatt en graviditet. Grunnen er at god sperm vil fortsatt finnes (i lavere antall) etter inngrepet. Selv om vasektomi effektiviteten er svært høy, er det fortsatt en liten vasektomi strykprosent. For å redusere denne risikoen, har alltid en oppfølging eksamen.


Alternativer


Før du går om med denne operasjonen, er det viktig å analysere hver vasektomi alternativ. Det meste av alternativene involverer prevensjon og kondomer, men fordi operasjonen ikke kan alltid tilbakeføres, er det noe du bør tenke på. Til slutt, det er også muligheten til å ha den kvinnelige partneren gjennomgå tubal hemorroider eller "får hennes rør knyttet". Grunnen til dette ikke er anbefalt, skjønt, er fordi kvinner har en mye større sjanse til skadelige bivirkninger enn menn gjør med tilsvarende prosedyren. Husk dette når du vurdere denne operasjonen, og husk, det er bedre å ikke ha sex enn det er å ha et liv endring operasjonen som du kan angre.

Sunday, November 4, 2012

Å finne riktig prevensjon

Starter et liv i voksen alder, til høyre, er kjærlig måte den mest velkommen tingen for et menneske. Indulging i intime sex, uten alle hassle og spenning, er hva hvert menneske ønsker. For å få den ultimate nytelse av kjærlighet-making, må du velge den riktige metoden for prevensjon. Hvis det er å elske mellom to personer, må det være på grunnlag av kjærlighet og omsorg. Så, det er plikt til begge partnere til å velge og bestemme.


Det er så mange alternativer som er tilgjengelige, og alle er lett skaffes fra narkotika butikker. Disse kan brukes uten assistanse, som kondomer eller oral piller. Den beste prevensjon for par er de begge trives. Det bør være effektiv, rimelig og enkelt tilgjengelig og riktig av din slags livsstil.


En av de mest ettertraktede etter metoden er bruk av kondomet. Dens enkel bruk og rimelig og suksess rate gjør det den mest effektive metoden. Det forhindrer også Kjønnssykdommer. Dens ulike typer og teksturer sikre maksimal gleden til par. Det brukes av menn, like før til samleie. Selv om det er anbefalt, men kan forårsake allergi mot noen mennesker på grunn av sin latex materiale. Noen ganger er folk klage over smøring, som gir den foul smaken under oralsex. Men dette er nå tilgjengelig i smaker og i ikke-smøremiddel tekstur. Så, er det personlige valg av brukerne.


Før du går for alle type av prevensjon, må du konsultere legen først. Mostly, oral piller er bedre, som de er svært praktisk å bruke og med ingen rot, men de kan forårsake noen bivirkninger hos noen individer. Det er populært fordi det er ikke en problemfri i samleie, men på samme tid gir ikke beskyttelse for Kjønnssykdommer. Mesteparten av tiden hindrer det kvinner fra eggstokkreft og bekken infeksjoner. Det er alltid bedre å konsultere gynekolog, som vil skjerm du og fortelle om det beste alternativet for deg.


Par med ekstra tålmodighet og omsorg kan gå for tilbaketrekning metoden, der mannen ejakulerer utenfor den kvinnelige kroppen; Det er behov for en sterk viljestyrke til å gjøre dette. Det finnes noen enheter for kvinner, som er montert inne i livmoren, av leger, liker kobber T. Det er en barriere for sæd å møte med egg, og dens suksessrate er 99%. Det kan bo i livmoren i år.

Saturday, November 3, 2012

Spise Sexy--afrodisiakum mat For varm middag datoer

Fra sublimt å rett og slett ekkel, siden gang alders tids mann har trodd på visse matvarer afrodisiakum makter. Mange forskere benekte eksistensen av slike krefter, men troen fremdeles klynger seg, kanskje fordi ideen om afrodisiakum måltidet kombinerer to av menneskets største gleder-spise og sex (selv om du kunne bli tilgitt for å tvile tidligere i lys av noen av tingene som er tjent opp i navnet forførelse gjennom årene). Croydon Hounslow ser på historien til afrodisiakum matvarer, og forhåpentligvis antyder noen praktiske ideer som du kan prøve på en date.


Afrodisiakum matvarer har en lang historie, ordet afrodisiakum selv er avledet fra navnet på den gamle greske gudinnen Afrodite, gudinnen for kjærlighet, fruktbarhet og seksuell rusen. I gamle dager, var aphrodisiacs mye ettertraktet som arrangører av fruktbarhet samt seksuell appetitt, i lys av dette kanskje koblingen mellom matvarer og sex ikke synes så spinkel. Seksuell appetitt og fruktbarhet er begge knyttet til ernæring; bedre matet en person er, jo mer sannsynlig han eller hun er å være i stand til å unnfange vellykket, mens en underernært person vil ikke være bare mindre fruktbare, men mindre libidinous. Det er kanskje neppe overraskende deretter som, i gamle og eldre moderne kulturer hvor underernæring var vanlig og reproduktive imperativ for å overleve, troen på at visse matvarer var knyttet til seksuell appetitt og fruktbarhet dukket opp.


Chief blant disse aphrodisiacs var mat med en sterk symbolikk i frø eller sæd, derav egg, pærer, snegler etc var foretrekkes for deres ytre likhet med testiklene, men også anisfrø, rakett frø, salvie og pistasje nøtter ble antatt å øke mannlige potens.


Så langt, så velsmakende (muligens bortsett fra snegler avhengig av din smak) og det blir fristende å tillegge foreningen av matvarer og sex til en enkel parallell mellom kroppslige gleder; nemlig at mat og sex er tingene som vi finner mest underholdende på et grunnleggende nivå, og at folk med full magen er bedre innstilt på å se seg om etter andre distraksjoner, men vent! Vi ikke har ennå delved i mer magen churning side av afrodisiakum 'mat'! Fancy en stuet sparrow, noen? Hva med spytte stekt skinker (en type øgle)? Pulverisert rhino horn er veldig bra i kveld, sir, eller for konservative det er alltid den staude favoritten-frosk spytt! Og ennå, går listen videre, jeg Kama Sutra er å bli trodd da på høyden av sexy mat er en ram eller geitemelk testicle kokt i sukret melk!


Virkelig, det er nok til å gjøre magen slå, og det kan være noen mindre sexy eller tiltalende måter å tilbringe en dato enn med hodet begravd i toalettskålen bringe opp stuet sparrow og ram's ' nads! Så er her noen forslag til angivelig afrodisiakum mat som du kan faktisk liker å prøve på en dato:


Først opp er det østers, ryktene sier som afrodisiakum attributtene til østers er knyttet til sin likhet til skjeden i utseende og smak. Gjøre av det hva du vil, men østers er absolutt en sanselige mat, slipping og slurping vei ned i halsen på en fargemønsteret rotete måte.


For andre kurset kan du prøve en reke cocktail serveres i halv en avocado. Avokado navnet kommer fra Aztec 'Ahuacuatl' som oversettes omtrent like "testikkel treet" (bare ikke Tenk på geiter!) og reker og reker Når kokt og skrelles har en tydelig fallisk konnotasjon. Alternativt, hvis du ikke ønsker å overdrive sjømaten, kan du prøve en varm asparges salat garnert med vaktelegg i stedet for denne parabolen, jeg sikker på at jeg ikke trenger å forklare den underliggende symbolisme der!


For en hovedrett, hvorfor ikke prøve pasta i en hvitløk og trøffel saus? Den rike, mørke aromaen og smak av trøfler har sterk forbinder med moder jord/fruktbarhet-gudinnen mytologi, og varmen som genereres av en liberale dose av hvitløk er ment for å skape en annen slags varme andre steder i kroppen. Selvsagt med hvitløk tunge oppskrifter er det viktig å sikre at begge parter hengi hvis kvelden er å fortsette som planlagt!


Og til slutt? Hva annet men sjokolade? Sjokolade inneholder mange stoffer som direkte påvirker hjernen, ikke minst theobromine, hvilke er analog med koffein (også tenkt å ha afrodisiakum kvaliteter). Søt og krydret mat har også effekten av gjør at du føler overbærende og bortskjemt, som er den ideelle tilstanden for forførelse. Den ideelle desserten for din afrodisiakum bankett deretter ville være et rikt, mørk sjokolade og espresso mousse, bittersøt og frisk. Selvfølgelig, det er forutsatt at du gjør det til dessert scenen!


I seriøsitet er det svært tvilsomt at spiser et måltid som beskrevet ovenfor vil ha noen effekt på din seksuelle dyktighet og/eller fruktbarhet, men hengi deg selv og din partner kan neppe være en dårlig ting som et forspill til en natt med lidenskap. Hvis du seriøst vil forbedre sex-stasjonen gjennom kosten, så spiser rikelig med fisk og ferske grønnsaker og holde seg til en lav alkohol, lav kolesterol diett som en del av en langsiktig tilnærming.


Bon Appetit!

Friday, November 2, 2012

Når Sex kommer inn i bildet

En av de viktigste spørsmålene som en person vil spørre på et tidspunkt av hans eller hennes tenåringsliv er hvorvidt det er på tide å engasjere seg i et seksuelt forhold. På grunn av hormoner og sosiale signaler bestemme tenåringer ofte for tidlig å bli seksuelt aktive. Viktigst, mange unge individer, tror ikke ting før du prøver å oppleve et intimt forhold og mangel på informasjon og riktig veiledning hjelper ikke dem med å nå ønsket scenen med et klart sinn. Som sex har aldri vært en glede handling, men det er faktisk en fysisk og en emosjonell risiko, bør tenåringer vurdere noen ting tidligere beslutter å gå videre og "do it."


Først av alt, hvordan kan du fortelle hvis du er klar til å ha sex? Kanskje kroppen din sender deg alle disse rare signaler med som ditt hjerte eller sinn ikke synes å bli enige. Således, før å bli seksuelt involvert med partneren din, bør du nøye forstå fordeler og ulemper, fordi det er ingen vei tilbake når du har "gjort det." Prøv å være smart og dømme dine følelser og hvorvidt du er klar til å ha sex uten angrer det fem minutter senere.


Svært viktig er for deg å beskytte deg selv. Vi kan ikke understreke det nok. Beskytte, beskytte og videre husker å beskytte din kropp og din helse! Seksuelt overførbare sykdommer (Kjønnssykdommer) kanskje ikke det første som kommer inn i ditt sinn når disse hormoner gjøre kroppen din "dance" med spenning, men det er viktig å huske at Kjønnssykdommer finnes, og du kan unngå dem ved å huske å beskytte deg selv. Selv i løpet av disse fantastiske tenåringer årene, når udødelighet fortsatt synes å være en fjern mulighet, eksisterer sykdom og seksuelt overførbare sykdommer. Således, må du huske å beskytte deg selv. Det tar bare en gang for å begå en livet-truer eller aften fatal feil.


En annen viktig tanke som bør krysse ditt sinn før de bestemmer seg å ha sex for første eller tiende gang er at av svangerskapet. Selv om mange tenåringer vurdere beskytte seg mot en uønsket graviditet i forhold til Kjønnssykdommer, er antall unge mennesker som tar en aktiv posisjon på dette temaet fortsatt svært lav. Det kan være felles kunnskap som ubeskyttet sex kan føre til uønsket graviditet, imidlertid, mye av unge gutter anser dette for å være et problem for jentene, og ikke vurdere å ta de rette forholdsreglene for å beskytte seg selv og deres partnere. Dette kan være senere en skremmende realitet. Jenter og gutter må vurdere Graviditet risikoen før det er for sent.


Mens noen tenåringer anser det å være Tenk viktig, andre på det som en byrde som må være av sine tilbake så raskt som mulig. Jomfrudom er ikke et tabu problem, når man vurderer at fleste tenåringer som velger å ha sex gjør det fordi de anser seg selv som en minoritetsgruppe som andre kan Le med. Dette er slik en misforståelse. Hvis en tenåring under-values seg eller seg, andre vil også. Prøv ikke å være uærlig med dine egne følelser og løs en gang i en livstidserfaring fordi andre ikke synes om deg "gjøre det."


Til slutt, er det generelt innrømmet at når tenåring er hormoner begynner til raseri, det er veldig lett å bli forvirret med ekte kjærlighet. Hvis man anser at gruppepress, usikkerhet, trangen til å bli uavhengige, og opprører mot ting som en tenåring ikke godkjenner, kan så den seksuelle opplevelsen være utfallet av noe mer enn en handling av hevn og begjær. Prøv å være ærlig med deg selv og undersøke grunner til at du tror å ha sex. Bare det kan være din forsvar mekanisme mot din egen spenning.

Thursday, November 1, 2012

En manns Guide til å kjøpe undertøy For hans dame

De fleste menn vet ingenting om plukke ut undertøy, som er forståelig, fordi det kan være forvirrende. Hva slags kjøpe, hvilken størrelse, hvilken farge - hvordan er en mann å vite? Her er en liten guide som hjelper deg når du velger undertøy på den spesielt noen.


Det er noen ting du bør vurdere før du går ut. Hva hun liker? Husk at du ikke vil være seg dette - hun vil, og du bør gå ut med hensikten å få noe hun vil like. Hvis hun ikke er i lacey, bittesmå, gjennomsiktig teddybjørner, er sjansene hvis du kjøper det, hun ikke vil være i mye av en stemning å bære det, og du kan aldri se den. Så hold hva hun liker i tankene.


Hvis du ikke vet, sjekk ut hennes nattkjole/undertøy skuff før du reiser. Sjekk for materialtype (bomull, silke, etc.), farger, og de fleste viktigere, størrelse. Hun kan være smigret hvis hun bærer en stor og du får henne en liten, men hvis hun bærer en liten og du kjøpe henne en stor, kan du finne deg selv i trøbbel. Unngå alt som sier "kontroll" på etiketten. Elementene som brukes til å autorisere og flat tummys og steiler og hun ville sannsynligvis ikke sette pris på mottar dem som en gave.


En annen ting å huske er at hvis store tilbyr å vikle undertøy la dem. Delikat undertøy vil se bedre ut i deres innpakning enn hvis du bryte det i papiret venstre over fra fetteren din bursdag. Presentasjonen er en del av pakken med undertøy. Også, hvis du er ubehagelig i butikken, sjekke ut Internett-butikker som selger undertøy. Du kan alltid starte på Victoria's Secret, men de fleste store kjøpesentre som Macys og Nordstroms også selge undertøy. Final note - Husk å holde din kvittering i tilfelle det er galt stil, størrelse eller farge.


Nå, hva slags undertøy er tilgjengelig? Omtrent alt du kan tenke på! Spør deg selv hva anledningen er. Er dette til å la henne vet at du elsker henne? I så fall vil noe crotchless eller se gjennom sannsynligvis ikke sende denne meldingen. Men, hvis det er for Valentinsdag eller din jubileum, noe litt mer dristige kan være verdsatt. BH alene har mange forskjellige stilarter inkludert push up, styrter, gel-fylt, polstret, under wire, sømløs, ryggløse, stroppeløs, åpne cup, og unpadded.


Hvis du kjøper en BH og truse sett, kan du alltid sjekke ut hva hun har i skuffen hennes på forhånd og definitivt gjøre oppmerksom på størrelsen - på både BH og truser. De fleste steder selger minst ett par truser som samsvarer med hver BH, men noen vil selge flere slik at du kan mikse og matche. Det vil hjelpe for å vite hva slags truser hun liker å bære også - thongs, truser, eller høy kuttet bikini.


Når det gjelder sleepwear, kan det være bare forvirrende. En type sleepwear er babydoll pyjamas. De vanligvis har svært tynne stropper, en stuper V-hals, og er svært kort med matchende truser. Du vil finne de fleste av disse laget av silke eller satin, materialer som alltid gjør en kvinne føler godt om seg selv. Men hvis hun føler henne bryster er for stor eller for liten, eller mener hennes mage er for stor, kan du unngå babydoll pyjamas.


Det er følgesedler og chemises. I likhet med babydoll pyjamas, dette er litt lengre og litt bedre til å skjule problemområder som bryster, rumpe eller magen. De er også vanligvis laget av silke eller sateng.


Kjoler er fulle versjoner av babydoll. Mange er gjennomsiktig eller lacey, og kan bidra til å sette din kvinne i humør. Babydolls, følgesedler, chemises og kjoler kan også komme med en kappe.


En pyjamas sett kanskje ikke høres for sexy, men hvis det er silkeaktig og knappene opp foran, kan det gjøre din kvinne føler seg veldig sexy, spesielt hvis hun er et pluss størrelse (18 eller større). Boxer sett har blitt svært populære i det siste. Toppene er stramt, med tynne stropper, og vanligvis en V-hals, selv om det er bokseren sett med vanlig t-skjorte topper.


Hvis du virkelig er ute etter undertøy å spice opp din elsker livet, ta en titt på Frederick av Hollywood (tilgjengelig online). De har vært selger sexy undertøy i over 50 år. De har en rekke strømpebånd belter, bustiers, korsetter, teddybjørner (lik babydoll, men ett stykke), crotchless truser og fishnet strømper - elementer som ikke kanskje er tilgjengelig i mange butikker som selger undertøy.


Hva slags undertøy bør du få din kjærlighet avhenger mye på hennes selvfølelse. Mange store kvinne elsker sexy lille teddybjørner, men noen vil viker unna dem, av frykt for å utsette for mye av seg selv. De fleste butikker selger undertøy i pluss størrelser, som er litt mindre avslørende. Hvis hun er virkelig atletisk, kan et sett med bokser være noe hun ønsker. Tynne kvinner vil se bra ut i noe, men spesielt teddybjørner, korsetter og babydolls.


Når shopping for undertøy, kan du prøve å huske på hva hun liker. Hvis du kjøper noe lignende til undertøy som hun allerede har og i farger du vet hun liker, vil det trolig gjøre henne lykkelig. Men, holde mottaket bare i tilfelle!