Thursday, August 30, 2012

Gutta-Guide To Buying undertøy

Hvis du er en fyr som sjansene er du er litt skremt av kjøper undertøy for din kone eller kjæreste. Du kan være flau for å gå til butikken, du kan ikke vite hva du skal kjøpe, og du vil ikke ende opp i hunden huset kjøpe feil. Her er noen nyttige tips for å komme i gang.


En av de første tingene du bør gjøre er å finne ut størrelsen på kvinne du kjøper undertøy for. Hun kan ha så veldig bra i det trykte antrekket leopard på din bryllupsreise 10 år siden, men hun er ikke den samme størrelsen som hun var tilbake da. Så finne en bra og par truser hun er slitt i siste 6 måneder og ta notere størrelsene.


Husk kvinner vil føler vakker, ikke være objectified. Slik at du kan virkelig ønsker henne til å bære en fransk maid eller skole jente utstyre, men med mindre hun har gitt deg på ok før hånd, gå med noe som samsvarer med sin smak. Hvis hun har aldri slitt en thong før ikke ta dette øyeblikk å bringe en i hennes liv. Finne noe som ligner på undertøy hun bærer nå.


Det er viktig å ta hensyn til farger. Hvis hun bærer bare svart undertøy nå ikke av henne noe lys rosa eller lime grønn. Du kan prøve noe i mørk blå eller lilla Hvis du ønsket å gjøre ting mer interessant. Det er et annet punkt å vurdere koordinere og matchende farger. Hvis det er en multi-delers sett skal fargene være den samme og ser ut som de går sammen. Så pass opp på oransje bra og sebra ut truser i avslutning av hyllen.


Kontroller at det er passende anledning for å gi undertøy. Hvis det er din 10nde jubileet kanskje en peek a boo nightgown ikke riktig, med mindre selvfølgelig det kommer med to billetter til Hawaii. Det samme gjelder for fødselsdager og Valentine's Day. Hvorfor ikke gjøre det "fordi det er tirsdag" gave i stedet.


Hvis du kommer til en butikk, eller undertøy boutique ikke bli skremt. Selgere er der for å hjelpe deg, og vil gjøre det som raskt og problemfritt som mulig. Hvis du er for flaue til å handle prøve å handle på Internett eller kjøpe et gavekort i stedet.


© All Rights Reserved.

No comments:

Post a Comment