Friday, August 24, 2012

Statistikk viser Sex blir bedre med alderen

Mens de fleste av oss ser frem til ære og privilegiet av å slå 21, sier noen at noen menn nå ivrig er forutse "Big 5-0. Så, hva er så bra om hvordan du slår 50? Nei, det er ikke at 50 er de nye 40 eller 30, men heller Hvis du er en av gutta, kan du se fram til "den beste sex du noen gang har hatt".


Det er rett, gjorde du høre (og lese riktig). Glem om fabler praising 18 år gamle (unge) dollar for å være best mellom ark, det nå synes (ifølge studier) at mer moden "stallions" har mer moro i seng. Faktisk viser forskning at menn i deres 50 har bedre sex liv enn de i deres 30-årene og 40-årsalderen, og bare så god (om ikke bedre) enn dem i deres 20. Det er fordi, sier eksperter, menn i denne alderen er avgjort i sine liv og karrierer og ha tillit de trenger for å nyte sex med komfortable tillit i stedet for å prøve å leve opp til eller overgå forventningene ofte understreke dem om frekvens og ytelse.


Også i henhold til nyere forskning, ikke bare menn i deres "yngre" år har for mye stress og angst over sex (samt relasjoner, familieliv og karriere), de er også for overveldet og "umodne" til å nyte det (når det skjer). Spesielt hvis de er i et stabilt forhold og/eller har vært på en stund, disse modne menn, ikke bare ha fred av sinn om hvem og hva de er, men utstråler en ganske og subtile "sex appell" som trekker sine kompis nærmere til dem, og som tillater dem å tillate (endelig) deres kropp og sjel å slappe av og (tilgi ordspill) kan du nyte turen.


Hva er litt "ironisk" skjønt er at resultatene også viste en betydelig sammenheng mellom alder og redusert seksuell å fungering, men økt seksuell tilfredshet.

No comments:

Post a Comment