Monday, August 27, 2012

Slik forføre en kvinne

Den største feilen de fleste menn gjøre er forutsatt kvinner tenke som dem. Du se kvinner som har et stort prosjekt som vev over alt de gjør; de tåler barn.


Plukke rett mann, og de vil ha sunn og lykkelig, vellykket, kjærlig barn. Plukke den galt, og de kan ikke engang kommer til å ha noen i det hele tatt. Det er ikke en kvinne i live som noen ganger ikke se wistfully på små barn, og lurer på hva kanskje, eller det kan ha vært.


Så mens det er helt akseptabelt for en mann å være Jack The Lad, med en jente i hver havn, oppfattes en kvinne som oppfører seg sånn som en terte. Ikke bare kan hun bli gravid, men hun er mer utsatt for seksuelt overførbare sykdommer som en kvinne, og vil lide mer hvis hun får en.


Så må du unnskylde kvinner hvis de synes urimelig; de spiller for langt høyere stakes.


For å finne og holde kjærligheten til livet ditt, du må ha en samtale med deg selv: Hva slags kvinne virkelig liker du?


Nå, jeg vet en halv nakne hussy kan få OL ' motor revving. Men hvis du undersøke svarene dine objektivt, vil du finne at en type framgår: slank eller avrundet, mørk eller blonde, extroverted eller Introvert.


Det er en film stjerne som du ikke kan hjelpe, men gawp på når hun er på skjermen. Det er en type jente som fører til at hodet for å dreies når du vandre nedover gaten. Det er typen som du bør gå for; den som excites et automatisk, positive svar.


Du finner det lettere å snakke til denne type jente. Hvis du har funnet din ekte kjærlighet vil hun føler på samme måte om deg. Du har gener som skal hjelpe henne med å gjøre en bedre baby; Hun gjør det samme for deg.


Så hvordan til å forføre slik en kvinne? Vel, er det ikke vanskelig. Når du først gjøre øyekontakt, smil. Hvis hun smiler tilbake, er du i. Deretter gå opp og si hei. Etter det, kan du ta din signalet fra henne. Hun liker deg, så du trenger ikke å jabber. Du kan si de mest banalt tingene. Det er ditt utseende, og lyden av din stemme, som gjør mesteparten av arbeidet. Hvis du er nervøs, bare fortelle deg selv: "masse mer fisk i sea(!)".


Du vil ha mye mer tillit Hvis du har noen penger i banken, en leilighet og en bil av din egen; disse skal være en prioritet. Du bør også kle godt. Dressing godt betyr utseendet utstråler makt: du har kontroll med din skjebne. Kvinner vil bli tatt vare på; prosjekt at du kan gjøre det, og du er halve veien hjem. Din personlige forhold påvirker også hvordan du oppføre seg: en mann som er velstående vil prosjektet som ubevisst, og være mer vellykket med kvinner.


Han ikke bryr seg for mye om han lykkes eller ikke, og dermed han gjør!

No comments:

Post a Comment