Wednesday, August 22, 2012

Sex på den første datoen: Riktig eller upassende?

Øyeblikkelig kjærlighet.


Bruk av teknologi i vårt samfunn brakt om hastigheten og effektiviteten i nesten alt og alt som omgir vårt daglige liv. Pulverkaffe, instant nudler og øyeblikkelig tjenester er bare noen av tingene en gang kan få enkel tilgang til i dag. Men hvem ville trodd at i dag og alder for øyeblikkelig kjærlighet vil komme vår måte raskere enn vi forventet?


Nei, jeg snakker ikke om kjærlighet i en boks hvis det er hva du tenker – selv om du kan bli overrasket over at den sa typen kjærlighet kan faktisk eksisterer Hvis du er snarrådig nok. Øyeblikkelig kjærlighet nå kommer i form av online dating, et fenomen som fulgte med den plutselige bølgen av Internett.


Konseptet av online dating er enkelt nok. Scouring Internett etter en potensiell samarbeidspartner i dag er bare like vanlig som å velge en frukt fra delen av en matbutikk Produser.


Interesserte parter med en personlig datamaskin, og har en Internett-tilkobling kan ta del i denne blomstrende nasjonalsosialistisk parti. Alle som er enkelt, unattached og klar til å blande, men ønsker å gjøre unna med problemer og awkwardness av blinde dating kan bare sitter foran en datamaskin og søk etter kjærlighet dating online. Ved å bare opprette en konto i alle elektroniske datingside, noen kan sjekke ut andres profiler og bilder, samhandle med dem først gjennom øyeblikkelige meldinger og e-post før de møtes, og til slutt ende opp sine perfekt match.


Man kan tenke at online dating er upersonlig men online dating-tjenester er der for å bevise dem feil. Flere online dating-tjenester tilbyr selv foreslå den perfekte personen til noen basert fra sine hobbyer og interesser, plassering, pedagogisk oppnåelse, seksuell legning og preferanser, nasjonalitet og praktisk talt nesten eventuell informasjon som de kan tegne som den beste mulige kompis for alle er. Hvis noen er for sjenert og modig nok til å la personen han eller hun har henne øye på en melding, noen gratis online dating-tjenester, kan selv gjøre det første "meldingssystemet" for dem.


Selvfølgelig, selv med disse online dating nettsteder som tilbyr å hjelpe noen med deres kjærlighet liv og dating situasjon, som ønsker å engasjere seg i denne typen sosiale møte ups bør alltid være på vakt og forsiktig. Adult dating online nettsteder kan bli en yngleplass for personer som har sketchy personligheter. En singleton som bare leter etter en god tid med motsatt kjønn kan bli lurt av såkalte adult dating-tjenester hvis de ikke er forsiktig.


Ikke alle som logger på til voksen dating nettsteder er ute etter nice lange turer på stranden, noen til å hold hendene med og alle disse rose-colored kjærlighet historiene som vi ofte ser i chick flicks. Noen av de som ser etter datoer i disse online dating nettsteder kan faktisk være på utkikk etter en enkel måte å ha sex på den første datoen. Så igjen, hvis det er hva du er i å deretter lese videre.


Om du er noen som lurer på om sex på først date med noen du møtt online er en god idé eller noen som ønsker å vite hvis din sex på den første dato-strategien kan faktisk hjelpe deg å bygge et mer intimt forhold til noen fra Internett, så her er noen innsikt som du bør vurdere før du blir koselig med partneren på din initial møtes.


Øyeblikkelig Sex?


Sex på den første datoen er ikke ukonvensjonelle som hva de fleste av oss kanskje tror. Statistikk viser at flere kvinner i Australia bekjenner å ha hatt sex på den første datoen enn dem som bor i England og Amerika. Hvis så mye kvinner har sex på den del av verden, kan en lurer på om sex på først en heller fristende idé.


Flere historier – både gode og dårlige – om folks erfaring om sex på den første datoen har sirkulert på dating løkken, i noen tid nå. En av de mest populære første datoen sex historien er om en kvinne som gikk ut for første gang med en fyr har hun vært med en elektronisk sammenheng i noen tid bare å finne ut at fyren bare ønsker å ha sex med henne. Når kvinnen nektet, kalles fyren aldri henne tilbake igjen etter deres første dato.


En annen første dato sex historien innebærer et par som har møtt online, hadde den mest fantastiske sex på deres første og til slutt endte opp som et par i flere år. Selv om dette høres lurekunder og vises som en sannsynlig urban legende, har faktisk noen par attested til å ha den samme opplevelsen.


Nå ta ut "møte online delen" og vi kan være sikker på at antall kvinner (eller menn) som hadde samme erfaringer om sex på den første datoen vil doble.


Selv om ingen sex, råd eller relasjon spaltist noensinne har skjøvet hans eller henne leserne til å ha sex på den første datoen, å ha en definitiv svaret på om å ha sex med noen på ditt første møte opp er et godt valg, eller er ikke umulig.


De fleste forholdet eksperter vil si at folk involvert bør bestemme på aksept av sex på den første date–, mannen og kvinnen som på nevnte dato. Hvis begge parter er villig til å engasjere seg i sex som er å si at hva de gjør så er feil?


En annen vurdering om første dato sex er forventningene som kan følge etter den første datoen. En av to personer involvert kan tro at sex på den første datoen betyr å etablere intimitet tidlig i forholdet. Den andre kanskje tror at han eller hun bare fikk gratis sex av noen han eller hun bare møtte.


Før noen bør forplikte seg til å gjøre denne svært personlig loven, må begge være oppmerksom og informert om hva de går inn i. Begge bør spørre hverandre spørsmålet "Hva skjer så?" Blir de offisielt et par etter dette? Vil de fortsette å se hverandre? Er dette en handling av forpliktelse med hverandre eller bare en måte å fullføre våre kjødelige ønsker?


Første dato Sex For Online relasjoner


Selvfølgelig, har vi også vurdere å sette som du og samarbeidspartneren har som vi i dybden av spørsmålet om å være intime på den første datoen. Møte noen fra en bar og har tilfeldig sex med ham eller henne etterpå kan ikke ha samme dynamikken som for møte noen på Internett, har en utveksling av meldinger med ham eller henne i noen tid, og til slutt enige til å møte opp i person etterpå.


For par som har vært pleie en elektronisk sammenheng og tenker om å ha sex på deres første datoen tror om hva denne intime loven kan gjøre for din relasjon. Siden du har vært å snakke, og kommuniserer på Internett, du kan fortelle deg at sex på første gang at du vil se hverandre er det neste trinnet i ditt forhold. Dette kan være sant i noen sammenheng, men husk at din relasjon har en unike oppsett. Hvis du ikke har møtt enda en gang og hadde bare ditt forhold dreie seg om Internett og du ikke har erfaringer de samme praktiske at noen av "konvensjonelle off line" par har. Faktum i saken er, første dato sex kan føre til falsk intimitet mellom deg og din partner.


Hvis du har vært i stand til å inneholde dere og var contented i å ha en relasjon til en skjerm, ville deretter mer tid tomannshånd med partneren ikke skadet noen.


Enten du er partneren hadde en tilkoblet eller frakoblet relasjonen før du enige om å gå på en første dato, valget mellom å ha sex på din første møte utelukkende avhengig de involverte-skal du. Hvis du vil delta i første dato sex deretter du og partneren din ha å være sikker på at ingen følelser er blir kompromittert.

No comments:

Post a Comment