Saturday, August 25, 2012

Vasectomy reversering...Sin OK For menn å endre deres sinn!

Vasectomy reversering avgjørende første skritt


Før gjennomføre en vasectomy reversering, er det viktig å diskutere med legen din alle aspekter av operasjonen, og din personlige situasjon, å finne betydelige problemer som vil ha innvirkning på det endelige resultatet.


Omfanget av perioden fra vasectomy til tilbakeføring er en viktig faktor som suksess priser er kjent for å minske jo lenger pausen har vært. Dette er på grunn av økt sannsynligheten for Press skader opprettholdes i Bitestikkel eller enda en blokkering i den.


Legen din vil være interessert i en historie av komplikasjoner som har oppstått etter den vasectomy for eksempel scrotal hematoma eller noen innlegg operative Bitestikkel iinfection. Dine partnere reproduktive potensial vil også bli vurdert, og du må innse som Hvis du hadde problemer med conception før din vasectomy, denne situasjonen er usannsynlig å endre etter vasectomy reversering. Din spesialist vil også prøve å anskaffe notatene kirurgisk relevant for din vasectomy å fastsette, hvis mulig, hvordan din vasectomy ble faktisk gjennomført.


For eksempel kan avhengig av om vasectomy var utføres høyt opp på røret eller ganske lavt ned i nærheten av Bitestikkel, ha en effekt på vanskeligheten av reversering kirurgi. Din lege vil også analysere din fysiske lag opp for å få en bedre forståelse av hva han vil møte under gjenoppbygging.


Liten spongy prøvene kan foreslå svekket sperm produsere og prosjektet et dårlig resultat. En forstørret eller ujevn Bitestikkel kan bety sekundære epididymal hinder som krever en vasoepididymostomy. På den annen side, er en forekomst av en sperm Granulom en tilfredsstillende diagnose som disse sperm granulomas tillate ventilasjonsåpningene av høyt trykk fra Bitestikkel, og senere slik at beskyttelse mot Press indusert skade.


Hvis du har en sperm Granulom er din prognose god uavhengig av perioden siden vasectomy fant sted.


Når en svært skadelige vasectomy har foretatt deg noe, er det tenkelig at store deler av vas har Bolts eller Klipp ut. Dette kan bety at utvidelser av incisions kan være nødvendig å etablere en spenning gratis reconnection fører til mer komplisert kirurgi. Naturligvis, hvis et tilfredsstillende resultat oppnås ved re etablere sperm flyten i mannen, en vellykket graviditet kan bare oppnås gir kvinnen er også i stand til å gi fødsel.


Kvinnen må organisere for en gynekologisk undersøkelse å garantere at hun er i stand til å tenke. Hvor nær hun er å klimakterium kan også være et problem på grunn av tiden det kan ta for sperm flyt re etableres i man etter en vellykket vasectomy reversering. Dette er bare noen av hensyn som må vurderes før gjennomføre en vasectomy reversering.

No comments:

Post a Comment