Wednesday, August 29, 2012

Sju Tips For å kontrollere prematur Ejaculation

Forhastet ejaculation er pinlig for mannen og ingen moro for kvinnen. Hvis du har litt av et problem som går for det lange løp, er her 7 tips som vil hjelpe.


Slappe av


Forhastet ejaculation ofte et resultat av performance angst. Prøv oral sex, leker, fingre og lidenskapelig kyssing for å bygge sin lidenskap. Hvis hun er tilstrekkelig spent før samleie trenger hun ikke så mye tid å nå orgasme.


Ta vare på deg selv på forhånd


Forhastet ejaculation noen ganger oppstår fordi fyrene er også sparken opp. Den minste bit av handlingen motregner dem litt for tidlig. Avlaste noen presset av masturbating før den store begivenheten. Ikke rett før fordi får oppreist umiddelbart etterpå kan være vanskelig. Et par timer før bør gjøre knep.


Bære en kondom


Redusere følsomheten forhindrer forhastet ejaculation. Én måte å gjøre penis mindre sensitive er å dekke den med en gummi. De er også bra for å beskytte mot Kjønnssykdommer og uønsket graviditet, så hvorfor ikke la en gummi hjelpe med forhastet ejaculation, også. Aldri satt på mer enn én på en tid tenkning som tykkere er bedre. Det er ikke.


Andre desensitizing produkter


Spesielt formulert kremer som inneholder aktuell anestesigasser kan hjelpe nummen penis og sette forhastet ejaculation lider rolig. Være forsiktig skjønt. Ikke ved et uhell nummen partneren uten henne tillatelse! Når penis brukes, vask kremen. Et annet alternativ er å dekke krem med en kondom. Pass bare kremen ikke inneholder ingredienser som vil forårsake kondom å svekke eller bryte.


Tenke på noe annet


Forsiktig med denne! Hvis du tenker på feil, kan forhastet ejaculation ende opp som en av flere problemer. Self-inflicting smerte på en annen kroppsdel av, Memorisering matematiske ligninger eller lage bilete til unattractive kvinner har hjulpet noen karer, men resultatene kan variere.


Styre klar av alkohol og narkotika


Tuning på kropp og følelser kan hjelpe deg med å kontrollere prematur ejaculation. Når du er i en meditativ tilstand av tankene, blir tuning vanskelig.


Gjør leksene dine


Flere teknikker har blitt utviklet hjelp menn kontrollen tidspunktet for deres ejaculations. Mestring teknikker som "klemme"-metoden, eller metoden "start-stopp" hjelpe mennesker med å identifisere og fokusere på det øyeblikk som kommer foran den "ikke verst."


Ikke gi opp sex! Disse teknikkene og andre har hjulpet mange mennesker overvinne den pinlig og frustrerende tilstanden som kalles forhastet ejaculation.

No comments:

Post a Comment