Wednesday, November 23, 2011

Den romantiske Striptease!

Har du noen gang fantasized om å være en stripper? Har du noen gang tenkt det ville vært kult å gjøre en striptease for your lover? Vel, gjett hva? Du er ikke alene!


Sannhet være sa, mange kvinner har denne samme fantasy. Mange flere har selv "ferska en flytte" for sine lover. Høres ut som moro? Det er sikkert! Plus er romantiske Striptease en kjempebra måte å vise din elsker hvor sexy du føler. Og ta det fra meg, han vil være enig med deg 100%.


Selvfølgelig når som helst du fjerne dine egne klær foran lover er det sikkert å bli "fyrverkeri". Men kan gjøre noe spesielt. La oss behandle din beiler, la oss planlegger en faktisk romantiske Striptease.


Så, hva som er nødvendig å gjøre romantiske Striptease en suksess? La oss ta en titt.


Først og fremst som disposisjonsnivå i min bok "the romantisk Tips Guide" har du ikke å være en profesjonell danser å gjøre dette. Dette er for moro skyld mellom deg og dine kjæresten. Nyte tiden sammen.


Neste, er musikk utvalg. Holde inne sinn du og partnerne smak. Musikken du velger må være litt om treg side. Ikke altfor treg og draggy, men sakte nok, så du vil kunne ta deg tid fjerne dine klær ett ark om gangen og virkelig Tease.


Speaking of klær, må du planlegge hva for slitasje. Og du trenger ikke å gå og shoppe enten. Vel... ikke med mindre du vil. ;-) Det er best å starte av fullt kledd. Tross alt er det kalt "Strip TEASE". Fjerne lag er mye mer morsomt og spennende. En sexy kjole eller bluse og skjørt, kan du velge en drakt som alltid slår partneren din på. Du vet, den der han bare ikke kan holde hendene av deg. Deretter under som, velg et par ting. En pen camisole over en sexy bra. Sette et par sexy skimpy truser over et par av thongs på bunnen. Til slutt fjerner du det alle, ett ark om gangen. Husk, noe denne stasjonen din kjæresten wild- og hva gjør du føler deg sexy og ønskelig er i orden her. Ganske mye kan du velge hva er i skapet for det ytterste laget. En god, "slem" valget er alltid schoolgirl utseende, eller du kan gå for knappen ned business-utseendet. Uavgjort ville senere gjøre et stort rekvisitt. Tenk om løkker det bak hodet for å trekke ham inn i deres bryst.


Deretter tilbehør. Dette inkluderer noe som briller, hatter, bånd, samt alle viktige lår høyder, (eller riller belte og strømper) og stiletto hæler. Bare sørg for at du faktisk kan flytte rundt og danse i disse stilettos. Hvis du ikke har noen i skapet, låne et par fra en venn. Også ser lang halskjeder utrolig når du er ned til bare essentials, pluss lange hansker og fjær boas er flott tilbehør også.


Plasser en stol noen der i soverommet hvor du har enkel tilgang til å flytte hele veien rundt. Selvfølgelig er det for your kjæresten å sitte på og se hvordan du blende ham med din StripTease. Også, chill noen av elsker din favoritt drikke. Vin eller champagne ville være flott. Du kan ha noen frisk frukt som jordbær eller druer å mate lover som du danse opp en storm. Bare husk å ta det sakte og enkel.


Når tid kommer til å gjøre fjerne ditt romantiske StripTease ett stykke klær om gangen, og husk å somle på hver brikke. Gir den en prøve, jeg lover deg, og lover vil ha mye moro. Oh yeah og stor sex så vel!


Beste av hell!
Marie Clare

No comments:

Post a Comment