Sunday, November 20, 2011

Forhastet Ejaculation? Uansett ler.

Mellom 30 og 40% av menn lider med noen form for seksuell dysfunction – og forhastet ejaculation er den aller vanligste.


Mens dette emnet kan være baken av bar rommet vitser overalt, i virkeligheten er det ikke ler sak for lider. Det kan føre til stress, angst, påvirker relasjoner og alvorlig bulke tillit.


Men hva er det?


Definisjonene av Forhastet Ejaculation spenner fra "kommer innen seks thrusts" til "kommer innen to minutter" og selv "kommer før din partner".


I virkeligheten, hvis du kommer før du virkelig vil, og har liten eller ingen kontroll vil du sannsynligvis klassen deg selv som en lidende.



Men hva som nøyaktig forårsaker Forhastet Ejaculation problemer i så mange menn? Vel, er det flere mulige årsaker.


Stress og angst


Hvis du opplever noen stress og angst i livet ditt, kan det påvirke kjærlighetslivet. Hvis du har fått ting på hjertet, vil det hjelpe deg å slappe av så mye som mulig før lovemaking, for å bli kvitt det stresset, enskjønt midlertidig.


Men sannsynligvis nummeret på årsaken til de fleste menn stammer fra sine tidlig seksuell erfaringer. For fleste av gutta sine virginity var tapt i sin teenage år, hvor det var en viss mengde gruppepress. Følgelig var angst av den første seksuell opplevelsen intens; press for å utføre – og ønske om å "få det rette" og ikke kommer over som seksuelt ineffektiv.


Denne Press og angst kan resultere i forhastet ejaculation. Og når det skjedde en gang neste gang det er frykt som det kan skje igjen, som igjen breads angst. Og så en ond syklus er født.


Mange menn komme over dette naturlig, og fortsetter å ha normale funksjoner. Men for mange av oss – spesielt hvis du har den typen personlighet som bor på ting – denne frykten er selvbilde perpetuating i voksen.



Tretthet & depresjon


I noen tilfeller kan tretthet eller klinisk depresjon spille en rolle. Hvis du finner deg selv å være konstant lei, kan du ta en titt på din generelle livsstil og fysisk helse for å forbedre situasjonen. Hvis du mistenker at depresjon, på nytt, bør du søke medisinsk hjelp.


Forholdet problemstillinger


Forholdet problemer kan være belastende, og vi har allerede sett hvordan stress kan komme i veien for god sex. Jeg lovet at dette ikke ville bli terapi, men hvis du mener du har fått forholdet problemstillinger, de trenger for å bli sortert ut på noen punkt.


Sunnhet utgaver


Å være "kjøre" eller "uopplagt" kan være en medvirkende faktor til Forhastet Ejaculation. Imidlertid, disse skal bare være kort sikt – med mindre de opprinnelige erfaringene har produsert stress og angst om din lovemaking fortsetter lenge etter den opprinnelige årsaken.


Medisinske årsaker


Kaste problemer og infeksjoner som urethritis antas å føre til Forhastet Ejaculation. Heldigvis disse i en liten minoritet av tilfellene, og er fra treatable med medisinsk hjelp.


Så hva er cures?


Det er mange cures spioneringen, og de varierer i sin effektivitet. Fra kremer spray, urte rettsmidler og øvelser – er listen uendelig.


Viktig tynn for å vurdere for noe menneske som søker en kur, er betrakte din livsstil og spør deg selv følgende spørsmål.


Er du dating eller i et forhold? Hvis du er i en relasjon, du søker en kur med partnere-hjelp, eller vil du dra det alene. Er sex planlagte forekomsten eller helt spontan? Er du ute etter kortsiktige fix eller forpliktet seg til en langsiktig kur?


Bare med disse svarene, kan du ta en avgjørelse på hva den riktige behandlingen er for deg.


© 2005 Steve Armstrong.

No comments:

Post a Comment