Saturday, November 26, 2011

Teknologien for Erection

Når du vil flytte nesten en hvilken som helst del av kroppen, gjør du den ved hjelp av muskler. Om du flytter fingre, tær, armene eller bena, gjøre musklene arbeidet. Selv når du stokk på tungen ut, gjør du det ved hjelp av muskler:


1 > du tenker på å flytte noen del av kroppen din
2 > riktig muskler kontrakt
3 > at en del av kroppen beveger seg


Muskler kan du flytte kroppen frivillig med nøyaktig kontroll.


Penis, derimot, er helt forskjellig. Det finnes ingen muskel contractions involvert i å lage penis oppføre. Bli oppreist, bruker penis i stedet Press.


Sannsynligvis er den enkleste måten å forstå hvordan penis blir oppreist å tenke på en ballong. Hvis en ballong har ingen luft i den, er det halte. Når du hev en halte ballong med bare litt luft, blir det elongert og stiv.


Penis bruker en lignende mekanisme, men i stedet for å bruke trykk luften for å bli stive, penis bruker trykk blod. Penis inneholder to sigar formet strukturene, kalt corpus cavernosa (entall - corpus cavernosum), som brukes til å bli oppreist.


Tenk på corpus cavernosa som ballong-lignende rør. Arterier bringe blod i disse to rør, og årer bære blod bort fra dem. Penis kan være halte eller oppreist, avhengig av flyten av blod:


1 > i en ikke-oppføre tilstand, arterier bringe blod i corpus cavernosa er noe sammensnøringen, mens årer renne blod fra penis er åpne. Det finnes ingen måte for press for å bygge innenfor penis. I denne tilstanden er penis halte.


2 > når en mann blir aroused, arterier ledende i penis åpne slik at Trykk blod kan angi penis raskt. Årer forlater penis constrict. Trykk blod er fanget i corpus cavernosa, og denne blod fører til penis forlenges og stivne. Penis er oppreist.
Hvis arteries fører til penis ikke åpne riktig, er det vanskelig eller umulig for et menneske å bli oppreist. Dette problemet er den ledende årsaken til erectile dysfunction.


Hvis du vil løse en erection problem når årsaken er dårlig blodstrøm, må du åpne arteries, og dette kan gjøres ved hjelp av Viagra

No comments:

Post a Comment