Monday, November 21, 2011

Fingering Sjekkliste

Sjekkliste


Denne artikkelen er en kort Sjekkliste, som er helt avgjørende før fingering partneren. En feil eller manglende ut ett av punkt nedenfor, er potensielt katastrofale. Noen kan også helt vraket sjansene dine før du begynner, mens andre vil bare redusere din suksess rate av fullt tilfredsstillende henne.


Rene hender:


Dette er virkelig en no-brainer. Åpenbart hygiene grunner hendene bør være rent. Men også, ikke selv respekterer kvinne skal vil du legge hendene dekket i skitt, over henne, enn si inne henne. Dette kan også hindre at noen bakterier å komme inn i vagina. Så ikke skyte deg selv i foten før du selv å være, vask YOUR HANDS.


Ta en dusj:


Ingen skal være aktivert av noen som lukter dårlig (Ok vel kan det odde noen i en million). Så har dusj, jeg vet det er sunn fornuft, men mange mennesker ikke gjør det så ofte som de skal.


Deodorant / aftershave:


OK, så nå du har hatt en dusj lukter du ikke dårlig. Vil du aktivere henne virkelig? Sette på noen nice deodorant og aftershave. Bare litt, ikke over gjøre det slik at hun ikke kunne puste når hun kommer i nærheten av deg. Bare en rask spray og en dab av aftershave er alt du trenger.


Kort negler:


Kort og arkivert negler er et must. Hvis negler er for lang og sikkert hvis de er hakkete, kan det forårsake kvinnen å føle ubehag, eller selv smerte. Det tar bare 5 minutter, men det er de 5 minuttene som kan gjøre en stor forskjell i resultater oppstår, eller enda viktigere resultatene som hun opplever. Hvis du absolutt må ha lang negler uansett grunn, holde dem glatt og være forsiktig. Noen av teknikkene som er beskrevet i denne eBok kan være vanskelig å gjøre effektivt hvis du har lang negler, som du wont være i stand til å bruke de riktige vinklene og kanskje ikke kunne bruke så mye hastighet eller press som kan være nødvendig.


Smøremiddel (Lube):


Uansett hvordan vendt opp på en kvinne er, et lite lube aldri er vondt. Dette skyldes at selv om en kvinne har allerede naturlig smøremiddel der nede, det kan få spredt for tynt seg, som kan føre til ømhet. Hvis du bruker smøring (som du bør hver nå og da) Kontroller at du varme det i hendene først før du bruker den. Unnlatelse av å gjøre dette vil trolig føre henne til å bli sjokkert av hvor det er, dette vil kjedelig stemningen litt. Hvis du er heldig sjokk kan gjøre henne Le. Men prøver ikke å gjøre dette feil i utgangspunktet, fordi du vil få en mye bedre respons når smøring er varm, så det føles mer komfortabel.


Atmosfære:


En svært viktig ingrediens i kontrollisten. Hvis atmosfæren er galt, kan du ikke få du ønsket svar. I alle fall ikke i samme grad som om atmosfæren var bare rett. Hvordan får du atmosfæren akkurat? Være svak og kjærlig. Har noen lys tent, kanskje noen myk musikk spilles i bakgrunnen. Det er Hvis du ønsker å virkelig gjøre innsatsen. Men å være kjærlig og omsorgsfull er alt du trenger å få ballen til å rulle.

No comments:

Post a Comment