Saturday, November 19, 2011

Lære denne sjeldne, men enkel Seduction formelen I 12 minutter

La oss stupe rett i disse par avsnitt som har blitt redusert fra 30 + sider. Gjør deg selv en tjeneste og lese hvert ord akkurat nå. Etter å ha lest dette vil du oppdage at nøkkelen til å øke hyppigheten av sex du får bestemmes av hvor godt du forstår bare 2 ting.


Og disse to ting som du sikkert allerede vet om. Den eneste forskjellen er din suksess, og hvor godt du dra nytte av denne formelen vil være basert på hvor godt du handle på disse to ting.


Disse to ting i tankene, holde gjør at du kan dramatisk øke mengden av sex som du får i en svært kort tid.


Formelen fungerer alltid, så hvis du ønsker mer sex, betale oppmerksomhet. Før jeg avdekke hva det er, la oss se på noen super enkle fakta:


Faktum # 1: Å ha sex er moro.


Faktum # 2: Har mer sex er mer moro!


I alle fall, formelen (eller komponenter som gjør det mulig å ha høy kvalitet sex) er drevet av to faktorer: mulighet + oppfatning.


That's it.


Sex = oppfatning + Opportunity (det er formelen!)


Gjør deg selv en tjeneste, og Husk denne formelen for resten av livet ditt. Det er den enkleste seduction formelen på planeten som noensinne blir opprettet. Og så lenge det er engrained i tankene dine, du vil bli endret evig.


Glemte de vanskelig å bruke seduction teknikkene som etterfølges av en sterk trang til å praktisere det. som faen.


Glem om lang, vanskelig å huske seduction teknikker. Jeg har sett dem alle. Og hver gang jeg leste disse teknikkene som er umulig å huske jeg bust ut ler. Glem om seduction teknikker som er opprettet fra dum skript som ikke tilby noen suksess-drevet forståelse.


De sier: "Fortelle henne blab, blah, blah, og hun vil gå gale."


De fleste gutta er intelligente nok til å vite at noen suksess stammer fra slike metoder er rent et resultat av å ha tillit (eller baller) til å utføre den. Realistisk, trenger du mer enn tillit til å utføre seduction perfekt.


Igjen,


Sex = oppfatning + Opportunity


Hvis du allerede får mengden sex du deretter ved lov du oppfyller kravene.


Hvis du ikke forstår hva det betyr, at ikke er et problem. Det vil bli forklart i stor detalj senere.


Her er en rask historie som er sann.


Om seks år siden ble jeg nummer én selger for et firma. Toppledere ble så imponert med salgsposter jeg var å bryte at de gjort spesielle turer for å se meg. Når du blir spurt hva jeg sier til kundene, jeg fortalte dem: ".. .nothing spesielle. Jeg fokusere bare på å få kunden til å innse at det gjør fornuftig (persepsjon) å kjøpe hva jeg tilbyr, og deretter finne om de har penger til å kjøpe eller tid til å kjøpe (mulighet)."


Selv om at svaret ikke imponere dem, var det enkel og svært effektiv. De samme reglene gjelder i seduction verden.


Muligheten til å tillate sex skal skje må være der. Og hun må oppfatter deg som en person som er seksuelt ønskelig.


Før vi ser på å få at "genererer begjær" oppfatningen--som kan være en veldig spennende prosess--la oss se på hva det betyr å ha en mulighet. Enkelt sagt, hvis du vil ha sex med en kvinne, men det er ikke noe sted å gjøre det, og det betyr at du ikke har en mulighet til å ha sex med henne.


Du skulle tro at dette er innlysende, men mange fyrene komme avvist for sex fordi de har ingen mulighet når de starte (be om) sex.


For eksempel starter en fyr sex med sin "ryddig Misfoster" kvinnelige kompanjong selv om hans rom/leilighet er rotete. Han har ingen anelse om at det ikke finnes en mulighet til å ha sex.
En mulighet er ganske enkelt en sted, passende tidspunkt, hensiktsmessige tankesett, for å ha sex.


Anledningen hvorfor denne tilsynelatende åpenbare delen av denne enkle ligningen spotlighted er fordi det er millioner og millioner av karer der ute som ikke å ha sex bare fordi de mangler muligheten. De ikke har opprettet en salgsmulighet.


Bare fordi du er villig til (eller du tror det er en mulighet) betyr ikke at partneren er villig til under like forhold.


Så som du kan se, det er super enkel å fokusere på å finne ut hva hennes hindringer slik at du kan fjerne dem. Og resultatet du vil forlenge din muligheter til å ha sex - som er ganske enkelt potensial til å ha sex.


Mange fyrene har ikke begrep av hennes personlige distraksjoner - tingene som gjør henne stand til å ha sex. Hun vil kanskje ha sex med deg, men hun kanskje ikke ønsker å ha sex i en rotete rom (for eksempel). Hun kan være ønsket sex eller et minimum åpne ideen ett sekund, men ikke åpne til ideen om å ha sex litt senere når hun er lei.


For å maksimere salgsmuligheter, må du fjerne hindringer som deaktiverer henne og deretter legge til tingene som aktiverer henne.


For eksempel:


Det ville være fint å starte sex i et rent rom.


Det ville være bedre å starte sex i et rent rom med stearinlys eller musikken (eller hva slår henne på)


Dette synes smertelig åpenbart.


Men hvis du ikke får mengden sex du ønsker fra henne, er du sannsynligvis ikke tilfredsstillende "mulighet"-delen av formelen på noen skala.


Sjansene er hun har fortalt deg enten: dress opp, finne en barnevakt, spille musikk, dekorere rommet, kjøpe håndjern, blah blah blah. Dette er ting som oppretter og maksimere din mulighet.


Hvis hun er lei hele tiden, er det en $5 flaske vitaminer kan gjøre knep. Angripe problemet. Opprett salgsmuligheten.


Nå som jeg har brukt opp du med delen "mulighet" vil jeg nå belaste deg opp som vi dykk i persepsjon-del av ligningen. Det er utvilsomt spennende å være i stand til å kontrollere sine oppfatninger.


Det er ren 100% moro.


Og alt det krever er at du får henne å ha oppfatningen at du er seksuelt ønskelig. Målet er ikke å være sexiest mannen på planeten. Du trenger bare å være seksuelt ønskelig å kvinne som du ønsker å ha sex med på den tiden.


Hvis du hater/forakter deg selv med en sjel blackening lidenskap, som har ingenting å gjøre med dette enkel seduction formel. Så lenge hun oppfatter du som seksuelt attraktive vil hun være villig til å ha sex med deg.


Hvis hun har den magiske persepsjon, så det spiller ingen rolle hvis du tror at 99% av kvinnene vil heller være gjengen voldtatt av en stamme av trollene enn å ha tanker om å ha sex med deg.


Det er så enkelt.


Og Nei jeg er ikke å henvise til onde seksuelt handlinger av trollene, jeg snakker om å fange og vinne sin oppfatning.


Du trenger ikke lang skript.
Du trenger ikke å hypnotisere henne.
Du trenger ikke engang å engasjere seg hennes fantasi på en dypt nivå.


Når du tenker på formål (den nederste linjen) for å gjøre ting som var bare nevnt (og jeg er ikke mot dem), så du vil raskt har ikke noe valg, men til å innse at det er virkelig om å få henne til det punktet hvor hun mener (internalizes tanker) at du er seksuelt ønskelig.


Hvis du gikk opp til en tilfeldig kvinner, og du blurted ut til henne noe bisarre som: "jeg ikke liker deg. Du er en dum kvinnelige"deretter i ca. 1,5 sekunder hun kommer til å få oppfatningen om at du er en drittsekk. Sant?


Jeg anbefaler ikke å gjøre dette. Men seriøst, i en kort blant tid hun kommer til å få en instant oppfatning av deg.


Og selv om det ikke var en god en, det var en umiddelbar oppfatning. Det kan være at du er barnslig, uhøflig eller rare, men uansett hva hun vil få en øyeblikkelig oppfatning av deg.


Hadde du har å bruke noen komplisert språk mønstre for å få henne å føle på denne måten? Var det nødvendig å sette henne i dype transe i rekkefølge for henne å få inntrykk av at du er uhøflig Dust?


Nope.


Samme arbeider for å få henne til å føle at du er seksuelt ønskelig. Sjansene er hun har fortalt deg hva disse ingrediensene er.


Din jobb er å fortsette å øke intensiteten til oppfatningen til det kommer til maksimumsnivå.


Og vi skal referere til dette nivået som Rock Star-nivå. Fordi alle en rockestjerne har å gjøre er punkt til seng, og hun vil hoppe på det risting med ønske om med hennes truser dripping våt.


Når disse gutta ta en kvinne tilbake stadium, de trenger ikke å bruke hypnotiske skript eller NLP.


Hvis du prøver å maksimere intensiteten av hennes seksuell "oppfatning" av deg, er du prøver å nå dette nivået (The Rock Star). La oss undersøke elementer/ingrediensene til Rock Star og se hvorfor han har så mye seksuell verdi.


1. Han er adored av mange (høy etterspørsel = høy verdi)
2. Han er knappe/sjelden (vanskelig å få)


Den viktigste grunnen til hvorfor kvinner gå gale over Rock Star er fordi alle andre kvinner ønsker ham pluss han ikke er lett tilgjengelig. Mye av hans verdien kommer fra det faktum at han er utenfor rekkevidde.


Så hvis en kvinne noen gang får en mulighet til å ha sex med Rock Star (og de er under forutsetning at de fleste kvinner ikke kunne være med ham selv om de ønsket å) smelte de!


De mister kontrollen.


Så i verden, alt du trenger er for din kvinne å få "kombinasjon av elementer" som får du den høyre oppfatningen.


Fred kjærlighet og lykke
CR-James
Forfatteren av Super Sex-strøm: magnetisme

No comments:

Post a Comment