Thursday, November 17, 2011

Hvordan du kan raskt slå platonisk venner i elskere ved hjelp av nye 5-trinns misunnelse teknikk

Jeg kommer til å få rett til poenget. Hvis du vil avslutte sonen platonisk, må du fokusere på to ting.

Nummer én, det kan gjøres. Og nummer to, må du gjøre henne sjalu. Gjør en kvinne sjalu er en kunst. Det er en av de raskeste og enkleste måtene å bygge øyeblikkelig seksuell verdi. Hvis du har noen moralske hold ups eller noen mentale roadblocks som vil hindre deg i å gjøre henne sjalu, fortsetter du å lytte til jente på dine drømmer gneldre om noen andre fyren som gjør henne kåt. Ingen selvtillit respektere mannen bør tillate slike emasculating hendelser oppstår, men for noen grunn det skjer hele tiden.

Å gjøre noen sjalu er en av de raskeste måtene å etablere din seksuelle verdi. Jeg kan ikke understreke at nok. I platonisk situasjon er hun har bruk for viser henne noe plan flate av romantiske oppmerksomhet. Og hvis du ikke tror hun har en anelse om at du er interessert i henne, så sjansene er du er galt. Her er den gode del om denne ensidig attraksjonen. Selv om hun ikke først ser deg som en romantisk interesse, har hun ingen valg enn å motta og oppleve behagelige følelser knyttet til din tiltrekning til henne (enten det er åpenbart eller ikke opplagt).

Så naturlig når du begynner å vise henne at du er nå interessert i en annen jente (gjør henne sjalu), du ender opp med klipping av hennes kilde av behagelige følelser. Hun vil oppleve det jeg refererer til som en «unexplainable tomhet» eller en bevisstløs attraksjon, noe som betyr at hun vil føle trukket til deg under sin naturlige nivå av bevissthet.

Nøkkelen er å være effektive i hele denne prosessen.

Og dette er ikke noe som er glatt eller jazzy. Du trenger ikke å sette på en sølvfargede button-up t-skjorte eller praksis endeløse kam-twirls å gjøre dette arbeidet. Hennes reaksjon er naturlig. Og du er rett og Slett under ved å ha en forståelse av hvordan kvinner svare når den plasseres i en viss psykologisk miljø. Og det er denne bestemte forståelse som vil gi deg en psykologisk fordel.

Hvis du lykkes i dette lett oppgave, vil hun bli trukket til deg på et nivå som hun ikke kan helt forklare. Folk ser på hele greia spille ut ikke vil vite hva i helvete skjedde. Og du kan bare fnise deg selv og si: "en bevisstløs attraksjon vil alltid være sterkere enn en bevisst attraksjon."

Og det er sant. Det er grunnen til hvorfor folk ikke opphold på dietter. Deres dypt ned (ubevisst) ønske om å holde spise twinkies er kraftigere enn (bevisst) ønsker å spise riktig.

Når du lykkes i å lage denne form for platonisk venn sjalu (og du lære hvordan i et sekund) bare rolig smiler til deg selv. Bare ta et dypt åndedrag og slappe av. Ikke hoppe opp og ned som om du treffer en avslutte spillet homerun i bunnen av niende. Ikke outwardly reagere som om du har opprettet et smutthull i den universale koden. Hun er utformet for å svare kjærester når i nærvær av mannen som sender høyre-signaler.

Det er ekte enkelt. Hvis du handle på en bestemt måte vil hun ønsker du seksuelt.

Hvis du er tiltrukket av en kvinnelig venn, så er dette viktig for deg fordi virkeligheten er dette.

Kvinner elsker å snakke seksuelt om andre karer som deres mannlige venner som om han er en av deres kjærester. Dette er ikke bare et faktum, er det en indikasjon på at du har nullverdi seksuell i øynene til en kvinnelig venn.

Here's the deal. Hvis du lytter eller passivt godtar emasculating (fjerne baller) loven av å være radiated ved hennes lusting over en annen mann, så er ting mye verre enn du tror. Mange ganger en kvinne vil si til sine mannlige platonisk venner "Jeg tror han kan være bra i sac!" med bred-eyed spenning som om du bryr deg.

Mange jente behandler deres platonisk venn som de er jenter.

Jeg er ikke sikker på hvorfor det fungerer på denne måten, men hvis du har ingen seksuell verdi med en bestemt kvinne, du har nesten anta "energi av en kvinnelig" som standard. Hvis du vil at denne kvinnelig venn, bør det krenke du når hun yaps til deg om en annen mann.

La oss snakke om hvordan å reversere denne prosessen. Sjansene er du er en perfekt rett mann som elsker kvinner. Du vil bare finne ut hvis det er mulig å få denne spesielle kvinnelige tiltrukket til deg.

Sannheten er at det er mulig. Faktisk er alle tid, og det skjer ganske naturlig som skjer. Det er ikke en merkelig hendelse når en jente utvikler en "plutselig interesse" for en mannlig venn kort tid etter at han har flyttet med hans liv etter år med endeløse forfølge. Det er også ganske vanlig for henne å selv "aggressivt forfølge" ham så snart han skriver inn i et kjærlig forhold. Nå vil plutselig hun ham.

Mens det kan være lett å merke henne som onde, er sannheten at hun er bare å svare på en svært forutsigbar måte som et resultat av å være plassert i en viss psykologisk miljø. Og eventuelle rate, la oss diskutere hvordan du kan purposely bringe ut dette "plutselig interesse" i en jente.

Fordi fra dette punktet på du kommer til å være forberedt.

Det første trinnet er svært kritisk. Hvis du gjør det riktig måte, vil du føle bryteren fart tilbake din vei. I tillegg til at ender du opp å starte prosessen med henne med å oppleve et tap av behagelige følelser som du plassere din oppmerksomhet (hva hun craves) i en annen retning.

Kvinner vil alltid elske oppmerksomheten. Dette skal være det første "fart verktøyet".

På en kjøring av nivå er her hva du gjør. Neste gang hun gjør henne seksuell yapping (eller noe), akkurat som avslører at du har ingen seksuell verdi forbli rolig. Du trenger ikke å externalize dine følelser. Du vil være mer vellykket hvis du bare rolig la henne snakke. La henne få det ut av sitt system. Og når det føles som om det er din tur til å snakke, kan du rolig introdusere din historie.

Det er en spesiell måte å gjøre henne sjalu.

TRINN 1:
Pass på at når du nevner denne jenta den flyter naturlig i samtalen. Du ikke vil at henne til å tenke (vet) at du har en agenda. Du kan si noe sånt som "Oh yeah, som minner meg, det er denne nye jenta som flyttet nedover gaten..." og deretter levere jevnt du historie.

TRINN 2:
Bygge opp verdien av jenta i denne historien. Gjøre henne utrolig. Hvis jenta ikke er spesiell, enn din historie er ikke nødt til høyre innvirkning på henne. Du må la henne få vite at denne jenta er litt bedre. Innerst inne, du kommer til å sette henne i en konkurranse som hun ikke registrere deg for. Og fordi alle kvinner ønsker oppmerksomhet på dem hun vil bli bokstavelig tvunget inn i en konkurrerende mindstate. Det er ok å le. Husk at hennes du er innoscently Gjenkalling en tidligere hendelse/erfaring med en annen kvinne, eller du forteller henne om en "ny jente" som du nettopp oppdaget. Du dele bare din glede. Gi vennen bestemt grunner hvorfor "spesielle girl" er bedre enn de fleste kvinner (henne). Snakk om hennes bryster, hennes rumpe, hennes personlighet, øynene hennes, hennes fantastisk smil, alt annet. Late som det er ditt oppdrag å få venn å si til seg selv "Ok, det er nok! Jeg vil du skal snakke om meg!" Den gode tingen om dette trinnet er at du ikke trenger å lure på om det vil fungere. Jeg skal anta at du vet at dette vil skje til slutt Hvis du gjør det riktig måte.

TRINN 3:
Gjenta trinn 2. Det er en nødvendighet som du gjør på denne måten forbi punktet der hun begynner å ønske du å begynne å snakke om henne. Du har å gjøre henne føler ubehag. Og du må utvide denne ubehag for en stund. Misunnelse innebærer alltid ubehag. Hvis du noen gang vært sjalu over en jente, du vet at det alltid øker din oppmerksomhet (forstørrer fokus) på jenta var du sjalu over.

Du kan ikke realisert, men er også økt din tiltrekning til henne. De fleste kvinner er naturlig eksperter til å gjøre dette.

TRINN 4:
Hvis din bestemt historie gjør det mulig for den, kontrollerer du at det er en begivenhet hvor en gjeng med gutter er beundrer denne spesielle jenta. For eksempel: "denne nye jenta flyttet i min nabo i går. Hun får ut av sin bil og tre gutta stoppet hva de var gjør og bare starter stirrer på henne med tungen hengende ut av deres munn. Det var som hun gikk i sakte film..." Du vil ha henne å si til seg selv "hun må være super varme. Alle gutta ønsker henne", kvinner får også i konkurransedyktige modus veldig lett når de ser en kvinne suge opp alle gutta oppmerksomhet.

TRINN 5:
Gjøre dette trinnet så believable som mulig. Så langt har du bygget opp verdien av denne super awesome jente som ønsker alle gutta. Nå må du vise at denne jenta er tiltrukket på noen plan - selv om det vises at du ikke er klar over det. For eksempel: "det var som hun gikk i slow motion. Deretter introduserte hun seg for meg. Jeg ble litt sjokkert fordi mest hot jenter er stakk opp. Hun var meget vennlig. Hun forteller meg at jeg påminnet henne av en ex kjæreste og hun starter ser på meg merkelig. Jeg er ikke sikker på om det var bra eller dårlig." Som du kan se er dette trinnet alt om å sende meldingen at denne jenta digs du. Det er ikke om å sende meldingen at du har alt funnet ut.

That's it. Ikke forvente henne å øyeblikkelig rive henne klærne av og gi deg et slag jobb. Bare være sikker på at du sendte henne et sett med kraftige meldinger og la den på.

Og nå la oss si at disse 5 trinnene er lik en "økt".

Målet ditt er å ha så mange økter som mulig. Det trenger ikke å være i en dag. Du kan spre dem i løpet av noen uker. Målet ditt er å få henne til å se på deg på en annen måte.

Så alt du skal se etter i begynnelsen er går "noe" som gjør at du "Aha! Dens 'arbeider!"

Du trenger ikke bekymre deg for hva det er spesielt. Når du ser at "noe" du vet. Her er en analogi som illustrerer betydningen av denne lett-å-gjøre-teknikken. Det illustrerer to faser.

Tenk å være i en tom hvit rom med kvinnelig venn. To av dere står opp mot hverandre snakker om hva. Med jevne mellomrom, du la henne få vite at du er interessert i henne, og hver gang hun smiler og sier "Jeg er smigret, men nei takk".

Tiden går, og nå to av dere har vært i dette rommet i ca 30 rett timer! Og om lag 20 - 40 ganger hun har smilte og avvist deg.

På 31 time 4 super hot kvinner (stemning ledig å tenke på din favoritt kjendiser) gå i og starte umiddelbart kyssingen og flytte over deg. De ignorerer kvinnelig venn, og de er veldig mye seksuelt inn i deg. Det er nesten som om hver av dem er fokusert på å være fornøyd med deg på noen måte. Dette går på i ca 5 minutter og deretter de forlater. Du er blåst bort, og kan ikke tro hva skjedde. To timer senere, de kommer tilbake i, og denne gangen de steg den opp et hakk. De er literaly gjør alt tenkelig til deg. Alt mulig, de gjør det. Alle foran din kvinnelig venn som ser svært ubehagelig som det går dette på rett foran ansiktet hennes. Deretter forlater de på nytt. De fortsetter denne syklusen 6 flere ganger og hver gang de går opp et hakk. Så nå du er i rom med kvinnelig venn og 10 flere timer har gått og du ikke har complimented eller viste interessert i hennes overhodet.

Din oppmerksomhet er nå på disse fantastiske kvinner, og det er alt du snakker om. Kvinnelig venn er faktisk får lei av å høre om dem.

Det bør være lett å se at ganske snart kvinnelig venn skal ikke bare gå glipp av oppmerksomheten som du bruker til å vise henne, men hun kommer til å se på deg litt annerledes. Denne analogi representerer ideelle effekten du vil ha på din kvinnelig venn med din historie.

Hvis du vil ha henne, har hun å se på deg på en annen måte. Igjen, dette er noe som skjer hele tiden når fyrene får lei av jage jenta eller de får en kjæreste og plutselig kvinnelig venn endre henne sinn.

Kvinner endre deres sinn hele tiden. De er gode på det, og for å være ærlig de virkelig trenger vår hjelp. Hele arrangementet for å konvertere henne til en jente som ser du som seksuelt verdifulle i dette eksemplet inneholder to faser:

Den første fasen er smiger-fase. Du har sannsynligvis allerede utført dette. Og kanskje du fortsatt er. Dette er prosessen ensidig attraksjon.

Den gode nyheten er at du har allerede gjort noen av arbeidet fordi Husk:

"Selv om hun ikke ser du opprinnelig som en romantisk interesse, hun har ikke annet valg enn å motta og oppleve behagelige følelser forbundet med interesse du vise henne (om det er åpenbart eller ikke opplagt)."

Alt du trenger å gjøre er fullført fase (5 trinnene) for å gjøre henne sjalu.

Virkeligheten er når du fortelle en historie, eller se en film du har ingen valg enn å plassere deg selv nært i denne historien. Du bli en av tegnene. Som filmen går, vil dine øyne vann. Hjertet ditt vil pund. Du vil svette. Når i realiteten filmen ikke var ekte, ennå opplevd du ekte biologiske og psykiske reaksjoner som om du bodde scenene i filmen.

For øvrig, er dette 100% gøy å gjøre.

Når du forteller historien vil hun vite identifisere (eller konkurrere) med kvinnelig! Så åpenbart bør misunnelse-inducing historien gjøre deg vises som mannen. Hvis du vet noen "andre kraftige signaler" som kvinner svarer på, nå er tiden for å sende dem i din historie.

Kontroller at kvinnen i din historie er seksuelt beundrer du og du er seksuelt beundrer det kvinnelige. Dette oppretter en two-spiss angrep. Og kontroller at hun er interessert og innstilt på å din historie. Lykke til.

En siste ting. Kontroller at du ser etter at noe (en endring i hvordan hun ser du) som gjør at du går:

"Aha! Det fungerer".

Dette vil gi deg beskjed hvis du var vellykket ved å fange henne oppmerksomhet, maling historien i hennes sinn, gjør henne ubehagelig sjalu/konkurransedyktig og viser henne at varm jente er tiltrukket på noen måte.

No comments:

Post a Comment