Tuesday, November 29, 2011

Øvelser For bedre Sex

Sex er en fysisk aktivitet så naturlig å komme og holde passe vil sterkt forbedre ferdighetene dine kjærlighet for å lage. Her er noen øvelser for bedre sex.


Pubococcygeal (PC) musklene


Muskler du bruker til å stoppe urinating midtstrøms kalles musklene pubococcygeal (PC). Hvis du er mann er de også muskler kontrakt når de ejaculate. Du kan lære å bygge kontroll over dem og forlenge ejaculation ved å gjøre en øvelse kalt en Kegel. Start ved å gjøre en kort clench av PC-muskler, slappe av, og deretter prøver å gjøre en lengre clench i ca 10-15 sekunder. Gjenta ti ganger, minst tre ganger om dagen. Jo mer gjøre du bedre kontroll du vil ha.


Kegel øvelser er bra for kvinner til å gjøre det så bra. Ved å trene dem har du mer kontroll over din vaginal muskler. Du får mer seksuell tilfredshet og en redusert sjanse til vaginal infeksjoner.


Bekken heiser


Lie ned på ryggen med knærne bøyd og hendene ved din side. Løft din pelvis opp og ned, som om du skulle ha seksuelt samleie. Dette er en stor oppgave for doggy style-posisjon. Det er også min favoritt øvelse for bedre sex.


Push-ups


Lie på magen med hendene parallell til dine skuldre. Skyv med hendene til armene er rett og brystet, og knærne er av bakken. Nedre kroppen slik at den nesten berører bakken. Gjenta ti til tjue ganger.


Crunches


Lie ned på ryggen med knærne bøyd. Kryss føttene sammen og løfte dem av bakken, slik at de er parallell med gulvet. Løft brystet av bakken ved hjelp av magen med hendene på baksiden av hodet eller krysset mot brystet. Husk å fokusere på et sted på taket for å unngå straining halsen. Gjøre tre sett av tjue hver.


Lysbilder


Lie ned på ryggen med knærne bøyd. Plassere hendene på toppen av lårene og skyv dem til øverste av dine kne, løfte brystet av bakken og bruker din mage muskler. Skyv hendene ned igjen til lårene. Gjøre tre sett av tjue hver. Igjen, må du huske å fokusere på et sted på taket for å unngå straining halsen


Bønner


Ligg på ryggen med knærne bøyd og bena fra hverandre. Med hendene i en bønn posisjon presse dem gjennom bena, løfte brystet av bakken og bruker din mage muskler. Gjøre tre sett av tjue hver.


Gjøre push-ups og magen øvelser for å styrke din skulder-, rygg og mage muskler. Du vil ikke trett så lett når du gjør kjærlighet.

No comments:

Post a Comment