Wednesday, November 30, 2011

G-punktet utsatt

G-punktet er en svært erogenous sone i vagina. Det ble oppdaget i 1950 av gynaecologist Ernst Grafenberg.


For en stund trodde ikke mange som faktisk G-punktet eksisterte. I 1978 ble deretter en bok kalt "The G Spot" av Alice K. Ladas, Beverly Whipple og John D. Perry publisert. Dette har bekreftet eksistensen av G-punktet. Sexologists tror i dag hver kvinne har en G-punktet.


Det er antatt at G-punktet er enten en bunt av nerver kommer fra clitoris eller en kjertel eller en serie med kjertel som produserer smøring. Det er også tenkt å være analoge til prostate kjertel i menn. Når unstimulated G-punktet er omtrent på størrelse med en bønne. Når lover er aroused blir det mer fremtredende.


G-punktet ligger bak skam beinet innen forvegg av vagina, omtrent to til tre tommer dyp. Det viktigste å merke seg er at G-punktet svarer på Press, ikke bare touch.


Fordi G-punktet er nær kan blæren stimulere G-punktet resultere i en følelse av at du trenger å urinere. Dette følelse min siste alt fra et par sekunder til opptil tretti sekunder.


Her er noen seksuelle stillinger som er bra for G-punktet stimulering.


Utholdende stil


Dette er en god posisjon som hodet av penis pekte direkte på G-punktet.


Runde


Mens du sitter på kanten av en sofa eller en seng har lover sitte på fanget, vender mot deg. Hennes ben bør enten pakket rundt din midje.


Stående med hennes ligger nede


Du kan stå overfor en seng, bord eller noe lignende. Har lover lie ned foran deg. Hennes bekken bør være omtrent en fot lavere enn din. Plasser din beiler føtter på dine skuldre. Nå har henne helling hennes bekken slik den danner en rett linje der din crotches møtes. Legg hendene under henne buttocks slik at du kan holde henne på den vinkelen.

No comments:

Post a Comment