Saturday, June 9, 2012

The Art Of Seduction - It�s All I sinnet.

De fleste menn vil vite hemmeligheten av the art of seduction – hvordan å forføre og vinne kvinnen i sine drømmer. Men i disse moderne tider, kvinner er mer trygg og uavhengige enn noen gang før. Og som gjør det vanskeligere.


Alle de mer grunn til å ha en stor headstart med en liten innsiden kunnskap.


Den første nøkkelen er... . tillit!


Ja, selvtillit tillit er 90% av spillet. Hvis du ikke er overbevist om, og har lav selvtillit aktelse, fornemme kvinner det... …and kjøre i den andre retningen. De elsker trygg menn.


Noen av de mest vellykkede seducers jeg har kjent har vært gjennomsnittlig ser gutta. Men hva har satt dem fra hverandre er deres selvtillit tillit-muligheten til å gå inn i et rom og nærmer det en kvinne og begynne å chatte til henne.


Og til en viss grad har du til å elske deg selv først... før en kvinner ville elske du. Etter at jeg mener en sunn self respekt, snarere enn arroganse. Dette er ting vi utstråle subconsciously og andre plukke opp på.


Hvis du har selvtillit selvtillit, så dette er som en kraftig magnet til kvinner.


Og tillit er alle i tankene. Du kan utvikle din selvtillit tillit på mange måter – fra visualisering gjennom å Hypnosis.


Og neste nøkkelen er... . forstå hvordan kvinner tror!


Når John Gray skrev "menn er fra Mars, kvinner er fra Venus" han virkelig vekket oss til forskjellen i måten menn og kvinner tenker, føler og handler. Ved å forstå kvinner – deres tankeprosess, sine følelser, deres behov, kan du finjustere din tilnærming slik at du blir mer vellykket.


Der har du det. I Art of Seduction er det all i sinnet. I din egen sjel for selvtillit selvtillit og få i tankene av kvinnen.


© 2006 Steve Armstrong

No comments:

Post a Comment