Saturday, June 30, 2012

Skam hår barbering metoder

Når det gjelder hårfjerning for menn eller kvinner, må begge mestre metoder for barbering som ikke vil skade huden eller forårsake utslett eller irritasjon som håret vokser ut. Avhengig av tykkelse og grov hår må de fleste kvinner som liker å barbere sine skam håret-området, du gjøre dette minst en gang i uken. Dette mye barbering kan gjøre for ubehagelig og bare ren stygg breakouts hvis noen enkle trinn, eller regler ikke følges.


Verktøy for en god skam hår barbering


For å få en glatt barbering, og en som vil vare, kan du starte med høyre razor. En som er for kjedelig vil hente sart hud og forårsake kutt og sår. En som ikke pivotere eller flytte på alle gjør det vanskelig å få inn i skrukker som toppen av etappe. Bruk av en barberhøvel som er beregnet spesielt for barbering skam håret eller for kvinners barbering Generelt vil hjelpe.


Neste må du bruke en fuktighetskrem barbering crème eller -gel. Dette finner du i noen kosmetiske isle of noen butikk. Skum eller gels moisturize og også beskytte huden. Såpe vil ikke gi nok beskyttelse mot den brutale razor.


Å ta en holdning


Hvordan du stå for å få en god skam hår barbering saker. Kontroller at din etappe er opp og spre nok til å slå sammen området øverst i etappe så mye som mulig. Dette gjør det enklere for razor å gå flatt mot huden og reduserer risikoen for kutt. Det gir også mulighet for en tettere barbering.


Metoden


Metoden for barbering er viktig for å redusere sjansen for breakouts. Fleste barbere oppover mot retning håret vokser fordi det føles litt mykere når kjører hånd opp mot kroppshår vekst. I virkeligheten kan de får bare lukke en barbering kjører razor i en nedadgående retning, med veksten av hår. Dette gjelder for en mann ansiktet eller skam hår barbering.


Hvor langt å gå


Hvor mye hår er fjernet, er en personlig preferanse. Noen kvinner seg gjennomsnittlig swimsuit føler de bare ønsker og trenger å fjerne kantene av skam hår-regionen. Andre liker å gå så langt som den brasilianske bikini voksen og Fjern alle men en liten stripe av hår. Uansett nivå av Hårfjerning du bestemmer deg for, er det best å holde fast med en barberhøvel bredde. Dette gjør det mulig for selv lange strøk og razor å gå flatt mot huden. Så hvis du vil fjerne mer hår, gå med en annen Razors bredde verdt.


Barbering Vs. Andre hår fjerning metoder


En skam hår barbering har sine fordeler og ulemper. Det er først og fremst billig og lett. Det kan gjøres raskt i dusjen i tiden det tar din håret conditioner for å gjøre jobben sin. Men for de med overdreven hår vekst kalt hirsutism eller som ønsker det permanente Hårfjerning er lenger varig metoder.


Waning eller sugaring tilby lenger varig Hårfjerning enn barbering. De kan være litt ubehagelig som hår er trukket fra roten. Epilatorer også trekke hår fra rot, men også gi en elektrisk puls som dreper roten. Prosessen kan måtte gjentas et par ganger, men deretter hår fjerningen er permanent.


Med en metode i hårfjerning er det en god idé å vente 12-24 timer før soling. Suntan creme og oljer kan irritere nystekte barbert hud.


Skam hår barbering kan være en del av en kvinne sunnhet bekymre eller skjønnhet rutine, og ikke tar opp for mye tid eller penger. Å ta vare på barbert hud er like viktig som andre deler av en skjønnhet eller egnethet rutine.

No comments:

Post a Comment