Friday, June 8, 2012

Behandle Forhastet Ejaculation, avhengig av årsaken til

Svar om forhastet ejaculation er litt vanskeligere. I en typisk vestlige medisinske tilnærming, kanskje du tror forhastet ejaculation har bare en felles sak, og som en konsekvens er det bare en løsning som vil fikse problemet for alltid. Vel, denne typen tiltak kan være effektive i mange situasjoner, men ikke for alle.


Eksperter vurdere at i et mindretall av tilfeller, forhastet ejaculation generere ved fysiologiske årsaker som nedbrutt problemer, diabetes, urethritis og andre infeksjonssykdommer. Disse tilfellene krever en profesjonell legehjelp fordi mesteparten av tiden, herding årsaken effekten vil bli fjernet.


I de fleste tilfeller er forhastet ejaculation bare en enkel et resultat av over stimulering og forventning. Denne situasjonen kan være svært god løst med Masters & Johnson "presse" teknikk, eller ved å trykke på mark 1 av tidens sirkulasjon Sex på bestemte tider.


En annen bare årsaken bare være misforståelser. Kan være mange menn er opphisset av historier med machos varer i en time. Kan være kvinner er over glade for, og har høye forventninger. Ingen sier at de fleste av kvinner miste lubrification etter en stund og samleie kan bli sår. Det eneste problemet rettes her er misforståelser at en time, er svært uvanlig, ikke er tilstrekkelig.


For noen menn, er forhastet ejaculation forårsaket av psykologiske faktorer og dårlige erfaringer. En psykologisk faktor er noe som ønsket om å utføre så fort som mulig under stress at foreldrene vil åpne døren. En dårlig opplevelse er blir oppdaget å ha sex av noen, eller å bli fornærmet av en tidligere partner på grunn av dårlig seksuell ytelse.


For en mann som lider av forhastet ejaculation fra en av slike mentale årsakene, kan psykoterapi være en effektiv behandling. Det er stemmer hevdet at en kvalifiserte og erfarne hypnotherapist ville bli i stand til å løse problemet innen et par økter.

No comments:

Post a Comment