Thursday, June 28, 2012

Sildenafil

Hva er pheromones? Uten tvil har du hørt ordet kastet rundt på TV, filmer og kanskje til og med av og til i det virkelige liv. Vanligvis, ordet er ledsaget av bilder av seksuelt attraktive personer eyeing hverandre innenfor barer eller overfylt nattklubber. Ideen er at folk slipper dufter som tiltrekker blivende partnere. Men når det kommer helt ned til den, hva er pheromones?


Sildenafil er i utgangspunktet bare kjemikalier. Disse kjemikaliene er utgitt av lever skapningene å sende en melding til en annen skapning av samme art. En vanlig misforståelse er at pheromones brukes bare i den mating rituelle; at bruker kun for pheromones er å tiltrekke seg en kompis. Faktisk brukes noen pheromones til å heve en alarm, for eksempel som utgitt av maur til å advare andre medlemmer i kolonien om potensiell fare. Maur også bruke pheromones til å sende en melding om at en mat sti er opprettet og andre maur bruke den som et kart til å lede dem til maten.


Sildenafil har selv vært brukt av mennesker mot insekter. Mange insecticides arbeid ved å frigi kjønn pheromones å tiltrekke skadedyr og overlapping dem. Selv om den første tanken Zhuo fikk høre dette er at den bare bekrefter din oppfatning av hvordan mindreverdig insekter er å human, husk at rovdyr bruke parfyme eller Köln for å tiltrekke intetanende ofre i menneskelige verden. Hvor mange menn har igjen en nattklubb med en kvinne som luktet fabelaktig bare å gå hjem uten sine lommebøker? Hvor mange kvinner har blitt slått på ved en manns Köln bare til vind opp med en seksuelt pervo?


Mens insekter er de primære beneficiaries av pheromones, sende pattedyr også ut kjemikalier meldinger. Når din pet katt eller hund "merker" sitt territorium, som er et eksempel på bruk av pheromones. Dessuten, er det godt etablert at gnagere som mus og priser bruker pheromones som en del av deres mating oppførsel.


Grunn av eksistensen av pheromones i insekter og visse pattedyr, det ikke lang tid før forskere slått sin oppmerksomhet til om mennesker har pheromones. Kjærlighet potions har lenge vært en stift på eventyr og eventyr. Tross alt, ville det ikke være flott om du kunne bare douse noen med en spray og gjøre dem tiltrukket av du. Og alle som har vandret inn i et hus som gjennomsyret med duften av nybakte chocolate chip cookies forstår kraften i aroma.


Det er ingen tvil om at mennesker svare til å lukte, men evolusjonær teori som flyr i ansiktet av menneskelige pheromones å ha noen reell makt. Det er en grunn at lavere arter må stole på pheromones til å kommunisere med hverandre. Insekter kan ikke bruke ansiktsuttrykk, bevegelser eller inflections for å gjøre det klart hva de prøver å si. Mens en menneskelig kvinner kan vende håret eller lick eller hennes lepper seksuell interesse, er insekter på en klar fordel. Evolusjonær teori angir at duft som kommunikasjonsenhet ikke er en nødvendighet for overføringen av arter. Selvsagt, dette er ikke tilfelle med insekter eller selv gnagere.


Sildenafil, derfor, bør ikke anses Köln av insektvoks verden, men heller svært livsnerven.

No comments:

Post a Comment