Sunday, June 24, 2012

Seduction

Seduction, til en vellykket mann, er det meste om logistikk. Du ha attraksjon. Du har komfort. Hun er klar til å sove med deg. Hun kan ikke tro hun er, men det er fordi hun er betinget å unngå--på alle kostnader--følelsen som hun er 'lett'. Det er en av de verste tingene en kvinne kan si til en annen. Så være forståelse av hennes psykologi og føre henne til sex, så hun ikke trenger å ta ansvar eller føler lett. Tre viktige regler:


1. Gjør det føles "naturlige". Helst en kvinne mener "Hvis jeg gjør dette, det vil føre til sex", det er en risiko for at hun ikke vil gjøre det, selv om hun faktisk ønsker å ligge med deg. Ikke argumentere med dette logisk; Det er en del av mange kvinner psykologiske makeup, og vi har å arbeide med den. Dette kan være veldig følsomme. Si til en kvinne "du ønsker å komme tilbake til huset mitt" gjør henne bestemme akkurat da, og det hvis hun ønsker å eskalere seksuelt. Derimot går for en spasertur, passerer huset, fører henne inne "for et sekund" mens du få lommeboken eller bruke badet, vil ikke utløse den refleks i kvinner Hvis gjort riktig. Resultatet er det samme--hun er i i huset, men du har ikke utløst noen av hennes reflekser å unngå tenker på seg selv som "lett".


2. Distrahere henne når det er nødvendig å være "unaturlig". Si du forlater et parti med en attraktiv kvinne. Du hver bor 20 minutter unna, i motsatte retninger. Uansett hvor god du er, og hvor god din unnskyldning er å bringe henne hjem, vil du ikke kunne unngå det faktum at hun kommer i motsatt retning fra henne hjem til å gå til en manns hus. I dette tilfellet ikke gjør det en beslutning for henne. Hold hennes hånd og føre henne til din bil. Ikke spør om; Anta at hun får. Holde snakker hele tiden, så hun ikke har igjen alene med hennes tanker å fortelle henne interessante historier.


3. Plassering, plassering, plassering. Attraksjon og komfort kan--teoretisk--finne sted hvor som helst. Seduction kan vanligvis bare finne sted i privat. Mens det er teoretisk mulig å lukke avtale i en restaurant bad, det er ikke hva de fleste av oss går for her. Så skjønner at du er nødt til å få henne til huset (eller muligens huset hennes, men din er bedre). Plan for dette. Ikke bruke all tiden din komfort-bygningen på den andre siden av byen. Gjøre henne komfortabel med din boligkvarter før du kommer inn Seduction. Hvis hun er lært at hun er trygt og kan ha det gøy på huset under komfort uten din prøver å sove med henne, er hun mye mer sannsynlig å følge deg det når det er tid for sex.

No comments:

Post a Comment