Saturday, June 23, 2012

Truser vs. underbukser

Revolusjonen innen mote, har skapt en rekke endringer i menns undertøy. Designere gjenoppfinne hver nå og da truser og underbukser. Forskjellen mellom to er i utgangspunktet i størrelsen og plass. Truser er mindre, og dermed de passer perfekt til kroppen av menn. På den annen side, er boksere buggy og kulere når den brukes. Menns preferanse er mye forskjellig i å velge best mellom to. Truser sies å være sexy og definerer figuren av menn. Noen bruker truser fordi det er den tradisjonelle undertøy. Andre finne underbukser meget sjenerende særlig når de bruker utstyrt bukser. Underbukser er for høyre og for dem som er komfortabel med tett passform undertøy. Det er mer enn nok grunner til hvorfor noen menn bruke underbukser og hvorfor noen menn Bruk truser.


Nylig, mange argumenter er opprettet som til som mellom to vil være fordelaktig for menns fruktbarhet. Ifølge noen genererer stramt truser mye varme. De sier at varmen kan føre til ufruktbarhet, som er grunnen til at mange kort lånetakerne har flyttet fra sine vanlige undertøy. En annen levedyktig grunn er at truser forhindre bevegelsene til penis. Det sies at stadig oppdatert av penis vil hjelpe i stimulere og bygging det. I tillegg flyter blodet mer fritt å aktivere penis å tjene formålet. Med tilstrømningen av argumenter om dårlig virkningene av truser til menns fruktbarhet, har det ikke vært noen betydelig endring av delen av menn i undertøy preferanse. Faktisk, insistere kort produsenter på at slike krav er usanne fra noen studier, som viste ingen vesentlig forskjell i bruken av truser og underbukser til mann fruktbarheten.


Ifølge en studie, kan sperm sterilisering være forårsaket av plutselig økning av temperatur i prøvene. Så mye varme vil ødelegge noen av sperm cellene til en mann kommer til ufruktbarhet. I eksperimentet, menn ble bedt om å slitasje truser og underbukser. Den viktigste faktoren var forskjellen av varmen i prøvene når du bruker et kort eller en bokser kort. Resultatene antydet at kravet på truser forårsaker varme er rent overdrivelse. Truser, genererer ikke nok varme å forstyrre saldoen i menns reproduktive organer. Å starte opp, det er noen betydelig forskjell observert i temperaturen i prøvene etter benytter en kort og en kort bokser. Videre, preferanse for å bruke en kort eller en bokser kort har ingen virkning i fruktbarhet menneskenes. Derfor er råd gitt til menn å bruke underbukser istedenfor truser påvist som vitenskapelig og medisinsk baseless.


Fakta tydelig indikere at å velge mellom en kort og en bokser kort ikke bør være basert på fruktbarhet problemer. Siden, det er ingen vesentlig forskjell, stil og komfort, vil være Determinanter i å velge den beste undertøy. Kort brukere har ingen grunn til panikk og underbukser brukere har ingenting å krangle om. Det eneste som skal skille begge er utformingen og ingenting annet.

No comments:

Post a Comment