Saturday, June 16, 2012

Sexy kostymer og seksuell nytelse

Utgir seg for å være en annen kan være morsomt. Husk da du var barn, og du ville kle seg som din favoritt karakter. For jenter kan det ha vært en prinsesse, favoritt skuespiller eller sanger. For gutta kan det ha vært din favoritt super helten, eller skurk. Vel, hva den ble det ikke trenger slutte bare fordi du har blitt voksen. Som et spørsmål om faktum, kan innlemme denne kjolen opp moro i kjærlighetslivet være svært givende. Utgir seg for å være en annen med en du elsker er spennende og generelt kan føre til noen veldig lidenskapelig kjærlighet å gjøre.


Kostymer kan få en helt ny dimensjon til ditt forhold. Dimensjoner som du kanskje har aldri tenkt på før. Dressing opp og roll å spille med din ektemann, kone eller lover er en fin måte å ha en unik kjærlig opplevelse i soverommet. Ladies Tenk Hvis du vil, kommer hjem å finne lover i en politiet drakt. På døren du sa "Du er i arrest" deretter håndjern og tatt til soverommet. Du trenger å tigge etter utgivelsen, som du er på nåde av offiser. ;-)


Og gutta jeg har ikke glemt om deg. Tenk deg komme hjem fra arbeid og finne en French Maid hilsen du på døren. "Bonjour" sier hun som hun tar din belegge, leder an du til studie eller den og gir deg med din favoritt drikke. Fjerne din tilknytning til gjøre deg det mer behagelig.


Du og din beiler vil kunne utforske en fantasy verden begrenset bare av fantasien din egen. Kanskje ønsker du å bli transformert til Siren, en Sexy kvinner som vet hva hun ønsker, og vet hvordan du får det. Hver mann smelter på hennes touch. Eller muligens alle American jenta naboen. Pen og uskyldig, men pass opp, hun vil forføre deg med bare et øyeblikk. Eller hva med din mann dressing som en Sexy Pizza levering fyr. Du vet du bør ikke invitere ham i, men han ser så deilig.


Rollespill kan være en sunn sted for å leve ut din fantasier. Det er som å gjøre kjærlighet til noen nye hver gang. Og kostymer er kjøretøyet å oppnå rettferdig. I dag er det mange stiler av sexy klær og undertøy som er tilgjengelig for kjøp på nettet. Og å ha den levert diskret på døren er enklere deretter stadig. Så lage din sexy utseende er på fingeren tips. Nå mens noen mennesker kan føle flau til rollespill, følelsen som dressing opp i kostymer og handle ut en fantasi er en fetish eller noe å være skjult og skamme seg over, vet dette. Når det gjøres i personvernet ditt eget hjem i en kjærlig og omsorgsfull miljø, er det en morsom og trygg måte å forbedre kjærlighetslivet med partneren din. I tillegg kan du åpne opp en helt ny verden til dere begge. Så grønt lys og utforske i verden av kostymer og gynge å spille!


Copyright - Marie Clare

No comments:

Post a Comment