Monday, June 25, 2012

Sex er bra For deg!

Ifølge forskere, sex utviklet seg til tross for det faktum at Ukjønnet jobbet godt med dyr og planter. Men sex er en heller mer komplisert prosess som er utformet for å gi et langt større antall kombinasjoner og muligheter i den resulterende avkom. Asexual loven var mye enklere og det involvert ikke en miksing og målrettet av forskjellige gener, seksuelt gjengi skapninger av enhver sort, med nye og unike genetisk de ankommer i hver generasjon.


I mange arter, inkludert våre selvfølgelig, fører sex til et bånd som er basis av vår sivilisasjon og samfunn. Sex øker styrken av våre obligasjoner, mannlige til kvinnelige. Biologi har også gitt andre instinkter å beskytte fremtiden i våre gener. T har vist at din familie lojalitet er i direkte forhold til graden av kinship. Så, men mye dote til besteforeldre på barnebarn, vil de bli enda mer opptatt med sine egne barn. Familie obligasjoner utvikle. Som familier utvide, øker deres krav for knappe ressurser, slik at enheter må opprettes som gjør oss til å dele hva vi finner eller produsere. I tidlig ganger gitt en større gruppe også ytterligere beskyttelse fra rovdyr. Så, det vi nå kjenner som "Samfunn" over 200.000 år, har utviklet. Sex er motivert mennesker å finne bedre svar på utfordringene i naturen og konstant å forbedre vår evne til å håndtere vårt miljø.


Så også, den eldgamle act av reproduksjon også utviklet seg fra en nødvendighet for eksistens i en periodisk uttrykk av glede og kjærlighet. Hvordan har dette skjedd og til hvilken effekt? Nå er det kjent at naturen har utviklet seg i noen ganske smart mekanismer for å støtte sex, og kontroller at vi fortsetter å reprodusere. For eksempel bidra hormoner secreted under den seksuelle handlingen til å redusere stress og føre til produksjon av morfin, som er et smertestillende middel.


Ditt hjem Gym
Sex gir også en god sunn trening til mange muskelgrupper, spesielt musklene rundt pelvis, buttocks, mage og armer som ofte har liten annen øvelse i daglige aktiviteter. En "økt" av sex kan brenne 200 calories. Det vil også forbedre blodkretsløp, lavere Kolesterol-nivå, mens øvelsen vil løsne endorphins for føle-good. Når du er glade for seksuelt, øker pulsen måles fra 70 til 150 taktslag per minutt. Du vil måtte løfte en vekter for å oppnå dette i gym.


Forhindre sykdom
Hormonal sekret også gjøre menn sterkere og produsere kollagen i kvinner, som legger til glatthet og glød til deres hud. Et annet hormonal produkt av kjønn, progesteron, hjelper personen kampen akne. Regulært kjønn produserer også en antistoff, immunoglobin, som bidrar til å bekjempe av mange sykdommer.


Redusere stress
Regulært kjønn sies å redusere stress og øke levealder. Dette er forårsaket stor grad av kroppens ønske om resten etter å ha sex og delvis av den "bra" faktoren produsert av endorfiner. Diana ved dating området www.wheresinglesmeet.com forteller mer om hvordan menneskekroppen produserer endorphins - hormone ansvar for utvidede ånder og positiv oppfatning av miljøet.


Og så til sengs... . i dvale
Når du blir seksuelt glade, er blodet pumpet vanskeligere. Flere hormoner også, bidra til å legge til opptil 20 prosent i en kvinnes bryststørrelse. Oksygen beriket blod kommer til hjernen også, og du kan forbedre memory. Det går uten å si at en handling av kjærlighet slutter med fullstendig avslapping og sove - spesielt etter en hard dag på jobben! Hevet nivået av oksytosin produserer en sterk tranquillizing effekt. Sex er derfor et perfekt naturlig soporific.


Så, sex er ikke bare sunt, joyous og oppfylle men veldig bra for helsen.

No comments:

Post a Comment