Friday, June 29, 2012

Pheromone Köln

Pheromone Köln virkelig fungerer? Gjør et søk på pheromones på Internett, og du vil snart finne deg selv bokstavelig bombarded med annonser for parfyme og colognes hevde de er laget med ekte menneskelige pheromones og vil gjøre deg downright uimotståelig til motsatt (eller selv det samme) sex. Er dette bare slange olje av det 21st århundre?


De fleste pheromone Köln områder kommer med attester fra reelle brukere og, enda bedre, overskrifter fra slike etablerte nyheter enheter som CNN og Time Magazine. Gjør ingen feil, disse overskrifter er ekte, fra faktiske historier som dekker vitenskapelig forskning har konkludert med eksistensen av menneskelige pheromones. Men mye som en film vurdering som tar et tilbud ut av sammenhengen å gjøre det ser ut som korrekturleseren raved om filmen når han faktisk panned det, disse overskrifter og utdrag forteller ikke hele historien.


Ja, bevis antyder at menneskelige pheromones er for ekte. Og Ja, noen deltakere i studier har hevdet at å bruke pheromone Köln har økt sin seksuelle attraktivitet. Men som noen som helst måte garanterer ikke at disse ting er for ekte. I utgangspunktet, med mindre personen gjør anbefaling er noen som aldri har tiltrukket seg et annet menneske i sitt liv, og nå tiltrekker seg dem bare når du bruker Köln, kan det være flere grunner til hvorfor noen finner dem attraktive. Faktisk, kan det godt være noe så enkelt som en økning i tillit grunnet tillit som pheremone-Köln faktisk vil fungere.


Selvtillit er bedre enn noen flaske Köln eller parfyme, enten det er en pheromone Köln eller ikke. En person som går inn i en overfylt rom som er sikker på at han eller hun vil umiddelbart gjenkjennes og singled ut. Selv den vakreste jenta eller kjekk mann kan forsvinne hvis han eller hun opplever problemer med selvtillit.


Det ville være veldig bra hvis alle tok det for å gjøre seg attraktiv for motsatt kjønn var en Köln. Som fører opp det virkelig stort problemet med hele konseptet av pheromone Köln. Skaperne av disse tingene lover at de er laget med faktiske sex hormoner. Vel, hvis du er et menneske, gjett hva? Du produserer allerede hormoner som brukes i disse colognes. Og siden det er ingen garanti for at flaske hormoner kommer til å være mer effektivt enn de du ble født med, hvorfor betale for det?


Selve faktum at så mange pheromone colognes er på markedet peker til et problem med deres krav. Tross alt, hvis alle var å kjøpe deres produkter, ville ikke gjennomsnittlig nattklubben bli en scene av seksuelle raseri og forvirring? I dyreriket brukes pheromones seksuelt å friste potensielle mates. Evolusjon forteller oss at de med de mest effektive dufter vellykket har propagated mens de med mindre sterk dufter har dødd. Derfor bør pheromones akkurat som hvordan arbeidet forgår som ansikter. En én størrelse passer alle tilnærming ikke fungerer med andre metoder for seksuell attraktivitet, hvorfor skal det fungere med pheromones? Pheromone Köln sannsynligvis vondt ikke, og det kan også hjelpe med din tillit. Men ikke forvente mirakler.

No comments:

Post a Comment