Sunday, July 1, 2012

Mat For Love

Mat og romantikk har vært intricately vevd sammen for århundrer, og hva bedre tid enn Valentinsdag å ta en nærmere titt på dette spennende relasjon. I denne artikkelen, Manchester basert ernæringsmessige terapeut, Elizabeth Harfleet diskuterer aphrodisiacs å gi deg mat for tanken!


Candlelit dinner av gourmetmat, conjures mot et glitrende bakteppe av søt fiolin, opp et koselig bilde av romantiske tilfredshet. Men i svunne tider, god tid før advent av restauranter, måtte menn og kvinner finne alternative måter å Pirr deres smak knopper og ønsker!


De som har studert aphrodisiacs historie vil være oppmerksom på at våre forfedre ville nyte slike delikatesser som en halvliter honning, tatt med store mengder Pinjenøtter å øke deres suksess i kjærlighet innsatsen. Resultatet var en tilsynelatende uforglemmelig kveld; Det er ikke vanskelig å forestille meg hvorfor!


I nyere tid, sjokolade, østers, asparges og selv selleri har oppnådd et rykte for sine ha aphrodisiac kvaliteter. Faktisk, ernæringsmessige terapeut enig at en høyt inntak av frisk frukt og grønnsaker, spesielt de som er rik på vitaminer, mineraler og anti-oxidants, har en energigivende effekt og en positiv effekt på seksuell ytelse.


Sjokolade er i en kategori av sine egne. Til tross kommer fra kakao bønne, er en sjokolade bar neppe en grønnsak! Sjokolade, spesielt vanlig varianter, inneholder jern- og anti-oxidants som vel som mindre nyttig koffein og sukker, fett. Dens kombinasjonen av hormon-mimicking ingredienser kan indusere en 'følelsen god faktor', å legge til dens appell. Dette forklarer hvorfor kan vi ønsker sjokolade når vi føler litt ned, eller rundt menstruasjon. Hvis du må spise den – velge den mørkere varianter. De er mye rikere, så vil du pleier å spise mindre. Eller bedre fremdeles, prøv carob, et alternativ som har en chocolaty smak.


Så, denne Valentines natt, du vet nøyaktig hva du skal gjøre. Ikke bry prøver å forføre din mann med fransk mat – bare åpne en krukke av honning!

No comments:

Post a Comment