Wednesday, January 11, 2012

Barbering gjør du kløe der nede?

Har du noen gang hatt dette skje - du bestemmer deg å gjøre noe annerledes og spennende for your lover, som helt barbering din pubic område, men ender opp med rød blotches og så sår du ikke selv ønsker lover å se eller berøres du? Hva en dra.


Tanken var en god en - virkelig - du har gjort nettopp den samme feilen fleste gjør, tenker du kan bruke akkurat noe for barbering pubic område.


Pubic område er ganske annerledes og sikkert mer sensitiv enn andre deler av kroppen du kan allerede være barbering. For de av dere som vet, ville det være nærmest sammenligningen med barbering under armene.


Enten du er en mann eller kvinne, hvis du prøver barbering pubic område med den samme enheten du bruker for barbering ansiktet under armene eller bena, er det mest sannsynlig at du kommer til å irritere pubic område huden.


Fortelle sannheten - du var barbering med en våt barberhøvel ikke var deg? Eller var det din favoritt trippel-ledet barbermaskinen du vanligvis bruker til barbering ansiktet?


Avhengig av hva som det var, gjorde ikke det gi deg resultatene du hadde håpet for.


Dette betyr ikke at du skal gi opp ideen om barbering din pubic område, bare at du trenger å finne ut om bedre barbering verktøy for dette området.


I likhet med tusenvis av andre som allerede har.


hva? Du tror du er først til å ha en hairless skam jordhaug? Du blir kanskje overrasket over... Bare nevne barbering opplevelsen til ett eller to av dine nærmeste venner og se hva som skjer. De kan bli begeistret for å endelig være i stand til å snakke med noen om sine egne erfaringer.


Og vet dette - lære hvordan barbere gjøres best i pubic område er også viktig å oppnå at silkeaktig, glatt utseendet du ønsker.


Det kan hende at vennene dine kan opplyse deg til skam barbering triks og tips som de har lært underveis.


Bare husk at hver kroppen er forskjellig og/så hva som fungerer for dem kan ikke være best for deg. Men minst kan du høre noen ting å tenke på mens du fortsetter å utforske barbering pubic område.


Tillate skam håret vokse tilbake i noen, som gjør at huden din til å slå seg ned, før du prøver på nytt barbering.


Men prøver igjen - de som er barbering deres pubic område, og de som er under det si det er utrolig hvor mye den legger til intime samhandlinger.


Alt du trenger å gjøre nå er din egen forskning for å finne ut om barbering-verktøy som er utviklet for barbering trygt pubic område.

No comments:

Post a Comment