Monday, January 30, 2012

Feil på prevensjon piller

En fersk studie fant at overvektig eller fedme øker sjansene for graviditet mens du bruker prevensjon piller. Gynekologer si at prevensjon piller (også kjent som oral prevensjonsmidler) har ikke nok effekt på overvektig eller obese kvinner. Overvekt (BMI 25 til 29,9) kvinner har 60% og obese (BMI 30 eller mer) kvinner har 70% mer sjanser av svangerskapet enn vanlige vekt (BMI 18.5 å 24,9) kvinner mens du tar oral prevensjonsmidler regelmessig. For kvinner som savnet oral contraceptive, risikoen for graviditet mer enn fordoblet i forhold til overvektig eller obese kvinner. Undersøkelsen forteller at ut av hundre overvektige kvinner tar oral prevensjonsmidler, fem fikk gravid mens bare tre ut av hundre vanlige vekt kvinner som tar oral prevensjonsmidler fikk gravid hvert år.


På grunn av feil på oral prevensjonsmidler er ikke klart kjent. Dette er en stor forskning-området. De sa at det er flere muligheter for svikt i oral prevensjonsmidler i obese kvinner.


• Hormoner i oral prevensjonsmidler er løselig i fett som er i nok antallet i obese kvinner. Grunnet dette oppløse fett hormoner i fett i stedet for å skrive inn i blodet.


• Metabolisme er også en vesentlig årsak. Den Basalmetabolisme økningen ifølge kroppsvekt; mer kroppsvekt, mer Basalmetabolisme. Økningen i metabolske rate reduserer varigheten av medisiner effekt. Dette er den også en av årsakene som er grunnet som oral prevensjonsmidler ikke fungerer.


• På grunn av fedme, det er en økning i leveren enzymer som hjelper metabolismer hormoner i oral prevensjonsmidler.


• I dag hormoner nivå i oral prevensjonsmidler er redusert med fem ganger enn først introdusert.


• Sirkulerende blod volumet i obese kvinner er større enn normalt kvinner som av steroider er fraktet. Fett celler kan beslaglegge steroider. Obese kvinner metabolismer også steroider på annen måte enn vanlig.


Nå er det virkelige spørsmålet. Bør overvektige kvinner som ikke ønsker å risikere en ikke-planlagt graviditet bør ta mer oral prevensjonsmidler eller høyere dose oral prevensjonsmidler eller ikke? Gynekologer si det ikke er nødvendigvis fordi overvektig eller obese kvinner har flere sjanser til hjerte-og karsykdommer risikofaktorer enn vanlige vekt kvinner. De foreslår at obese kvinner som fullført childbearing bruker en fast form for fødsel kontroll som tubal sterilisering.


Obese kvinner som ønsker å bli gravid kan bruke kondom eller andre metoder. En annen metode for obese kvinner antyder at man først de skulle miste sin vekt og deretter planlegger å bruke oral prevensjonsmidler. Vekttap, kan obese kvinner bruke vekttap diett piller, naturlige kosttilskudd, mosjon, yoga og andre programmer for vekt-tap. Igjennom morsjon tar å miste vekt mer tid som ikke er betydelig for kvinner. De kan bruke vekttap diett piller for hurtig vekttap.

No comments:

Post a Comment