Tuesday, January 24, 2012

Menn fra Mars kvinner Venus, sunn fornuft dekke Penis

Hva kan være mer alvorlig enn å være på mottakersiden av en STD. Svaret er at millioner av mennesker velger å ignorere advarselen skiltene av sikker sex derfor forårsaker epidemier som pesten.


Pesten som jeg husker gå tilbake til dagene av Guy Fawkes der folk hadde ingen hjelp eller behandling som vi har i dag på 21-tallet.


Uvitenhet har å være toppen av listen hvorfor dette er en stor utfordring. Hvis du fortalte meg at en død setning kom med tilfeldig ubeskyttet sex ville du ikke ha å gjenta den en gang.


Hvor mange advarsler går det ta for folk å akseptere farene på hva det er å bli misbrukt av en STD. Du har ikke noe å si i saken når den går på en sti av ødeleggelse som i.e. tar deg fysisk og mentalt


Noen STD leveres med dødsstraff Hvis venstre ubehandlet. År siden ble dødsstraff innført på dere; i dag påføre folk det på seg selv.


Bære en hanske når gjør kjærlighet bør være ditt nummer én prioritet.


VD står for (Venereal sykdom) jeg nå ser det står for (store distribusjon) av denne morderen sykdommen som infiserer millioner over hele verden.


Seksuell kontakt med en fremmed/s er den største lovbryteren etterlater en kjølvannet som i heartache lider av smerte og sykehus avtaler. Klinikker må besøkes i uker kanskje måneder, og i noen uheldige tilfeller ingen klinikken besøk til å delta. Alle fordi den infiserte lidende forlot STD fester og spise unna på dem som kryp devouring a corpse. Vær søker råd tidlig urent sex sykdommer kan være dødelig og hvis ubehandlet forårsaker ufruktbarhet i kvinner.


Syfilis symptomer, forventer å miste kontroll over ditt eget sinn syfilis angrep det nervøse systemet, og deretter går på å overgrep hjernen som fører til demens tilogmed død.


Medisinering og behandlinger er lett tilgjengelig så hvis du er i tvil konsultere legen din. Dette er ikke en hodepine som går unna i tide, og tid er hva du ikke har etter kontraktørselskaper en STD. få oppmerksomhet umiddelbart


Så vidt jeg er klar over at vi har fortsatt ingen kur for Herpes en annen STD som følger med blisters og svært smertefullt scabby sores bryte ut i det egne gang rundt genital området, ikke et pent syn, men som kommer til å se så du vilikke være å spille feltet for lang tid å komme alle fordi du ikke valgte å følge advarsel skiltene...


Graviditet og Herpes ikke en kamp laget i himmelen, bidra til å beskytte din ufødte barn ved å snakke med noen.


Ikke overlat det til tilfeldighetene jeg har grunn til å tro om lag 15 millioner tilfeller i USA tok sjansen. Ingen er usårbar...


Gonoré er ikke å være snubbed den trenger å være rubbed med spesielle kremer og muntlig medisiner. Det er en tidlig fase av sykdommen så nip det i bud tidlig. Early-bird fanger ormen.


Skam lice ellers kjent som krabber kan føre til store ødeleggelse og ubehag i lavere regionen. For en liten parasitt de også forårsake stress, disse smittsomme lite tegn bygge og begrave seg i kjødet forårsaker en lyste kløe som kan bevise for veldig pinlig når ut shopping. Få det sortert.


Jeg kunne gå på og peker ut risikoen for STD som HIV og sin egen etterfølger de fryktede full blåst hjelpemidlene. Dette kan være en kontrakt med andre kilder ikke bare sex... Seksuell kontakt med partneren bør være en bekymring ledig sone dermed gir deg sjelefred, slik at du kan nyte din seksuelle møter.


Sex der begge parter får til sammen bør være romantisk og moro årsak til bekymring over hele den seksuelle aktiviteten vil ikke gi deg resultatene du forventer fra en natt med lidenskap.


Hvis du vil spille Amor, så ikke vær dum, Tenk kondom menn er fra Mars kvinner fra Venus, sunn fornuft, sier dekke PENIS.

No comments:

Post a Comment