Monday, January 23, 2012

Lær hvordan du fransk kyss.

Kyssingen er et intimt uttrykk for intens kjærlighet og lidenskap. Måten du kysse kan bestemme hva slags personen du er. Det finnes forskjellige typer kyssingen. En av de mest intense stilene av kyssingen er fransk kyss. Teknikker for kyssingen kan variere fra person til person.


Fransk kiss er en sjel kyss. Det er en åpen mouthed kyssingen der du setter inn tungen inn i munnen av din kjære. Fransk kiss er kjent for å fungere som en sex-stimulator.


Du kan finne det vanskelig å tro, men måten du kysse din kvinner bestemmer om dere to ville ha sex som natt eller ikke. Fransk kyssingen en kvinne på en riktig måte kan gjøre hun ønsker du for livet. Og et galt kyss kan selv bryte forholdet.


Hver kvinne ønsker å bli kysset med lidenskap. Hva hun ønsker mest i et fransk kyss er å føle kjærlighet og lidenskap for personen kyssingen henne. Det er visse fransk kyssingen tips og teknikker som vil gjøre din kvinne ønsker du for resten av sitt liv.


Den aller første grunnleggende av fransk kyssingen får tenner og tunge rengjøres grundig. Det er ingenting mer pinlig enn en dame kyssingen en mann med en stinking munn og gule tenner. Du bør holde munnen frisk og fortrinnsvis parfyme av noen mint.


Gjøre henne avslappet. Berør og kysse håret først. Hvis hun smiler, vet du hun er klar til å bli kysset. Få din kvinne i en komfortabel stilling. At først kysse henne forsiktig på lepper å gjøre henne føler du ønsker henne.


Hold din kvinne fast men forsiktig. Ikke såre henne med et stramt grep. Heller, la henne føler din lidenskap. Du kan fortrinnsvis holder henne av hennes skuldre eller halsen og trekke henne litt mot deg. Du må flytte ansiktet nærmere i en vinklet måte, litt på skrå for å unngå annen uforsiktig håndtering av nesen.


Starter kyssingen forsiktig om munnen, låse leppene forsiktig og Lukk øynene dine. Når du lukker øynene, øker følelsen av spenning, og setter stemningen for et dypere kyssingen.


Fortsette kyssingen forsiktig inntil hun setter henne armene rundt halsen. Caresses hennes rygg og nakke med hendene og start låsing leppene med mer lidenskap. Få komfortabel med leppe låsing før du begynner å spille med tungen.


Sakte og forsiktig tegne tungen mot munnen av din kvinne. Så kvinnen åpner hennes munn begynnelsen liten verifiserer av hennes munn med tungen. Kysse henne tungen med leppene og la henne kysse din. Deretter sett forsiktig tungen i hennes munn. Ikke sett inn eller jerk i hardt.


Utforske hennes munn med milde licking av tungen. Utforske hennes munn og tunge som du slikke. Når dere begge bli komfortabel med licking hverandres tunger, kan du prøve å suge i tunger. Spille med tungen. Utforsk det øverste området i hennes munn, flimre spissene på tungen. Spille spill som å jage hverandres tungen frem og tilbake. Rotere tungen i sirkulære bevegelser.


Mens fransk kyssingen, alltid pust gjennom nesen. Aldri prøve å puste gjennom munnen.


Kysse din kvinner mer passionately mens du fortsetter å spille med tungen i hennes munn. Holde henne svært nær deg, slik at hun kunne føle varmen og kjærlighet. Manøvrere hendene og touch hennes midje, tilbake og hals. Dette ville komme henne mer passionately er involvert. Bite aldri hennes tunge eller prøver å sette inn tungen i hennes hals.


Fortsette kyssingen kassaskuff du liker det.

No comments:

Post a Comment