Tuesday, January 3, 2012

Hvorfor ville du betale $10.000 For Penis reduksjon kirurgi?

Å være i virksomhet av penis utvidelse industrien, har jeg hørt sak etter sak fryktelig situasjoner som involverer penis augmentation surgery eller vanligvis kjent som penis utvidelse patch. Alle av disse tilfellene innebærer uhelbredelig skadevirkning, forlate en mann enten uten en penis i det hele tatt, en penis som er ikke-fungerende, eller i beste tilfeller en scarred, deformert penis som har mistet noen av dens funksjoner.


Først ønsker jeg å løse misforståelse bak kirurgisk penis utvidelse. Å være menn, pleier vi å omsorg for vår penis seg en bit. Vi sørger for at det er rent, hvis vi ser en slags nytt sted; vi bli umiddelbart bekymret, undrer hvis alt er i orden, Generelt legger vi stor vekt på den. Så er det ikke veldig vanskelig for noen å innse at å være involvert i en penis industri har suksess. I dag ser vi hundrevis av forskjellige produkter, teknikker, kirurgi, pumper, vekter og selv hypnosis. Alt og alt som folk kan lure deg ut av pengene dine.


Nå er at vi er samfunn som klarerer leger med vår dypeste hemmeligheter, hemmeligheter som selv våre ektefelle ikke kan vite om, vi ser leger når vi står overfor et problem som innebærer vår fysiske kropp, selv de mest intime delene av vår kropp. Vi stoler leger utover immeasurable omfang. Vi vil tilbringe fra $3000 til $ 10 000 slik at våre hustruer kan få større bryster. Legen fyller brystene full av silikon og bam, problemet løses. Nå er dette hvor våre største misforståelse kommer fra, om kvinner kan få det gjort, hvorfor ikke kan menn har det gjort? Hvorfor skulle vi ikke klarer å øke størrelsen på vårt penis med kirurgi? Leger er tryllekunstnere høyre? Feil. Vi ikke klarer å huske noen ting. Bryster trenger ikke nødvendigvis å tjene noen funksjon, det er liksom plastisk kirurgi, og det er gjort for ser bare. Penis er et organ som er nødvendige for å fungere på en daglig basis, men ganske ofte flere ganger per dag. Hvis det var bare om ser ville det ikke være et stort problem. Men det er et svært stort antall tilfeller med menn som har penis øker i størrelse etter flere tommer, men problemet er at han ikke kan komme. Hva er formålet av det? Bare for å kaste ut noen mer statistikk på deg, koster gjennomsnittlig penis utvidelse patch rundt $5000. Mer enn 50% av disse surgeries krever ytterligere "reconstructive" surgery vanligvis koster for totalt over $10.000. Hvorfor ville tilbringe så mye penger? Noen mennesker lagre år for slike operasjoner, bare for å komme ut skadede for livet.


Hvis du ønsker å lese om noen virkelige historier:
San Francisco State University: http://130.212.44.5/custom/magazine/penis.html
Discovery Channel: http://www.discoverychannel.ca/sexfiles/season_1/sfs101b2.htm


Nå hva med alternativer? Først ønsker jeg å være sikker på at du engang trenger et alternativ. Hva er grunnen til hvorfor du ønsker en større penis? Er det slik at du utføre bedre i sengen? Er det å være i stand til å tilfredsstille din seksuell partner mer? Er det slik at du ikke føler skamme seg på helsestudioet eller noe annet sted der andre kan se deres penis? Hvis du sa ja til noen av disse spørsmålene så trenger du ikke penis utvidelse. Hva du trenger er noen tillit, kanskje noen flere ferdigheter i seng, eller i et verste scenario du trenger bare noe å hjelpe med forhastet ejaculation. Det er bare et par anledninger hvor jeg kan se en større penis et must; én inneholder prøver å bli en porn star.


Uansett hva deres grunn er imidlertid, det er naturlig, safe og sunne metoder for penis utvidelse. Noen av våre anbefalte former for penis utvidelse er penis øvelser som jelqing og penis utvidelse piller som VigRX, Magna-RX + og VP-RX, blant andre. Det er mange penis utvidelse produkter, så vær sikker på at du gjør din forskning før du foretar beslutningen om.

2 comments:

  1. Kosmetisk kirurgi

    Forbrukerrådet definerer kosmetisk kirurgi som skjønnhetsoperasjoner utført med kniv på friske mennesker, uten henvisning fra lege. Eksempler på kosmetisk kirurgi er brystforstørrelse, øyelokkoperasjon og fettsuging.

    Hensikten med kosmetisk kirurgi er å oppnå en kosmetisk gevinst for pasienten. Hva som oppleves som kosmetisk gevinst, vil variere fra person til person. Ved kosmetisk kirurgi blir utseendet ved hjelp av kirurgiske inngrep forandret til det pasienten anser som bedre. Kosmetisk kirurgi er ikke en egen medisinsk spesialitet, som hjertesykdommer er, men det er en framtredende del av fagfeltet plastikkirurgi.

    I vanlig dagligtale brukes begrepene kosmetisk kirurgi, plastisk kirurgi, plastikkirurgi, estetisk plastikkirurgi ofte om hverandre.

    Svenske lesere finner informasjon om plastikkirurgi på Teresbeauty.se.

    Kosmetiske behandlinger

    Kosmetiske behandlinger som for eksempel leppeforstørrelse, Botox, Juvederm, medisinske hudprogram (kremer) of liknende kalles ofte for plastikkirurgiske "light-behandlinger".

    Forskrift om tillatelse til å utføre kosmetisk kirurgiske inngrep

    I Forskrift om tillatelse til å utføre kosmetisk kirurgiske inngrep står det: Kosmetisk kirurgiske inngrep i henhold til denne forskriften, er inngrep hvor kosmetiske hensyn er avgjørende indikasjon for inngrepet, dvs. inngrep som utføres i den hensikt å forandre utseendet. [...] Et kirurgisk inngrep er å anse som et kosmetisk kirurgisk inngrep når det avgjørende hensynet for å utføre inngrepet er av kosmetisk karakter og ikke av medisinsk karakter. Forskriften er begrenset til å omfatte inngrep med bruk av kirurgisk kniv.

    Norsk forening for estetisk plastikkirurgi er en underavdeling innen Norsk plastikkirurgisk forening. Medlemmer er alle plastikkirurger, som har en eller annen relasjon til kosmetisk (estetisk) kirurgi i privat spesialistpraksis. En viktig del av foreningens arbeid er å kvalitetssikre denne virksomheten.
    plastisk kirurgi
    plastisk kirurgi oslo
    plastisk kirurgi bergen

    ReplyDelete