Wednesday, January 18, 2012

Er det en manglende kobling i forfølgelsen av fruktbarhet?

Opprette et nytt liv er en tid-ære velsignelse. På samme tid synes ufruktbarhet priser å være på stige.


Den gode nyheten er at det er mange fruktbarhet ruter som er tilgjengelig i dag for par prøver å tenke en baby. Mere par enn noensinne å benytte en matrise av assistert reproduktive teknologier (kunst), både med og uten utfyllende eller alternativ støtte. Andre par prøver å overvinne medisinsk begrensninger av forskjellige typer som synes å være i konflikt med vellykket graviditet. Den dårlige nyheten er at, til tross for alle disse innsats, overraskende mange par er lidelse på grunn av å ha blitt fortalt de har et problem å unexplained fruktbarhet. What's more, prøver å tenke, kan dette være en kostbar venture, noen ganger etterkalkulering i titusenvis av dollar. Det er derfor viktig å optimalisere sjansene for suksess, spesielt fordi konsepsjon assistanse programmer ikke har kanskje tilnærmelsesvis like høy en suksess rate som håpet.


Hvordan kan vi optimalisere våre sjansene for suksess? Vel, det er et godt spørsmål. Alle prøver å tenke faller på et spekter av livet energi og intensjon energi som er et sted imellom fruktbarhet og ufruktbarhet. Det er avgjørende å kjenne der det finnes en på spekteret. Selv om opplevd svært fruktbarhet leger og utøvere er klar over dette, de fleste sjelden vurdere eller behandle tilstrekkelig denne nøkkelfaktor for fruktbarhet. Kvinner og par jeg har bistått over et tiår med fruktbarhet og graviditet problemer har lært meg at dette synes å være den manglende koblingen i forfølgelsen av fruktbarhet – nøkkelfaktor for fruktbarhet.


Jeg elsker å bruke analogi av en blomst eller grønnsak hage fordi alle vet at det rette miljøet er nødvendig for å høste gevinstene av en hage. Eventuelle avid Gartner vil fortelle deg det finnes bestemte typer energi kreves for å nyte en produktiv og frodig utfallet. Jorden må være sunt, befruktet, dyrkede Marker og tendens. Riktig mengde vann, luft og solskinn er også nødvendig. Og ugress vil bli holdt ut av hagen. Bare når alle disse typer energi leveres kan frø kan plantes som vil rot, vokse og utvikle seg til en vakker og sunn hage. Mer disse ingrediensene mangler, mer resultatene er sannsynligvis vil lide.


Det samme gjelder når du oppretter en fruktbar intern hage der frø av livet kan være vellykket plantet og nurtured. Tilsvarende sunn, tilled og velstelte jord er å balansere din livet energi i favør av vellykket unnfangelsen og graviditet. Tilsvarende gjødsel er å opprettholde klart og unconflicted hensikt energi, ikke bare hormonal balanse og riktig ernæring. Trekke ugress betyr fjerne usunn energi, i konflikt intensjoner og andre blokker som kan finnes.


Kvinner har problemer conceiving pleier å ikke klar over at livet er deres hage, ikke bare deres livmor. Mange kvinner liv har en tendens til å være Jam-pakket med arbeid, eller de er så stresset de ikke har et ekstra moment å nurture selv i en dag tid. Eller de har blitt så ut av balanse følelsesmessig, at disse emosjonelle ugress er choking ut potensialet for seeding og sprouting. Med andre ord, er sin energi ikke bidrar til å skape en hage som vellykket unnfangelsen og graviditet kan oppstå. Det er ingenting mystifying i det hele tatt om hvorfor så mange av disse kvinnene har problemer med fruktbarhet eller miscarriages: deres "fruktbarhet bryteren" er "av"! Når du er på en Ufrivillig reise, er det vitally viktig å gjøre valg som kvinner og deres menn så vel begynne tipping deres livsenergi i favør av fruktbarhet.


Det er et sted å begynne dette tipping prosessen med en bestemt type energi på energi-spekter, kalt intensjon energi. Intensjon betyr å være bevisst og målrettet. Tydeligvis er vellykket unnfangelsen og fødsel en intensjon. Problemet er at på spekteret av fruktbarhet og ufruktbarhet, mange kvinner ikke vet at de har blitt tipping deres skalaer i favør av ufruktbarhet. De ikke gjenkjenner hvordan deres bekymring, fortvilelse, sorg og frykt om deres mislykket innsats (i tillegg til andre problemer de har) er energier vippe fart bort fra å bli gravid. Deres håp, tillit og å vite at de kan bli en mor bli vanskelig å se specks av lys.


Hvis dette oppstod for deg, er din energi opphavsmenn ufruktbarhet. Her er nøkkelen for fruktbarhet: tilgang til fruktbarhet, må du ha den største delen av din livet energi og intensjon energi opphavsmenn fruktbarhet. Intensjon og fokus trenger noen omadressering. Dette er ikke alltid lett å gjøre fordi det er følelsesmessig smertefullt å ønsker en baby og starte en syklus hver måned, eller ønsker en baby og mislykkes én eller flere IVF-sykluser, eller miscarry.


Å være effektivt tilsiktet og fokusert er en ferdighet som er lært. Lærte ferdigheter kreve å vite hva å øve, og deretter praktisere dem. Hva du ønsker å lære og praktisere er effektive måter å slå din ufruktbarhet slå "av", og deres fruktbarhet slå "på". Jeg ønsker deg fruktbare velsignelser på reisen.


Laurie Morse, L.Ac., er forfatter av den revolusjonerende e-boken "My fruktbarhet suksess", gir ferdigheter og øvelser for å hjelpe kvinner slå deres fruktbarhet slå på ved "trekke sine ugress" optimalisere deres terreng og planting graviditet frø med sine intensjonalitet. Hun er direktør for Holistisk Health Services i San Diego, CA., hvor hun har vellykket behandlet fruktbarhet for det siste tiåret. I tillegg gir hun workshops og tele-klasser på fruktbarhet suksess. For mer informasjon kan du gå til: www.MyFertilitySuccess.com

No comments:

Post a Comment