Friday, January 13, 2012

Discover hemmelige makt av seksuelle persepsjon

La oss dykke inn denne ting rett nå!


Hvis du ønsker å få den seksuelle oppfatning, må du gjøre to ting:


1. Send sterk "begjær-genererer" signaler (gjøres ved ord, handlinger, reaksjoner, etc) trenger hun å få enkelte meldinger fra deg. Og hver enkelt melding er en ingrediens for matlaging opp en kraftig oppskrift du er noen hun ønsker seksuelt. Det er oppskriften at du er seksuelt ønskelig.


2. Direkte hennes sinn State - hun trenger å føle en viss måte. Hvis hun mener du er seksuelt ønskelig, men hun ikke føle seg en bestemt måte til rett tid, hun vil ikke være motivert nok til å gi noe til å skje. Du må oppdage hvordan å inspirere seksuelt henne. Det virkelig kommer ned til hvert ord du si (og hva det betyr å henne) og hvordan du reagere på henne (og hva det betyr å henne) og hvordan du handle rundt henne (og hva det betyr å henne) og hvordan du skiller seg ut (og hva det betyr å henne).


Det er grunnleggende.


Husk at disse to ting.


Hvis sex-livet er lidelse, så er sjansene partneren din ikke har en sterk seksuell oppfatning av deg. Å prøve å brainwash deg selv til å tro at det er noe annet [(1) hun har en lav libido (2) hun får eldre (3) hennes hormoner ikke har sparket i ennå (4) noen veldig overbevisende unnskylde] vil bevare ditt ego.


men...


Det vil ikke løse problemet ditt eksisterende. Faktum vil fortsatt forbli at hun ikke vil ha den nødvendige & spesielle oppfatningen som gjør henne mer åpne for seksuelle aktiviteter.


Å være i fornektelse beskytter din dyrebare ego, men den løser ikke det virkelige problemet.


Husk at hun er en kvinne som er utformet for å ønsker sex når stimulert en bestemt måte. Hun kan få intenst kåt selv på det laveste peak av hennes månedlige libido syklus!


Faktaboks: Menn få intenst stimulert av hvordan en kvinne ser ut.


Faktaboks: Kvinner få intenst stimulert av hvordan en mann gjør henne føler & og hvordan hun føler om ham.


Det finnes for mange dum teknikker der ute som fokuserer på spesifikke skript eller plukke opp linjene - ja selv i 2005.


Du trenger å vite i psykologi bak hele prosess - grunnen til hvorfor. Her er en analogi.


Hvis du bor i New York, og du vil gå til Los Angeles - vil du fokusere på å få en rød Mercedes-Benz, fordi med den kan du kjøre til LA?


Eller vil du fokusere på å få transport?


Forhåpentligvis innse du at fokus på transport gjør det mulig for mer (eller uendelig) muligheter...


En rød Mercedes-Benz kan være kul, men sjansene er det er mer effektive måter å komme dit. Og de måter kan være billigere, raskere, mer moro, etc.


Jeg har sett gutter (tynt disguises som seduction eksperter) faktisk instruksjoner fyrene for å fortelle kvinner bestemt skript. Det er grunnlaget for deres instruksjoner.


Hvordan sinnssykt er det?


Det er ikke annerledes enn prøver å få til LA fra NY ved å fokusere bare på å prøve å bruke en rød Mercedes-Benz som transport-metoden.


Hvis du søker løsningen, må botton linjen være fokus. Hvis du søker sjekke måter å få seksuell oppfatning av Super Sex Power.

No comments:

Post a Comment