Saturday, January 28, 2012

Kondom effektiviteten i graviditet beskyttelse

Det finnes ulike typer fødsel kontroll til par som ønsker å unngå graviditet. Av alle disse metodene tilbyr bare kondomer en høy grad av beskyttelse mot infeksjon av HIV og andre Kjønnssykdommer (seksuelt overførbare sykdommer) samtidig som gir svært effektiv forebygging av uønsket svangerskap.


Men hvor effektive er kondomer forebygge svangerskap, og hva er noen av faktorene som kunne har betydning for deres effectivenesss?


** Effektiviteten av kondomer å hindre utilsiktet eller uønsket graviditet **


Ved beregning av kondom effektivitet, er det viktig å innse at, som med alle metoder for prevensjon, effectivness av kondomer reduseres når de ikke brukes på riktig måte. Ifølge en stor studie, "I ett år, bare to av hver 100 par som bruker kondomer konsekvent og korrekt vil oppleve en uønsket graviditet - to svangerskap som oppstår fra en estimert 8,300 handlinger av samleie, for en 0,02 prosent per kondom graviditet rate."


Andre studier som ikke måler for feil bruk, men bare for "regelmessig bruk", indikerer at graviditet hastigheten kan være så høyt som 15% av par. Men dette tallet er forskjøvet fordi det inneholder feil bruk. Den viktigste grunnen til at kondomer noen ganger mislykkes å forhindre graviditet er ugyldig eller inkonsekvent bruk, ikke svikt i kondom seg selv. Disse studiene spør bare kvinner hvor ofte de har blitt gravid når sine partnere bruker kondomer. Men "failure rate" avledet fra disse inkluderer statistikk tilfeller av feil bruk, rive grunnet mishandling av kondom eller grov seksuell praksis, eller selv der paret brukte ikke en kondom hver gang de hadde sex.


Så det er verdt å gjenta. Når kondomer brukes konsekvent og korrekt har de en meget høy forebygging rate--mellom 97% og 99%. Men de må brukes "konsekvent og korrekt" for å kunne være dette effektivt.


** Måter å hindre kondom "Failure" **


Her er hva du må gjøre for å sikre at du får den beste beskyttelsen mulig fra kondomer:


-Bruk en kondom hver gang du har sex.


-Kondomet må brukes så snart ereksjon oppstår og før noen seksuell kontakt (vaginal, anal eller oral).
-Vær sikker på ikke å rive Kondomet med tenner eller fingernails.


-Hånden ikke bruk olje-baserte smøremidler som petroleum gelé (vaseline), kalde krem, lotion eller baby olje, siden det kan svekke latex.


-Ta ut fra partneren umiddelbart etter ejaculation, holder kondom godt for å holde den fra slipping av.


** Noen andre kondom betraktninger **


1. Når du kjøper kondomer, les etiketten. Tester har vist at latex kondomer er mer sannsynlig å gi deg lagt side-nytte for å hindre passasje av Kjønnssykdommer. høy kvalitet kondomer vil være i en pakke som sier kondomer er effektive i å hindre sykdom. Hvis pakken ikke si noe om å forebygge sykdom, kan kondomer ikke gi beskyttelsen du ønsker, selv om de kan være de dyreste som du kan kjøpe.


2. Nyheten kondomer (flavored, teksturerte, etc.) er hovedsakelig ment for seksuell stimulering, ikke beskyttelse. Igjen, les etiketten. Hvis det ikke si noe om forebygging av sykdom eller graviditet forebygging på pakken, vil det ikke være så effektiv en barriere mot graviditet og sykdom.


3. For riktige beskyttelse, må en kondom at til å dekke hele penis. Kondomer som ikke dekker hele penis vil ikke gi deg maksimal beskyttelse. Dette er en annen god grunn til å les etiketten nøye.


4. Kvinnelige kondomer, er mens rimelig effektive, ikke helt like god som mann kondomer.


5. Selv om å bruke spermicide alene (uten kondom) ikke er en veldig effektiv måte å forhindre graviditet, øker ved hjelp av kondomer som har spermicide lagt effektiviteten.


6. Kondomer tilgjengelig fra salgsautomat maskiner er ikke alltid av topp kvalitet. Se etter merkenavn, og les etiketten nøye.


7. Skarpt sollys og varme kan svekke latex, så lagre dem bort fra sollys og på et kjølig sted.


** Hvor skal jeg kjøpe kondomer? **


Hvis du kjøper online, må du kontrollere nettbutikken bærer et bredt spekter av navnet merkevare kondomer, inneholder nyttig informasjon om kondomer og er tilgjengelig via telefon, så du kan snakke med en virkelig person. Den beste råd er å kjøpe fra en etablert kilde avtaler bare i navnet merkevare produkter.

No comments:

Post a Comment